Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Ωραία, το λύσαμε αυτό, θα πάρω αυτό το πάπλωμα που μου έστειλες να ξεμπερδεύω, δεν έχω άλλο χρόνο. Τώρα ψάχνω σεντονάκια και μία fleece κουβερτούλα να υπάρχει.

Σιγά μην παρεξηγηθώ, δεν έχω χρόνο πρώτα πρώτα για να παρεξηγηθώ!!!:P

A, για πείτε: Αυτό http://www.childrens-rooms.co.uk/Kids-Bedding/Duvets-Single/Transport-Bedding.html τι είναι βρε κορίτσια, παπλωματοθήκη ή πάπλωμα???

Και άλλο πρόβλημα! Δεν βρίσκω σεντόνια fitted για διάσταση στρώματος με μήκος 2μ.Όλα λένε fits standard single bed αλλά η διάσταση είναι στο μήκος 1,90!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νομιζω πως ειναι μονο το duvet cover....δεν εχω δει πουθενα να εοχυν παπλωματα με σχεδια, ολα ειναι λευκα ασπρα κ παιρνεις κ θηκη

εχετε κρεβατι 2 μετρα????

εγω για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω αγορασει σεντονια απο εδω γιατι ειναι ολα μονοχρωμα. κ του γιου μου κ τα δικα μας ειναι ολα απο ελλαδα

εγω καταρχας χρησιμοποιω πανωσεντονο, δηλαδη κατω σεντονι, ανθρωπος, σεντονι απο πανω κ μετα το παπλωμα. οποτε εχω φερει σετακια απο κατω πανεμορφα για ολους

Λοιπόν, έχεις δίκιο, τους πήρα τηλ και όντως δεν έχουν παπλώματα με σχέδια, είναι όλα παπλωματοθήκες! Αλλά αλλού γράφουν duvet και αλλού duvet covers και μπερδεύουν τον κόσμο!

Ναι έχουμε μονό 2 μέτρα! Δεν έχουμε βασικά, θα πάρουμε, οπότε όποιος έχει αντίρρηση ας μιλήσει τώρα, αλλιώς ας σωπάσει για πάντα! Εσείς τι έχετε?

Εγώ δεν χρησιμοποιώ πανωσέντονα, δεν τα αντέχω στο στρώσιμο...

εμεις εχουμε 1.90 divan με συρταρι απο κατω....ψαχνω να δω αν το συγκεκριμενο υπαρχει ακομα γιατι εβαζες οτι χρωματα ηθελες...εγω εχω τη βαση πρασινη, κοκκινο στρωμα κ κοκκινο headboard. γενικα στα παιδια τετοιας ηλικιας συστηνοντε αυτα γιατι δεν εχουν κινδυνο να χτυπησουν, ενω με τα ξυλινα αμα πεσουν πανω σε γωνιες κλπ ειναι πιο επικινδυνα....επισης το στρωμα να μην ειναι σκληρο, για να μην χτυπανε οταν το κανουν τραμπολινο....γιατι θα το κανουν τραμπολινο αχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εμείς επιλέξαμε αυτό http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/80123993/ από το ΙΚΕΑ, που δεν μου φαίνεται γενικώς να έχει κινδύνους (όσο το έχεις κάτω, γιατί αργότερα υποτίθεται ότι μπορείς να το γυρίσεις και τα παιδιά να κοιμούνται ψηλά, αλλά αυτό θα γίνει μετά τα 6 και αν...).Βασικά θέλαμε ικεα επειδή λύνονται. Εμείς θα νοικιάζουμε επιπλωμένο, ε, καλό είναι να μην θέλουμε φορτηγό κάθε φορά που θα μετακομίζουμε! Αυτό που έχεις εσύ λύνεται?

