Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς χρησιμοποιούμε παπλώματα 10.5 tog το χειμώνα και 4.5 tog το καλοκαίρι. Παίρνουμε πάντα τα πιο απλά με γέμιση polyester, όχι με πούπουλα. Τα δικά μας είναι από John Lewis και M&S.

Οι fleece κουβέρτες μου φαίνονται πολύ λάιτ λύση, κατάλληλες για το καλοκαίρι αλλά όχι για το χειμώνα, εκτός αν σκοπεύεις να αφήνεις τη θέρμανση ανοιχτή όλη νύχτα. Το ίδιο και οι βαμβακερές, μόνο για καλοκαίρι θα σου χρησιμεύσουν.

prosopiki apopsi einai pos oi sunthikes ergasies einai 100 fores kaluteres apoti stin ellada. uparxei sevasmos stin prosopikotita sou kai de sou sumperiferontai sa na prepei na tous euxaristeis pou exeis k douleia.

Δεν ξέρω πόσο καιρό είσαι στην Αγγλία, αλλά αυτό που λες είναι πολύ παρακινδυνευμένο (και ολίγον εξιδανικευμένο, αν μου επιτρέπεις). Από προσωπική εμπειρία, τα πράγματα είναι λίγο πολύ τα ίδια, απλά στην Ελλάδα οι περισσότεροι εργοδότες είναι μεσαίου ή μικρού βελινεκούς, ενώ στην Αγγλία είναι μεγάλες (ενίοτε τεράστιες, πολυεθνικές) επιχειρήσεις, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

alice eimai k ego sti fasi tou na agoraso paploma gia to mikro kai tha pao gia to 10.5 tog me polyester (kai oxi poupoulo) tora koimatai me 2 kouvertes kai nomizo pos kruonei ligo to vradu. gia to kalokairi kala einai 1 kouvertoula kai tis meres me tis polles zestes tou evaza sentoni i pike kouvertoula.

agorasa kai kati olosomes fleece formes apo to primark giati to vradu xeskepazete kai nonizo tha eimaste ok to xeimona.

Marija doulevo stin agglia 6 mines alla ta teleutaia 3 xronia douleva gia etaireia tis agglias (mikrou eos mesaiou megethous).

me elaxistes exeraiseis oi sunthikes ergasias stin ellada einai kakes. den uparxei sevasmos. kai ap'oso mathaino teleutaia einai polu xeirotera. opos leei kai i fiary kathenas exei diaforetikes empeiries giauto to xanaleo prosopiki apopsi exefrasa.

pantos exo doulepsei apo polu mikres eos polu megales poluethnikes stin Ellada. exo nomizo sxetika megali empeiria. esu marija exeis doulepsei Ellada?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

ωραιες αυτες οι ολοσωμες πιτζαμες αλλα εγω τις αποφευγω γιατι μπορει να σηκωθει για κατουρημα καμια φορα...

ευτυχως βεβαια εμενα δεν ξεσκεπαζεται...ειναι παιδι της μαμας αχαχα...αρκει να εχει τον Τομας αγκαλια το βραδυ....τι καινουριο κολλημα παλι κ αυτο χαχαχαχα

ωραιες αυτες οι ολοσωμες πιτζαμες αλλα εγω τις αποφευγω γιατι μπορει να σηκωθει για κατουρημα καμια φορα...

ευτυχως βεβαια εμενα δεν ξεσκεπαζεται...ειναι παιδι της μαμας αχαχα...αρκει να εχει τον Τομας αγκαλια το βραδυ....τι καινουριο κολλημα παλι κ αυτο χαχαχαχα

koita to katourima einai ena thema an kai de sukonete to vradu. alla kai to proi einai kapos giati thelei ora na to vgaleis k apo ti zesti tou kateutheian sto kruo kati ton pianei alla nomizo einai i kaluteri lusi idios mexri na paroume to paploma. ase pou k meta tha to xrisimopoioume mallon giati to krevvataki mas einai mikro kai epomenos k to paploma mikro tha einai opote einai polu eukolo na minei entelos xeskepastos.

emeis koimomaste me ton poinochio mazi alla kapoies fores den ton thelei katholou. genika den ton vlepo na denete polu me paixnidia kai tetoia, i me panakia otan itan moro. me to vuzi tis mamas eixe kollima otan to kopsame kai auto einai sxetika autonomos. eno ego os paidi eixa megalo desimo me ta paixnidia mou! idios me ena kouklaki pou kapoia stigmi eixe katastrafei kai koimomoun mono me to kefali tou pou eixe apomeinei!:shock::shock:

uDLqp1.png

me elaxistes exeraiseis oi sunthikes ergasias stin ellada einai kakes. den uparxei sevasmos. kai ap'oso mathaino teleutaia einai polu xeirotera. opos leei kai i fiary kathenas exei diaforetikes empeiries giauto to xanaleo prosopiki apopsi exefrasa.

pantos exo doulepsei apo polu mikres eos polu megales poluethnikes stin Ellada. exo nomizo sxetika megali empeiria. esu marija exeis doulepsei Ellada?

