Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

ox mi mou lete tetoia! emena dld tha me kraxoun pou o mikros koimatai apo tis 22:00 to noritero eos tis 24:00???

vevaia to xeimona keimotan poio noris kai den paei akoma paidiko.

xekiname stis 15/10 2 evdomades prosarmogi kai meta mia 3i evdomada pou tha einai 10:00-4:30.

kai meta kanonika! popo to exo ena agxos pos tha ta paei me ti glossa!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι ωρα ξυπναει το πρωι Νατασσα; Δεν πιστευω να ξυπναει απο τις 7 αν κοιμαται μετα τις 10, ε; Μηπως κοιμαται πολυ ωρα το μεσημερι; Οπως και να εχει μην αγχωνεσαι. Το πολυ πολυ να ειναι κουρασμενος τις πρωτες μερες και να αρχισει να κοιμαται απο μονος του νωριτερα.

Σχετικα με τη γλωσσα και εγω ημουν αγχωμενη για το πως θα τα παει με τα Αγγλικα και δυστυχως πλεον μιλαει μονο αυτα παρα ελαχιστων εξαιρεσεων. Καταλαβαινει ολα τα ελληνικα αλλα δεν θελει να τα μιλαει ουτε καν στην Ελλαδα :-(

Ειπαμε, δεν εχω το πλεον συνεργασιμο παιδι :wink:

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Γεια σας και πάλι! Λοιπόν έστειλα ένα μειλ στο teaching agency και μου έστειλα το application form για το QTS. Σας παραθέτω το λινκ και τις ερωτήσεις μου επ' αυτού και αν κάποια γνωρίζει να μου πει θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως! :)

Λινκ: http://media.education.gov.uk/assets/files/pdf/t/teaching%20agency%20application%20for%20qts%20%20%20eea.pdf

Ερωτήσεις:

1) Στο 2b φαντάζομαι επιλέγω το i) έτσι; Τελείωσα γερμανική φιλολογία στο Αριστοτέλειο.

2) Στο Name of teacher qualification τί απαντάω;;;

3) Όπως βλέπετε πρέπει να αναφέρω πόσο διήρκεσαι η φοίτηση. Να γράψω ένα έξτρα σημείωμα εξηγώντας το γιατί; Αναφέροντας μόνο το ατύχημα χωρίς να αναφερθώ στην κατάθλιψη...

4) Subject(s) trained to teach εδώ φαντάζομαι θα γράψω γερμανικά ναι; Και sto age range τι να βάλω αφού μπορώ να διδάξω οποιαδήποτε ηλικία;

5) If you needed to complete an induction or probation period to become a fully qualified teacher in the EEA

state in which you qualified, please send in evidence of this also. Την πρακτική άσκηση εννοεί;

Ίσως σας φαίνονται χαζές οι ερωτησεις ή άσκοπες αλλά προτιμώ να φανώ χαζή σε εσάς παρά να κάνω κάνα λάθος και να φανώ ηλίθια σε αυτούς! Αν έχετε συμβουλές σχετικά με το πώς να δικαιολογήσω την δεκαετία σπουδών χωρίς να φανεί άσχημο είναι ώρα να τις μοιραστείτε μαζί μου! :)

Λοιπόν, σας παραθέτω την απάντηση που μου έστειλε μία childminder. Με είχε ρωτήσει για πόσες ώρες ενδιαφέρομαι και της είχα πει για 9-3 κάθε μέρα. Με ρώτησε αν θα το συνδυάσω με σταθμό, της είχα πει όχι. Ιδού η απάντηση:

Thanks for your message. I might be able to work something out and I work closely with a local infant school who may have afternoon places available. I would take both boys after lunchtime and they would finish at 3.20. The cost for me to have both from 9am for the morning and take both of them to school would be £20 per day.

