Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Επίσης υπάρχουν χειμώνες και χειμώνες. Ο περσυνός χειμώνας ήταν πάρα πολύ ήπιος, τουλάχιστον στη ΝΑ Αγγλία. Ήταν η πρώτη φορά που δεν έβγαλα χειμωνιάτικα, δηλαδή παλτά, χειμωνιάτικα παντελόνια, μπότες, μάλλινα μπλουζάκια, κασκώλ, γάντια δεν χρειάστηκα καθόλου! Με ένα μπουφάν και ελαφρά ρουχαλάκια βολεύτηκα μια χαρά. Ενώ τους προηγούμενους 3 χειμώνες είχαμε πολύ περισσότερο κρύο και αρκετά χιόνια. Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά τον χειμώνα του 2009-2010 που μετά από μέρες παγετού ανέβηκε η θερμοκρασία στους 0 βαθμούς και λέγαμε πόσο ζέστανε :lol:

Πολλές λέτε για τον περσινό χειμώνα στην Αγγλία ότι ήταν ήπιος, εγώ πάντως που πήγα Φεβρουάριο στο Leeds τα είδα όλα.... (είχε και χιόνι τότε) δλδ ηυπάρχει και χειρότερος χειμώνας???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπιγκι το διορθωσα το μηνυμα μου ελπιζω να σου αρεσει ο τροπος εκφρασης μου καλυτερα τωρα :)

ειναι Παρασκευη κ χαμογελαμε :)

Φέρυ μου εγώ το ίδιο μύνημα με πριν βλέπω, τώρα αν το προηγούμενο ήταν ακόμα χειρότερο, καλύτερα να μην το ξέρω.

Μην μου ανεβεί η πίεση στο 75/125 και τι θα κάνω μετά, θα πρέπει να πάρω immodium για να πέσει χιχιχιχιχιχι :P

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

μπορεις επισης να πατησεις το ignore σωστα??? δεν βαριεσαι αυτη την μονιμη "φαγουρα" μεταξυ μας??? γιατι εγω σε ειχα στο ignore κ εσυ συνεχιζες...προσπαθω η αμοιρη να βρω κ να χρησιμοποιησω χιλιες δυο δικαιολογιες τι να κανω!!! μα μονο με σενα τετοια διαφωνια πια-ε κ λιγο με την Ελενη αχαχαχαχα

δεν με γουσταρεις? μην μου δινεις σημασια....εισια κ μεγαλυτερη μου κ σε σεβομαι οπως βλεπεις...τι ασχολεισαι με τα παιδαρελια???

Πολλές λέτε για τον περσινό χειμώνα στην Αγγλία ότι ήταν ήπιος, εγώ πάντως που πήγα Φεβρουάριο στο Leeds τα είδα όλα.... (είχε και χιόνι τότε) δλδ ηυπάρχει και χειρότερος χειμώνας???

Στο Leeds δεν ξέρω (ας μας πει η Ελένη) πάντως στο Λονδίνο εγώ δεν θυμάμαι τόσο ήπιο χειμώνα τα τελευταία 10+ χρόνια.

Τον Φεβρουάριο χιόνισε και σε μας αλλά το έλιωσε αμέσως.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Αλις μου εχει να κανει με το μερος...εσυ εισαι πολυ ψηλα....εμεις εδω φτανουμε τους μηδεν συνηθως. το 2009 κ το 2010 ηταν απο τις χειροτερες χρονιες που εφτασε -10. αλλα οσο ανεβαινεις ιδιως Σκωτια φανταζομαι 8α εχει καθε χρονο - 8ερμοκρασιες

Διαφημίσεις

κ φυσικα μετα ειναι στον ανθρωπο ετσι ...εγω ειμαι πολυ κρυουλιαρα....ο αντρας μου δεν εινια, να εχει 0 κ εγω να φοραω σκουφια κλπ κ εκεινος με ενα πουκαμισο κ το μπουφαν...τα χερια του παντα ζεστα...οποτε ειναι κ λιγο υποκειμενικο αλλα σιγουρα δεν πρεπει να ανησυχεις τοσο