τα ντιβανια ειναι κομματια....δηλαδη ειναι η βαση, απο πανω απλα ακουμπας το στρωμα κ κουμπωνει κ το κεφαλαρι

κ εγω εχω σκοπο να τους βαλω σε bunk bed οταν τους κανω το δωματιο μαζι για να μεινει χωρος για παιχνιδι...το δωματιο τους βεβαια θα ειναι τεραστιο αλλα το θεωρω χαζο να κλεισει με κρεβατια

ειναι ωραια επιλογη αυτο που κανατε

Όμορφο είναι! Απλά εμείς θέλουμε κάτι που να λύνεται...

Μελλοντικά που λες για κουκέτες, κι εγώ θα μπορούσα να τους έχω σε κουκέτες, αλλά μάλλον θα πλακώνονται για το ποιος θα κοιμηθεί επάνω, οπότε θα το αποφύγω μάλλον!

Μπορείς να βρεις κρεβάτια που θα είναι και τα δύο επάνω και από κάτω να έχουν τα γραφεία τους. Έτσι είχα εγώ με την αδερφή μου λόγω έλλειψης χώρου. Στην ουσία τα κρεβάτια σχημάτιζαν γωνία ακολουθώντας την γωνία που έκαναν οι δύο τοίχοι και είχαν πλαινά που στήριζαν από πίσω και στο προσκέφαλο τους ενός κρεβατιού ενώ στα πόδια του δεύτερου το στήριγμα είχε τετράγωνα ανοίγματα που ήταν τα σκαλάκια μας. Ελπίζω να κατάλαβες... :/

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Δλδ αν κατάλαβα καλά (που δεν είναι και σίγουρο), ένα πάπλωμα με γέμιση πολυεστερ δεν ευνοει αλλεργιες, σωστά? Πρέπει απλα να αποφύγω τα πούπουλα, σωστά?

Σωστά.

Αυτό που μου έστειλες fairy είναι μια χαρά, 10,5 tog όμως μήπως είναι πολλά και θα ζεσταίνονται το βράδυ? Το κακό είναι πως το ΙΚΕΑ έχει combination quilts, αλλά το ένα είναι 7,5 και το άλλο 4,5, οπότε όταν τα βάζεις μαζί τον χειμώνα είναι 12 tog το οποίο μάλλον είναι πολύ ζεστό, σωστά?

Με 10.5 tog δεν υπάρχει περίπτωση να ζεσταίνονται το βράδυ.

Τα παπλώματα είναι άσπρα με χρωματιστές παπλωματοθήκες (όπως είναι τα μαξιλάρια να τα φανταστείς, άσπρα και αγοράζεις χρωματιστές μαξιλαροθήκες). Χωριστό σεντόνι δεν χρειάζεται, η θήκη βγαίνει και πλένεται στο πλυντήριο, σαν κανονικό σεντόνι.

Από το ΙΚΕΑ δεν έχουμε ψωνίσει ποτέ, έχω ακούσει όμως από άλλους ότι τα κρεβάτια τους είναι διαφορετικό μέγεθος από τα στάνταρ με αποτέλεσμα να μην κάνουν τα σεντόνια που αγοράζεις από άλλα μαγαζιά.

Τις κουκέτες θα τις ξανασκεφτόμουν από άποψης ύψους. Πολλά σπίτια στην Αγγλία είναι χαμηλοτάβανα (ειδικά τα νεόχτιστα που νοικιάζονται πιο συχνά) και στην περίπτωση αυτή οι κουκέτες είναι από άβολες έως επικίνδυνες.

Αλλά αφού σκοπεύεις να νοικιάζεις επιπλωμένα, τι τα θέλεις τα κρεβάτια των παιδιών; Δεν θα έχουν κρεβάτια ήδη μέσα;

Esprit αυτό έχω σκοπό να κάνω μελλοντικά!

Marija η παρατήρησή σου σχετικά με το ύψος του κρεβατιού είναι πάρα πολύ έξυπνη, ούτε που το σκέφτηκα εγώ αυτό. Βλέποντας τις διαστάσεις του πάντως, βλέπω ότι το ύψος του είναι 116 και σε κάτι φωτό στο google βλέπω ότι, όταν το παιδί είναι στο πάνω μέρος (αφού δλδ έχουμε αναποδογυρίσει το κρεβάτι για να γίνει κρεβάτι σοφίτα), το κρεβάτι είναι περίπου στη μέση ενός ενήλικα, οπότε πόσο χαμηλοτάβανο πια να είναι ένα σπίτι???Όμως α πω στον άντρα μου να το κοιτάξει και από αυτή την άποψη όταν πάει στο ΙΚΕΑ.

