Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

koita auto me to part time paidiko stathmo/childminder to eixa skeftei k ego se periptosi pou den evriske o andras mou douleia.

den xero pos einai to programma ton diko sou paidion emena pantos pou koimatai 2-3 ores to mesimeri theorousa xazo na to steilo ekeines tis orees kapou k na plirono mias pou mporouse o andras mou oso itan spiti k o mikros koimotan na kanei diafora pragmata.

loipon ego tha sou proteina na ta steileis se mia childminder arketa konta sto spiti sou (5 xiliometra einai polla nomizo) se apostasi kato apo 0.5 me 1 mile, proini vardia oste na sou menei xronos to proi na psaxeis douleia k ta paidia na mathenoun pragmata/glossa klp. epipleon evriska thetiko to gegonos oti an pigainei to proi isos mporei na troei mesimeriano sto spiti pou i poiotita einai poio elegmeni. vevaia emeis eimaste ligo upervolikoi me to fai mias k psonizoume kata 99% organic.

uDLqp1.png

Εχουμε πανα ολη τη μερα και τη νυχτα και πιπιλα τη νυχτα. Ειναι πολλα καλα πραγματα το καμαρι μου, συνεργασιμος δεν ειναι ενα απο αυτα :-P

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Εχουμε πανα ολη τη μερα και τη νυχτα και πιπιλα τη νυχτα. Ειναι πολλα καλα πραγματα το καμαρι μου, συνεργασιμος δεν ειναι ενα απο αυτα :-P

αχαχαχαχαχχαχααχαχ μωρε το καθε παιδι με τον ρυθμο του!!!!! καπου ειμαι κ εγω αφασια με πολλα πραγματα...χεχε....λεω θα μεγαλωσει κ θα μαθει....οχι οτι δεν τσακωνομαστε ετσι, πχ εχθες κ σημερα πλακωθηκαμε γιατι δεν φοραγε μπουφαν!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

koita auto me to part time paidiko stathmo/childminder to eixa skeftei k ego se periptosi pou den evriske o andras mou douleia.

den xero pos einai to programma ton diko sou paidion emena pantos pou koimatai 2-3 ores to mesimeri theorousa xazo na to steilo ekeines tis orees kapou k na plirono mias pou mporouse o andras mou oso itan spiti k o mikros koimotan na kanei diafora pragmata.

loipon ego tha sou proteina na ta steileis se mia childminder arketa konta sto spiti sou (5 xiliometra einai polla nomizo) se apostasi kato apo 0.5 me 1 mile, proini vardia oste na sou menei xronos to proi na psaxeis douleia k ta paidia na mathenoun pragmata/glossa klp. epipleon evriska thetiko to gegonos oti an pigainei to proi isos mporei na troei mesimeriano sto spiti pou i poiotita einai poio elegmeni. vevaia emeis eimaste ligo upervolikoi me to fai mias k psonizoume kata 99% organic.

Εμένα πλέον τα παιδιά δεν κοιμούνται το μεσημέρι (μαζί με την πιπίλα κόπηκε κι αυτό) απλά μένουν στο δωμάτιό τους και κάνουν ησυχία και ναι, με προβληματίζει κι εμένα αυτό, γιατί όντως είναι ένα δίωρο που είμαι σχετικά ήσυχη (δεν βγαίνουν από το δωμάτιό τους πάνω από 2 φορές όλο το μεσημέρι). Μήπως μπορεί κάποια να μου δώσει πληροφορίες για τις childminders, δλδ τι να προσέξω? Έχω ήδη αρχίσει να το κοιτάω και αυτό. Απλά με προβληματίζει το εξής: ενδεχομένως θα έχει τα παιδιά μου και άντε 1-2 ακόμα σε αυτή την ηλικία. Και αν με αυτά τα 1-2 δεν ταιριάξουν καθόλου??Επίσης, τι θα κάνουν κλεισμένα σε ένα σπίτι όλη μέρα?Τέλος, μήπως το θετικό που έχουν οι childminders για την περίπτωσή μου είναι ότι δεν έχουν fixed shifts, δλδ όπως οι σταθμοί 8-1 και 1-6 αλλά μπορούν πχ να δεχτούν παιδί 9-3?

