Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Λοιπόν, σας γράφω τα νεότερα για τους παιδικους που βρήκα για να μου πείτε γνώμες κλπ. Μιλάμε για ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς (υπάρχουν και κάτι άλλοι σταθμοί, δεν θυμάμαι πώς λέγονται, αλλά είναι μόνο για 3 ώρες την ημέρα, οι οποίες πάντως είναι δωρεάν).

Στην περιοχή που μένουμε, σε λογική απόσταση (δλδ μέχρι 5 χλμ από το σπίτι, δεδομένου ότι εγώ δεν είμαι εξοικειωμένη με την οδήγηση από αριστερά, οπότε δεν θέλω μεγάλες αποστάσεις) υπάρχουν περίπου 6 ιδιωτικοί σταθμοί, εκ των οποίων οι δύο είναι outstanding, ο ένας είναι good και οι άλλοι δύο είναι satisfactory (μάλιστα ο ένας είναι κάτω από satisfactory στο safeguarding of children...). Ο ένας από τους outstanding δεν έχει κενές θέσεις, οπότε αποφάσισα να ασχοληθώ με τον εναπομείναντα outstanding και με τον good. Στο ίντερνετ που τους είδα μου φάνηκαν πάρα πολύ ωραίοι και οι δύο. Μίλησα με τις managers και των δύο, φιλικότατες, αλλά βασικά δεν βολεύει κανένας ακριβώς όπως θέλω, όμως πρέπει να επιλέξω τον ένα από τους δύο.

Λοιπόν, ο good έχει κενά στην πρωινή και στην απογευματινή βάρδια, αλλά εάν θέλω να χρησιμοποιήσω τις 15 ώρες του funding (ουφ, έχω βαρεθεί να πατάω shift alt) αυτοί δέχονται μόνο με τρίωρα επί 5 ημέρες (και όχι με 5ωρα επί 3 ημέρες, μια επιλογή που άλλοι σταθμοί την έχουν). Επειδή έχουν αυτό το σύστημα λοιπόν, και δεν έχουν hourly fees μου είπε ότι ο μόνος τρόπος για να πάρουμε την χρηματοδότηση είναι είτε να πηγαίνουμε τα παδιά μόνο για τις 3 ώρες την ημέρα (8.30-11.30) είτε να τα πηγαίνουμε από τις 7.30 μέχρι το απόγευμα (δεν θυμάμαι ακριβώς την ώρα) για να είναι full day μείον τις 3 ώρες. Εγώ όμως ούτε θέλω να στέλνω τα παιδιά μόνο 3 ώρες στον σταθμό (γιατί ώσπου να πάνε θα φεύγουν, κι εγώ δεν θα έχω τον χρόνο που χρειάζομαι για να αναζητήσω δουλειά, κάτι στο οποίο από Ιανουάριο θέλω να αφοσιωθώ), ούτε φυσικά θέλω να τα στέλνω 8ωρο, γιατί δεν υπάρχει λόγος (ούτε χρήματα) αφού προς το παρόν δεν θα δουλεύω.