η γιαγια μου ελεγε "εχε τα ποδια σου ζεστα, την κεφαλη σου κρυα" :)

μπορεις επισης να πατησεις το ignore σωστα??? δεν βαριεσαι αυτη την μονιμη "φαγουρα" μεταξυ μας??? γιατι εγω σε ειχα στο ignore κ εσυ συνεχιζες...προσπαθω η αμοιρη να βρω κ να χρησιμοποιησω χιλιες δυο δικαιολογιες τι να κανω!!! μα μονο με σενα τετοια διαφωνια πια-ε κ λιγο με την Ελενη αχαχαχαχα

δεν με γουσταρεις? μην μου δινεις σημασια....εισια κ μεγαλυτερη μου κ σε σεβομαι οπως βλεπεις...τι ασχολεισαι με τα παιδαρελια???

Ρε Φέρυ μου τα έχεις κάνει ΤΟΟΟΟΟΣΑ τα κοχόνες μου με το ignore. Βάλε με εσύ στο ignore πια να ησυχάσεις, τι μου τα πρήζεις κάθε τρεις και λίγο, σε είχα στο ignore, σε έβγαλα από το ignore, βάλε με εσύ στο ignore, βγάλε με από το ignore. Με ζάλισες επιτέλους.

Είπαμε δεν με νοιάζει και δεν παρεξηγιέμαι, αλλά μην πας φιρί φιρί κι εσύ.

Ρε Φέρυ μου τα έχεις κάνει ΤΟΟΟΟΟΣΑ τα κοχόνες μου με το ignore. Βάλε με εσύ στο ignore πια να ησυχάσεις, τι μου τα πρήζεις κάθε τρεις και λίγο, σε είχα στο ignore, σε έβγαλα από το ignore, βάλε με εσύ στο ignore, βγάλε με από το ignore. Με ζάλισες επιτέλους.

Είπαμε δεν με νοιάζει και δεν παρεξηγιέμαι, αλλά μην πας φιρί φιρί κι εσύ.

:shock::shock::shock::shock::shock: εαν στα πρηζω μην ξανασχοληθεις δημοσια μαζι μου στο εχω πει χιλιες φορες.....δεν φταινε οι υπολοιπες να διαβαζουν τα δικα μας ολη την ωρα....τοσες φορες σου εχω στειλει πμ να με αφησεις ησυχη....σε ειχα στο ignore κ σε ησυχια δεν με αφηνες....φερσου ωριμα κ απλα μην μου δινεις σημασια ειτε στο ignore με εχεις ειτε οχι....καθε μερα τα ιδια παντελη μου τα ιδια παντελακη μου...δεν εχω προβλημα να μην με γουσταρει καποιος αλλα οχι δημοσιες προσβολες κ επιθεσεις!!!! κατανοητον? δεν απανταω ξανα σε προσωπικη διαμαχη οτι αλλο θες με πμ!!!! ειπαμε παρασκευη κ χαμογελαμε!!!!

Επίσης να πρώτοι πρέπει να κοιτάξεις για το ισχύει που μόλις ήρθες...δεν γνωρίζω αν το παίρνεις αμέσως η πρέπει να συμπληρώσετε κάποια χρόνια εδω....

Μήπως κάποια από εσάς γνωρίζει με βεβαότητα εάν δικαιούμαστε το child benefit από την πώτη στιγμή που θα πατήσουμετο πόδι μας στην Αγγλία?

Όσο για το θέμα των εσωρούχων, με καλύψατε πλήρως (γενικώς οι συζητήσεις εδώ με βοηθάνε να ξεκαθαρίσω πράγματα στο μυαλό μου, γιατί - όπως σας είπα - όλα είναι λίγο blurry...λόγω άγχους ή πολλών εκκρεμοτήτων ίσως). Κατάλαβα λοιπόν ότι πρέπει να προτιμήσω εσώρουχα-φανελάκια και όχι αυτά που κουμπώνουν από κάτω (εμείς φοράμε ακόμα τέτοια στον ύπνο, αλλά ημέρα έχω να τους φορέσω πολύ καιρό, γιατί τα φορούσαμε εννοείται μόνο χειμώνα μέσα από το μπλουζάκι, και πέρσυ τον χειμώνα φορούσαμε ακόμα πάνα). Fairy ευχαριστώ πολύ για το link!

