Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ...!!!!

ΜΥΡΙΑΜ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 175 δημοσιεύσεις

• Anstef

Anstef 159 δημοσιεύσεις

• ANNA27!

ANNA27! 133 δημοσιεύσεις

• honey

honey 132 δημοσιεύσεις

Καλημέρες..εμένα σαν να με πλάκωσε το παπλωματάκι πάντως, δεν ήθελα να σηκωθώ με τίποτα, ας όψεται το μπεμπε που γκρινιάζει πάλι..φιλάκια, τρέχω , τα ξαναλέμε

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Καλημερα φρουτακια μου!

σημερα απο τις 5,30 στο ποδι!

εγραψα και βιογραφικο και οταν πατησα να το στειλω με πεταξε εξω!!!

θα μπω αργοτερα να το γραψω...

απο τις 5,30 τωρα μου εκανε την χαρη και κοιμηθηκε!!!

Καλημερα!!!!!!!!!!!! πολυ μου αρεσει που συστηνόμαστε από την αρχή και τα λεμε ολα μαζεμενα! αρμεγομαι.... 2-3 τετοια να κανω κι αντιο γαλατακι της μαμας! κι εμενα Αννούλα το παπλωμα με πλακωσε κι εγινε τουμπανο το βυζι... απορω πως δεν επαθα τπτ.

μονο από το αριστερο που ειναι κ το κακο... εβγαλα 70 και συνεχιζω.... και νιωθω ενα βαρος!!!

ελευθερια οχι περιστερακι δες τον καλυτερα... σα μικρη Ολλανδέζα ειναι!!!! χαχαχα!!!

αννουλα27 μαλλον ναι ξανθος θα γινει γιατι οσο μεγαλωνει μοιαζει στο μπαμπα του!

πού είσαι Σοφακι????? εμμεσως δλδ... μοιάζει στην πεθερα μου!!!!!!!!!! χαχαχα!!!!

ελεανα τι κανει ενα καρκινακι με εναν αιγοκερω????????? τον αντε χεις καλε??????

ειχα κι εγω εναν εφηβικό ερωτα αιγοκερω και παρολο που ειχα γαϊδουρινη υπομονη απορω πως δεν τον σκοτωσα... σχεση μισους-παθους...ειναι ικανοι να σε τρελανουν Παναγια μου! κι η κολλητη ειναι αιγοκερως κ της το δηλωνω: "ευτυχως που δε σε εχω γκομενα!!" χαχαχα!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα! δε θα μείνω κάποιος νε σπρώχνει να σηκωθώ! τα νεύρα μου απ το πρωί!

τι έχει ο καρκίνος με τον αιγόκερω;;;;πείτε καίγομαι!!! θα το σκοτώσω το μητσάκι ή θα μου γλυτώσει;;;

Αντριάνα θέλω κι εγώ το κέικ το αλμυρό, δεν είμαι χρυσοχέρα...μάλλον θα σου κουβαληθώ καμιά μέρα που θα το φτιάχνεις για να το δω live, (αφορμή ψάχνω έτσι;) περάσαμε υπέροχα!!!!!!!!!!

θέλω να πάμε καμιά βόλτα αλλά δε το βλέπω....

Καλημέρα κοπελιές! πως είστε σήμερα; εμείς μαμά και παιδιά κοιμηθήκαμε εως τις 10! χριστούλη μου τι καλα τα παιδάκια μου έχουν κληρονομικό χάρισμα στον ύπνο! έφαγαν και τώρα ξανακοιμούνται. Τι έγινε ρε κορίτσια ξανασυστηνόμαστε; εγώ νοιώθω να σας ξέρω γιατί σχεδόν ένα χρόνο τώρα σας διαβάσω καθημερινά, αλλά αφού το ξεκινήσατε... λοιπόν εγώ είμαι δημοσιογράφος, 35 χρόνων (Ελεάννα όπως βλέπεις δεν είσαι εσύ το πουρό της παρέας, μπορείς να χαλαρώσεις), ιχθύς στο ζώδιο, εξ ου και υπερβολικά ανασφαλής και κυκλοθυμική. έχω έναν αδερφό μεγαλύτερο από μένα ο οποίος παντρεύτηκε στα 22 του και τώρα έχω δύο, φοβερά, ανίψια 17 και 15 ετών, από τα οποία μαθαίνω τι παει να πει να έχεις παιδιά στην εφηβεία... εχω επίσης τον πατέρα μου ενώ την μαμά μου την έχω χάσει εδώ και πολλά χρόνια (και αυτό ειναι ένα κενό που οσα χρονια και αν περάσουν δεν πρόκειται να γεμίσει ποτέ)

