Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

Αύριο πρώτη μέρα madalenaki!!!Nαί θηλάζω ακόμα εκτός το τελευταίο του βραδινό γεύμα που είναι συνδιασμός ξένο γάλα + θηλασμός για να κοιμάται λίγο παραπάνω και να ξυπνάει μόνο 1 φορά!!!Θα δουλεύω απο τις 9 ως τις 1.Εσύ δουλεύεις κανονικά?

αχ τι καλα, μπορεις να συνεχιζεις να θηλασεις!! εγω κανονικα...τι να κανω...8:00-3:00 και τριτη-πεμπτη απογευμα για 2 1/2 ωριτσες.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

kalo kouragio gia ayrio, den tha sou aresi katholou 100%.

Pantos ontos akomia kai se asxeto meros na eimai tha psakso na bro internet gia na sas po ta eyxarista.

emeis sto flisbo pame poli sixna gia ayto ton logo oti mporeis na kaneis oraies boltes me ta mpempakia, apo tin aniksi pou tha ftiaksi o kairos eki mas blepo oles mazi gia kafe xixixi :)

Pitsa eee???? Ego prospatho na to rapso ligo to stomataki mou den paei allo me ta kila thelo na ksanagino opos eimoun prin tin egkymosini :(.

O grabroulis mou ti kanei? Dostou ena zoumero fylaki

Το ξέρω θα μου κακοφανεί αλλά τι νακάνω???Καλά είναι κοιμάται στο καρότσι του!!!Η κουκλίτσα μας καλά?Να τις δώσεις 2 φιλάκια ένα απο το Λίο και ένα απο την πεθερούλα της!!!χαχαχα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ναι τα βασικά τα έχω μάθει!! αυτό φοβάμαι κι εγώ!! μην αρχίσουν 15 χρονών τι κόντρες!! μαζί με τους μπαμπάδες!!! με αυτή την τρέλα που έχει ο δικός μου θα είναι χειρότερος από το παιδί!

Με το καλό η επιστροφή στο γραφείο αύριο!!

Ευχαριστώ πολύ!!!

Ασε το μαγαζί του άντρα μου είναι σαν παιδική χαρά ένα πράγμα!!!Εγώ του λέω αν ο γιός σου σε λίγα χρόνια κάνει τα ίδια τι θα κάνεις???Θα του μάθω απο μικρο να έχει σωστή οδηγική συμπεριφορά και δεν θα φοβόμαστε!!!

Σε έναν υπέρηχο ο μπέμπης πατούσε το ποδαράκι του και μας λέει ο γιατρός"αυτός είναι γκαζιάρης"καλά ο Δημήτρης τρελάθηκε απο την χαρά του !!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

αχ τι καλα, μπορεις να συνεχιζεις να θηλασεις!! εγω κανονικα...τι να κανω...8:00-3:00 και τριτη-πεμπτη απογευμα για 2 1/2 ωριτσες.

Πολλές ώρες κοριτσάκι μου αλλά μια χαρά τα καταφέρνεις!Ναί θα συνεχίσω και όσο αντέξω.Θα τον ταίζω στις 7 περιπου θα έχω αφήσει ένα γεύμα για τις 10 και

στις 13.30 πάλι εγώ.Δεν θα τρελαθώ όταν δεν έχω αρκετό γάλα θα πίνει και ξένο.Σήμερα έβγαλα 150ml για αύριο.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

που σαι Ντινάκι! καλή αρχή για αύριο, στην αρχή θα σου κακοφανεί αλλά μετά θα μπεις σε πρόγραμμα και θα το χαίρεσαι κιόλας που θα αλλάζεις παραστάσεις!

ωραία ψαρόσουπα έφτιαξα για μένα και το μωρό κατ έπεκταση και σπανακόρυζο για τους μεγάλους άντρες.

ψιλοντάουν είμαι, το μωράκι εκτός απ το ρουθούνισμα τώρα τώρα τπν ακούω να βήχει κιόλας! τι στο καλό είδε ο γιατρός που τον πήγα; μόνο ορό μπορώ να του βάζω τι άλλο, δεν έχει πυρετό και δε γκρινιάζει καθόλου.

Σοφάκι εσείς τι κρύωμα έχετε; τι του δίνεις του μπεμπέ;

καλώς τη και τη Μανταλένα! δουλεύεις κι εσύ ε; πάει καλά ο μιμάκος στο σχολείο; ο δικός μου έχει γίνει αγρίμι, περνάμε εντόνως τη φάση του ΟΧΙ! πάει 11 για να τον κοιμήσω που μέχρι πέρυσι ρολόι ήταν και στις 9 κοιμόταν. άσε πόλεμος γίνεται! φιλάκια και στο κοριτσάκι σου!

