Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

Καλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε???

Αντριάνα μου πως ηταν το βράδυ σας?

Εμενα ξυπνησε στις 12 τελικά! ντόινγκ!!!!!!!!Δε το εχει ξανακάνει ποτε!

Βελουδένια..γιατι λες το παιδάκι μου μαγισούλα???!!!!!!!!

Ειναι πολυ καλη!!!!!!!! Ο γιοκας σου δε θα εχει κανενα παραπονο!!!!!!!!

Χαιρομαι που επιτελους συμπεθεριάσαμε...ητανε κρυφη μου επιθυμία,αλλά επειδη ως γνωστόν ο άντρας κάνει την 1η κινηση περιμενα απο σας!!!

Καλά που βρεθηκε η προξενήτρα μας!!!!!!!!

Ta bradia mas einai panta kala eftixos, ta proina mas einai xalia otan eimai stin douleia .... thelo na kathiso spiti me tin mpoumpou mou

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

εμεις καμια μακαρονάδα..έχουμε να φάμε απο την Παρασκευη!!!!!!!!

Πέσανε γκρίνιες..περασανε τοοοοοοοσες μέρες!!!!!!!!!

Ειναι μακαρονας ο άντρας! ΚΑι γω βέβαια!!!!!!!!!!

Καλα το anstef πολυ πλάκα!

Οταν γραφτηκα στο φορουμ ηθελα ενα ονομα που να συνδιάζει το δικο μου και της κορης που θα ήθελα να κάνω!

Το μπαμπα μου τον λενε Στεφανο,οποτε σκεφτομουν οτι θα τη βγαλω Στεφανία..

Αgeliki+Stefania δε μου εβγαινε καλα..μετα το πηγα στο Angeliki+Stefania=Anstef

Το μετανιωσα ομως δε μου αρεσε..αλλά ειχα πατησει το enter καταλαθος και ετσι βρεθηκα με αυτο το ονομα!!!!!!!Επισης να σημειωθει οτι η ημερα εγγραφης στο φορουμ ειναι κατα το γιατρό μου και η πιθανη ημερομηνια συλληψης!!!!!!!ΚΟΥΦΟ??

I see

ο δικός μου να δεις τι μακαρονάς είναι! δεν υπάρχει μιλάμε! το ίδιο και ο γιος!

κι εγώ τρελαίνομαι όμως!!! σ/κ είχαμε μακαρόνια με κιμά...

πρέπει να βγω για ψώνια....να κάνω κι ενα σφουγγαρισμα τώρα που λείπει το θηριάκι μου!

όταν αποφασίσετε πότε θα ρθείτε Αθήνα ενημέρωσε να κανονίσουμε καμιά χριστουγεννιάτικη συνάντηση ή μια έξοδο (!)

όταν αποφασίσετε πότε θα ρθείτε Αθήνα ενημέρωσε να κανονίσουμε καμιά χριστουγεννιάτικη συνάντηση ή μια έξοδο (!)

Τα αυτονόητα παραλείπονται!!!!!!!!

Αν και κανονικά επρεπε κάποιος αλλος μικρούλης με τρέντυ μαλλί να μας περιμένει στο αεροδρόμιο!!!!!!!:D:D

Διαφημίσεις

Axxx koritsia eyxaristo poli gia tis eyxes sas makari na to piasoume sintoma an kai ego thelo na einai tou dekembriou ayti ti fora (mpas kai kano kai diakopes xexe).

Pantos to deytero to theloume konta sto proto ase pou tha stamatiso kai apo tin douleia kai tha eimai mazi tous oli tin ora :)

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Ναι ναι Αντριάννα να μας τις γραψεις..κις λορεν δεν εχω φτιαξει ποτε...

Και δω συννεφα σκεπάσανε τον ουρανο μας..αλλά απο θερμοκρασία καλα πάμε!!!

Λιζα,εμενα μου ειχε πει κατι μια φιλη,οταν την κανεις μπανιο,απο πριν ανοιξε καυτό νερό να τρέχει ωστε να γεμισει υδρατμους το μπάνιο και μετα βαλτη μεσα και αστην κάνα 3λεπτο πριν την μπανιαρίσεις,ανοιγει πολύ η μυτούλα με τους ατμους και καθαρίζει.

Einai poli oraia, tha sas grapso tis sintages mesa stin ebomdada otan bro ligo xrono ston ypologisti apo to spiti, tora grafo poli giati eimai sto grafeio xexe (skotonome stin douleia)

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Αντε Αντριάννα θα το τσακώσετε και το 2ο νινι!!!!!!!

Γεννησες φυσιολογικα ε?

Εμενα λογω καισαρικης μου ειπε ο ντοκ μετά απο 8-10 μήνες να προσπαθησω για 2ο!

Κοριτσια δε το διανοουμουν οτι θα μου περνουσε απο το μυαλο η σκέψη για 2ο τοσο σύντομα αλλά ναι τολμώ να το πω...σκέφτομαι που θα μεγαλώσει η μπεμπούλα και θα χαθεί αυτη η μωρουδίλα απο το σπιτι μας...θελω μονιμα μια μωρουδίλα!!!!!!!!!

Δε πάω καλα ε??

καισαρική έκανε αλλά της είπε ο γιατρός ότι οκ.

σας έχω στο τεφτέρι μου όλες...πάνω από ένα τηλέφωνο ήμουν όλο τον αύγουστο!

λέω να πάω λαική και να τον πάρω το μικρό με το καρότσι

Διαφημίσεις

Einai poli oraia, tha sas grapso tis sintages mesa stin ebomdada otan bro ligo xrono ston ypologisti apo to spiti, tora grafo poli giati eimai sto grafeio xexe (skotonome stin douleia)

Ενταξει μην αγχωνεσαι οποτε μπορεσεις!!!!!!!!!!

Εμεις εδω θα μαστε!!!

Ε καιρος ηταν να αρχισεις να ξαναγράφεις!!!!!!!!

Αντε Αντριάννα θα το τσακώσετε και το 2ο νινι!!!!!!!

Γεννησες φυσιολογικα ε?

Εμενα λογω καισαρικης μου ειπε ο ντοκ μετά απο 8-10 μήνες να προσπαθησω για 2ο!

Κοριτσια δε το διανοουμουν οτι θα μου περνουσε απο το μυαλο η σκέψη για 2ο τοσο σύντομα αλλά ναι τολμώ να το πω...σκέφτομαι που θα μεγαλώσει η μπεμπούλα και θα χαθεί αυτη η μωρουδίλα απο το σπιτι μας...θελω μονιμα μια μωρουδίλα!!!!!!!!!

Δε πάω καλα ε??

oxi me kserariki alla mou eipe meta apo tous 3 mines mporoume na ksekinisoume tis prospathies

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

καισαρική έκανε αλλά της είπε ο γιατρός ότι οκ.

σας έχω στο τεφτέρι μου όλες...πάνω από ένα τηλέφωνο ήμουν όλο τον αύγουστο!

λέω να πάω λαική και να τον πάρω το μικρό με το καρότσι

Καισαρικη σοβαρα? Καλα δε το θυμομουν και μου κάνει εντυπωση..εμενα γιατι μου ειπε ετσι ρε γαμώτο?

Παντως αν μπορουσα και το 2ο παιδι στη Χιο θα το εκανα,εχω φάει κολλημα με το γιατρό και δε θέλω να πάω σε αλλον!!!!!!!

Καλε,γιατι δε το παιρνεις στο μάρσιπο το Μανουλάκι?πιο ταλαιπωρία δεν ειναι με το καρότσι?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...