:confused::confused::confused:

Σου λέει ότι θα πηγαίνεις τα παιδιά σε αυτή στις 9:00 πμ, θα τα κρατάει μέχρι το μεσημεριανό φαγητό και μετά θα τα πηγαίνει στον παιδικό, όπου θα κάθονται μέχρι τις 3:20 μμ. Το κόστος για τις υπηρεσίες της είναι 20 λίρες την ημέρα (υποθέτω για τον παιδικό θα πληρώνεις χωριστά?)

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Esprit εισαι ετοιμη να στειλεις την αιτηση για το qts, δλδ εχεις μεταφρασει τα χαρτια σου κλπ? Σε ρωτάω, γιατί αν δεν επείγεσαι να την στειλεις αύριο, εγώ κάπως μπορώ να βοηθήσω, αφού την συμπλήρωσα πρόσφατα. Μπορούμε και να τηλεφωνηθούμε αν θέλεις, μέσα στην επόμενη εβδομάδα ή όταν έχεις έτοιμα όλα τα χαρτιά σου...

kala alice kai ego polles fores den katalavaino ti mou apantoun!

loipon pros to paron o mikros xupnaei kata tis 8 me 9 koimatai to mesimeri kanena 2-3oro kai an koimithei 12:00-16:00 meta xana kata tis 22:00 alla an koimithei kata tis 15:00 me 16:00 mexri tis 18:00 e tote pame kata tis 22:40 kai kamia fora koimatai kata tis 23:45!

i alitheia einai pos ton teleutaio xrono den eixe k polu stathero orario, genika tpt den itan stathero sti zoi mas/tou ton teleutaio xrono opote nomizo pos fetos tha einai kalutera

uDLqp1.png

Esprit εισαι ετοιμη να στειλεις την αιτηση για το qts, δλδ εχεις μεταφρασει τα χαρτια σου κλπ? Σε ρωτάω, γιατί αν δεν επείγεσαι να την στειλεις αύριο, εγώ κάπως μπορώ να βοηθήσω, αφού την συμπλήρωσα πρόσφατα. Μπορούμε και να τηλεφωνηθούμε αν θέλεις, μέσα στην επόμενη εβδομάδα ή όταν έχεις έτοιμα όλα τα χαρτιά σου...

Όχι δεν επείγομαι ακόμα δεν έχω καν ορκιστεί... έχουνε κατάληψη στο κτηριο διοίκησης(πρωτοφανές) και δεν έχει βγει καν ανακοίνωση ακόμα. Οπότε μεεεεεχρι να ορκιστω, μεεεεεεχρι να τα μεταφρασω θα παρει κανα διμηνο φαντάζομαι. Απλά επειδή είμαι πολύ αγχώδης τύπος ήθελα να δω τι ζητάνε κτλ από τώρα. Ευχαριστώ πολύ όμως που προσφέρεσαι... σου στέλνω προσωπικό μήνυμα :)

kala alice kai ego polles fores den katalavaino ti mou apantoun!

loipon pros to paron o mikros xupnaei kata tis 8 me 9 koimatai to mesimeri kanena 2-3oro kai an koimithei 12:00-16:00 meta xana kata tis 22:00 alla an koimithei kata tis 15:00 me 16:00 mexri tis 18:00 e tote pame kata tis 22:40 kai kamia fora koimatai kata tis 23:45!

i alitheia einai pos ton teleutaio xrono den eixe k polu stathero orario, genika tpt den itan stathero sti zoi mas/tou ton teleutaio xrono opote nomizo pos fetos tha einai kalutera

Ενταξει, ξυπναει αργα και κοιμαται πολυ το μεσημερι. Αν ξεκινησετε preschool επειδη δεν θα τον αφηνουν να κοιμαται τοσο το μεσημερι (στο σταθμο μας νομιζω το περισσοτερο που τ' αφηνουν σ' αυτη την ηλικια ειναι μιαμιση ωρα) το βραδυ θα κοιμαται πιο νωρις. Επισης αν μπει καποια στιγμη στη διαδικασια να ξυπναει πιο νωρις το πρωι, σιγουρα παλι θα κοιμαται νωριτερα.

