Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

12 με 5.30! Τελεια!

Κι εμενα εχει ρουθουνισματα αλλα δεν καθεται να της βαλω ορο με τιποτα! Μιλαμε για κλωτσιες! Μηπως να παρω υγραντηρα?

άλλοι μου χουν πει κάνει καλό άλλοι ότι δε θα δω διαφορά, να την πατηκώνεις, κανένα μωρό δε κάθεται, ούτε εγώ δε κάθομαι η αλήθεια είναι....

εγώ δεν έχω, φοβάμαι μη μου φουσκώσουν οι τοίχοι, έχω και ταπετσαρίες...

πάντως λένε ότι χησιμοποιείς υγραντηρα στο δωμάτιο πχ το βράδυ και το πρωί που ανοίγεις θα ναι ακόμα χειρότερη η ατμόσφαιρα για το μωρό.

δε ξέρω τι να πω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

Επίσης δηλώνω μάζωξη Κυριακή 29 Νοέμβρη από το πρωί και ότι μας βγάλει! Θα στείλω πμ με στοιχεία οκ???

Κοπελιές εκτός Αθήνας τι θα κάνουμε με εσάς???

snifff snifff tha balo ta klamta... tha lipo ekino to sabbatokyriako. eipame me ton antrouli mou na pame ena sabbatokyriako kapou ta dio mas(mpas kai piasoume kai to deytero zouzouni) den thelo na tin xazo tin sinantisiii ouaaaaaaaaaaaaaaaaa

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Ναι ναι Αντριάννα να μας τις γραψεις..κις λορεν δεν εχω φτιαξει ποτε...

Και δω συννεφα σκεπάσανε τον ουρανο μας..αλλά απο θερμοκρασία καλα πάμε!!!

Λιζα,εμενα μου ειχε πει κατι μια φιλη,οταν την κανεις μπανιο,απο πριν ανοιξε καυτό νερό να τρέχει ωστε να γεμισει υδρατμους το μπάνιο και μετα βαλτη μεσα και αστην κάνα 3λεπτο πριν την μπανιαρίσεις,ανοιγει πολύ η μυτούλα με τους ατμους και καθαρίζει.

Διαφημίσεις

Αντε να ξαναγραψω το βιογραφικο μου διοτι μαλλον ειμαι απο τις περισσοτερο αγνωστες...

και μακρια απο την Αθηνα μενω και λιγο μπαινω στο ιντερνετ...

Λοιπον,

Γενικες Πληροφοριες:

Ελισαβετ-Ειρήνη ειναι το ονομα μου (ναι 2 ονοματα εχω!) και ειμαι 28 ετων (2 Απριλιου 81). 2 αδερφια μεγαλυτερα , αδερφος 32 και η αδερφη μου 31, και οι 2 ανυπαντροι, χωρις παιδια, ουτε με διπλωμα οδηγησης και αυτοκινητο (χεχεχε). Οι γονεις μου χωρισμενοι εδω και 10χρονια. Ο αντρας μου ειναι 38 (εχουμε ακριβως 10χρονια και 1 μηνα διαφορα) και με κοτσιδα! Με αδερφο (αρα εχουμε συνυφαδα) και πεθερικα και την γιαγια του αντρα μου!

Επαγγελματικα:

ο αντρας μου ειναι αγροτης, για να ακριβολογω γεωργος, στον καμπο των Σερρων. Μενουμε στο χωριο του, 10χλμ νοτιοανατολικα της πολης. Εγω εχω κανει διαφορες δουλειες κυριως οργανωσης εκδηλωσεων, δραστηριοτητων για παιδια, εκθεσεων και γραμματειακη υποστηριξη, αλλα οταν μετακομισα εδω εκανα το χομπι μου επαγγελμα. Εχω ενα μικρο εργαστηρι αγιογραφιας σε διπλανο χωριο. Δυστυχως, αυτο το διαστημα ειναι κλειστο (και μου λειπει τρομερα) και προσπαθουμε να το μεταφερουμε στο χωριο μας για να πηγαινω με τα ποδια και να ειμαι κοντα αν με χρειαστει το μωρο.

Λοιπα: Ειμαστε μαζι 3 χρονια. Γνωριστηκαμε σε ενα συνεδριο αγροτων τον Σεπτεμβριο του 2006, εκεινος ηξερε τον πατερα μου και την αδερφη μου χρονια πριν, απλως μεταξυ μας δεν μιλουσαμε. το καλοκαιρι Ιουλιος 2007 αρραβωνιαστηκαμε και μετακομισαμε στο χωριο (οχι στα πεθερικα, σε αλλο σπιτι), Ιανουαριο καναμε τον γαμο μας! θα παντρευομασταν περυσι αλλα με τα αγροτικα ειναι μια ετσι μια αλλιως οποτε καναμε υπομονη ενα χρονο ακομη. Θελουμε ακομη μερικα παιδια με την προυποθεση να πηγαινουν στον παιδικο ( το χωριο μας εχει παιδικο, νηπιαγωγειο, δημοτικο ολοημερα και κανονικα γυμνασιο-λυκειο).

