Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Κορίτσια καλημέρα και χρόνια πολλά ! Απ’οτι θυμάμαι είχα διαβάσει κατά καιρούς καλά λόγια για τον Τσιρι***η εδώ. Online διαβάζω τα χειρότερα (όχι πως πιστεύω τόσο τις κριτικές σε τέτοιες περιπτώσεις απλά θέλω να σιγουρευτώ πριν κλείσω ραντεβού μαζί του)

Μην χάσεις τον χρόνο σου Κ τα λεφτά σου να δεις όλους τους γιατρούς που έχουν ακουστεί κατά καιρούς . Νομίζω ότι ήδη έχεις κλείσει ραντεβού με αρκετούς από αυτούς . Δεν νομίζω ότι θα σου προσφέρουν κάτι τρομερο σε αυτά που ήδη έχεις ακούσει Κ ξέρεις. Το θέμα είναι να δοκιμάσετε διάφορες μεθόδους μήπως κάνετε καμία βλαστοκυστη παραπάνω Κ ίσως αυτό έχει να κάνει πιο πολύ με το έμβρυολογικό Κ όχι με τον γιατρό γιατί από ότι φαίνετε ωάρια παράγεις στους φυσικούς. Πιο πολύ εστίασε να κάνεις εξετάσεις που δεν έχεις κάνει Κ να βελτιώσεις πράγματα στην καθημερινότητά σου που ίσως βοηθήσουν .

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

στην ουρολοιμωξη δεν κανουν καλλιεργεια εδω σου δινουν ενα γενικο αντιβιοτικο. Τωρα ααν επιμεινει, αλλαξεις αντιβιωση και παλι επιμενει τοτε θα σου κανουν καλλιεργεια και αντιβιογραμμα.

Καλά κρασιά δηλαδή :rolleyes:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καταρχην να ξεκινησω με το οτι δεν ηταν τυπογραφικο λαθος οι 60 ωρες την εβδομαδα. Το σχολειο ξεκιναει 8.30-9.00, τα παιδια σχολανε 3.30 και εσυ μενεις κανα δυο ωρες συνηθως για meetings. μετα τα μιτινγκ εχεις να διορθωσεις, εχεις να προετοιμασεις μαθηματα, εχεις να γραψεις reports για μαθητες, να απαντησεις σε εμαιλ, οποτε συνηθως αλλες δυο ωρες.

Τις διορθώσεις και τα reports πρέπει να τα κάνεις στο σχολείο ή μπορείς να τα πάρεις και στο σπίτι;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Ακριβως Μπιγκι..καλα κρασια. Γιαυτο παιρνεις ενα αντιβιοτικο μαζι σου και εισαι σιγουρη.

Βασικα εγω ειχα ολοκληρο φαρμακειο απο Ελλαδα. Ειχα Augmentin, Ceclor, Amoxil, Choledyl, και διαφορα αλλα, παω να τα κοιταξω πριν λιγο καιρο να δω ποτε ληγουν και ειχαν ληξει ολα!!Ολα αθικτα στις συσκευασιες τους, τα χα παρει πριν χρονια για μια ωρα αναγκης και τελικα εληξαν χωρις να τα χρησιμοποιησω.

Eleni

bd5c7983f7.png

Τις διορθώσεις και τα reports πρέπει να τα κάνεις στο σχολείο ή μπορείς να τα πάρεις και στο σπίτι;

Τις διορθωσεις μπορω να τις κανω σπιτι, τα reports τα γραφω σχολειο για να τα στειλω κατευθειαν με εμαιλ και να τελειωνω...

Eleni

bd5c7983f7.png

Ακριβως Μπιγκι..καλα κρασια. Γιαυτο παιρνεις ενα αντιβιοτικο μαζι σου και εισαι σιγουρη.

Βασικα εγω ειχα ολοκληρο φαρμακειο απο Ελλαδα. Ειχα Augmentin, Ceclor, Amoxil, Choledyl, και διαφορα αλλα, παω να τα κοιταξω πριν λιγο καιρο να δω ποτε ληγουν και ειχαν ληξει ολα!!Ολα αθικτα στις συσκευασιες τους, τα χα παρει πριν χρονια για μια ωρα αναγκης και τελικα εληξαν χωρις να τα χρησιμοποιησω.

