Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

immodium εχει κι εδω, και απλο και εξτρα. φαιρυ ειναι για την ευκοιλια, νεκρωνουν το εντερο.

alitheia kai to dinoun xoris suntagi?

o andras mou itan xalia olo to vradu! tora einai exouthenomenos! mallon kati kolise 2i mera ston paidiko! ekeinos eutuxos oxi to mikro terataki mas!

pantos simera eimaste oloi spiti, ego working from home!

uDLqp1.png

Αχ νατασα περαστικά

Πέρσι ο άντρας μου αρρώστησε 7 φορες. Ο γιατρός του είπε πως απλα ειναι άτυχος κ μάλλον ο μικρός φέρνει ιούς απο τον παιδικό.. Ο μικρός όμως δεν κόλλησε ποτέ!!!!

Άλις να υποθέσω ότι δεν ψωνίζεις από Carrefour; :D

http://www.carrefour.gr/CarrefourOnline1/Default.aspx

Χμ.... όχι!!! Χαμπάρι δεν είχα πάρει!!!

Ναι, natassa, για το immodium εγώ το είχα πει, κάπου βέβαια κάποια κοπέλα είπε ότι υπάρχει εκεί, αλλά εγώ θα φέρω καλού κακού...

Όσπρια ελληνικά κλπ, θα μας φέρουν τα πεθερικά από τις Βρυξέλλες όπου έχει ένα ελληνικό μαγαζί με διάφορα τέτοια.

Για την τηλεόραση κι εγώ έχω κάποιες δεύτερες σκέψεις, καθώς εδώ ούτε βλέπω, αφού ούτε αποκωδικοποιητή δεν έχω πάρει! Τα παιδιά όμως δεν θέλω να βγάζουν τα μάτια τους στο λαπτοπ (βλέπουν το βράδυ, όταν πίνουν γάλα). Αυτή που βρήκα είναι LG (τέτοια έχουμε κι εδώ) full HD, LED 32 ιντσών και κάνει περίπου 300 λίρες...

alice ospria tha vreis kai viologika polu eukola. viologikes fakes agorasa proxthes alla fasolia organic den exei,apla exei. a! kai fava viologiki den exo vrei (alla den epsaxa kiolas, tin efera mazi mou!)

kai teleutaia anakalupsa oti exei taste the diference feta to sainsbur's kai einai polu nostimi alla ligo tsimpimeni.

fairy euxaristo gia tis euxes

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

erotisi:

ti sumfairei gia to nero? metritis i oxi? nomizo einai £450 gia to kainourgio spiti to xrono xoris metriti. i kopela apo thames water mou eipe pos an valo metriti tha einai peripou 350 to xrono gia 3 atoma alla i idioktitria tou spitiou mou eipe pos einai panta poio pola me metriti. eseis ti lete?

uDLqp1.png

alitheia kai to dinoun xoris suntagi?

o andras mou itan xalia olo to vradu! tora einai exouthenomenos! mallon kati kolise 2i mera ston paidiko! ekeinos eutuxos oxi to mikro terataki mas!

pantos simera eimaste oloi spiti, ego working from home!

ναι εγω απο το σουπερ το πηρα τελευται φορα που χρειαστηκα

alice ospria tha vreis kai viologika polu eukola. viologikes fakes agorasa proxthes alla fasolia organic den exei,apla exei. a! kai fava viologiki den exo vrei (alla den epsaxa kiolas, tin efera mazi mou!)

kai teleutaia anakalupsa oti exei taste the diference feta to sainsbur's kai einai polu nostimi alla ligo tsimpimeni.

fairy euxaristo gia tis euxes

η φετα αυτη ειναι ακριβη αλλα ειναι barrel aged και ειναι υπεροχη !!!

εμεις πληρωνουμε 150 το 3μηνο με μετρητη...εχει σημασια η περιοχη κ αν εισαι ανηφορα η κατηφορα :) αν εισαι ανηφορα πχ θελει πιο δυναμη να κουβαλησει το νερο η αντλια κ πληρωνεις πιο πολλα στο sewerage

Διαφημίσεις

Εμεις £32 το μηνα με μετρητη.

Οι σειρες taste the difference και organic ειναι κατ' εξοχην ο λογος που ψωνιζουμε απο τα sainsbury's :-) Επισης, για οικονομικα βιολογικα παιδικα καλλυντικα να σας πω οτι δοκιμασα την Eco σειρα της little angels baby του ASDA σε υγρα μαντηλακια και αφρολουτρα και μου αρεσαν πολυ. Ενταξει, δεν ειναι σαν τα weleda, τα burts bees η τα bady nature care που επαιρνα συνηθως, αλλα δεν με χαλαει που και που να παιρνω και απο αυτα για να κανω οικονομια :-)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

peekaboo εισαι τυχερη που μπορεις κ χρησιμοποιεις weleda!εγω κ ο γιος μου εχουμε εκζεμα κ η weleda μας κανει χειροτερους....επρεπε να τον δεις 5 μηνων πως μου εγινε....εμεις χρησιμοποιουμε sanex

απο asda δεν εχω ψωνισει τετοια πραγματα, ευκαιρια να τα δοκιμασω λοιπον :)

εχω ψωνισει ομως καθισμα αυτοκινητου για τον γιο οταν μεγαλωσε κ ντουλαπα...πολυ ευχαριστημενη εμεινα για την τιμη τους

εγω παλι νομιζω πως το νερο ειναι πολυ ακριβο στην Αγγλια χαχαχα

κ αυτο νομιζω επειδη εχουν πολυ καλο αποχετευτικο συστημα, δηλαδη αμα δου ερθει ο λογαριασμος πιο πολλα θα δωσεις εκει παρα στο νερο. σκεψου οτι τα χαρτια τα πετανε στην λεκανη. μονο σερβιετες κ πανες πεταμε σε κουβα, μου αρεσει πολυ αυτο, κρατιεται πολυ καθαρο το σπιτι ετσι

μπορειτε να κανετε αυτο το ερωτηματολογιο, βεβαια εσεις ανηκετε σε αλλους δημους οποτε δειτε μηπως κ η δικια σας εταιρεια εχει κατι παρομοιο

http://www.southwestwater.co.uk/index.cfm?articleid=7314

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...