Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

AAAAAA CSI, τέλειο τέλειο, ψοφάω για τον Οράτιο στο Miami.

Να ρωτήσω κάτι, ετοιμάζομαι για παραγγελία bimbomarket, ένα καρότσι που ζήτησε ένας φίλος, και λέω επί τη ευκαιρία να πάρω καρεκλάκι φαγητού, καρεκλάκι αυτοκινήτου για το επόμενο στάδιο, τι άλλο θα χρειαστεί??? Να τα πληρώνω μια κ καλή τα μεταφορικά.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

Στράτα λες, μου χουν φέρει δώρο, παρκο πήρα....χμμμ κάτι τέτοιο? Γιατί είμαστε σουρτούκες, όλο βόλτες κ επισκέψεις!

http://www.bimbomarket.it/gb/en/quick-adjust-table-seat-distraction-P15391.htm

ναι εννοειται να παρεις τετοιο! ειναι πολυ καλο!

το εχει μια φιλη μου εδω και οποτε πάμε εξω για φαγητο η μικρή κανει σαν τρελή για να κάτσει εκει!!!!!! και εχεις και την ησυχία σου!!

Δε λέω στράτα (εχω την εντυπωση οτι δε κάνει να πολυχρησιμοποιούνται πια) αλλά περπατουρα,ειναι το παιδάκι όρθιο και σπρώχνει..κατσε να βρω καμιά φωτο

http://www.toys.gr/site.php?&file=download_scale.xml&site=productimages&dlfile=IMG16978.jpeg&ycord=250&xcord=250

κατι τετοιο

Διαφημίσεις

ΕΠίσης μήπως για αργότερα πρέ[ει να χουμε ένα ελαφρύ καρότσι, το λεγόμενο μπαστούνι?? Αλλά πολύ μετά ε? Και έχει κ στο τζάμπο πάμφθηνα.

τι ειναι αυτο?????

τζαμπο μαλλν θα παμε μεσα στην εβδομαδα!!!

ερχονται Χριστουγεννα!!!

Ειδες ε??

Αλλα κανεις δε με λέει Ειρηνη...δεν εβγαινε να γίνει και συμπτυξη των δύο..

Αγγελικη λενε τη γιαγια μου απτον πατέρα μου(ο θεος να την κανει δηλαδη,φανταστειτε οτι δεν εχει πάρει ακομη τηλεφωνο να πει έστω ένα "να σας ζησει το μωρο" ) και Ειρηνη με είχε τάξει η μάνα μου, η οποια το είχε καημο και μαραζι που επρεπε να βγαλει το ονομα της πεθερας..εγινε μακελιο λέει στην εκκλησία για να βγει΄και το Ειρηνη!!!!!! Κρητικοι παιδί μου!!!!!!!!

Οι αλλοι (κουμπαρος και αντρας μου) πηγανε να παρουνε γαλακτομπουρεκα και εκλεράκια!!!!

Μου εχουνε σπάσει τα νεύρα λεμε.Μια εχθες με τα χοτντογκ μες την νύχτα και μια τωρα...

ναι εννοειται να παρεις τετοιο! ειναι πολυ καλο!

το εχει μια φιλη μου εδω και οποτε πάμε εξω για φαγητο η μικρή κανει σαν τρελή για να κάτσει εκει!!!!!! και εχεις και την ησυχία σου!!

Δε λέω στράτα (εχω την εντυπωση οτι δε κάνει να πολυχρησιμοποιούνται πια) αλλά περπατουρα,ειναι το παιδάκι όρθιο και σπρώχνει..κατσε να βρω καμιά φωτο

http://www.toys.gr/site.php?&file=download_scale.xml&site=productimages&dlfile=IMG16978.jpeg&ycord=250&xcord=250

κατι τετοιο

ΑΑΑΑΑΑ μάλιστα, έλεος κάνα δώρο δε θα μας φέρουν πια???? Αυτό ήταν, τέλος??

Τζάμπο θέλω κ γω να πάω, συνέχεια θέλω, τη βρίσκω!

Μπαστούνι είναι κάτι τέτοιο

http://www.bimbomarket.it/gb/en/free-stroller-red-col-77-P14680.htm

Μπαστουνια μπορεις να βρεις πολυ πιο φτηνα νομιζω στα jumbo οπως είπες..

Αχ και γω ζηλευω...εμεις εχουμε ενα mini jumbo εδω αλλά καμία σχέση με της Αθηνας στην ποικιλία...

Ειδικα στο Jumbo στον Αλιμο...ειναι να πας και κάτσεις καμιά βδομάδα εκει μέσα!!!!!!

Διαφημίσεις

Ουφ ησυχία στο σπίτι μου επιτέλους!

Εκτός από τα πεθερικά μας θυμήθηκαν όλοι τώρα δυό μέρες και κουζουλαθηκα ντίπι!!

Το παιδί θα κοιμάται μια βδομάδα να συνέλθει, με τόση φασαρία που να ησυχάσει, και όλη την ώρα να το αφήνει ο ένας και να το πιάνει ο άλλος!! χαμός!!