Γουάου :eek:

Άμα χρειαστώ ποτέ αντιβίωση, θα ξέρω πού να απευθυνθώ! Μόνο μη μου στείλεις τα ληγμένα :lol:

Διαφημίσεις

ma ama pareis antiviotiko apo moni sou einai to idio isos kai xeirotero apo to na min sou kanoun kaliergeia. dld i thes kati amesa opote den mporeis na perimenies gia antiviogramma i kaneis antiviogramma alla perimeneis merikes meres.

ego pantos antiviosi apo moni mou den pairno pote. ase genika tis antivioseis prepei na tis apofeugoume kai auto pou sou eipe o giatros gia 3 meres antiviosi einai lathos (gia na min ekfrasto diaforetika!) tin antiviosi an einai na tin pareis prepei toulaxiston gia 5 eos 7 meres. akoma kai lathos na kaneis kalutera na tin teleioseis fiaforetika dimiourgountai anthektika stelexi. stis 3 meres ginesai kalutera etsi ki allios giti toso krataei sunithos mia iosi (pou de xreiazete antiviosi).

genika eidika sta paidia prepei na eimaste fidoloi me ta farmaka k eidika me tis antivioseis!

ego mono ta pausipona ferno giati den mporo na katso na xekourasto opos epivalete stous ponous tis mesis.

uDLqp1.png

Σας γραφω γρηγορα γιατι ακομη ξεπακεταρω κουτες (και θα το κανω για μερες ακομη :rolleyes:). Σχετικα με τα φαρμακα απο Ελλαδα θα σας πω τι μου ειπαν απο την Aegean οταν ταξιδεψαμε το καλοκαιρι και ηθελα να φερω το Epadoren του μωρου. Ειπαν λοιπον οτι ισχυει ο κανονας των 100γρ. οπως για ολα τα υγρα στην καμπινα, εκτος αν το φαρμακο συνοδευεται απο ιατρικη συνταγη. Επειδη το μπουκαλι μας ηταν μεγαλυτερο μου ειπαν να το μεταφερω στη βαλιτσα, οπως και εκανα. Οποτε μπορω θα μπαινω να σας διαβαζω. Πολλα φιλια και καλη συνεχεια.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

ma ama pareis antiviotiko apo moni sou einai to idio isos kai xeirotero apo to na min sou kanoun kaliergeia. dld i thes kati amesa opote den mporeis na perimenies gia antiviogramma i kaneis antiviogramma alla perimeneis merikes meres.

ego pantos antiviosi apo moni mou den pairno pote. ase genika tis antivioseis prepei na tis apofeugoume kai auto pou sou eipe o giatros gia 3 meres antiviosi einai lathos (gia na min ekfrasto diaforetika!) tin antiviosi an einai na tin pareis prepei toulaxiston gia 5 eos 7 meres. akoma kai lathos na kaneis kalutera na tin teleioseis fiaforetika dimiourgountai anthektika stelexi. stis 3 meres ginesai kalutera etsi ki allios giti toso krataei sunithos mia iosi (pou de xreiazete antiviosi).

genika eidika sta paidia prepei na eimaste fidoloi me ta farmaka k eidika me tis antivioseis!

ego mono ta pausipona ferno giati den mporo na katso na xekourasto opos epivalete stous ponous tis mesis.

Oντως την αντιβιωση πρεπει να την παιρνεις κανονικα για 5 μερες μου το ειπε και η ιδια τοτε. Αλλα μου ειπε οτι δε θα παθω τιποτα να παρω για 3 μερες. Δεν ειχα ιωση Νατασα ειχα ρινιτιδα και επειδη δεν εφευγε το μπουκωμα ολες οι βλεννες κατεβαιναν προς τον οργανισμο και ηταν χειροτερα γτ καθονταν στο στομαχι...Βλεννες κλπ πρεπει να φευγουν απο τον οργανισμο οχι να φρασσουν αναπνευστικες οδους, πνευμονια κλπ!

