Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, cant_wait είπε:

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια

εχω διαβασει αρκετες απο τις σελιδες σας αλλα σιγουρα οχι όλες.

οπως πολλοι στην ελλαδα ειμαι πολυ προβληματισμενη,έχω μόνιμη εργασια ως εκπαιδευτικος

αλλα ο μισθος ειναι πλεον ανεπαρκης και αν κοψουν και το οικογενειακο επιδομα ,οπως ακουγεται, θα ειναι πλεον να τραβας τα μαλλια σου!Επειδη ακομη δικαιουμαι καποια αδεια ανευ αποδοχων για να μη ρισκαρω υπερβολικα, περναει απο το μυαλο μου να δοκιμασω αγγλια.Τι προοπτικες εχει μια εκπαιδευτικος στην αγγλια?το pgce eiναι απαραιτητο οταν εχεις αποδεδειγμενα μεγαλη παιδαγωγικη προυπηρεσια?πως αποδυκνειεις το επιπεδο των αγγλικων σου?απαιτουν συγκεκριμενο χαρτι και ποιο?Γενικά αξιζει τον κόπο ή οι αποδοχες αναλογικα με το κόστος ζωης ειναι τετοιες που παλι ισα ισα τα φερνει κανεις βόλτα?Να πω ότι ενδιαφερομαι για μικρη πολη και οτι αν αναγκαστω να το αποφασισω, δε θα ανεβασω τα παιδια μου απο την αρχη.Αν δεν βρω δουλεια ως εκπαιδευτικος ,πραγμα που υποψιαζομαι οτι δε θα γινει με τη μια, υπαρχει κατι αλλο αξιοπρεπες

-π.χ σε παιδικο σταθμο, σε καποιο ταμειο - που να μπορω να κανω και που να πληρωνεται σχετικα νορμαλ? ο συζυγος επειδη κανει πιο εξειδικευμενη εργασια δεν ειμαι σιγουρη οτι θα βρει ευκολα κατι, για αρχη μπορει κανεις να ζησει μετρημενα με ενα μισθο?

ευχαριστω πολυ

Βικυ γεια σου. Ως εκπαιδευτικος στη δευτεροβαθμια θα σου πω την εμπειρια μου. Ειναι γενικοτερα κατα τη γνωμη μου μια μακροπροθεσμη λυση να γινεις εκπαιδευτικος στην Αγγλια. Αυτο το λεω και γιατι σου ζητανε προυπηρεσια, κλπ και ειναι δυσκολο να βρεις δουλεια αρα οταν βρεις ειναι κατι μονιμο. Η πιο ευκολη λυση ειναι να δουλεψεις σαν supply teacher me agency αλλα εκει δεν εχεις εγγυημενο εισοδημα. Δηλαδη δουλευεις αναλογα με ποσες μερες σε στελνουν σε σχολεια και πληρωνεσαι μεροκαματο αλλα μπορει να κανουν και μηνες να σε στειλουν καπου!

Το εκπαιδευτικο συστημα στην Αγγλια ειναι εντελως διαφορετικο απο το δικο μας, χρησιμοποιουν διαδραστικους πινακες, το μαθημα χωριζεται νοερα σε starter,development, plenary, πρεπει να ετοιμαζεις δικα σου resources φωτοτυπιες και τετοια με παιχνιδια (γραφεσαι σε σαιτ που σε βοηθανε σ αυτο), δεν ακολουθεις ενα συγκεκριμενο βιβλιο αλλα αποφασιζεις εσυ τι θα διδαξεις και με ποια σειρα και αρα πρεπει να χεις ενα πιο μακρυνο πλανο υλης...επισης εννοειται πρεπει να μιλας απταιστα αγγλικα. Επισης πρεπει να ξερεις το συστημα τους με τα GCSEs, το local agreed syllabus (η υλη οπως κανονιζεται απο κατα τοπους δημους). Ειναι παααρα πολυ χαρτουρα και εχει πολυ διαβασμα. Αντιλαμβανεσαι λοιπον οτι δεν ειναι εφικτο σημερα να πας αυριο να βρεις δουλεια. Αν παλι δουλεψεις μεσω agency δεν εχεις κατι σιγουρο και ειναι μεγαλο ρισκο ειδικα αφου εχεις παιδια.

