Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 1

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Τι είναι αυτά που λέτε για το νερό? Εγώ ήξερα ότι το νερό είναι πολύ φθηνό στην Αγγλία!

exartatai! uparxoun 2 diaforetikoi tropoi xreoseon:

1. me metriti

2. pagia to idio poso kathe mina.

O deuteros tropos einai k o poio palios kai analoga me to pos exoun kataxorisei to kathe spiti plironeis kai nero, anexartitos tou poso xodeveis.

etsi an vazeis 3 pluntiria ti mera kai exeis mia megali oikogeneia se sumferei o 2os tropos eno an meneis se oraia geitonia i megalo spiti kai eisai 1 atomo e, tote mallon de se sumfairei.

genika tous logariasmous prepei na tous vlepoume olous mazi ola ta pagia mazi giati analoga tin perioxi pane k oi xreoseis.

oxi mono ellada/agglia alla kai stin ellada mesa analoga tin perioxi allazei o tropos pou plironeis.

p.x stin ellada:

Athina: plironoume nero xoris dimotika teli mesa ta opoia ta plironoume sto reuma

Xanthi: mazi me to nero ston idio logariasmo plironoun kai dimotika teli. Etsi i giagia mou einai stin xanthi nomizeio oti to nero stin xanthi einai panakrivo eno stin pragmatikotita einai pano kato to idio me tis athinas.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις £32 το μηνα με μετρητη.

Οι σειρες taste the difference και organic ειναι κατ' εξοχην ο λογος που ψωνιζουμε απο τα sainsbury's :-) Επισης, για οικονομικα βιολογικα παιδικα καλλυντικα να σας πω οτι δοκιμασα την Eco σειρα της little angels baby του ASDA σε υγρα μαντηλακια και αφρολουτρα και μου αρεσαν πολυ. Ενταξει, δεν ειναι σαν τα weleda, τα burts bees η τα bady nature care που επαιρνα συνηθως, αλλα δεν με χαλαει που και που να παιρνω και απο αυτα για να κανω οικονομια :-)

kai emeis fun tou welleda alla pleon perno kai to litle me organics pou einai poio oikonomiko. kapoia stigmi eixa parei kai ena me xamomili organic polu oikonomiko apo boots (alla to exei kai allou) kai den mas arese katholou. etsouzan ta matia tou.

fairy auto me to welleda gia allergikous to exo xanakousei. i kori tis xaderfis mou pou itan polu allergiki eixe ginei xalia kai epernan to aderma. tora pou einai 2 i mikri den xero ti xrisimopoioun

uDLqp1.png

loipon simera irthe o idioktitis mazi me ena mastora na ftiaxoun ti voulomeni lekani. den ta katafernan kai etsi tilefonisan se mia etaireia pou exei eidikous kai irthe enas udravlikos me ena ergaleio se 10 lepta to eutiaxe. plirothike o udravlikos o allos £96!

den mou zitisan na pliroso ego. etsi ginete panta i itan kalos o dikos mas idioktitis.

upopsin metakomisa prin merikes meres alla den itan apo tin arxi etsi (meta apo 2-3 meres)

uDLqp1.png

A! kai ena ithiko didagma: otan vlepete prosfores pou sas fainontai kales na tis pernete! de simainei oti epeidi to exei 1 fora tha to exei panta.

Stin ellada kapos etsi einai sunithos ta proionta pou itan 1+1 itan panta etsi ektos an itan kapoio kainourgio proion k to proothousan.

edo mporei na vreis mia katapliktiki prosfora pou otan leei mexri auti tin imerominia einai mexri tote k mporei na min tin xanakanoun pote i na tin kanoun polu argotera!

otan eixa protoerthei ta boots eixan 2+1 sta welleda. foveri prosfora! agora merika alla skeftika pos tha einai kati pou kanoun suxna! apo tote den tin exo xanapetuxei tin prosfora!

uDLqp1.png

Κορίτσια πολύτιμες όλες οι συμβουλές σας!!!

Γενικά από λογαριασμούς τι παίζει? Εμείς θα μένουμε σε τριώροφο (με τρία υπνοδωμάτια) με gas central heating. Είναι σχετικά καινούργιο (καμιά 10ετία νομίζω). Και η κουζίνα είναι με γκάζι, όλα τα άλλα φαντάζομαι ηλεκτρικό...

Διαφημίσεις

Νερό/γκάζι: 50 λίρες

Ρεύμα: 50 λίρες

Αυτό είναι απόσπασμα από ένα e-mail που μου είχε στείλει ο άντρας μου με μία πρόβλεψη των εκεί μηνιαίων εξόδων μας. Εντάξει, είχα από την αρχή μία υποψία ότι είναι εκτός πραγματικότητας, αλλά θέλω να μου πείτε πόσο εκτός πραγματικότητας είναι? Τα υπόλοιπα, όπως μου τα έχει γράψει, τα έχω υπό έλεγχο, αλλά στο γκάζι/νερό/ηλεκτρικό φαντάζομαι ότι πρέπει να υπολογίζω τουλάχιστον τα διπλάσια ανα μήνα, σωστά?

