Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Μετά τη βιοχημικη που περασα αδιαθετησα μετα απο λιγες μερες, μια κανονική περιοδο σε ροη και σε πονο, καθαρισα κανονικά  και σημερα ειμαι 13η του κυκλου με ελευθερες επαφες κανονικα! Απο τη 10η μερα του κυκλου εχω ενοχληση χαμηλα, βαρος σαν να περιμενω περιοδο, οχι κάτι εντονο, αλλά το νιωθω.. στην αρχη δεν εδωσα σημασια.. το ειχα και την επομενη και σημερα παλι.. δεν νομιζω να ειναι ωορρηξια γιατι την καταλαβαινω οταν συμβαίνει και ειναι διαφορετική η ενοχληση .. τωρα δεν μπορω να παω και για υπερηχο λογω γιορτων.. αλλα εχω ραντεβου στις 8 Γεναρη για να κάνω και το μικροβιωμα.. φυσιολογικο σας φαινεται πάντως; Παιζει να είναι απο φάρμακα και τη βιοχημικη;  

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Έχεις δίκιο αλλά κάπως έχουν πέσει οι δικοί μου άνθρωποι από πάνω μου και μου προτείνουν. Έχω ήδη κλείσει 3 γιατρούς και σκεφτόμουν για 4ο. Καταλήγω να κάνω αυτό που δεν ήθελα εξαρχής, να γυρνάω γύρω γύρω και να μη ξέρω από που να το πιάσω πάλι.

Θα συμφωνήσω να μη δεις πολλούς γιατρους γιατι θα χαωθεις.. και μην επηρεαζεσαι απο τριτους που δεν εχουν προσωπικη εμπειρια.. ολοι εχουν εναν γιατρο να μας προτεινουν και φυσικα θα ειναι πολλοί οι καλοι γιατροί εκει εξω.. αλλα θεωρω καλυτερα να πας σε κάποιον που στον εχει προτεινει ή καποιος αλλος γιατρος ή μια κοπελα που ειχε προσωπική επαφη και εμπειρία μαζι του..  

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Είπα εγω οι έλληνες δουλεύουν για τις φαρμακοβιομηχανιες μόνο?..... Παράδειγμα ήταν....κ μπορώ να σου φέρω κ αλλα παραδείγματα γιατι μόνο τους έλληνες κ τους Άγγλους γιατρούς ξέρω....αλλα φυσικά ολα γινοντε για τα όπλα κ τις φαρμακοβιομηχανιες...ο δεύτερος παγκόσμιος γιατι έγινε? στην Ελλάδα τώρα που όλοι πληρώνουν φάρμακα γιατι γίνεται? ξέρεις ποσα θέλουν τα πεθερικά μου αυτη τη στιγμή γιατι έχουν σοβαρές παθήσεις?

Αλλα επειδή έχουμε μεγάλο επικοινωνιακό...παράδειγμα ειναι....δεν γνωρίζω αλλές χώρες τόσο καλα όσο η Αγγλία στην οποία ο άντρας μου ειναι μέσα στον ιατρικό κλάδο - κ παρόλα αυτα για τα γενοσημα που είπατε παραπάνω δεν μίλησα- κ η Ελλάδα στην οποία μεγάλωσα κ συνεχίζω να είμαι κομμάτι της

Εγινα κατανοητή Ελένη?

Πριν δεν ειπες το περιφημο "the greeks and their prescriptions?" εκτος αν το ξεχασες...Αυτο δεν υπονοει κατι για γιατρους στην Ελλαδα? Αν οχι και μονο εγω καταλαβα οτι σημαινει κατι τελειως αλλο απο αυτο που ξεκαθαρα εγραψες....τι να πω παρεξηγησα!!

(ο Δευτερος Παγκοσμιος δε ξερω που κολλαει στη συζητηση)

στην Ελλάδα τώρα που όλοι πληρώνουν φάρμακα γιατι γίνεται? ξέρεις ποσα θέλουν τα πεθερικά μου αυτη τη στιγμή γιατι έχουν σοβαρές παθήσεις?