Εγω θα ελεγα αν το χεις αποφασισει να εγκατασταθεις μονιμα, να βρεις μια οποιαδηποτε δουλεια για να καλυπτεις τα καθημερινα σου εξοδα, και παραλληλα να πας εθελοντικα να δουλεψεις σ ενα γυμνασιο-λυκειο για ενα χρονο. Να δεις πως κανουν το μαθημα, κλπ.Τα πραγματα εχουν ζορισει πολυ στην αγορα εργασιας και σου ζητανε Proven track of Excellence για GCSEs και διαφορα τετοια δλδ να αποδειξεις πως πηρες μια ταξη και τους ανεβασες ολους σε καλυτερο επιπεδο (να το αποδειξεις με βαθμους GCSE klp)

Οσο για αλλες δουλειες θα βρεις σιγουρα κατι πιο προχειρο πχ σουπερ μαρκετ, (σερβιτορα δεν αξιζει πολυυυυ λιγα λεφτα, μονο ως φοιτητρια το εκανα). Ισως και σε γραφεια και τετοια αλλα δεν εχω εμπειρια απο δουλεια admin. Οι μισθοι σε γραφειο ειναι απο 1100-1500 στο βορρα...Ισα ισα θα καλυπτουν τα εξοδα σας αν προσεχει ο αντρας σου τα παιδια...

Αυτα απο μενα, αν θες πες μας τι ειδικοτητα εχεις..παιζει κ αυτο σημασια για το αν υπαρχει ζητηση.

Φερυ ειδικος στο Αλτσχαιμερ και δε βρισκει δουλεια? Που ειναι η αρρωστεια της εποχης??

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααα δε βρισκει ευκολα δουλεια..Βασικα κι αυτο μου κανει εντυπωση επειδη νομιζα οτι γινεται πολυ research για Αλτσχαιμερ..βλεπεις και ανθρωπους 40 χρονων να πασχουν..

Eleni

bd5c7983f7.png

αααα δε βρισκει ευκολα δουλεια..Βασικα κι αυτο μου κανει εντυπωση επειδη νομιζα οτι γινεται πολυ research για Αλτσχαιμερ..βλεπεις και ανθρωπους 40 χρονων να πασχουν..

ερευνα ναι γινεται αλλα οχι παντου....εδω που ειμαι δεν υπαρχει βιομηχανια κ εταιρειες, μονο ενα πανεπιστημιο...πως να βρει δουλεια οπου θελει πανω στο αντικειμενο του?

think out of the box Eleni!!!!

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Μπορω να εργαστω και σε δευτεροβαθμια και σε πρωτοβαθμια,ξερω οτι το μαθημα μου υπαρχει στην αγγλια,ειμαι drama teacher ,εχω κανει και ενα postgraduate course αγγλια μαλιστα κι εχω μια ιδεα για το τι και πως κανουν -αλλα

καταλαβαινω απο αυτα που γραφετε οτι ειναι ζορικα τα πραγματα ειδικα οταν δε μπορεις να δωσεις στον ε;υτο σου μεγαλα χρονικα περιθωρια...οι συνθηκες δουλειας και οι αμοιβες πως ειναι?(οκ καταλαβαινω οτι δεν ειναι ολα παντου ιδια αλλα σαν γενικη αισθηση)ποσες ωρες εβδομαδιαιως θεωρειται πληρης απασχόληση?

υπαρχουν ακομα σχολες που δεν χρειαζοντε διδακτορικα κλπ :)

γι αυτο στο λεω...αυτη τη στιγμη δεν προλαβαινω να κοιταξω, αλλα μπορω να μαθω περισσοτερα. εχω φιλη που κανει καποια μαθηματα ως φοιτητρια..θα μαθω

αλλα γενικα σε αυτο το αντικειμενο θα βρεις πιο ευκολα νομιζω απο το να μου ελεγες διδασκεις χημεια η φυσικη. γιατι υπαρχουν πολλα τετοια εργαστηρια

στα κολλεγια δεν χρειαζεσαι κατι περισσοτερο, ειναι τα δικα μας ΙΕΚ βασικα

gia des auto:

http://www.careerteachers.co.uk/job/drama-teacher-to-a-level-jobid-drama-sp-east-sp-london77632?gclid=CJiV94i29rICFYXJtAodM2YA7g

http://helenogrady.co.uk/franchise-corner.html?gclid=CLWeoOq29rICFSTKtAodeCUAzw

prosopiki apopsi einai pos oi sunthikes ergasies einai 100 fores kaluteres apoti stin ellada. uparxei sevasmos stin prosopikotita sou kai de sou sumperiferontai sa na prepei na tous euxaristeis pou exeis k douleia.

oi ores gia na eisai full time (oxi os kathigitria, auto den to xero) einai 35-37.5 per week sunithos.

kai auta:

http://www.indeed.co.uk/Drama-Teacher-jobs

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

gia des auto:

http://www.careerteachers.co.uk/job/drama-teacher-to-a-level-jobid-drama-sp-east-sp-london77632?gclid=CJiV94i29rICFYXJtAodM2YA7g

http://helenogrady.co.uk/franchise-corner.html?gclid=CLWeoOq29rICFSTKtAodeCUAzw

prosopiki apopsi einai pos oi sunthikes ergasies einai 100 fores kaluteres apoti stin ellada. uparxei sevasmos stin prosopikotita sou kai de sou sumperiferontai sa na prepei na tous euxaristeis pou exeis k douleia.