Επισης, η social worker που συμβουλευομαι για διαφορα απο τα sure start (ο δικος μου πονος ειναι το potty training αλλα ας μην το αναπτυξω εδω) μου ειπε να μην τον βαζω αργα για τον μεσημεριανο υπνο (το 4 βρε κοριτσακι αργα μου ακουγεται) και να τον ξυπναω λιγο μετα την ωρα.

Τωρα αν δεν εχεις λογο να του αλλαξεις προγραμμα υπνου αστο και θα γινει αναγκαστικα στο preschool. Αλλα αναρωτιεμαι, το βραδυ δεν θελεις να κοιμηθει για να κανεις καμια δουλεια 'η να κατσετε λιγακι μονοι με τον αντρα σου;

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Αγαπητά μου κορίτσια, θέλω τη γνώμη σας (ναι, πάλι), γιατί την τελευταία φορά οι παρατηρήσεις σας σχετικά με το ωράριο του σταθμού που είχα επιλέξει με βοήθησαν πολύ (εγώ το σαίνι, δεν είχα σκεφτεί καν ότι σε περίπτωση εύρεσης εργασίας η απογευματινή βάρδια θα ήταν ένα πρόβλημα....). Λοιπόν, μίλησα με μία childminder (αυτήν που παρέθεσα τα γραφόμενά της παραπάνω) η οποία μου πρότεινε το εξής: Να της πηγαίνω τα παιδιά στις 9, να τα πηγαίνει σε ένα infant school που μου πρότεινε στην περιοχή στις 12.20 όπου θα κάθονται 3 ώρες (οι οποίες θα καλύπτονται από το funding) και 3.20 να πηγαίνω εγώ να τα παίρνω από το σχολείο. Τις εγκαταστάσεις του εν λόγω σχολείου δεν τις έχω δει ακόμα (πάντως έχει σάιτ το οποίο θα επισκεφτώ σήμερα ή αύριο).

Μεταξύ 9 και 12 θα γίνεται το εξής: Η ίδια-παρόλο που έχει όλα τα απαραίτητα στο σπίτι της- είναι μέλος μία ομάδας από childminders οι οποίες πηγαίνουν κάθε μέρα σε διαφορετικό playgroup και κάνουν διάφορα.

Αυτά μέχρι εδώ. Αυτό που με απασχολεί (πέρα από το ότι δεν ξέρω αν νοιώθω καλά που κάποια ξένη θα μετακινεί τα παιδιά μου από εδώ και από εκεί) είναι ότι το ofsted report της είναι satisfactory (στα θέματα ασφάλειας, υγιεινής κλπ είναι good αλλά την ρίχνουν κάτι άλλα τύπου helping children make a positive contribution (αλλά είναι από το 2008) και ότι η ίδια κρατάει δύο μωρά, οπότε ουσιαστικά τα παιδάκια μου θα είναι βασικά με δύο μωρά (αν και αυτή λέει ότι στα playgroups έχει καμιά 30ρια παιδάκια εκ των οποίων πολλά είναι 3 και 4). Επίσης ανησυχώ γιατί όταν είναι σε αυτά τα playgroups και πρέπει να ταίσει ή να αλλάξει ένα από τα δύο μωρά, μου είπε ότι πάντα υπάρχει κάποιος που επιβλέπει τα παιδιά, αλλά αυτό δεν μου φαίνεται και πολύ φερέγγυο.... Από την άλλη, με οποιαδήποτε childminder που θα έχω αυτό δεν θα γίνεται αν τα πηγαίνει σε playgroups? Επίσης, από το να είναι κλεισμένα σε ένα σπίτι κάποιας childminder με ένα ίσως ακόμα παιδάκι της ηλικίας τους και 1-2 μωρά και ίσως 1-2 μεγαλύτερα, μήπως είναι καλύτερο αυτό το στυλ των playgroups σε καθημερινή βάση?