Οσο για το αντιβιογραμμα εδω δεν κανουν αντιβιογραμμα ετσι κι αλλιως στην τυχη σου δινουν ενα γενικο αντιβιοτικο. Αν δε σου περασει και ξαναπας, στο αλλαζουν και αααααν παλι δε σε πιασει ισως σου κανουν αντιβιογραμμα. Εγω παντως που εχω παθει 2 φορες λοιμωξη δε μου εκαναν καμμια φορα αντιβιογραμμα. Οποτε και εγω αντι να περιμενω εχω παρει τη συγκεκριμενη αντιβιωση σπιτι και αν ξαναπαθω (ελπιζω οχι) θα την αρχισω κατευθειαν. Τι να παω στο γιατρο απλα για να τον δω αν ειναι ωραιος? Αφου απλα θα του πω συμπτωματα και θα μου δωσει οτι πηρα κ την προηγουμενη φορα.

Eleni

bd5c7983f7.png

Oντως την αντιβιωση πρεπει να την παιρνεις κανονικα για 5 μερες μου το ειπε και η ιδια τοτε. Αλλα μου ειπε οτι δε θα παθω τιποτα να παρω για 3 μερες. Δεν ειχα ιωση Νατασα ειχα ρινιτιδα και επειδη δεν εφευγε το μπουκωμα ολες οι βλεννες κατεβαιναν προς τον οργανισμο και ηταν χειροτερα γτ καθονταν στο στομαχι...Βλεννες κλπ πρεπει να φευγουν απο τον οργανισμο οχι να φρασσουν αναπνευστικες οδους, πνευμονια κλπ!

Οσο για το αντιβιογραμμα εδω δεν κανουν αντιβιογραμμα ετσι κι αλλιως στην τυχη σου δινουν ενα γενικο αντιβιοτικο. Αν δε σου περασει και ξαναπας, στο αλλαζουν και αααααν παλι δε σε πιασει ισως σου κανουν αντιβιογραμμα. Εγω παντως που εχω παθει 2 φορες λοιμωξη δε μου εκαναν καμμια φορα αντιβιογραμμα. Οποτε και εγω αντι να περιμενω εχω παρει τη συγκεκριμενη αντιβιωση σπιτι και αν ξαναπαθω (ελπιζω οχι) θα την αρχισω κατευθειαν. Τι να παω στο γιατρο απλα για να τον δω αν ειναι ωραιος? Αφου απλα θα του πω συμπτωματα και θα μου δωσει οτι πηρα κ την προηγουμενη φορα.

den einai ora gia mathimata iatrikis alla sti rinitida den dinoun antiviosi. epipleon otan katapinoume ta flegmata auta feugoun apo ton organismo meso tis gnostis odou (stomaxi, entero klp)

genika os sumvouli prospathise na apofeugeis tin antiviosi

uDLqp1.png

Βρε συ Νατάσσα, προφανώς την αποφεύγει την αντιβίωση, πώς αλλιώς έληξαν όλες αχρησιμοποίητες;;;

Ελένη μου θα έλεγα να συνεχίσεις να φέρνεις από Ελλάδα, ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να χρειαστεί τι, ας έχουμε τουλάχιστον να εξυπηρετήσουμε η μία την άλλη σε μια ώρα ανάγκης ;)

Εγώ κορίτσια μπορώ ανά πάσα στιγμή να σας προμηθεύσω με Mucosolvan (αμβροξόλη, αντιβηχικό) σιρόπι και χάπια :cool:

Η αμβροξόλη (ambroxol) έχει βλεννοκινητικές (διεγείρει τη λειτουργία του κροσσωτού επιθηλίου με αποτέλεσμα τη μεταφορά της βλέννης προς τα έξω) και βλεννολυτικές ιδιότητες. Διευκολύνει την απομάκρυνση των εκκρίσεων του τραχειοβρογχικού δένδρου, μειώνοντας έτσι τη στάση της βλέννης με αποτέλεσμα τη βελτίωση της αναπνοής.

Διαφημίσεις

:cool:

Mucosolvan = αμβροξόλη

Η αμβροξόλη (ambroxol) έχει βλεννοκινητικές (διεγείρει τη λειτουργία του κροσσωτού επιθηλίου με αποτέλεσμα τη μεταφορά της βλέννης προς τα έξω) και βλεννολυτικές ιδιότητες. Διευκολύνει την απομάκρυνση των εκκρίσεων του τραχειοβρογχικού δένδρου, μειώνοντας έτσι τη στάση της βλέννης με αποτέλεσμα τη βελτίωση της αναπνοής.