Αυτο φανταζομαι γινεται διοτι τα ταμεια δε μπορουν να στηριξουν το κοστος των φαρμακων..

Για τα γενοσημα πες γιατι δε λες? Ειπε κανεις να μην πεις? εξαλλου εμεις στην Αγγλια τα χρησιμοποιουμε κατα κορον.

Και για να απαντησω στην τελευταια σου ερωτηση, οχι Φερυ μαμυ μαλλον δεν εγινες κατανοητη. Ειναι φανερο οτι σε παρανοησα.

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πριν δεν ειπες το περιφημο "the greeks and their prescriptions?" εκτος αν το ξεχασες...Αυτο δεν υπονοει κατι για γιατρους στην Ελλαδα? Αν οχι και μονο εγω καταλαβα οτι σημαινει κατι τελειως αλλο απο αυτο που ξεκαθαρα εγραψες....τι να πω παρεξηγησα!!

δεν ξεχναω τοσο πολυ....εχω δυσλεξια πολυ αλλα δεν ειμαι τοσο στοκος....κ φυσικα υπονοησα κατι για τους γιατρους στην Ελλαδα αλλα δεν ειπα μονον αυτοι....εγω το πηγαινα απλα στις φαρμακοβιομηχανιες κ τι εμποριο ειναι κ πως κινουνε τα νηματα.

(ο Δευτερος Παγκοσμιος δε ξερω που κολλαει στη συζητηση)

προφανως δεν εχεις ακουσει για το τι παιχτηκε με τις φαρμακοβιομηχανιες στον Β Παγκοσμιο κ πως ξεκινησε ο πολεμος...εσυ πιστευεις οτι βρεθηκε ενας Χιτλερ ετσι αθωα κ επεισε ολον τον κοσμο για τα πιστευω του? ενας πολεμος κρυβει πολλα απο πισω...οχι οτι μονο ηταν οι φαρμακοβιομηχανιες, αλλα παιχτηκε κ εκει μεγαλο παιχνιδι

στην Ελλάδα τώρα που όλοι πληρώνουν φάρμακα γιατι γίνεται? ξέρεις ποσα θέλουν τα πεθερικά μου αυτη τη στιγμή γιατι έχουν σοβαρές παθήσεις?

Αυτο φανταζομαι γινεται διοτι τα ταμεια δε μπορουν να στηριξουν το κοστος των φαρμακων..

γιατι δεν μπορουν τα ταμεια να στηριξουν τα φαρμακα? γιατι στην Αγγλια ολα τα φαρμακα εχουν ταριφα κ στην Ελλαδα εχουν διαφορετικες τιμες?

Για τα γενοσημα πες γιατι δε λες? Ειπε κανεις να μην πεις? εξαλλου εμεις στην Αγγλια τα χρησιμοποιουμε κατα κορον.

οχι δεν ειπα δεν με αφηνετε να μιλαω καραLOL απλα εχω βαρεθει αυτο που προκαλουν τα ΜΜΕ στην Ελλαδα για τα γενωσημα...χμμμ μηπως παλι ειναι ενα παιχνιδι φαρμακοβιομηχανιων? κ μην αρχισω να λεω κ για τα εμβολια, δεν ξερω αν εισαι γνωστης του θεματος με τα παιδικα εμβολια

Και για να απαντησω στην τελευταια σου ερωτηση, οχι Φερυ μαμυ μαλλον δεν εγινες κατανοητη. Ειναι φανερο οτι σε παρανοησα.

φυσικα κ οχι....ειναι γεγονος μονιμο αυτο LOL LOL LOL

Κάπως έτσι το σκέφτηκα κι εγώ, δλδ να έχω ένα dexarhina spray, αν πχ συναχωθώ και δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά (λόγω στραβού διαφράγματος το βράδυ μόνο προς το ένα πλάι μπορώ να κοιμηθώ, αν συναχωθώ κιόλας, άστα...), σιγά μην τρέχω στον γιατρό για ένα δικό μου συνάχι. .............