Πείτε γνώμες μέχρι εδώ, όχι τόσο για να πάρω μία απόφαση για την συγκεκριμένη (η οποία btw μου ακούστηκε γλυκύτατη και πολύ πολύ συμπαθητική και είναι και 500 μέτρα από το σπίτι μας) όσο για να γίνει λίγο συζήτηση και να προκύψουν και άλλα θέματα που μπορεί να μην έχω σκεφτεί.

Λοιπόν, σας παραθέτω την απάντηση που μου έστειλε μία childminder. Με είχε ρωτήσει για πόσες ώρες ενδιαφέρομαι και της είχα πει για 9-3 κάθε μέρα. Με ρώτησε αν θα το συνδυάσω με σταθμό, της είχα πει όχι. Ιδού η απάντηση:

Thanks for your message. I might be able to work something out and I work closely with a local infant school who may have afternoon places available. I would take both boys after lunchtime and they would finish at 3.20. The cost for me to have both from 9am for the morning and take both of them to school would be £20 per day.

:confused::confused::confused:

Και εγω αυτο που γραφει η biggi καταλαβαινω. Υποθετω οτι το 3ωρο που λεει στο infant school ειναι το funded. Πολυ καλη μου ακουγεται η τιμη που σου δινει, κυριως αφου ειναι και για τα δυο παιδια.

Αγαπητά μου κορίτσια, θέλω τη γνώμη σας (ναι, πάλι), γιατί την τελευταία φορά οι παρατηρήσεις σας σχετικά με το ωράριο του σταθμού που είχα επιλέξει με βοήθησαν πολύ (εγώ το σαίνι, δεν είχα σκεφτεί καν ότι σε περίπτωση εύρεσης εργασίας η απογευματινή βάρδια θα ήταν ένα πρόβλημα....). Λοιπόν, μίλησα με μία childminder (αυτήν που παρέθεσα τα γραφόμενά της παραπάνω) η οποία μου πρότεινε το εξής: Να της πηγαίνω τα παιδιά στις 9, να τα πηγαίνει σε ένα infant school που μου πρότεινε στην περιοχή στις 12.20 όπου θα κάθονται 3 ώρες (οι οποίες θα καλύπτονται από το funding) και 3.20 να πηγαίνω εγώ να τα παίρνω από το σχολείο. Τις εγκαταστάσεις του εν λόγω σχολείου δεν τις έχω δει ακόμα (πάντως έχει σάιτ το οποίο θα επισκεφτώ σήμερα ή αύριο).

Μεταξύ 9 και 12 θα γίνεται το εξής: Η ίδια-παρόλο που έχει όλα τα απαραίτητα στο σπίτι της- είναι μέλος μία ομάδας από childminders οι οποίες πηγαίνουν κάθε μέρα σε διαφορετικό playgroup και κάνουν διάφορα.

Αυτά μέχρι εδώ. Αυτό που με απασχολεί (πέρα από το ότι δεν ξέρω αν νοιώθω καλά που κάποια ξένη θα μετακινεί τα παιδιά μου από εδώ και από εκεί) είναι ότι το ofsted report της είναι satisfactory (στα θέματα ασφάλειας, υγιεινής κλπ είναι good αλλά την ρίχνουν κάτι άλλα τύπου helping children make a positive contribution (αλλά είναι από το 2008) και ότι η ίδια κρατάει δύο μωρά, οπότε ουσιαστικά τα παιδάκια μου θα είναι βασικά με δύο μωρά (αν και αυτή λέει ότι στα playgroups έχει καμιά 30ρια παιδάκια εκ των οποίων πολλά είναι 3 και 4). Επίσης ανησυχώ γιατί όταν είναι σε αυτά τα playgroups και πρέπει να ταίσει ή να αλλάξει ένα από τα δύο μωρά, μου είπε ότι πάντα υπάρχει κάποιος που επιβλέπει τα παιδιά, αλλά αυτό δεν μου φαίνεται και πολύ φερέγγυο.... Από την άλλη, με οποιαδήποτε childminder που θα έχω αυτό δεν θα γίνεται αν τα πηγαίνει σε playgroups? Επίσης, από το να είναι κλεισμένα σε ένα σπίτι κάποιας childminder με ένα ίσως ακόμα παιδάκι της ηλικίας τους και 1-2 μωρά και ίσως 1-2 μεγαλύτερα, μήπως είναι καλύτερο αυτό το στυλ των playgroups σε καθημερινή βάση?