Ο outstanding δεν έχει τέτοια θέματα, μπορούμε να πηγαίνουμε τα παιδιά 5 ώρες την ημέρα και οι 3 μέρες είναι δωρεάν, πληρώνουμε μόνο τις άλλες δύο (εγώ μάλιστα σκέφτομαι η εξτρα ημέρα να είναι μόνο μία, δλδ τα παιδιά να πηγαίνουν μόνο για 4 μέρες στον σταθμό). Υπάρχει όμως εδώ ένα θέμα, γιατί από τις 4 μέρες που θέλω να τα πηγαίνω, μόνο την μία έχουν πρωινή βάρδια ελεύθερη, οι υπόλοιπες μέρες θα είναι στην απογευματινή βάρδια, δλδ 1-6. Αυτό με προβληματίζει κάπως, από την άλλη για αυτούς δεν είναι σχολείο, θα είναι σαν να πηγαίνουν σε έναν παιδότοπο, οπότε δεν ξέρω πόσο φοβερό είναι το ότι δεν θα πηγαίνουν εκεί πρωί αλλά απόγευμα. Η μία μέρα σε πρωινή βάρδια υπάρχει σίγουρα ελεύθερη και με την πρώτη ευκαιρία θα μου δώσει κι άλλη μέρα πρωί αν ελευθερωθεί. Μίλησα πάρα πολύ με την manager αλλά και με άλλες υπαλλήλους, ήταν όλες γλυκύτατες και με χιούμορ, πήγε και ο άντρας μου από εκεί και είδε τον χώρο και μου είπε ότι του άρεσε πολύ, ότι τα παιδιά φαίνονταν πολύ χαρούμενα και διάφορα άλλα ωραία. Το θέμα είναι ότι πρέπει να αποφασίσω κάτι, δεν με πίεσαν καθόλου, αλλά φαντάζομαι ότι τα κενά τους είναι τώρα, δεν ξέρω αν θα υπάρχουν την άλλη ή την παράλλη εβδομάδα. Μου είπαν επίσης ότι για να κρατήσουν τη θέση για τα παιδιά θέλουν 100 λίρες προκαταβολή για το κάθε παιδί και ότι είναι ανοιχτοί για 51 εβδομάδες τον χρόνο και, καθώς το funding είναι για 38 εβδομάδες, θα πρέπει να πληρώνουμε σε διακοπές, είτε πηγαίνουμε είτε όχι, όλες τις ώρες (δλδ και αυτές του funding). Τέλος μου είπε ότι αν κάτι δεν μας αρέσει και θελήσουμε να φύγουμε (εγώ το ρώτησα) θέλουν 1 month's notice (οπότε σκέφτηκα-αλλά δεν ρώτησα- δεν μπορώ τον Μάιο να δώσω το 1 month's notice και να γλιτώσω τα κερατιάτικα του καλοκαιριού που εμείς θα είμαστε στην Ελλάδα?)

Ακούω σκέψεις.... Δεν έχω ουσιαστικά κάποια συγκεκριμένη ερώτηση, απλά με ενδιαφέρει τι έχετε να πείτε....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο outstanding δεν έχει τέτοια θέματα, μπορούμε να πηγαίνουμε τα παιδιά 5 ώρες την ημέρα και οι 3 μέρες είναι δωρεάν, πληρώνουμε μόνο τις άλλες δύο (εγώ μάλιστα σκέφτομαι η εξτρα ημέρα να είναι μόνο μία, δλδ τα παιδιά να πηγαίνουν μόνο για 4 μέρες στον σταθμό). Υπάρχει όμως εδώ ένα θέμα, γιατί από τις 4 μέρες που θέλω να τα πηγαίνω, μόνο την μία έχουν πρωινή βάρδια ελεύθερη, οι υπόλοιπες μέρες θα είναι στην απογευματινή βάρδια, δλδ 1-6. Αυτό με προβληματίζει κάπως, από την άλλη για αυτούς δεν είναι σχολείο, θα είναι σαν να πηγαίνουν σε έναν παιδότοπο, οπότε δεν ξέρω πόσο φοβερό είναι το ότι δεν θα πηγαίνουν εκεί πρωί αλλά απόγευμα.

Το βασικό μειονέκτημα για μένα είναι ότι αν σκοπεύεις να στείλεις τα παιδιά στον παιδικό για να δουλέψεις σε σχολείο, η απογευματινή βάρδια μάλλον δεν θα σε εξυπηρετεί. Επίσης το χειμώνα που σκοτεινιάζει πριν τις 5, θα τα παίρνεις από τον παιδικό νύχτα, δεν ξέρω αν αυτό είναι πρόβλημα.

Τέλος μου είπε ότι αν κάτι δεν μας αρέσει και θελήσουμε να φύγουμε (εγώ το ρώτησα) θέλουν 1 month's notice (οπότε σκέφτηκα-αλλά δεν ρώτησα- δεν μπορώ τον Μάιο να δώσω το 1 month's notice και να γλιτώσω τα κερατιάτικα του καλοκαιριού που εμείς θα είμαστε στην Ελλάδα?)