Λόγω προβλημάτων στη μύτη και εγώ δυσκολεύομαι να αναπνεύσω το βράδυ, και έχω πάντα dexa δίπλα μου, το οποίο χρησιμοποιώ καθημερινά σε κάποιες περιόδους. Κάποια στιγμή όμως ένας ωριλά μου σύστησε να χρησιμοποιώ το βράδυ ρινικές ταινίες για να κοιμηθώ, και πραγματικά, κάνουν θαύματα! Δοκίμασέ τες αν θέλεις, θα πάθεις πλάκα! Μάλιστα τις αγοράζω από το ebay, γιατί είναι πολύ φθηνότερες από δω. Από ό,τι είχα δει κάποτε όμως, στο Amazon είχε πολύ φθηνές επίσης (αλλά δεν έστελναν Ελλάδα τέτοια προϊόντα..)

αχ κ εγω εχω αλλεργικη ρινιτιδα κ δεν μου κανει τιποτα η ταινια....κατριν εννοεις αυτες που τις κολλας απο πανω ε??? κ τωρα στην εγκυμοσυνη χειροτερα εγινε...

"δεν ξεχναω τοσο πολυ....εχω δυσλεξια πολυ αλλα δεν ειμαι τοσο στοκος....κ φυσικα υπονοησα κατι για τους γιατρους στην Ελλαδα αλλα δεν ειπα μονον αυτοι....εγω το πηγαινα απλα στις φαρμακοβιομηχανιες κ τι εμποριο ειναι κ πως κινουνε τα νημα

Οπως είπε κ ο γιατρός μου εδω the Greeks and their prescriptions χαχαχαχαχ

Μου έδωσε ο βλάκας στην ελλαδα κορτιζονη σε μωρό 5 μηνών!

Ολα για τις φαρμακοβιομηχανιες! "

Απο τα γραφομενα σου προκυπτει ξεκαθαρα αυτο που καταλαβα απο την αρχη...γιατι δεν υπονοεις τπτ για το γιατρο σου εδω ισα ισα συμφωνεις με την αποψη του για τους Ελληνες γιατρους. Αν εσυ ηθελες να μιλησεις γενικα για φαρμακοβιομηχανιες, ας μιλουσες γενικα για φαρμακοβιομηχανιες. Δε γινεται Φερυ να λες κατι, να εννοεις κατι αλλο, και να τσατιζεσαι κιολας!!!!Επειδη οι υπολοιποι δε καταλαβαν αυτο που σκεφτοσουν αλλα δε το γραψες!!!!Αυτο κι αν ειναι Καρα Λολ...!!

Η δυσλεξια επειδη εχω δουλεψει με ατομα με δυσλεξια δεν δικαιολογει το να σκεφτεσαι κατι και να γραφεις κατι αλλο εκτος απο καποιες περιστασεις πολυ βαριας δυσλεξιας κατι που εσυ πολυ ξεκαθαρα ΔΕΝ εχεις.(φαινεται απο το γραπτο λογο ο πασχων απο βαρια δυσλεξια). Αν λοιπον εχεις καποιο θεμα και παρεξηγεις τα παντα και τους παντες και στην προκειμενη εμενα που απλα σου εγραψα οτι δε συμφωνω με γενικευσεις και τις θεωρω επικυνδινες, τοτε δε σου φταιει ουτε η δυσλεξια, ουτε οι αλλοι χρηστες του Φορουμ που ΔΕΝ καταλαβαινουν.Αυτα, φιλικα.

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

πωπω καθολου χιουμοτ βρε Ελενη??? μα καθολου??? Δευτερα ειναι!!!! ξεκιναει η βδομαδα!!!!

οσο για την δυσλεξια, ειναι πολυ μεγαλος τομεας των learning difficulties κ δεν ειναι ολοι οι δυσλεκτικοι το ιδιο.....αλλα δεν καταλαβαινω γιατι αρπαζεσαι τοσο ρε κοριτσι...μηπως να με εκανες ignore να ησυχασεις???? χαχαχαχαα

παντως σοβαρα τωρα....επειδη δεν εχω ορεξη για τσακωμους....ο καθενας μπορει να πει πολλα γιατι αυτο που εχουμε πει ειναι οτι ο καθενας εχει αλλες εμπειριες κ αποψεις...τιποτα δεν ειναι κατακριτεο, εγω μπορω να πω οτι θελω για τους γιατρους στην ελλαδα οταν ο καθε παιδιατρος προωθει την δικη του μαρκα γαλατος.....δεν ξερω κ εγω ποσες μαρκες υπαρχουν στην ελλαδα....