Πείτε γνώμες μέχρι εδώ, όχι τόσο για να πάρω μία απόφαση για την συγκεκριμένη (η οποία btw μου ακούστηκε γλυκύτατη και πολύ πολύ συμπαθητική και είναι και 500 μέτρα από το σπίτι μας) όσο για να γίνει λίγο συζήτηση και να προκύψουν και άλλα θέματα που μπορεί να μην έχω σκεφτεί.

Δεν εχω εμπειρια απο childminders αλλα οπως σου εγραψα και παραπανω απο μια φιλη ξερω οτι γενικα τα πηγαινουν σε playgroup για να κοινονικοποιουνται. Στην Ελλαδα δεν στα κρατησε ποτε γυναικα; Αν ναι, δεν τα πηγαινε στο παρκο 'η στις κουνιες; Γιατι σε προβληματιζει τοσο το να τα βγαζει εξω; Αν μου πεις οτι θα τα πηγαινει με το αυτοκινητο 'η οτι η αποσταση που θα κανουν ειναι μεγαλυτερη απο κανενα τεταρτακι περπατημα τοτε οκ, να σε καταλαβω. Επισης αυτο που γραφει για την καλυψη απο αλλες κοπελες και αυτο προβλεπομενο νομιζω ειναι. Και στο σταθμο να καταλαβεις υπαρχει ενα key person για το καθε παιδι, αλλα επειδη στην ηλικια του γιου μου αντιστοιχει σε 8 παιδια προφανως αν το παιδακι χρειαζεται κατι και η key person του ειναι απασχολημενη το καλυπτει αλλη κοπελα.

Γιατι δεν κανονιζεις να πατε μια μερα με τα παιδια στο σπιτι της και να περασετε ενα πρωινο μαζι κατα το οποιο να σε παει και στο playgroup για να δεις αν σου αρεσει 'η αν σε προβληματιζει αυτο που σου προτεινει;

Στα playgroups είναι πολύ συνηθισμένο να πηγαίνουν νταντάδες με τα παιδάκια που φροντίζουν και μπορείς να είσαι βέβαιη ότι ΔΕΝ τα επιβλέπουν κάθε ώρα και στιγμή, είτε έχουν μωρά μαζί είτε όχι. Πάντως υπάρχουν πολλοί ενήλικες στο χώρο, οπότε όλο και κάποιος έχει το νου του.

Για τα playgroups σε καθημερινή βάση, δεν είμαι σίγουρη τι εννοείς. Μπορείτε να πηγαίνετε κάθε μέρα, αλλά δεν μπορείς να τα αφήσεις εκεί και να φύγεις (όπως στον παιδικό) πρέπει να είσαι κι εσύ μαζί τους ή τέλος πάντων κάποιος ενήλικας.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Απορία (μπορεί και χαζή): Σ' αυτό το playgroup πώς ακριβώς θα πηγαίνει, με 2 μωρά και 2 νήπια?? Με τα πόδια φαίνεται δύσκολο να τα κουμαντάρει σωστά. Με αυτοκίνητο? Θα τα χώνει όλα μέσα και βουρ??

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...