Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

Θα μπώ αργότερα αν τελειώσει το καμάρι μου!!!Ελευθερία συμβουλή πιες ένα ποτηράκι κρασι και θήλασε!!!χαχαχα!!!Αύριο θα ξυπνήσει ο μπεμπούλης!!!

Λες?? Αύριο θα το κάνω Ντινάκι, ευχαριστώ. Προς το παρόν κοιμήθηκε στην αγκαλιά του μπαμπά του!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

Μητερούλα, εννοειται,θελει κοσμο και βολτες να αλλαζει παραστάσεις,εμενα δε διαβασες?

Καθε πρωι που βλεπει το νονο της σαν εξωγήινο τον κοιτάει που έκανε εισβολή στο σπιτι μας.

Εντωμεταξυ δε σας το εχω πει να γελάσετε..

Ο άντρας μου χαριτολογώντας με αποκαλεί "το φαϊ"

Και οταν μιλάει στη μπέμπα ..π.χ. οταν τρωμε το μεσημερι τη βαζουμε στο καροτσι και την εχουμε μαζί στην κουζίνα ,της λέει.."το φαϊ φορτίζει"

ή μετα οταν καθομαι στον καναπε ¨"το φαϊ ξεκουράζεται"

Και το τσογλάνι στον πατερα της κανει πολυ περισσότερα γελάκια/χαρουλες απο οτι σε μένα..και μου λεει,εμ βλέπεις το παιδι μας ειναι πανέξυπνο..ξεχωρίζει..η μαμά ειναι το φαϊ και ο μπαμπας η διασκέδαση..χαχαχα

Μητερούλα με γεια το νέο όνομα, πολύ γλυκούλικο. Είσαι τυχερή εσύ, οι νύφες σφάζονται στα πόδια σας! Αχαχα!

Εμείς εδώ πρέπει να διεκδικήσουμε την μπεμπίνα της Άννας1979 και είναι και 3 οι Κρητικοί λεβέντες, σφαγή θα γενεί!

Ντινάκι, ξέχασα. Καλή επιτυχία στον αντρούλη σου!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ρε παιδιά εσάς μιλάνε? Μα μιλάνε όλη μέρα δεν σταματάει. Σήμερα τον τραβήξαμε βίντεο να μιλάει στα παιχνίδια του. Τρομερή γλωσσοδιάρροια που τις τελευταίες μέρες έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις. Λέτε να γίνει κουτσομπόλης ο Πρίγκηψ??Πάντως έχουν πλάκα.

Αγγελική όλες είμαστε το φαί και οι μπαμπάδες η ψυχαγωγία, μην το παίρνεις προσωπικά. Εμένα δεν μου το λέει έτσι στα μούτρα αλλά το βλέπω και το αισθάνομαι. Ας είναι! Πιο βασική ανάγκη είναι το φαγητό από την ψυχαγωγία!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Αχ ποσο μαρεσει η παρεα σας αποψε..

αλλα ο άντρας γκρινιάζει να παμε για υπνο!!!

Το Φαϊ σας καληνυχτίζει!!!!!!!

Φιλάκιαααααααααα

ΥΓ.Βελουδένια το κλεισαμε το προξενιο ετσι???

Βρε Ελευθερία μου για πλάκα το λέει!

Δεν παρεξηγιεμαι ίσα ίσα που γελάω...!!!!!!!!!!

Το κατάλαβα ντε! Μάλλον εγώ παρεξηγιέμαι αν το νιώθω έντονα καμιά φορά και το διατύπωσα λάθος. Σόρυ!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σχετικά με το φαί που λέτε κοριτσάκια, εμένα όταν με βλέπει και πεινάει σχετικά , βγάζει τη γλώσσα έξω και κάνει όπως τα σκυλάκια ..πολύ πλάκα..!Καληνύχτες και απο εδώ...επίσης: Κλείσαμε κυρίες και κύριοι λέω,κατακυρώνεται στη Χιώτισσα μαγισούλα(και ο Θεός βοηθός..!!!)

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Μπαινω κι εγω στο ιντερνετ μετα απο ενα ΣΚ!

Θελω πολυ να σας δω απο κοντα καταρχας, θα κανω τα αδυνατα δυνατα να ερθω οποτε κανονισετε. Βασικα επειδη κοιμαμαι ακομα 21.00-01.00 μετα κουτουλαω ολη μερα, γι αυτο δεν ειμαι σε φορμα. Αντε το πολυ πολυ να το ριξω και μια μερα στους καφεδες!

Βιογραφικα δινουμε?