με τον μπαμπά των διδύμων παντρευτήκαμε τον περασεμένο Μάιο (σας το είχα γράψει) με πολιτικό γάμο - πραγματική παρωδία όμως, όπου γελάσαμε απίστευτα- και, παρά τις περί το αντιθέτου συμβουλές, δεν νομίζω πως θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος, αφού μια χαρά παντρεμένη νοιώθω και έτσι. εξάλλου δίδυμη βάφτιση και γάμος μαζί δεν παραείναι πολύ...Ο άντρας μου είναι ηλεκτρολόγος - μηχανόλογος με μεγάλο πάθος τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ήμαστε μαζί από τον Απρίλιο του 2007 (ναι, ναι τόσο λίγο. το λέω γιατί μου έχει κάνε εντύπωση οι μακροχρόνιες σχέσεις που έχετε οι περισσότερες, παροτι είστε πολύ μικρούλες). είμαι σίγουρη πως ο άντρας μου ειναι οτι καλύτερο μου έχει τύχει στην ζωή μου, απο τότε που τον γνώρισα, ένα περίεργο πράγμα, μου πάνε όλα καλά, και τα δίδυμα μας ήρθαν να ολοκληρώσουν την ευτυχία μας. θέλουμε και οι δύο να κάνουμε ένα ακόμη παιδί. σκοπεύουμε να το επιδιώξουμε και μάλιστα σχετικά σύντομα.

λοιπόν επειδή κάποια κοπέλα (μάλλον η Άννα) δήλωσε πεθερόπληκτη και κουνιαδόπληκτη έχω δηλώσω ότι εχω εξαιρετικές σχέσεις και με τις δύο. ειναι καταπλητικές. το λέω και το εννοώ.

και σε μένα και στον άντρα μου αρέσουν οι εκδρομές, είμαστε του εναλλακτικού περισσότερο παρά του συμβατικού ταξιδιού θα έλεγα, μας αρέσει να πηγαίνουμε σε καινούργια μέρη στην Ελλάδα αλλα δεν λέμε όχι και σε ταξιδια στο εξωτερικό. για να πω την αλήθεια εμένα τα ταξίδια στο εξωτερικό είναι η μεγάλη μου αγάπη και λόγω δουλειάς έχω ταξιδέψει πολύ αλλά θέλω να κάνω πολλά - πολλά ακόμη. επίσης ο άντρας μου λατρεύει την μαγειρική και την ζαχαροπλαστική και αυτο έχει φανεί επικίνδυνα πάνω μου απο τον καιρό που τον γνώρισα. θέλω να χάσω 15 κιλά και σε αυτον τον αγώνα θέλω συμπαράσταση, αλλά όταν κάθε τρεις περίπου μέρες θέλει να πειραματιστεί με ένα καινούργο γλυκό πως να πετύχω;;; δεν λέω για το φαγητό, γιατί αυτο το έχει αναλάβει η πεθερά μου η οποία είναι απο τις καλύτερες μαγείρισες που έχω συναντήσει ποτέ μου και καθημερινά μας φέρνει συσσίτιο. όπως καταλαβαίνετε εγώ ούτε μαγειρεύω (ξέρω αλλά δεν μου αρέσει), ούτε γλυκά φτιάχνω απλώς περιορίζομαι στον δύσκολο ρόλο του δοκιμαστή... και αυτό απυπώνεται ,πολύ εμφανώς, όμως στην περιφέρεια μου.

ουφ πολλά σας έγραψα.ελπίζω να μην σας κούρασα αλλά ήθελα να σας τα πω για να γνωριστούμε καλύτερα και επίσης θέλω να σας πω ότι πραγματικα θέλω πολύ να σας γνωρίσω και από κοντά.

fYFap3.pngIV83p3.png

Γεια και παλι...

Ξεχασα να σας πω,κοριτσια,θυμαστε που σας ειπα εχθες το βράδυ οτι επινα μια μπυρα??

Δε ξερω εαν έφταιξε αυτό αλλά το βυζί πλημμύρα...δεν ηξερα απο που να το μαζεψω το πρωι που σηκώθηκα.

Νομιζω οτι οφείλεται στη μπυρα γιατι για βραδυνο δεν εφαγα τιποτα ιδιαιτερο ενα ρυζογαλο που το τρωω κάθε βράδυ δηλαδη.

Τελικά μηπως δεν ειναι μύθος αυτο για τις μπύρες???!!!!!!!

Να σημειωθεί οτι η μπύρα ήταν με 0% αλκοολ ετσι...δε θα τη μεθάω τη μικρή απο τωρα!!