Εννοείται, κι εγώ προσωπικά μίλησα.

Ελλάδα έχω δουλέψει 7 χρόνια, Αγγλία 14 χρόνια (μην υπολογίσετε την ηλικία μου τώρα, θα πεθάνωωωωωωω) :P

Διαφημίσεις

.

Επίσης θα συμφωνήσω ότι δεν είναι όλοι οι εργοδότες τέλειοι, μου έχουν τύχει και καλοί, μου έχουν τύχει και στραβόξυλα. Το ίδιο ισχύει για τους συναδέλφους.

αυτο πανω κατω πιστευω οτι ισχυει παντου!

δυστυχως το βασικο μου προβλημα δεν ειναι το εργασιακο κλιμα αλλα η αμοιβη...ελενη εισαι σε σχολειο?οταν προσληφθει καποιος συνηθως αυτο ειναι για πολλα χρονια ή ειναι συχνες οι διακοπες συνεργασιας κι αν ναι για ποιους λόγους?π.χ γινονται συχνα μειωσεις προσωπικου ή αλλαγες υλης απο το υπουργειο και αυξομειωνονται ώρες μαθηματων?πως αξιολογεισαι οταν κανεις ένα μαθημα που δεν εστιαζει σε μετρησιμες επιδοσεις μαθητων???

και το πιο βασικο.Εδω τωρα ο μισθος ενος εκπαιδευτικου-τουλαχιστον ως τα 9 χρονια προυπηρεσιας- επαρκει μετα βιας για τα βασικα, ειδικα αν υπαρχει οικογενεια.εκει πως ειναι η αναλογια μισθου -κοστους ζωης?

Καλημέρα! Δλδ αν κατάλαβα καλά (που δεν είναι και σίγουρο), ένα πάπλωμα με γέμιση πολυεστερ δεν ευνοει αλλεργιες, σωστά? Πρέπει απλα να αποφύγω τα πούπουλα, σωστά? Αυτό που μου έστειλες fairy είναι μια χαρά, 10,5 tog όμως μήπως είναι πολλά και θα ζεσταίνονται το βράδυ? Το κακό είναι πως το ΙΚΕΑ έχει combination quilts, αλλά το ένα είναι 7,5 και το άλλο 4,5, οπότε όταν τα βάζεις μαζί τον χειμώνα είναι 12 tog το οποίο μάλλον είναι πολύ ζεστό, σωστά?

ax αχ Αλις...αθωο μου κοριτσι!!! χαχαχχαχαχα

εαν σου πω οτι φετος το 13 τογκ παπλωμα μου δεν το εβγαλα απο το κρεβατι μου τι θα πεις?????? εδω ειναι ηδη χειμωνας LOL LOL

Χαίρομαι που σας διασκεδάζω! Αυτή τη στιγμή είμαι ένα χαριτωμένο μίγμα αθωότητας και βλακείας! Αλλά σαίνι θα γίνω βρε, θα δεις! Και για πες, να πάρω του ικεα που είναι με γέμιση 100% πολυεστερ, ή να πάω σε αυτά που λένε ότι είναι υποαλλεργικά? (το ικεα δεν έχει τετοια, αλλά αυτό που μου έστειλες είναι μια χαρά).

πλακιτσα εκανα ετσι...μην παρεξηγηθω :) προς Θεου δεν σε περιγελαει κανεις...ειμαι 12 χρονια εδω κ καθε μερα η μαμα μου με ρωταει τι καιρο εχει...πλεον δεν της απανταω στην ερωτηση...λεω θα μαθεις που θα παει αχαχαχαχα

λοιπον οπως ειπα εχουμε ηδη χειμωνα με καλοριφερ, πουλοβερ κ παλτα!! για το ΙΚΕΑ δεν γνωριζω καρδουλα, ειναι 2 ωρες απο εδω κ δεν ψωνιζω απο εκει. το αργκος ομως που σου εστειλα το χρησιμοποιουμε ολοι ειναι πολυ καλο catalogue μαγαζι...

προσωπικα θα επελεγα τα υποαλλεργικα....αφου εχει κ ο αντρας σου αλλεργια....εγω ειμαι ασθματικη κ τα προτιμω ολα αυτα

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...