Ειμαστε των χειμερινων διακοπων(εχουμε γυρισει σχεδον ολη την Ελλαδα), της καλης παρεας φιλων και για βολτα ειμαστε πρωτοι ! μου αρεσει η μαγειρικη (το φαγητο γενικα και τα γλυκα, και μετα προσπαθω να χασω κιλα τρομαρα μου), οι παραδοσιακοι χοροι, η οδηγηση, καθε τι χειροποιητο και θα ηθελα να μην υπηρχε το σιδερωμα!!!!!!!!!!!! Βλεπω φανατικα και σχεδον μονο CSI και εχουμε εναν λαχανοκηπο (να με δειτε με την κοιλια να ποτιζω ντοματες!!!), 2 σκυλια, εναν γατο.

Κατι αλλο δεν θυμαμαι τωρα....

α, και δεν μπορω να καθομαι σε ενα μερος για παρα πολυ ωρα!!!!

Sas zilebo elisabet kaneis tin zoi pou onireyomouna :), tha tin kano kai ego se merika xronakia :)

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

snifff snifff tha balo ta klamta... tha lipo ekino to sabbatokyriako. eipame me ton antrouli mou na pame ena sabbatokyriako kapou ta dio mas(mpas kai piasoume kai to deytero zouzouni) den thelo na tin xazo tin sinantisiii ouaaaaaaaaaaaaaaaaa

Αλήθεια???????????

Θελετε δευτερο?!!!!!!!!!! Μπράβο σας!!!!!!!!

Με το καλό βρε κορίτσι!!!!!!!!!!!

Τι μου κανετε τωρα!!!!!!??? Ξερω το καλυτερο σουφλε σοκολατα, αλλα δεν κανει!!! Εκοψα το γαλα τελικα!

Θα στειλω μηνυμα στον Παρλιαρο, ολες πια οι συντεγες με σοκολατα, γινονται με κρεμα γαλακτος Adoro????????? Ελεος κι εμεις οι θηλαζουσες?

Για δευτερα ακουω!.....μπραβο!!!! Με το καλο! Ενταξει, θα κανουμε κι αλλες μαζωξεις, το ζουζουνι προηγειται! :-)

Διαφημίσεις

Λιζα εγω εχθες εφτιαξα μια σοκολατοπιτα του Παρλιάρου και ηταν χωρις κρ.γάλακτος.

Βεβαια την προσάρμοσα στα γουστα μου (εβαλα παραπανω κουβερτούρα και ζαχαρη... :()

Και ειναι πολυ ευκολη συνταγη σε 5 λεπτά γίνεται!

Αν πας στο site του mega τις έχει όλες!

ναι ναι θα αρχίσουν ξανά τα γεννητούρια! δε πιστεύω να το κουνήσει καμιά από δω!!!

άντε μετά τα συμπεθεριά να αρχίσουν και οι κουμπαριές!!!!!

Λιζα υπομονή στον αποθηλασμό.....αχ αυτά τα γλυκά...

Ναι ναι Αντριάννα να μας τις γραψεις..κις λορεν δεν εχω φτιαξει ποτε...

Και δω συννεφα σκεπάσανε τον ουρανο μας..αλλά απο θερμοκρασία καλα πάμε!!!

Λιζα,εμενα μου ειχε πει κατι μια φιλη,οταν την κανεις μπανιο,απο πριν ανοιξε καυτό νερό να τρέχει ωστε να γεμισει υδρατμους το μπάνιο και μετα βαλτη μεσα και αστην κάνα 3λεπτο πριν την μπανιαρίσεις,ανοιγει πολύ η μυτούλα με τους ατμους και καθαρίζει.

Το κανω αυτο και οντως βοηθαει! Ομως μεχρι το πρωι ειναι παλι βουλωμενη η μυτουλα μας.

Σας αφηνω τωρα, ηρθε η μαμα μου! Παω να ξαπλωσω καμμια ωριτσα, ειμαι ξυπνια απο τις 00.00 σημερα.....

Λιζα εγω εχθες εφτιαξα μια σοκολατοπιτα του Παρλιάρου και ηταν χωρις κρ.γάλακτος.

Βεβαια την προσάρμοσα στα γουστα μου (εβαλα παραπανω κουβερτούρα και ζαχαρη... :()

Και ειναι πολυ ευκολη συνταγη σε 5 λεπτά γίνεται!

Αν πας στο site του mega τις έχει όλες!

Τελικα η νυστα νυστα αλλα το μηνυματακι για τη σοκολατοπιτα την επιασα. Thanks, θα την αναζητησω!!!!!!!

ναι ναι θα αρχίσουν ξανά τα γεννητούρια! δε πιστεύω να το κουνήσει καμιά από δω!!!

άντε μετά τα συμπεθεριά να αρχίσουν και οι κουμπαριές!!!!!

Λιζα υπομονή στον αποθηλασμό.....αχ αυτά τα γλυκά...

Οχι βεβαια,δε το ξανακουνάμε απο δω!!!!!

Μια φορα κάναμε τη βλακεία!

Ειμαστε οι Αυγουστομάνες και ειμαστε ενωμένες!!!!!!!

Θαντερ...θαντερ...θαντερκατς............χαχαχαχαχα

Λιζάκι καλη ξεκουραση..!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...