Και η πεθερά μόλις με έβλεπε να το κρατάω να έρχεται να μου το βουτάει...αχ τα νεύρα μου!

Αυτό που του έχει δεν είναι αγάπη, είναι αρρώστια!! Θυμήστε μου όταν γίνω πεθερά να μην κάνω έτσι!!

Δασκαλίτσα θα μοιάσει στην πεθερά ο γιός σου εμμέσως ε? σε καταλαβαίνω!

Θέλω κι εγώ συνταγές από τις λιχουδιές σας!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Κι εγώ ήθελα Νεκταρία να γράψουμε κάποια στιγμή τα προσωπικά μας, να γνωριστούμε καλύτερα!

Το αγοράκι σου είναι κουκλί στη φωτογραφία, μεγάλωσε, φτου του!!

Λοιπόν εγώ είμαι η Σοφία, είμαι 25 χρονών, γεννήθηκα 8-8-1984,λιοντάρι στο ζώδιο, και μένω στο όμορφο Ρέθυμνο! Σπούδασα στη Αθήνα στο Πολιτικό της Νομικής, εκεί πέρασα τα πιο όμορφα μου χρόνια στο Παγκράτι, ξεγνοιασιά, παρέες και βόλτες, γνώρισα και τον άντρα μου με τον οποίο είμαστε μαζί από τον Ιούνιο του 2005, κρητικός κι αυτός, Ρεθεμνιώτης που έμενε όμως μόνιμα Αθήνα, στο επάγγελμα μηχανικός αυτοκινήτων ( Ντίνα θα τον συμπαθήσει πολύ τον άντρα σου αφού ασχολείται με προγράμματα αυτοκινήτων, εγκεφάλους κ.τ.λ)! Το 2006 τελείωσα και κατέβηκα Κρήτη και μετά από λίγους μήνες ήρθε κι ο Άρης μόνιμα εδώ, αρραβωνιαστήκαμε μετά από 1,5 χρόνο σχέση και πριν από ένα χρόνο και κάτι παντρευτήκαμε!

Άνεργη, ε με αυτή τη σχολή που έβγαλα λογικό, έχω μια αδερφή παντρεμένη με δύο κοριτσάκια κι ένα αδερφό ανύπαντρο!

Μου αρέσουν πολύ τα κρητικά τραγούδια και ο χορός, οι βόλτες και το καλό φαγητό!

Αυτά πάω γιατί το παιδί μου λέει μαμ, έχει πολύ γέλιο όταν το λέει αυτό, φωνάζει ο Άρης να τον ταίσω!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

ωραίο είναι που λέμε τα βιογραφικά μας! τέλειο τελικά!

δε πήγαμε πουθενά, έχω βαρεθεί το μέσα, κοιμήθηκα δηλαδή ταβλιάστηκα και σηκώθηκα με νεύρα! το μικρό μου ήταν μες τα νεύρα όλο το πρωί, ναι ναι ο Μανού, πήγαινε να κοιμηθεί φώναζε ο άλλος τον τρόμαζε και ήταν κι αυτός μες τα νεύρα....

θα το πληρώσει το ντελίβερι!!!!!!!!!!!

Αλόοοοοοοοο!

Ηρθα και γω!

Καλωσήρθε η Μητερούλα πίσω στη παρέα! Αντε πια με αυτό το φατσοβιβλίο!

Τι κάνουμε καλέ, μικρές αγγελίες??

Να παίξω κ γω, Κλεοπάτρα ετών 28, καρκίνος με ωροσκόπο χμμμ?, παντρεμένη 3,5 χρόνια αλλά "τα είχαμε" από 3η λυκείου, ο αντρούλης μου είναι 30, μισος Λίβυος μισός Ελληνας (Αννίβας=Hannibal=Hanni=Ηoney ιδού κ το nickname). Σπούδασα χορεύτρια-καθηγήτρια χορού σε Λονδίνο κ Κάννες, χόρεψα στη Λυρική κάποια χρόνια, δίδαξα μπαλλέτο κάποια άλλα, διαλύθηκα εντελώς σωματικά κ ψυχικά, και το γύρισα στο management στο Καποδιστριακό, τώρα δουλεύω στον όμιλο Φουρλή για την ΙΚΕΑ, πολύ ωραία και ανθρώπινα. Είμαι γκρινιάρα, ευαισθητούλα και άλλα πολλά!!! Από κιλά λέω να χάσω 4, αλλά θέλω κιάλλο μωρό, η μάλλον κιάλλα μωρά οπότε θα δούμε! Επίσης θέλω να παρατήσω τα πάντα για να κάτσω με τα παιδιά μου. Αλλά μάλλον δε θα γίνει έτσι. Αυτάααααααααααααα!!!!!!!!!!

τι φοβερή συμπεθέρα έχω!!!! ουάου! θα μου τα πεις από κοντά τα χορευτικά σου!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...