Αυτό φαντάζομαι ότι μπορείς να το κάνεις, αλλά δεν είπες ότι θέλεις να δουλέψεις; Τι δουλειά θα βρεις που θα σου δίνει άδεια όλο το καλοκαίρι;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Biggi, δεν σκοπεύω να δουλέψω καθόλου φέτος, γιατί είμαι εκπαιδευτικός και η μόνη δουλειά που με ενδιαφέρει επί του παρόντος να βρω εκεί είναι σε σχολείο, και τα σχολεία αρχίζουν τον Σεπτέμβριο. Αν προκύψει κάτι στο ενδιάμεσο, θα φερω μαμά/πεθερά εναλλάξ για ένα διάστημα μέχρι να δω τι θα κάνω. Γενικώς δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξη ότι θα βρω δουλειά στο αντικείμενό μου πολύ σύντομα...

Και εξάλλου, έχω κάποια άλλη επιλογή αυτή τη στιγμή όπως σας τα περιέγραψα?

Fairy εννοώ ότι για τα τρίχρονα ο παιδικός σταθμός είναι μόνο παιχνίδι και μάθηση μέσα από το παιχνίδι. Από ό,τι είδα (και μου είπε και ο άντρας μου) εκεί έχουν 2-3 αίθουσες στις οποίες μπαίνουν τα 3χρονα και πάνω με ένα σωρό παιχνίδια και 2 outdoor areas σαν playgrounds. Αυτό εννοώ...

Διαφημίσεις

Μπορώ από σου πω ότι δεν ειναι καθόλου παιδοτοπος. Ο γιος μου μετράει κ στις δυο γλώσσες, τρώει με μαχαίρι κ πιρουνι, κατουραει όρθιος, ξέρει να ζωγραφίζει σχήματα κ ποσά αλλά. Οσες φορές έχω παει δεν έχω δει να παίζουν ανέμελα, αλλα να κάνουν κάτι. Ακόμα κ στο πανεπιστήμιο παίζουμε παιχνίδια για να μάθουμε :) πιστεύω ότι ο παιδικός προσφέρει παρά πολλά

Εάν βρεις δουλειά θα σου ζητήσουν να ξεκινήσεις ανάποδα στιγμή κ συνήθως οι θέσεις δεν ξεκινάνε μόλις ξεκινήσει η χρόνια γιατί δεν θα έχεις τον χρόνο να προετοιμαστεις

Biggi, τώρα κατάλαβα τι εννοείς, οκ, ξέρω ότι τα σχολεία εκεί έχουν 6 εβδομάδες κενό το καλοκαίρι, σωστό είναι αυτό?

Βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι, αν πάω να δουλέψω εθελοντικά σε κάποιο σχολείο, για την προυπηρεσία, όντως δεν με βολεύει η απογευματινή βάρδια... εκτός αν το να δουλέψω εθελοντικά σε κάποιο σχολείο, μπορεί να γίνει μόνο τις Παρασκευές ή μεσημέρια.

Μήπως πρέπει να ψάξω για childminder που θα είναι πιο flexible? Όμως πώς θα μάθουν γρήγορα την γλώσσα έτσι, αφού οι chιldminders έχουν λίγα παιδάκια.....

Μπορώ από σου πω ότι δεν ειναι καθόλου παιδοτοπος. Ο γιος μου μετράει κ στις δυο γλώσσες, τρώει με μαχαίρι κ πιρουνι, κατουραει όρθιος, ξέρει να ζωγραφίζει σχήματα κ ποσά αλλά. Οσες φορές έχω παει δεν έχω δει να παίζουν ανέμελα, αλλα να κάνουν κάτι. Ακόμα κ στο πανεπιστήμιο παίζουμε παιχνίδια για να μάθουμε :) πιστεύω ότι ο παιδικός προσφέρει παρά πολλά

Εάν βρεις δουλειά θα σου ζητήσουν να ξεκινήσεις ανάποδα στιγμή κ συνήθως οι θέσεις δεν ξεκινάνε μόλις ξεκινήσει η χρόνια γιατί δεν θα έχεις τον χρόνο να προετοιμαστεις

τι εννοείς "ανάποδα στιγμή"?

ΟΚ νόμιζα ότι θα ψάξεις για δουλειά από φέτος για να μαζεύεις προϋπηρεσία, οπότε αν το κάνεις αυτό θα έχεις το πολύ 6 βδομάδες διακοπές το καλοκαίρι και όχι 3 μήνες (τα σχολεία κλείνουν τέλη Ιουλίου, το αναφέρω σε περίπτωση που δεν το ξέρεις). Πάντως δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιμένεις τον Σεπτέμβριο για να βρεις δουλειά, φαντάζομαι ότι κενά υπάρχουν όλο το χρόνο.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Μήπως πρέπει να ψάξω για childminder που θα είναι πιο flexible? Όμως πώς θα μάθουν γρήγορα την γλώσσα έτσι, αφού οι chιldminders έχουν λίγα παιδάκια.....