Διαφημίσεις

Το 9-3 ειναι συνηθισμενη βαρδια σε αρκετους σταθμους καθως ειναι οι τυπικες school hours οποτε αν κοιταξεις σε καποιον αλλο ενδεχομενως να βρεις. Οι childminders ειναι οικονομικοτερες απο τους σταθμους και σαφως οικονομικοτερες απο τις nannies που αποτελουν την ακριβοτερη επιλογη. Για το αν δεν ταιριαξουν τα παιδακια σου με τα υπολοιπα δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι αλλα αυτο μπορει να συμβει και σε σταθμο. Δεν νομιζω οτι θα τα εχει ολη μερα στο σπιτι παντως. Συνηθως τα πηγαινουν σε κοντινα playgrounds οταν ο καιρος επιτρεπει, μπορει να εχουν σπιτι με κηπο οποτε να τα απασχολουν και εκει. Επισης μια κοπελα που γνωρισα και κανει τωρα τα μαθηματα για childminding μου ειπε οτι θα τα πηγαινει και στα δωρεαν playgroups που κανουν τα sure start centers.

Γενικα ειναι πιστοποιημενες απο το ofsted και για να παρουν την πιστοποιηση πρεπει και αυτες και το σπιτι τους να πληρουν καποιες προυποθεσεις. Κατα τ'αλλα εγω θα ρωταγα ποσα παιδακια απασχολει ηδη, τι ηλικιες ειναι, μεχρι ποσα μπορει να απασχολει maximum, αν μεσα την τιμη που θα σου δωσει περιλαμβανονται γευματα, αν γνωριζει πρωτες βοηθειες, αν μπορεις να παρεις με αυτην τις δωρεαν ωρες που δικαιουστε και ποια η διαδικασια, αν θα πρεπει να την πληρωνεις τις εβδομαδες που θα λειπετε, πως ακριβως θα απασχολει τα παιδια, αν θα βγαινουν εξω δηλαδη και μεχρι τι αποσταση. Σορρυ που ειναι ανακατεμενα, τα εγραφα καθως τα σκεφτομουν.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Σημαινει οτι για καποιο δικο τους λογο επελεξαν να μην ειναι μελη αυτης της οργανωσης. Δεν μπορω να φανταστω το γιατι. Στο PDF τους μπορει να βρεις επιπλεον πληροφοριες για childminders.

Δεν εχω ιδεα γιατι δεν με απασχολεισε το θεμα. Εδω διαβασα αυτο αν βοηθαει:

accredited childminders who are part of networks approved to deliver early education

Δεν ξερω που μπορεις να βρεις ποιες ειναι accredited.

Διαφημίσεις

Alice εαν ξεκινησουν παιδικο η με την childminder μην το θεωρεις δεδομενο πως θα συνεχισουν να μην κοιμουντε :) εμενα ξυπναει απο τις 7 καθε μερα κ πεφτει για υπνο στις 9 το βραδυ. ολη την ημερα παιζει κ τρεχει, εχει αναγκη να κοιμηθει μια ωρα το μεσημερι. τα ΣΚ αν μεινουμε μεσα ισως κ να μην κοιμηθει η να κοιμηθει λιγοτερο...αν κ συνηθως αυτο θα συμβει μονο Κυριακη γιατι τα Σαββατα ειμαστε 2 ωρες στο νερο στην πισινα οποτε μπορει να χτυπησει κ 3ωρο το μεσημερι που του βγαινει ολη η κουραση αχαχχαχα

αναλογα τι ωρα ξυπνανε που λες το πρωι κ τι ασχολιες θα εοχυν ολη τη μερα

Και εμεις το ιδιο ωραριο υπνου εχουμε με τον μεγαλο και οι κοπελες στο σταθμο παραξενευονται που τον βαζω για υπνο "τοσο αργα" :-) . Alice θα μαθεις οτι εδω το bedtime ειναι 19:30. Η δε φιλη με το κοριτσακι των 14 μηνων τη βαζει για υπνο στις 18:00.

βρε πικαμπου το εχω ακουσει κ εγωωωω!!! μα πως θα κοιμηθει απο τις 7????? απο μωρο τον εβαζα στις 8, τωρα που μεγαλωσε καθεται ανετα μεχρι τις 9 αλλα πεφτει ξερος....

μα πως τους κοιμουντε απο τις 7 μεχρι τις 7 το πρωι???οεο????

Τι να σε πω και εγω... Τη φιλη που ρωτησα, η οποια παλιοτερα δουλευε σε σταθμο, μου ειπε οτι κυριως σε ηλικιες σχολειου παρατηρουν προβληματα συγκεντρωσης σε παιδια που κοιμουνται αργοτερα. Το δοκιμασα και εγω να ξεκινησω τουλαχιστον το μπανιο στις 19:30 αλλα δωρο αδωρον. Διαβαζαμε παραμυθια για 40 λεπτα για να τον παρει ο υπνος.

Ακομη και το μωρο συνηθως γυρω στις 20:15 κοιμαται και ξυπναει γυρω στις 7 το πρωι.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...