Πάντα ήθελα να ζω σε μια χώρα που έχει κρύο (γενικώς μου αρέσει πολύ περισσότερο ο χειμώνας από ό,τι το καλοκαίρι), αλλά τώρα θα τεστάρω και κατά πόσον το εννοώ αυτό!

Γενικώς κορίτσια προτείνω να είστε ήρεμες. Ο γραπτός λόγος είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις. Εγώ με τον άντρα μου, για παράδειγμα, από νωρίς καταλάβαμε ότι δεν πρέπει να συζητάμε σοβαρά θέματα μέσω msn κλπ, γιατί πάντα γινόταν μια παρεξήγηση (ενώ όταν μιλάμε από κοντά πάντα τα βρίσκουμε προς το παρόν και έχουμε μαλλώσει 1-2 φορές max). Το ύφος του άλλου παρεξηγείται εύκολα. Πχ μια φράση του τύπου " Τι λες βρε Alice τώρα?" πείτε την με όλους τους δυνατούς τονισμούς.... Μπορεί πχ ο άλλος να την λέει (στο μυαλό του) χαμογελώντας κι εγώ να την διαβάσω αγριεμένη....

Μήπως κάποια από εσάς γνωρίζει με βεβαότητα εάν δικαιούμαστε στο child benefit από την πώτη στιγμή που θα πατήσουμετο πόδι μας στην Αγγλία?

επειδη εγω δεν μπορω να πω με σιγουρια, ηδη δουλευα πολλα χρονια οταν εκανα τον γιο μου εδω, απλα θα σου παραθεσω καποια σαιτ

https://www.gov.uk/child-benefit/eligibility

You could get Child Benefit if your main home is now in the UK and you have permission to enter the UK and stay there - thereʼs more information about this on the HMRC website.

ελπιζω να βοηθησει, αν απο οτι καταλαβαινω μαλλον το δικαιουσαι αυτοματα...η νατασα ισως μπορεσει να μας πει που ηρθε τον Μαρτη....

Διαφημίσεις

Μήπως κάποια από εσάς γνωρίζει με βεβαότητα εάν δικαιούμαστε το child benefit από την πώτη στιγμή που θα πατήσουμετο πόδι μας στην Αγγλία?

Ναι, το δικαιούσαι αμέσως. Θα συμπληρώσεις τη σχετική αίτηση όπου θα γράφεις την ημερομηνία εισόδου των παιδιών στη χώρα, και θα τη στείλεις μαζί με τα διαβατήριά τους για να εγκριθεί.

Καλύτερα την αίτηση να την κάνει ο πατέρας τους που ήδη μένει εκεί και έχει NIN και τα σχετικά διαπιστευτήρια.

Εγώ με τον άντρα μου, για παράδειγμα, από νωρίς καταλάβαμε ότι δεν πρέπει να συζητάμε σοβαρά θέματα μέσω msn κλπ, γιατί πάντα γινόταν μια παρεξήγηση (ενώ όταν μιλάμε από κοντά πάντα τα βρίσκουμε προς το παρόν και έχουμε μαλλώσει 1-2 φορές max).

εμεις σοβαρες συζητησεις μονο μεσω τσατ κ μειλ πλεον αχαχαχαχαχα

εχουμε περασει φασεις (13 χρονια ειναι αυτα αχαχαχ) που μπορει να καθομασταν στο ιδιο δωματιο με τα λαπτοπ κ να καναμε τσατ αν ειχαμε νευρα :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:shock::shock::shock::shock::shock: εαν στα πρηζω μην ξανασχοληθεις δημοσια μαζι μου στο εχω πει χιλιες φορες.....δεν φταινε οι υπολοιπες να διαβαζουν τα δικα μας ολη την ωρα....τοσες φορες σου εχω στειλει πμ να με αφησεις ησυχη....σε ειχα στο ignore κ σε ησυχια δεν με αφηνες....φερσου ωριμα κ απλα μην μου δινεις σημασια ειτε στο ignore με εχεις ειτε οχι....καθε μερα τα ιδια παντελη μου τα ιδια παντελακη μου...δεν εχω προβλημα να μην με γουσταρει καποιος αλλα οχι δημοσιες προσβολες κ επιθεσεις!!!! κατανοητον? δεν απανταω ξανα σε προσωπικη διαμαχη οτι αλλο θες με πμ!!!! ειπαμε παρασκευη κ χαμογελαμε!!!!