Αννουλα,ποτε θα ερθεις Χιο????

Μακαρι να μπορουσα να σας εχω όλες σπιτι μου σημερα, εχει τοσο ωραία μερα..θα περναμε τα μπεμπόνια και θα κατεβαναμε στην παραλία να αναπνεύσουνε λίγο ιώδιο..και μετα για καφεδάκι και φαϊ!!!

Μα ρε γαμώτο να μην έχει καμιά σας ένα ελικόπτερο??????

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Kαλημέρα κοριτσάκια,

Βελουδάκι καλώς ήρθες κοριτσάκι μου!!!

Ελευθερία να χαίρεσαι το μπαμπούλι σου!!!

Νεκταρία τι κούκλος ο μικρός???

Andriana και εγώ κάλη πεθέρα θα είμαι!!!

Λοιπόν είμαι η Κωνσταντίνα.Είμαι 33 χρονών (Ελεάνα δεν είσαι η μόνη) δουλεύω στα γραφεία μιάς γνωστής εταιρίας που έχει σχέση με την αντρική μόδα!!!Είμαι το πρώτο παιδί της μαμάς μου και ακολουθούν άλλα 3 (ο μικρούλης μας είναι 15) ο Μήτσος μου είναι μοναχοπαίδι.Είμαι ζύγός με ωροσκόπο Υδροχόο (τι σημαίνει αυτό?)Είμαστε μαζί με τον Δημήτρη τα τελευταία 13 χρόνια (στις 25-1 τα κλείνουμε ελπίζω να το θυμηθεί) και παντρεμένη 1 χρόνο!!!Ο άντρας μου είναι ζύγος(2 ζυγοί και ένα λιονταράκι)έχει ένα μαγαζί με δυναμόμετρο και προγράμματα αυτοκινήτων (έχει τρέλα με την ταχύτητα).Ζούμε στο Πειραία (προς το παρόν)είμαστε ακόμη ερωτευμένοι και μάλιστα είμαστε αυτό που λένε "μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε"!!!Μας αρέσει πολύ η διασκέδαση ,να είμαστε με φίλους και είμαστε κολλημένοι με την Πάρο!!!

Α!Έχω τρέλα με τα ψώνια και πρίν τον γάμο μου γυμναζόμουν(έπαιζα κάποτε και βόλευ),δεν μαγειρεύω(δηλαδή τώρα προσπαθώ) και μου άρεσει ότι έχει σχέση με την κρέμα γάλακτος (γλυκά και αλμυρά)!!!Αυτά!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Αλόοοοοοοοο!

Ηρθα και γω!

Καλωσήρθε η Μητερούλα πίσω στη παρέα! Αντε πια με αυτό το φατσοβιβλίο!

Τι κάνουμε καλέ, μικρές αγγελίες??

Να παίξω κ γω, Κλεοπάτρα ετών 28, καρκίνος με ωροσκόπο χμμμ?, παντρεμένη 3,5 χρόνια αλλά "τα είχαμε" από 3η λυκείου, ο αντρούλης μου είναι 30, μισος Λίβυος μισός Ελληνας (Αννίβας=Hannibal=Hanni=Ηoney ιδού κ το nickname). Σπούδασα χορεύτρια-καθηγήτρια χορού σε Λονδίνο κ Κάννες, χόρεψα στη Λυρική κάποια χρόνια, δίδαξα μπαλλέτο κάποια άλλα, διαλύθηκα εντελώς σωματικά κ ψυχικά, και το γύρισα στο management στο Καποδιστριακό, τώρα δουλεύω στον όμιλο Φουρλή για την ΙΚΕΑ, πολύ ωραία και ανθρώπινα. Είμαι γκρινιάρα, ευαισθητούλα και άλλα πολλά!!! Από κιλά λέω να χάσω 4, αλλά θέλω κιάλλο μωρό, η μάλλον κιάλλα μωρά οπότε θα δούμε! Επίσης θέλω να παρατήσω τα πάντα για να κάτσω με τα παιδιά μου. Αλλά μάλλον δε θα γίνει έτσι. Αυτάααααααααααααα!!!!!!!!!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Επίσης δηλώνω μάζωξη Κυριακή 29 Νοέμβρη από το πρωί και ότι μας βγάλει! Θα στείλω πμ με στοιχεία οκ???

Κοπελιές εκτός Αθήνας τι θα κάνουμε με εσάς???

ΑΑΑ βρήκα τον ωροσκόπο μου, Παρθένος!

Και ξέχασα να σας πω ότι είμαι μοναχοκόρη, χεχε, και έχω ένα γατούλη το Ρούντη από μικρή. Είναι αιωνόβιος!