Τι είναι αυτά που λέτε για το νερό? Εγώ ήξερα ότι το νερό είναι πολύ φθηνό στην Αγγλία!

Εμείς πληρώνουμε 42 λίρες το μήνα για νερό και αποχέτευση.

Για γκάζι δίνουμε 50 λίρες το μήνα αλλά αναμένονται αυξήσεις (μας έχουν ήδη ειδοποιήσει για τα νέα τιμολόγια) και για ηλεκτρικό κάτι λιγότερο από 40 λίρες.

Νερό/γκάζι: 50 λίρες

Ρεύμα: 50 λίρες

Αυτό είναι απόσπασμα από ένα e-mail που μου είχε στείλει ο άντρας μου με μία πρόβλεψη των εκεί μηνιαίων εξόδων μας. Εντάξει, είχα από την αρχή μία υποψία ότι είναι εκτός πραγματικότητας, αλλά θέλω να μου πείτε πόσο εκτός πραγματικότητας είναι? Τα υπόλοιπα, όπως μου τα έχει γράψει, τα έχω υπό έλεγχο, αλλά στο γκάζι/νερό/ηλεκτρικό φαντάζομαι ότι πρέπει να υπολογίζω τουλάχιστον τα διπλάσια ανα μήνα, σωστά?

oxi ta 2pla alla kanena 150ari ola mazi isos. exartatai apo to poso kruo einai to spiti k poso kruonete eseis. emeis edo exoume anapsei elaxita to kalorifer. kana 15oro apo ton aprilio. tora pou xeimoniase exoume anapsei 2 fores gia kamia ora (p.x exthes to vradu pou itan arrostos o andras mou) alla to spiti einai zesto genika opos k to proigoumeno

uDLqp1.png

loipon simera irthe o idioktitis mazi me ena mastora na ftiaxoun ti voulomeni lekani. den ta katafernan kai etsi tilefonisan se mia etaireia pou exei eidikous kai irthe enas udravlikos me ena ergaleio se 10 lepta to eutiaxe. plirothike o udravlikos o allos £96!

den mou zitisan na pliroso ego. etsi ginete panta i itan kalos o dikos mas idioktitis.

upopsin metakomisa prin merikes meres alla den itan apo tin arxi etsi (meta apo 2-3 meres)

Και σε μας ετσι εγινε. Χρειαστηκε να ερθει υδραυλικος για το καζανακι, τεχνικος για την κεραια της τηλεορασης, επισης αντικατασταση των πλυντηριων πιατων και ρουχων και τα πληρωσε ολα ο ιδιοκτητης. Εχουν landlord's insurance οι περισσοτεροι και τα καλυπτει αυτα.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Σχετικα με τους λογαριασμους ενεργειας (ρευμα/θερμανση εχουμε τον ιδιο παροχο) πληρωσαμε £160 την προηγουμενη τριμηνια. Τον περασμενο χειμωνα νομιζω η τριμηνια μας ηρθε περιπου £300.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για τις απαντήσεις σας! Νοιώθω αρκετά καλύτερα, γιατί βλέπω ότι δεν έχουμε πέσει πολύ έξω στους υπολογισμούς μας, τουλάχιστον για τα πάγια έξοδα!

Κι εμάς κάπου εκεί έρχεται, γύρω στις 40 λίρες το μήνα το νερό και καμιά 100άρα το γκάζι και το ρεύμα.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

το νερο σε μας ειναι πολυ φθηνοτερο, 25 λιρες το μηνα, γκαζι δεν εχω κι ετσι πληρωνω ρευμα περιπου 100 το μηνα (λιγοτερα το καλοκαιρι-περισσοτερα το χειμωνα), αλλα με γκαζι ειναι πιο φθηνη η θερμανση

Πολλα έξοδα έχουν να κάνουν με την κατανάλωση

Εμείς πχ στο γκάζι δεν κάνουμε οικονομία, τον χειμώνα δουλεύει κ το βράδυ χαμηλά λόγω του ασθματος μου αλλα κ επειδή μας αρέσει η ζέστη. Οπότε χαλαρά 100 στο γκάζι. Το καλοκαίρι όμως χαλάμε 15 λίρες το πολυ τον μήνα

Το ίδιο κ στο ρεύμα, το καλοκαίρι που μπορω κ άπλωνω έξω αλά. Τα μισά μιας κ δεν εχω στεγνωτηριο

Αγορασα στεγνωτηριο το περασμενο Σαββατο. Ειχα βαρεθει να βλεπω το σπιτι τσαντηρι με τα ρουχα απλωμενα σχεδον ολο το χρονο μεσα. Κατσε να δουμε ποσο θα ερχεται τωρα ο λογαριασμος ενεργειας :tongue:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...