Εμείς είμαστε γενικώς fan του ΙΚΕΑ. Παλιότερα το σνόμπαρα φοβερά, ούτε απέξω δεν καταδεχόμουν να περάσω, όταν όμως γνώρισα τον άντρα μου και μετακομίσαμε μαζί, φτιάξαμε από την αρχή το σπίτι μας κι επειδή δεν είχαμε αρκετά λεφτά, πήραμε τα πάντα από ΙΚΕΑ και μέχρι στιγμής είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη.

Όσα σπίτια είδαμε (τουλάχιστον 30) δεν είχαν μέσα μονά κρεβάτια, ή είχαν ένα μονο και όλα τα άλλα διπλά...Αντίθετα, υπήρχε μεγάλη ευελιξία στο να απομακρυνθεί το διπλό κρεβάτι από το 3ο δωμάτιο για να βάλουμε τα κρεβατάκια των παιδιών. Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν αγοράζουμε κρεβατάκια για τα παιδιά.

Μου αρέσει όμως που κάνετε παρατηρήσεις, συνεχίστε, μπορεί να υπάρχει κάτι που δεν έχω δει ή σκεφτεί!

emena pantos polu me eixe volepsei perisu to 2plo gia to mikro se epiplomeno spiti polu me eixe volepsei! itan otan mathaine na koimatai monos tou kai itan polu poio eukolo.

loipon gia pite kai gia mena pou thelo na paro base gia superking na paro divan i einai eukolo na xalasei? einai anthektiko gia toso megalo? den mou fainetai kai polu poiotiko. skeutomoun ottoman alla isos na einai duskolo na anevei ston epano orofo pou einai i krevvatokamara an to plegma me tis tavles erthei os ena kommati.

uDLqp1.png

pantos kai ego pali polu kata tou ikea kai tis logikis na paro kait kalo na to exo klp. meta pou kaname paidi katalava poso xazo einai na dineis lefta se pragmata pou tha ta xalasoun ta paidia kai na prepei na trexeis apo piso tous oli tin ora! pantos edo exei kai alla online magazia me polu kales times se epipla.

tora sto kainourgio spiti trapezaria, karekles, grafeio kai ntoulapes sto domateio tou mikrou apo ikea alla kanape k krevvati apo allou mias kai mou fainontai kaluteres times kai kaluteri poiotita se alla magazia.

uDLqp1.png

Ναι, κι εμείς είπαμε 1000 φορές ότι πάλι καλά που δεν δώσαμε πολλά λεφτά για έπιπλα αφότου κατέφθασαν τα θηριάκια μας!

Λοιπόν, ερώτηση: Επειδή το ΙΚΕΑ σε ορισμένα είδη έχει διαστάσεις που εξυπηρετούνται μόνο από δικά του προιόντα (κι ετσι τα παπλώματά του τα μονά είναι 1,50 επί 2,00 και καμία παπλωματοθήκη παιδική δεν θα μας βολεύει από αλλού) θέλω όμως να πάρω πάπλωμα all season, οπότε βρήκα αυτό http://www.duvetandpillowwarehouse.co.uk/product/Duvets/Range/Classic-Microfibre/Size/Single/Warmth/All-Seasons-%284.5-_-9-Tog%29 το οποίο είναι microfibre και λέει ότι είναι υποαλλεργικό.

Ερώτηση 1: Το πολυεστερ και το microfibre είναι ίδιο υλικό?

Ερώτηση 2: Ο συνδυασμός των δυο βγάζει 13,5 tog (όλο και ανεβαίνω, να δω πού θα φτάσω). Μήπως παραείναι το 13,5???

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...