Αντε να ξαναγραψω το βιογραφικο μου διοτι μαλλον ειμαι απο τις περισσοτερο αγνωστες...

και μακρια απο την Αθηνα μενω και λιγο μπαινω στο ιντερνετ...

Λοιπον,

Γενικες Πληροφοριες:

Ελισαβετ-Ειρήνη ειναι το ονομα μου (ναι 2 ονοματα εχω!) και ειμαι 28 ετων (2 Απριλιου 81). 2 αδερφια μεγαλυτερα , αδερφος 32 και η αδερφη μου 31, και οι 2 ανυπαντροι, χωρις παιδια, ουτε με διπλωμα οδηγησης και αυτοκινητο (χεχεχε). Οι γονεις μου χωρισμενοι εδω και 10χρονια. Ο αντρας μου ειναι 38 (εχουμε ακριβως 10χρονια και 1 μηνα διαφορα) και με κοτσιδα! Με αδερφο (αρα εχουμε συνυφαδα) και πεθερικα και την γιαγια του αντρα μου!

Επαγγελματικα:

ο αντρας μου ειναι αγροτης, για να ακριβολογω γεωργος, στον καμπο των Σερρων. Μενουμε στο χωριο του, 10χλμ νοτιοανατολικα της πολης. Εγω εχω κανει διαφορες δουλειες κυριως οργανωσης εκδηλωσεων, δραστηριοτητων για παιδια, εκθεσεων και γραμματειακη υποστηριξη, αλλα οταν μετακομισα εδω εκανα το χομπι μου επαγγελμα. Εχω ενα μικρο εργαστηρι αγιογραφιας σε διπλανο χωριο. Δυστυχως, αυτο το διαστημα ειναι κλειστο (και μου λειπει τρομερα) και προσπαθουμε να το μεταφερουμε στο χωριο μας για να πηγαινω με τα ποδια και να ειμαι κοντα αν με χρειαστει το μωρο.

Λοιπα: Ειμαστε μαζι 3 χρονια. Γνωριστηκαμε σε ενα συνεδριο αγροτων τον Σεπτεμβριο του 2006, εκεινος ηξερε τον πατερα μου και την αδερφη μου χρονια πριν, απλως μεταξυ μας δεν μιλουσαμε. το καλοκαιρι Ιουλιος 2007 αρραβωνιαστηκαμε και μετακομισαμε στο χωριο (οχι στα πεθερικα, σε αλλο σπιτι), Ιανουαριο καναμε τον γαμο μας! θα παντρευομασταν περυσι αλλα με τα αγροτικα ειναι μια ετσι μια αλλιως οποτε καναμε υπομονη ενα χρονο ακομη. Θελουμε ακομη μερικα παιδια με την προυποθεση να πηγαινουν στον παιδικο ( το χωριο μας εχει παιδικο, νηπιαγωγειο, δημοτικο ολοημερα και κανονικα γυμνασιο-λυκειο).

Ειμαστε των χειμερινων διακοπων(εχουμε γυρισει σχεδον ολη την Ελλαδα), της καλης παρεας φιλων και για βολτα ειμαστε πρωτοι ! μου αρεσει η μαγειρικη (το φαγητο γενικα και τα γλυκα, και μετα προσπαθω να χασω κιλα τρομαρα μου), οι παραδοσιακοι χοροι, η οδηγηση, καθε τι χειροποιητο και θα ηθελα να μην υπηρχε το σιδερωμα!!!!!!!!!!!! Βλεπω φανατικα και σχεδον μονο CSI και εχουμε εναν λαχανοκηπο (να με δειτε με την κοιλια να ποτιζω ντοματες!!!), 2 σκυλια, εναν γατο.

Κατι αλλο δεν θυμαμαι τωρα....

α, και δεν μπορω να καθομαι σε ενα μερος για παρα πολυ ωρα!!!!

Επίσης δηλώνω μάζωξη Κυριακή 29 Νοέμβρη από το πρωί και ότι μας βγάλει! Θα στείλω πμ με στοιχεία οκ???

Κοπελιές εκτός Αθήνας τι θα κάνουμε με εσάς???

ε δεν ξερω... τι να κανετε με εμασ? που ολο ακουμε για καφε και εχουμε καταζηλεψει!!!

ε δεν ξερω... τι να κανετε με εμασ? που ολο ακουμε για καφε και εχουμε καταζηλεψει!!!

Πες τα βρε Ελσα!!!

Α,,,και γω εχω δύο ονοματα...ξεχασα να σας το πω!

Αγγελική-Ειρήνη βαφτίστηκα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...