Αγαπητή Φέρυ,

Θα έχεις ίσως προσέξει ότι απαντάω δημοσίως μόνο όταν σχολιάζεις κάτι που είπα δημοσίως, τις υπόλοιπες φορές απλά σε αφήνω να μιλάς.

Επίσης θα έχεις ίσως προσέξει ότι τα ΠΜ που μου στέλνεις τα απαντάω μονολεκτικά ή τα αγνοώ.

Δεν έχω καμία διάθεση να ανοίξω κουβέντα μαζί σου με προσωπικό μύνημα, αλλά αν πεις κάτι δημοσίως που αναφέρεται σε μένα διατηρώ το δικαίωμά μου να σου απαντήσω δημοσίως.

Θα ήθελα τουλάχιστον να σεβαστείς το γεγονός ότι δεν σε έχω σχολιάσει σε κανένα δημόσιο μέσο, αντιθέτως με σένα που ήσουν μέλος σε γκρουπάκι στο Facebook το οποίο ασχολιόταν και κορόιδευε αυτά που λέγαμε σε αυτό εδώ το φόρουμ. Μην μου παριστάνεις λοιπόν την οσία Μαρία γιατί αν θυμάσαι καλά οι άλλες κοπέλες του γκρουπ μπήκαν και μας τα είπαν χαρτί και καλαμάρι.

Είπαμε να κάνουμε τα στραβά μάτια, κατάπιαμε τις προσβολές σου, δεν σε κάναμε ρόμπα δημόσια, αλλά ΩΣ ΕΔΩ. Μην μας το παίζεις και καλή τώρα..... Έχει και η υπομονή τα όριά της.

Γενικώς κορίτσια προτείνω να είστε ήρεμες. Ο γραπτός λόγος είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις. Εγώ με τον άντρα μου, για παράδειγμα, από νωρίς καταλάβαμε ότι δεν πρέπει να συζητάμε σοβαρά θέματα μέσω msn κλπ, γιατί πάντα γινόταν μια παρεξήγηση (ενώ όταν μιλάμε από κοντά πάντα τα βρίσκουμε προς το παρόν και έχουμε μαλλώσει 1-2 φορές max). Το ύφος του άλλου παρεξηγείται εύκολα. Πχ μια φράση του τύπου " Τι λες βρε Alice τώρα?" πείτε την με όλους τους δυνατούς τονισμούς.... Μπορεί πχ ο άλλος να την λέει (στο μυαλό του) χαμογελώντας κι εγώ να την διαβάσω αγριεμένη....

Άλις σωστό αυτό που λες, αλλά εδώ δεν πρόκειται για παρεξήγηση του γραπτού λόγου, πρόκειται για ανθρώπους που δεν έχουν ούτε μπέσα ούτε ντροπή, γιατί η κυρία Φέρυ κάποτε μας το έπαιζε φιλενάδα μας αλλά να δεις πώς αλλάζουν οι καιροί, μα πώς αλλάζουν οι καιροί......

Άλις σωστό αυτό που λες, αλλά εδώ δεν πρόκειται για παρεξήγηση του γραπτού λόγου, πρόκειται για ανθρώπους που δεν έχουν ούτε μπέσα ούτε ντροπή, γιατί η κυρία Φέρυ κάποτε μας το έπαιζε φιλενάδα μας αλλά να δεις πώς αλλάζουν οι καιροί, μα πώς αλλάζουν οι καιροί......

.σου εστειλα πμ κ συνεχιζεις τις δημοσιες ανακριβειες...παλι με προσβαλλεις...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...