Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Πρεπει να εχει να κανει αρκετα με τη μονωση του σπιτιου και φυσικα την περιοχη απο οτι καταλαβαινω. Εμεις εχουμε στους 20 το καλοριφερ κατα τη διαρκεια της μερας και ειναι πολυ ζεστα. Το βραδυ το κατεβαζουμε στους 18. Ο 3χρονος κοιμαται με φανελακι, πυτζαμες και προς το παρον το καλοκαιρινο παπλωμα. Το ιδιο και εμεις. Το μωρο κοιμαται με ολοσωμο φορμακι και υπνοσακο.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαιρυ κι εμεις ειμαστε της ζεστης, αλλα βαλε κατι παραπανω, το 24 τουλαχιστον το θελουμε και οι δυο για να ειμαστε ευχαριστημενοι (μονο που ολο γκρινιαζει η κορη μου οτι ζεσταινεται, απο που πηρε αυτο το παιδι ;;;!!!)

δεν καταλαβες!!!!! το 21 ειναι το κατωτερο οριο αχαχαχαχαχα

μεσα στο σπιτι εχω 23-24 εκει το εχουμε....το βραδυ το χαμηλωνω κ δεν με πειραζει το 21

κατριν, εμεις κατεβαινουμε θεσσαλονικη για να ζεσταθουμε :tongue: καστορια, πελλα, ημαθια, φλωρινα, σερρες, δραμα.... Δεν ειναι παντου αττικη και πελλοπονησος. Θυμαμαι μια χρονια πυο ειχε ριξει στην Αθηνα 10 ποντους χιονι και ειχαν κλεισει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! Στα δικα μου τα μερη δηλαδη, με αυτη τη λογικη, θα επρεπε καθε χρονο το μισο χειμωνα να μη λειτουργει τιποτα ..

Φαιρυ κι εμεις ειμαστε της ζεστης, αλλα βαλε κατι παραπανω, το 24 τουλαχιστον το θελουμε και οι δυο για να ειμαστε ευχαριστημενοι (μονο που ολο γκρινιαζει η κορη μου οτι ζεσταινεται, απο που πηρε αυτο το παιδι ;;;!!!)

Έτσι είναι, απλά πρέπει να συνειδητοποιούμε πως δεν έχει όλη η υφήλιος την ίδια θερμοκρασία με τη γειτονιά μας! :-)

Σωστη :-)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

sto bradford perisu to xeimona skagame! giati eixe thermosisoreutes opote eixe zesti oli mera! vevaia plirosame arketa se reuma alla den eixame allo logariasmo. mono reuma kai tilefono (to nero itan mesa sto enoikio kai den eixame gkazi)

tora akoma den exo anapsei alla to vradu pou peutei i thermokrasia koimomaste me xontro paploma k kounerta. tis teleutaies meres vevaia vgazo to 1 apo ta 2.

tou mikrou pantos tou exo agorasei olosomes formes. edo exei kai gia megalutera paidia. i alitheia einai pos olosoma fanelakia den exo vrei alla den xero an volevoun. o antras mou epimenei pos den einai katholou volika .

genika akoma o kairos sto londino einai kalos. peri tous 15 vathmous! kala mou fainetai gia agglia oktovri mina

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Θεσσαλονίκη κούκλα μου, το καλοριφέρ ανάβει ΚΑΘΕ χρόνο στα τέλη Οκτωβρίου. ΠΑΝΤΑ μιλάμε! Και κλείνει εντελώς γύρω στα τέλη Μαρτίου με μέσα Απριλίου, ανάλογα με τη χρονιά.

Από ποια περιοχή της Ελλάδας είσαι εσύ??? Άκουγα προχθές τον Καμπουράκη στο Μega να λέει "εδώ που τα λέμε, Γενάρη - Φλεβάρη έχει κρύο..." και φρίκαρα!

Πώς μερικοί άνθρωποι σκέφτονται μόνο τη δική τους περίπτωση και αγνοούν όοολους τους υπόλοιπους?? (Όταν μάλιστα μιλάνε σε κανάλι που απευθύνεται σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη χώρα???)

Kατριν και Θεσσαλονικη που εχω ερθει χειμωνα ποτε δεν κανει το πολυ κρυο της Αγγλιας και ειδικα της βορειας Αγγλιας..Εγω τουλαχιστον ποτε δεν κρυωνω τοσο και μαλιστα εχω ερθει σε μερες "βαρυχειμωνιας". Αλλα βορεια Αγγλια μιλαμε για -15, μιλαμε για χιονι μεχρι το γονατο πολλες φορες και μιλαμε για παγο ΚΑΘΕ βραδυ και συν σε οολα αυτα μεσα η υγρασια! Ε ποσο να αντεξει ο ανθρωπος...

Εγω ειμαι απο Κρητη και οπως καταλαβαινετε μεχρι Δεκεμβρη κυκλοφορουμε με ανοιξιατικα, οποτε ο οργανισμος μου το κρυο δεν το μπορει!!!

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

nai sto londino eimai-notio londino.....dipla sto elliniko gymnasio...kai afoy molis irthame thelo na matho an yparxoyn ellinika magazia me ellinika proionta..kai mipos kserete kati gia toys politeknoys-ti pronomia exoyme ?

Για πολυτεκνους δεν υπαρχει καποιο προνομιο στην Αγγλια. Παιρνεις κανονικα το επιδομα του παιδιου για καθε σου παιδακι και τελος..

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...