Ειμαι Ταυρινα με ωροσκοπο Τοξοτη, και ναι, εγω ειμαι το πουρο της παρεας...Αισιως 34, ευτυχως αισθανομαι 14 (χιχι). Ειμαι πολιτικη επιστημονας (Παντειο) με μεταπτυχιακα στα Ευρωπαικα στην Αγγλια. Μεχρι να γνωρισω τον αντρα μου, εργαζομουν πραγματικα πολυ σκληρα ολη μερα, εκανα ταξιδια κλπ και δεν περιμενα ποτε να παντρευτω γιατι ειχα ταλαιπωρηθει κατα καιρους σε αυτον τον τομεα. Ομως οταν το 2006 τον γνωρισα σε ενα παρτυ, αμεσως...μου αλλαξε πορεια. Σχεδον αμεσως το αποφασισαμε, το 2008 παντρευτηκαμε....ουτε οταν γνωρισα τους δικους του δεν αλλαξα γνωμη :-) (κι εγω πεθεροπληκτη Αννα, ως γνωστον!). Λιγους μηνες μετα, μας ηρθε η ζουζουνιτσα μας!!! Τα υπολοιπα τα ξερετε με λεπτομερειες!

Αυτην την περιοδο μενουμε κοντα στην Πεντελη, εμενα 30 χρονια κοντα στο κεντρο της Αθηνας και ηθελα μια αλλαγη...εδω εχουμε άπλα και ηρεμια.

Επεξεργάστηκαν by Λιζα Ν.

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε???

Αντριάνα μου πως ηταν το βράδυ σας?

Εμενα ξυπνησε στις 12 τελικά! ντόινγκ!!!!!!!!Δε το εχει ξανακάνει ποτε!

Βελουδένια..γιατι λες το παιδάκι μου μαγισούλα???!!!!!!!!

Ειναι πολυ καλη!!!!!!!! Ο γιοκας σου δε θα εχει κανενα παραπονο!!!!!!!!

Χαιρομαι που επιτελους συμπεθεριάσαμε...ητανε κρυφη μου επιθυμία,αλλά επειδη ως γνωστόν ο άντρας κάνει την 1η κινηση περιμενα απο σας!!!

Καλά που βρεθηκε η προξενήτρα μας!!!!!!!!

μαγισούλα γιατί θα τον αποπλανήσει τον μικρό γαλανομάτη!!!

καλημέρες!!! συννεφιά σήμερα στην Αττική και δεν ανοίγει το μάτι!!!

ωραίο βιογραφικό Λίζα! όντως αισθάνεσαι πιτσιρίκα γιατί απ τα λεγόμενα σου σε είχα κι εγώ για την πιο μικρούλα εδώ μέσα!

το μικρό μου κοιμήθηκε 12 και ξύπνησε 5.30! και ξανά στις 8. τώρα χουζουρεύει ήσυχος.

έχει έντονα ρουθουνίσματα ο κακομοίρης και τον έχω ταράξει στον ορό!

μαγισούλα γιατί θα τον αποπλανήσει τον μικρό γαλανομάτη!!!

καλημέρες!!! συννεφιά σήμερα στην Αττική και δεν ανοίγει το μάτι!!!

ωραίο βιογραφικό Λίζα! όντως αισθάνεσαι πιτσιρίκα γιατί απ τα λεγόμενα σου σε είχα κι εγώ για την πιο μικρούλα εδώ μέσα!

το μικρό μου κοιμήθηκε 12 και ξύπνησε 5.30! και ξανά στις 8. τώρα χουζουρεύει ήσυχος.

έχει έντονα ρουθουνίσματα ο κακομοίρης και τον έχω ταράξει στον ορό!

12 με 5.30! Τελεια!

Κι εμενα εχει ρουθουνισματα αλλα δεν καθεται να της βαλω ορο με τιποτα! Μιλαμε για κλωτσιες! Μηπως να παρω υγραντηρα?

Καλημέρες!!!!!!!!!

τι κάνετε καρπουζομάνες???

Αντριάννα τι θα γίνει με τις συνταγες??!!!!!!!!!!

Ο λαός απαιτεί!!!!!!!!!

Αντε καλε που είστε? σας πλάκωσε το πάπλωμα?

Pia sintagi thes aggelikoula na stin grapso, exoume mia gia sokolatopita keik almiro alla kai gia kiss loren paneykoli...

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

καλημέρα! δε θα μείνω κάποιος νε σπρώχνει να σηκωθώ! τα νεύρα μου απ το πρωί!

τι έχει ο καρκίνος με τον αιγόκερω;;;;πείτε καίγομαι!!! θα το σκοτώσω το μητσάκι ή θα μου γλυτώσει;;;

Αντριάνα θέλω κι εγώ το κέικ το αλμυρό, δεν είμαι χρυσοχέρα...μάλλον θα σου κουβαληθώ καμιά μέρα που θα το φτιάχνεις για να το δω live, (αφορμή ψάχνω έτσι;) περάσαμε υπέροχα!!!!!!!!!!

θέλω να πάμε καμιά βόλτα αλλά δε το βλέπω....

Opote theleis allo pou den thelo ego, pantos einai paneykolo aplos anamignieis ta ilika.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...