Δεν βλέπω γιατί να έχει διαφορά αν θα είναι με childminder ή σε παιδικό, άλλωστε τη γλώσσα σε αυτή την ηλικία τη μαθαίνουν κυρίως από τους ενήλικες, όχι από τα άλλα παιδάκια. Από αυτή την άποψη, μάλλον είναι καλύτερα με childminder.

Στα άλλα σου απάντησα ήδη, μάλλον διασταυρώθηκαν τα μυνήματά μας!

Διαφημίσεις

Εντάξει, ο σκοπός μου είναι από Ιανουάριο (που θα μου έρθει το qts αισίως) να πάρω σβάρνα τα σχολεία και να μοιράζω βιογραφικά, κάτι που θα κάνω 1-6 που θα λείπουν τα παιδιά. Ε, αν προκύψει θέση, χαλάλι, θα φωνάξω τις γιαγιάδες για συμπαράσταση και θα ψάξω για nanny για το πρωί (Από τις 9 μέχρι τις 1 βασικά). Μακάρι να βρω δουλειά και λύση θα βρω.... Αυτό που με προβληματίζει είναι όντως μήπως πάω εθελοντικά να εργαστώ σε σχολείο, οπότε πού λεφτά για nanny....Από την άλλη τι άλλο να κάνω? Αφού ο άλλος σταθμός έχει ή 3ωρα το πρωί(8.30-11) που πάλι δεν εξυπηρετεί ή full day που δεν έχουμε τα λεφτά...

Αν μπορείς να έχεις βοήθεια σε μια ώρα ανάγκης από γιαγιάδες, τότε όλα καλά.

Το βασικό πρόβλημα με τις nannies είναι ότι είναι δυσεύρετες, και το κόστος δεν είναι ευκαταφρόνητο.

Aλις αν πηγαινεις να δουλεψεις εθελοντικα τοτε δεν ειναι απαραιτητο οτι θα πηγαινεις καθε μερα εξαλλου μπορεις να εξηγησεις οτι εχεις υποχρεωσεις, παιδια κλπ. Πηγαινε πχ μια φορα την εβδομαδα. Ε και μετα πιανεις κανονικα δουλεια απο Σεπτεμβριο καλως εχοντων των πραγματων.

Eleni

bd5c7983f7.png

Μπορώ από σου πω ότι δεν ειναι καθόλου παιδοτοπος. Ο γιος μου μετράει κ στις δυο γλώσσες, τρώει με μαχαίρι κ πιρουνι, κατουραει όρθιος, ξέρει να ζωγραφίζει σχήματα κ ποσά αλλα

Αχ... ολα αυτα τα καλα τα κανουμε και εμεις. Αυτο το "κατουραει ορθιος" γιατι δεν το εχουμε, μου λες; Εχουμε κλεισει τα 3 και ουτε στο potty δεν μπορω να τον πεισω να κατσει :-(

(Βρηκα να πω τον πονο μου. Συγνωμη για το off topic. Συνεχιστε.)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Αχ... ολα αυτα τα καλα τα κανουμε και εμεις. Αυτο το "κατουραει ορθιος" γιατι δεν το εχουμε, μου λες; Εχουμε κλεισει τα 3 και ουτε στο potty δεν μπορω να τον πεισω να κατσει :-(

(Βρηκα να πω τον πονο μου. Συγνωμη για το off topic. Συνεχιστε.)

εμεις το δουλεψαμε πολυ στην Ελλαδα οπου ειχαμε επαφη κ προσβαση με κηπους, θαλασσες κλπ

οταν ειμαστε εξω δεν μπορει ορθιος γιατι δεν φτανει κ τον κραταω κ καθεται, αλλα στο σπιτι εχουμε stool κ ανεβαινει

το βραδυ ομως ακομα φοραει πανα ετσι.....κ επισης εχουμε πιπιλα ακομα το βραδυ....

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...