οταν γραφω αργα το βραδυ απο το κινητο η το ιπαντ δεν μπορω να γραφω κατεβατα....μπορει βρε Ελενη να μην εκπεμπουμε στο ιδιο μηκος κυματος...δεν ειανι κακο να μην καταλαβαινομαστε...εκπαιδευτικος εισαι, διαλλακτικοτητα δεν εχεις? θα μπορουσα να προσβληθω απο τα λεγομενα σου αλλα οπως ειπα Δευτερα ειναι :) συνεχιζω να χαμογελαω

παντως σοβαρα τωρα....επειδη δεν εχω ορεξη για τσακωμους....ο καθενας μπορει να πει πολλα γιατι αυτο που εχουμε πει ειναι οτι ο καθενας εχει αλλες εμπειριες κ αποψεις...τιποτα δεν ειναι κατακριτεο, εγω μπορω να πω οτι θελω για τους γιατρους στην ελλαδα οταν ο καθε παιδιατρος προωθει την δικη του μαρκα γαλατος.....δεν ξερω κ εγω ποσες μαρκες υπαρχουν στην ελλαδα....

Εσύ μπορείς να λες ό,τι θες (και το κάνεις, αλίμονο) αλλά δεν είναι αλήθεια ότι "ο κάθε παιδίατρος προωθεί τη δική του μάρκα γάλακτος". Μερικοί ίσως το κάνουν, αλλά είναι μεγάλη γενίκευση να λες ότι το κάνουν όλοι.

Επίσης το ότι υπάρχουν πολλές μάρκες στην αγορά δεν είμαι σίγουρη τι ακριβώς δείχνει?

Εν πάση περιπτώσει, το θέμα μας είναι να απαντήσουμε στις ερωτήσεις των κοριτσιών που ετοιμάζονται να έρθουν στην Αγγλία και όχι να τους κάνουμε κύρηγμα για το αν πρέπει να παίρνουν αυτό ή το άλλο φάρμακο.

Εκτός βέβαια αν κάποια από εμάς έχει πτυχίο ιατρικής, οπότε ευχαρίστως να την ακούσουμε, ευκαιρία να μάθουμε και κάτι χρήσιμο εδώ μέσα :cool:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

μαλλον εκανα ακριβως το αντιθετο Μπιγκι...δεν ειπα σε καμια ποιο φαρμακο να παρει επειδη ακριβως δεν ειμαι γιατρος κ δεν εχω μιλησει καθολου....απλα ρωτησα γιατι κουβαλανε τοσα φαρμακα μαζι ....ερωτηση δεν εκανα???? εκανα κυρηυγμα? απλα ειπα στην Ελενη να μην χαλιεται κ γι αυτο δεν εχω μιλησει ...αλλα ειπαμε Μπιγκι αγαπητη οτι με εσενα κ την Ελενη εχω προβλημα στο να συννενοηθω το οποιο ειναι κατανοητο, αποδεκτο κ δεν με ενοχλει καθολου...ελπιζω κ εσας το ιδιο :)

Διαφημίσεις

Εμένα Φέρυ μου δεν με ενοχλεί τίποτα :D

Το σχόλιο περί κυρήγματος δεν πήγαινε σε σένα, ήταν γενικό για να τα ακούμε όλες (κι εγώ μαζί, δεν βγάζω τον εαυτό μου έξω).

Το σχόλιο που πήγαινε προς εσένα ήταν τα περί παιδιάτρων και γαλάτων, στα οποία έκανα ευθεία παραπομπή.

