Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελικά εσυ κορίτσι τι είδατε στον υπέρηχο; Συγγνώμη αν το έγραψες κάπου και δεν το είδα. Η εμφύτευση δεν σημαίνει αυτόματα τελειομηνη εγκυμοσύνη, ούτε το τέλειο έμβρυο σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν επιπλοκές. Εσυ είχες μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη;  

Δυστυχώς δεν κατάφερε να δει κάτι αξιόλογο, έναν μικρό ενδομητριο σάκο με το ζόρι  οπότε χθες σταμάτησα τα φάρμακα και σήμερα έχω αίμα. Με χοριακη 3900 την μια μέρα και την επόμενη με έπιασε αιμορραγία με πήγματα. 
      Αυτή η προσπάθεια θεωρείται αυτόματη αποβολή όπου κατά κύριο λόγο οφείλονται σε έμβρυα με χρωμοσωμικες ανωμαλιες. 
      Οχι δυστυχώς δεν έχω μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη εως τώρα αλλά σκέφτομαι να το προτείνω στον γιατρό πριν την επόμενη ετ. 

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Έτσι είναι, απλά πρέπει να συνειδητοποιούμε πως δεν έχει όλη η υφήλιος την ίδια θερμοκρασία με τη γειτονιά μας! :-)

Τότε ξεκινήστε συνειδητοποιώντας ότι δεν έχει όλη η Πελοπόννησος εύκρατο κλίμα :P

Όλη σχεδόν η Αρκαδία, η ορεινή Κορινθία, η ορεινή Λακωνία, η περιοχή των Καλαβρύτων (και όχι μόνο) έχουν χειμώνες σαν αυτούς της βόρειας Ελλάδας και σαφώς χειρότερους από αυτούς της νότιας Αγγλίας. Το ίδιο και περιοχές της Στερεάς Ελλάδας.

Μην παρεξηγιέστε τόσο εύκολα όταν ακούτε κάτι στην τηλεόραση που δεν ταιριάζει με τη δική σας πραγματικότητα, ο καθένας κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια.

Και στην Αθήνα να είσαι, άλλο καιρό θα έχεις στους Θρακομακεδόνες και άλλο στη Γλυφάδα - και εντελώς άλλες ανάγκες για θέρμανση, σκεπάσματα, ρούχα ύπνου κ.λπ.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

χαχαχχααχ σημερα η διαφωνια ειναι "Το Κρυο" αχαχαχαχαχαχαχα

θα "παρεξηγηθουμε" κ για το ποσο κρυωνει ο καθενας κ ποιος εχει το πιο πολυ κρυο στην περιοχη του-ειτε ελλαδα ειτε αγγλια???? LOL LOL LOL

Επεξεργάστηκαν by fairymummy
στεναχωρησα συμφορουμφοιτησες με τις λεξεις που ειχα χρησιμοποιησει!

nai sto londino eimai-notio londino.....dipla sto elliniko gymnasio...kai afoy molis irthame thelo na matho an yparxoyn ellinika magazia me ellinika proionta..kai mipos kserete kati gia toys politeknoys-ti pronomia exoyme ?

Οι πολύτεκνοι δεν έχουν ιδιαίτερα προνόμια.

Ελληνικά μαγαζιά ξέρω ότι υπάρχουν 1-2 στο κέντρο (Bayswater) αλλιώς μπορείς να κοιτάξεις σε ιταλικά και τούρκικα μπακάλικα, αυτά συνήθως φέρνουν ελληνικά ή σαν ελληνικά προϊόντα (π.χ. μακαρόνια για παστίτσιο).