Διαφημίσεις

που σαι Ντινάκι! καλή αρχή για αύριο, στην αρχή θα σου κακοφανεί αλλά μετά θα μπεις σε πρόγραμμα και θα το χαίρεσαι κιόλας που θα αλλάζεις παραστάσεις!

ωραία ψαρόσουπα έφτιαξα για μένα και το μωρό κατ έπεκταση και σπανακόρυζο για τους μεγάλους άντρες.

ψιλοντάουν είμαι, το μωράκι εκτός απ το ρουθούνισμα τώρα τώρα τπν ακούω να βήχει κιόλας! τι στο καλό είδε ο γιατρός που τον πήγα; μόνο ορό μπορώ να του βάζω τι άλλο, δεν έχει πυρετό και δε γκρινιάζει καθόλου.

Σοφάκι εσείς τι κρύωμα έχετε; τι του δίνεις του μπεμπέ;

καλώς τη και τη Μανταλένα! δουλεύεις κι εσύ ε; πάει καλά ο μιμάκος στο σχολείο; ο δικός μου έχει γίνει αγρίμι, περνάμε εντόνως τη φάση του ΟΧΙ! πάει 11 για να τον κοιμήσω που μέχρι πέρυσι ρολόι ήταν και στις 9 κοιμόταν. άσε πόλεμος γίνεται! φιλάκια και στο κοριτσάκι σου!

Εμένα έχει ρινίτιδα μου είχε πει η παιδίατρος πριν δύο βδομάδες που είχαμε πάει, κάπου την άρπαξε, ψιλοίωση είναι, με μύξες, φλεματάκια που του έκαναν και βήχα, φταρνίσματα απ' όλα, μόνο πυρετό δε μου έκανε ευτυχώς! Μεθαύριο θα πάμε να κάνουμε τα εμβόλια να δούμε και πως πάει! καλύτερα τον βλέπω σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα αλλά ακόμα δεν έχει καθαρίσει ο καημενούλης, δύσκολες τελικά οι ιώσεις στα βρέφη!

Μόνο ορό μου είπε κι εμένα!

Εύχομαι να μην είναι τίποτα εσάς και να του περάσει!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

εδω και 2εβδομαδες τι να κανω! ο δημητρης καλα τα παει και ευτυχώς δεν μου εχει αρρωστησει απο τοτε. κατα ταλλα μια απο τα ιδια και εμεις δεν εχουμε προγραμμα με τον δημητρη για υπνο. το τρομακτικο ειναι οταν ερχεται το βραδυ πανω απο το κεφαλι και με κοιταει επιμονα μεχρι να ξυπνησω, το πιστευετε οτι το νιωθω και ξυπναω με μια καρδια ετοιμη να βγει απο το στηθος!! και πριν ερ8ει σε μενα εχει κανει πρωτα την βολτα του στο σαλονι.και εσυ να δωσεις πολλα φιλια στα αγορια!!

Καλησπέρα, τι κάνουμε? Έχει κανένα μωράκι φλεματάκι? Τι κάνουμε σε τέτοια περίπτωση ξέρετε?

η δικια μου ειχε για 1μηνα και την φωναζα γριουλα!!! τιποτα δεν κανεις μονο χτυπας λιγο τη πλατουλα, ζεστα μπανια και αν τα δεις σκουρα λιγο ζεστο γαλατακι μπας και κανει εμετο και τα βγαλει βοηθαει παρα πολυ. πρεπει ομως να τον πας και σε γιατρο να τον ακροασει πρωτα

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Καλησπέρα, τι κάνουμε? Έχει κανένα μωράκι φλεματάκι? Τι κάνουμε σε τέτοια περίπτωση ξέρετε?

Κι εσείς έχετε φλεματάκι? τι έγινε ρε γμτ? πίκρα, εγώ δεν μπορώ να το ακούω όλη την ώρα χρου χρου!

Κι εμείς του κάναμε αυτό που λέει η Μανταλένα, χτύπημα στην πλατούλα ενώ τον κρατούσαμε να κοιτάει προς το πάτωμα, του βάζαμε και σε βαμβάκι στη πλατούλα ζεστό λάδι με χαμομήλι, το πρωί σήμερα αφού έφαγε έκανε ένα εμετό με φλέματα, μακάρι να φύγουν κι ας είναι και με τον εμετό!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

ααα ναι...καλα και γω ειχα 12/8!!! και καταληξαμε να γεννησουμε με ένα μήνα διαφορά ακριβως!!!!!!!!

Α,απο τώρα πρέπει να παίρνει τις βάσεις, να μαθαίνει να ξεχωρίζει το καλό πράμα!

Μιλάμε πρέπει να εχει γίνει σύσκατη,την ακουω εδω και 5 λεπτά να "βομβαρδίζει"..αντε να ερθει ο νονος να την αλλάξει!!!χαχαχα

Παντως προτιμουσα νονά,δεν ασχολούνται μωρε πολύ οι άντρες..ειδικά με τα κορίτσια.