:P:p:p

uDLqp1.png

den einai ora gia mathimata iatrikis alla sti rinitida den dinoun antiviosi. epipleon otan katapinoume ta flegmata auta feugoun apo ton organismo meso tis gnostis odou (stomaxi, entero klp)

genika os sumvouli prospathise na apofeugeis tin antiviosi

Ξερω ρε Νατασσα απο ποια οδο φευγουν;) αλλα δεν ειναι καλο για τον οργανισμο πως να το κανουμε...Ποιος ειπε οτι στη ρινιτιδα δε δινουν αντιβιωση? Καλα δε σας ειχα πει οτι ειχα δυσκολια στην αναπνοη και τρομερο μπουκωμα μηνες και μου ελεγαν οτι εχω αγχος?

Και πηγα στο γιατρο μου Ελλαδα και μου λεει "πανε καλα? Εσυ εχεις βρογχιτιδα, αποφραξη στους πνευμονες και ρινιτιδα" Μου εδωσε αντιβιωση και συνηλθα απο τοτε φτου φτου ειμαι μια χαρα! Ειπαμε να αποφευγεις την αντιβιωση οταν ΔΕΝ την χρειαζεσαι οχι οταν την χρειαζεσαι!

Δεν θεωρω οτι πρεπει να φορτωνουμε τον οργανισμο μας με φαρμακα αλλα δε θεωρω οτι για να κανει οικονομια το NHS πρεπει να υποφερουμε...

Θυμαμαι ο γιατρος μου μου ελεγε οτι στην Αγγλια εχουν τρομερο προβλημα με πνευμονολογικα νοσηματα. Ενας στους 4 εχει χρονια βρογχιτιδα..και οντως αν μπεις στο λεωφορειο καθε μερα και ακουσεις τι βηχα εχουν λες "μα καλα αυτοι γιατρο δεν πανε?" Ενα παραπανω λογο κλιματος με τη γνωστη υγρασια σε συνδυασμο και με το κρυο, ευνοουνται καταστασεις οπως βρογχιτιδα, ασθμα, και πολλες αλλεργιες...

Eleni

bd5c7983f7.png

Νομιζω οτι ειναι μεγαλη γενικευση να λεμε οτι ολοι οι γιατροι ειναι υπαλληλοι των φαρμακοβιομηχανιων...ακομα πιο επικυνδινη γενικευση να λεμε οτι οι Ελληνες γιατροι ειναι υπαλληλοι των φαρμακοβιομηχανιων!!

Δεν αμφιβαλλω οτι υπαρχουν γιατροι που συνταγογραφουν φαρμακα πολυ ευκολα. Αυτο δεν αποδεικνυει δολο και ασφαλως δεν μπορει να "παρει η μπαλα" ολο τον ιατρικο κοσμο!

Eleni

bd5c7983f7.png

Είπα εγω οι έλληνες δουλεύουν για τις φαρμακοβιομηχανιες μόνο?..... Παράδειγμα ήταν....κ μπορώ να σου φέρω κ αλλα παραδείγματα γιατι μόνο τους έλληνες κ τους Άγγλους γιατρούς ξέρω....αλλα φυσικά ολα γινοντε για τα όπλα κ τις φαρμακοβιομηχανιες...ο δεύτερος παγκόσμιος γιατι έγινε? στην Ελλάδα τώρα που όλοι πληρώνουν φάρμακα γιατι γίνεται? ξέρεις ποσα θέλουν τα πεθερικά μου αυτη τη στιγμή γιατι έχουν σοβαρές παθήσεις?

Αλλα επειδή έχουμε μεγάλο επικοινωνιακό...παράδειγμα ειναι....δεν γνωρίζω αλλές χώρες τόσο καλα όσο η Αγγλία στην οποία ο άντρας μου ειναι μέσα στον ιατρικό κλάδο - κ παρόλα αυτα για τα γενοσημα που είπατε παραπάνω δεν μίλησα- κ η Ελλάδα στην οποία μεγάλωσα κ συνεχίζω να είμαι κομμάτι της

Εγινα κατανοητή Ελένη?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...