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

χαχαχχααχ σημερα η ενοτητα τσακωμου εινια "Το Κρυο" αχαχαχαχαχαχαχα

θα παρεξηγηθουμε κ για το ποσο κρυωνει ο καθενας κ ποιος εχει το πιο πολυ κρυο στην περιοχη του-ειτε ελλαδα ειτε αγγλια???? LOL LOL LOL

Ρε συ Φέρυ μήπως τελικά η μόνη που πάει γυρεύοντας τσακωμούς είσαι εσύ; Λέω εγώ τώρα..... :rolleyes:

Μόλις πει κάποιος κάτι διαφορετικό ακόμα κι αν βάλει δίπλα πέντε γελαστά ανθρωπάκια :P:p:p:p:p μπαίνεις εσύ και αναφέρεις τσακωμό. Αμάν πια, θα πρέπει να ζητάμε άδεια από την πλειοψηφία για να μιλήσουμε σε λίγο!!!!!!!!

Ουφ και ξανά ουφ.

Διαφημίσεις

πωπω Μπιγκι δεν υπαρχει περιπτωση να πουμε αστειο κ να γελασουμε...αφου ειπαμε εκπεμπουμε σε διαφορετικη συχνοτητα :) κ εσυ δεν ειπες μην παρεξηγιεστε? τι διαφορα εχει....εγω το εκανα λιγο πιο formal :D

πραγματικα απλα νομιζω δεν ταιριαζουμε κουκλα κ δεν μπορεις να καταλαβεις το υφος μου κυριως γιατι ο γραπτος λογος δεν μεταφερει το verbal....ελπιζω να σου πεσει η πιεση συντομα κριμα να ξεφυσας Παρασκευιατικα αχαχαχαχαχαχ

αλις, που μενεις στην ελλαδα; ρωταω επειδη εγω στην αγγλια δεν εχω κρυωσει ποτε οσο στην Ελλαδα, οι χειμωνες ειναι πολυ πιο ηπιοι.

Κατω απο τη πυτζαμα μπορεις να τους βαζεις κανονικα φανελακια, περιμενε να ψωνισεις απο'δω γιατι η σχεση τιμης-ποιοτητας απο τη δικη μου εμπειρια ειναι πιο συμφερουσα απ'ο,τι στην Ελλαδα.

το mothercare νομιζω εχει μεγαλυτερα μεγεθη απο τα φορμακια που λες, αλλα τουλαχιστον την ημερα θα βολεψουν πιο πολυ οι φανελες για την τουαλετα.

Μένω στην Αθήνα, όπου γενικώς δεν κρυώνω, έζησα όμως 14 χρόνια στην Θεσσαλονίκη, όπου το χειμώνα περπατούσα και έτρεμα.

Ναι, κι εγώ αυτά τα φανελάκια είδα απλά σκέφτομαι μήπως βγαίνουν από το παντελόνι και είναι ενοχλητικά για τα παιδιά. Από την άλλη, χθες που τους δοκίμαζα κάτι μακρυμάνικες μπλούζες που έχουμε για να δω αν τους κάνουν, πρόσεξα ότι στον λαιμό όλες είναι λίγο ανοιχτές και δεν βλέπω να επιβιώνουν χωρίς φανελάκι, αλλά έχεις απόλυτο δίκιο ότι αυτά που κλείνουν από κάτω δεν γίνεται να τα φοράμε μέρα, λόγω τουαλέτας...

Αλις επειδη μου αρεσουν τα φανελακια με μανικακια ψωνιζω κυριως απο Next k den ειναι καθολου ανοιχτα στο λαιμο, επισης ωραια εχει κ στο

http://www.vertbaudet.co.uk/boys-underwear.htm?page=1&nbproduits=120

ολοσωμα δεν του φοραω σε αυτη την ηλικια γιατι αμα του ερθει να παει τουαλετα???? χεχε...το φοβαμαι το κακο

Ναι, ναι ξέρω, έχεις και δυσλεξία και παρεξηγείται ο λόγος σου, αυτό μάλλον θα φταίει χαχαχαχαχαχαχα :P :p :P :p

Και μην ανησυχείς για την πίεσή μου, πριν λίγο μετρήθηκα, 70 η μικρή και 120 η μεγάλη, άρα το εγκεφαλικό το γλιτώνω χουχουχουχουχου :lol:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...