oi ores gia na eisai full time (oxi os kathigitria, auto den to xero) einai 35-37.5 per week sunithos.

kai auta:

http://www.indeed.co.uk/Drama-Teacher-jobs

Η Βιβη νομιζω διδασκει σε σχολειο οποτε δεν εχει αφεντικο με τον τροπο που το εννοεις Νατασσα. Οσο για το πως σου συμπεριφερονται μεσα στο σχολειο ειναι θεμα συναδελφων βασικα αλλα και management. Εχω δουλεψει σε 2 διαφορετικες δουλειες Ελλαδα και στη μια μου φεροντουσαν αψογα στην αλλη σα να πρεπε να τους πληρωσω κ απο πανω. Αντιστοιχα στην Αγγλια εχω δουλεψει σε σχολειο που περασα πολυ ομορφα και ημουν πολυ ευχαριστημενη με τις συνθηκες εργασιας, και σε σχολειο που εφυγα τρεχοντας γτ η προυσταμενη φεροταν λες και επρεπε να της ριξω κ ενα σφουγγαρισμα στο διαδρομο για ευχαριστω..

Eleni

bd5c7983f7.png

και σε σχολειο που εφυγα τρεχοντας γτ η προυσταμενη φεροταν λες και επρεπε να της ριξω κ ενα σφουγγαρισμα στο διαδρομο για ευχαριστω..

Αυτό μου θύμισε την περίπτωση μιας φίλης μου που είναι νηπιαγωγός. Στο σχολείο που δουλεύε πέρσυ (ειδική αγωγή σε δημοτικό σχολείο με preschool), η διευθύντρια έβαζε τις δασκάλες να συγυρίζουν την τραπεζαρία μετά το φαγητό γιατί περικόπηκαν οι ώρες των dinner ladies κι έτσι αναγκαστικά το μάζεμα των πιάτων και το καθάρισμα του χώρου το κάνουν οι δασκάλες.

Επίσης θα συμφωνήσω ότι δεν είναι όλοι οι εργοδότες τέλειοι, μου έχουν τύχει και καλοί, μου έχουν τύχει και στραβόξυλα. Το ίδιο ισχύει για τους συναδέλφους.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Ξέρω ότι είναι λίγο σπάσιμο τώρα αυτό που κάνω, και αφού απαντήσετε στην ερώτησή μου, σας επιτρέπω να γυρίσετε στη συζήτησή σας για τα σχολεία (η οποία με ενδιαφέρει πάρα πολύ, αλλά το θέμα αυτό το έχω αναβάλλει για αργότερα, γιατί τώρα καίγομαι!!!). Προσπαθώ να φτιάξω μία λίστα για τον άντρα μου για να κάνει τις απαραίτητες αγορές και έχω φτάσει στο σημείο που πρέπει να αποφασίσω τι θα πάρω για να σκεπάζονται τα παιδιά στο κρεβάτι τους. Είχα ξεκινήσει ψάχνοντας για fleece κουβερτούλες, σίγουρη ότι είναι η καλύτερη λύση, αλλά βλέπω τώρα ότι όλες είναι 100% polyester, κάτι που δεν μου ακούγεται για καλό. Άρχισα λοιπόν να ψάχνω για παπλώματα, αλλά επειδή δεν ξέρω πόσα tog να επιλέξω, σκέφτηκα τη λύση των combination duvets, δλδ αυτά που είναι ουσιαστικά δύο ξεχωριστά παπλώματα με διαφορετικά tog και κουμπώνουν μεταξύ τους. Τον χειμώνα τα βάζεις και τα δύο και όταν δεν κάνει τόσο κρύο αφαιρείς το ένα. Αλλά αυτά είναι πανάκριβα (ειδικά τα αντιαλλεργικά). Τα παιδιά μου δεν έχουν αλλεργίες, αλλά δεν θέλω και να αποκτήσουν (ο άντρας μου έχει πολύ σοβαρές αλλεργίες, οπότε γενικώς είμαι προσεκτική). Εσείς τι κάνετε? Πάπλωμα ή κουβέρτες? Κουβέρτες βαμβακερές ή fleece? Πάπλωμα πόσα tog? Πάπλωμα με τι υλικό μέσα? .........Ουφ, έχω πήξει, και συν τοις άλλοις, το σκυλάκι μου έβγλαε ένα καρουμπαλάκι στην κοιλίτσα του, το πήρα χαμπάρι χθες, δεν κοιμήθηκα σχεδόν όλο το βράδυ από την αγωνία μου, πρωί πρωί πήγαμε στον γιατρό, τίποτα δεν είναι μου είπε, περιμένω και άλλον γιατρό στο σπίτι το βράδυ για δεύτερη γνώμη. Φιλιάαααααααα

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...