Είναι μεγάλος ο πειρασμός να σχολιάσουμε τις απόψεις του άλλου, εγώ απλά επιστώ την προσοχή ότι σε θέματα ιατρικά καλό είναι να κρατάμε μια πισινή και να μην κάνουμε κριτικές του τύπου "στα είπε λάθος ο γιατρός". Ας λέμε η καθεμία τις ιστορίες μας αλλά ας μην κάνουμε αψήφιστα κριτική στις ιστορίες των άλλων. Είναι γνωστό ότι δεν λένε όλοι οι γιατροί τα ίδια σε όλους τους ασθενείς, και αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους αλλά κυρίως επειδή δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Συνεπώς αν δεν έχουμε ιατρικές γνώσεις, καλό είναι να είμαστε φειδωλές στις διαγνώσεις μας και στις κριτικές μας για να μην καταλήγουμε να αναλωνόμαστε σε άσκοπες και άσχετες συζητήσεις.

Ξαναλέω ότι αυτά τα λέω γενικά, όχι για σένα προσωπικά αλλά για όλες μας.

Τα περί φαρμακοβιομηχανιών και παγκοσμίων πολέμων δεν ξέρω πού κολλάνε στη συζήτηση. Μπορούμε ίσως να ανοίξουμε ένα άλλο θέμα και να τα συζητήσουμε για να μην ξεφεύγουμε από το προκείμενο.

Υ.Γ. H Marie Claire είναι γεμάτη διαφημίσεις για θαυματουργές κρέμες ημέρας και μάσκαρες που κάνουν τις βλεφαρίδες δύο μέτρα. Το πάθος της τελείωσε εκεί κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 90 :lol:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

συμφωνω πολυ ΜΠιγκι (απιστευτο συμφωνουμεεεεε χαχαχαχα) δεν εχω καμια γνωση περι ιατρικης κ ουδεποτε προτεινα φαρμακο ουτε καν γαλα....εχω καποιες προσωπικες εμπειριες κ επισης ουδεποτε πηγα να υπονοησω εμμεσα η αμεσα οτι ετσι ειναι σε ολη την χωρα...

κ να ξαναγυρισω στην δυσλεξια μου, Ελενακι αν πραγματικα καταννοεις κ γνωριζεις την δυσλεξια ειναι καραμπινατο το ποσο προβλημα εχω στον γραπτο λογο :) κ ομως δεν το βαζω κατω εδω ειμαι να επιμενω να γραφω αχαχχαχαχαχαχα

ειπαμε ειναι Δευτερα κ χαμογελαμε :)

Εγώ πάντως Fairy και σε καταλαβαίνω και σε συμπαθώ. Όχι οτι αντιπαθώ κάποια άλλη προς Θεού όλες σπεύσατε να με βοηθήσετε αν και σας έπρηξα. Απλά η Fairy δεν ξέρω γτ μου κάνει ένα κλικ περισσότερο :) [Μην παρεξηγηθώ δεν είμαι λεσβία ε!(όχι ότι έχω κάτι με τις λεσβίες... ουφ θα φοβάμαι να πω κάτι μην παρεξηγηθώ στο τέλος :|)]

αχαχαχαχαα εχω πεσει κατω με το λεσβια!!!!!! αχαχαχαχαχαχαχα μωρε κ απο αυτο να εισαι τι με πειραζει...κ φιλες τετοιες εχω, κ φιλους γκει εχω....ειμαι multicultural εγω :)

αχ κ εγω εχω αλλεργικη ρινιτιδα κ δεν μου κανει τιποτα η ταινια....κατριν εννοεις αυτες που τις κολλας απο πανω ε??? κ τωρα στην εγκυμοσυνη χειροτερα εγινε...

Ναι, αυτές εννοώ. Εγώ έχω αγγειοκινητική ρινίτιδα και στενό διάφραγμα (στενό, στραβό, ξέρω και εγώ κάτι τέλος πάντων :-) ) και συνήθως μου κάνουν δουλειά, εκτός από τις περιόδους που χρειάζομαι οπωσδήποτε dexa!

Στην εγκυμοσύνη πάντως μου τις είχε συστήσει ο γιατρός, για να αποφύγω την κορτιζόνη και εκεί με βόλεψαν μια χαρά!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...