Αμα δε του τη δωσω εγω δε κάνει κινηση!και απο μωρα ξέρει εχει 2 ανιψάκια..τελος πάντων..

Άντζι ο άντρας μου είναι ο καλύτερος νονός του κόσμου. Ασχολείται τρομερά και με το δικό του και με το δικό μου βαφτιστήρι αλλά ο δικός του έχει κόλλημα μαζί μου και η δικιά μου μαζί του. Δώσε του λίγο θάρρος, μπορεί να φοβάμαι μην της κάνει κακό ή μην παρεξηγήσεις, ξέρω και εγώ? Εμένα πάντως τα πάει σούπερ με την νονά του. Προχθές έκαναν ολόκληρη κουβέντα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

η δικια μου ειχε για 1μηνα και την φωναζα γριουλα!!! τιποτα δεν κανεις μονο χτυπας λιγο τη πλατουλα, ζεστα μπανια και αν τα δεις σκουρα λιγο ζεστο γαλατακι μπας και κανει εμετο και τα βγαλει βοηθαει παρα πολυ. πρεπει ομως να τον πας και σε γιατρο να τον ακροασει πρωτα

Ευχαριστώ Μανταλενάκι! Ο γιατρός θα έρθει την Τετάρτη για τα επόμενα εμβόλια και θα τον δει. Βήχει 1-2 φορές και μόνο κατά την διάρκεια της νύχτας και τον καθαρίζω με ορό αλλά δεν βλέπω τραγική διαφορά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κι εσείς έχετε φλεματάκι? τι έγινε ρε γμτ? πίκρα, εγώ δεν μπορώ να το ακούω όλη την ώρα χρου χρου!

Κι εμείς του κάναμε αυτό που λέει η Μανταλένα, χτύπημα στην πλατούλα ενώ τον κρατούσαμε να κοιτάει προς το πάτωμα, του βάζαμε και σε βαμβάκι στη πλατούλα ζεστό λάδι με χαμομήλι, το πρωί σήμερα αφού έφαγε έκανε ένα εμετό με φλέματα, μακάρι να φύγουν κι ας είναι και με τον εμετό!

Όχι εγώ δεν τον ακούω όλη μέρα να χουρουρίζει, κατά την διάρκεια της νύχτας κυρίως και χθες αφήσαμε ανοιχτά τα καλοριφέρ μπας και κρυώνει το πουλάκι μας.

Πονάει η ψυχή σου ρε γμτ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλησπέρα κοπελιές. πωπω πόσα νέα γράψατε! πως τα πάτε; εγώ χάλια έχω ένα κρύωμα άλλοπράγμα, όλη την ώρα βήχω να πάρει, με κούρασε αυτο το πράγμα.

Ντίνα καλή επιστροφή στην δουλειά. μην ανησυχείς μωρέ λίγες ώρες είναι και θα προσαρμοστείς μια χαρούλα.

Ανδριάνα καλη επιτυχία εύχομαι στην προσπάθεια. σου εύχομαι σύντομα να μας πεις τα ευχάριστα νέα.

ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι: έχετε αδιαθετήσει εσείς; εγώ όχι ακόμη. ειναι λογικό τώρα αυτό; θηλάζω βέβαια ακόμη αλλά όχι αποκλειστικά αλλά οι μπέμπηδες ειναι δύο μήπως έχει να κάνει με αυτό;

ωχ ξύπνησε ο μικρός και κλαίει θέλει φαί... επανέρχομαι...

fYFap3.pngIV83p3.png

Ντινάκι καλή αρχή για αύριο. Θα μπείτε σε ένα πρόγραμμα και θα είστε σούπερ! Δεν θέλω να σκέφτομαι την μέρα που θα γυρίσω στην δουλειά. Θα είναι το ζουζούνι μου 8 μηνών, στα καλύτερά του μωρέ.

Ανδριανούλα, χαράς στο κουράγιο σου κοπέλα μου. Εύχομαι αυτό το ΣΚ να είναι καρποφόρο και του χρόνου με έναν γιο!!! Αλήθεια αγόρι το θέλεις το επόμενο ή κοριτσάκι να χει αδερφούλα η ροζένια σου?

Σόμπολεεεεεε ανέλαβε!!! Στο ράφι θα μείνει το δικό μου παλικάρι??? Βρες νύφη αναλόγων προσόντων περικαλώ!!! Τις καπαρώσατε όλες βρε???Εκτός και αν μας φυλάς την μονάκριβη κόρη που θα κάνεις!!! Μανταλένα?????Ουπς, τώρα σε θυμήθηκα. Την έχεις τάξει την ζουζού σου???

Νεκταριάκι αν το κανονίσουμε θα προσπαθήσω να έρθω Ρέθυμνο αν και δεν ξέρω τι θα τον κάνω που θέλει βυζί ανά 2ωρο, κάτι θα σκεφτώ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...