Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Τα παιδια ξεκινουν σχολειο στα 4 οχι στα 5. Συγκεκριμενα, αν τα παιδια εχουν κλεισει τα 4 πριν την 1η Σεπτεμβρη του 2013 θα πρεπει να κανεις αιτηση μεχρι τις 15/1/2013 οπως εγραψα αν θελεις να παει στο reception year. Η πρωτη χρονια/reception year δεν ειναι υποχρεωτικη νομιζω, καθως ειναι αντιστοιχη του νηπιαγωγειου. Δες εδω το national curriculum. Το πλεονεκτημα αν θελησεις να τα στειλεις νηπιο ειναι οτι οι ωρες ειναι 9-3 καθε μερα, πολυ περισσοτερες προφανως των 15 ωρων εβδομαδιαιως που δικαιουσαι σε σταθμο. Γι' αυτο θα στειλω και τον γιο μου του χρονου. Και ναι, οι 15 ωρες δωρεαν ειναι ανεξαρτητες του αν εργαζεσαι.

Ελπιζω να ειναι πιο κατανοητο τωρα. Αν οχι, πες το και θα ξαναπροσπαθησω :-)

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι, τώρα είναι όλα απολύτως κατανοητά (εντάξει, ξέρω ότι δεν έχω δώσει την εντύπωση ότι είμαι σαίνι, αλλά δεν με νοιαζει, εδώ που έχω φτάσει:tongue:). Οπότε ουσιαστικά, αν υποθέσουμε ότι δεν ήξερα για το ότι πρέπει να κάνω άιτηση για του χρόνου μέχρι τον Ιανουάριο, θα συνεχίζαμε στο ίδιο μοτίβο (με τον παιδικό σταθμό εννοώ) και του χρόνου, και θα ξεκινούσαν σχολείο στα 5. Θα τους πήγαινε πίσω κάτι τετοιο? Ή είναι καθαρά οικονομικό το ώφελος?

Έχω αρχίσει ήδη να ψάχνω και σταθμούς, δεν έχει και πολλούς κοντά στο σπιτι που νοικιάσαμε... Διαβάζω και το ofsted report και απορρίπτω όσους βλέπω να έχουν βαθμό από 3 και πέρα (δλδ κοιτάζω μόνο τους outstanding-θέλω και outstanding τελευταία στιγμή τρομάρα μου-, και αυτούς που είναι στην αμέσως επόμενη κατηγορία). Ποιο ratio δασκάλων-παιδιών θεωρείτε ότι είναι καλό?

Ο άντρας μου έχει ήδη 2 ραντεβού για να δει και από κοντά. Μου έτυχε και σταθμός που μου είπε ότι δεν έχει vacancies, και ο ένας από τους δύο που θα δει ο άντρας μου έχει θέσεις αλλά μόνο για το απογευματινό shift. Αυτό που με ψιλοσόκαρε είναι πως στις διακοπές (που εμείς θα λείπουμε) θα πρέπει να πληρώνουμε όχι μόνο τις έξτρα ώρες που θα έχουμε στο πρόγραμμά μας αλλά και τα 15ωρα που είναι δωρεάν (γιατί αυτά είναι για 38 εβδομάδες, ανώ οι σταθμοί δουλεύουν 51 εβδομάδες), οπότε αν υποθέσω ότι στέλνω τα παιδιά στον σταθμό 5 ώρες την ημέρα για 4 ημέρες την εβδομάδα, το καλοκαίρι θα πληρώνω κερατιάτικα 1000 ευρώ τον μήνα... αλλα΄τι να κάνω....Ουσιαστικά μέσω του FIS που ψάχνω νομίζω ότι έχω εξαντλήσει τους σταθμούς που είναι σε λογική απόσταση από το σπίτι (μέχρι 4 χιλιομετρα). Θα δοκιμάσω και το link που μου έστειλε η fairy, μήπως βρω και κανέναν άλλο! Τι λέτε για όλα αυτά που σας έγραψα? Κανένα σχόλιο? (πάντως όσο σκέφτομαι σε τι άγνοια ζούσα επί του θέματος μέχρι πριν 2 μέρες, αμφιβάλλω πλέον για όλα όσα νομίζω ότι γνωρίζω και για άλλα θέματα).

Δεν θα τα πάει πίσω τα παιδιά σε θέμα γνώσεων γιατί όπως σου έγραψα είναι το αντίστοιχο του νηπιαγωγείου και γι' αυτό νομίζω ότι δεν είναι καν υποχρεωτικό. Μπορείς αν θέλεις να συνεχίσεις τα παιδιά σε σταθμό. Εγώ θα στείλω τον δικό μου γιατί αν είμασταν Ελλάδα θα τον έστελνα αντίστοιχα στο νήπιο. Εϊναι καλή προσαρμογή θεωρώ για την πρώτη δημοτικού. Άσε που θα έχω γυρίσει στη δουλειά οπότε καλύτερα να είναι 9-3 σχολείο και τις υπόλοιπες ώρες να τις καλύπτω με childminder, παρά να πληρώνω full time μείον τις 15 δωρεάν στον σταθμό. Θα τα έχουν κλείσει τα δίδυμα τα 4 μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου του χρόνου τελικά, δεν κατάλαβα;

Αυτό που σας είπαν για τις εβδομάδες ισχύει. Μου το έστειλαν σε επιστολή από τον σταθμό του γιού μου. Επίσης να σου πω ότι πληρώνουμε γενικά 52 εβδομάδες τον χρόνο, δηλαδή πληρώνονται κανονικά και αυτές που λείπουμε σε διακοπές. Αυτό ήταν ανέκαθεν, όχι μόνο τώρα που έχουμε και τις δωρεάν.

Σχετικά με την αναλογία παιδιών-παιδαγωγών, στον σταθμό μας ήταν 3 προς 1 για παιδιά ενός έως δύο, 4 προς 1 για παιδιά δύο έως τριών και 8 προς 1 για τα τρίχρονα και τα τετράχρονα. Μου εξήγησαν ότι αυτό γίνεται για να αρχίσουν να προσαρμόζονται στη λογική του σχολείου, όπου υπάρχει ένας δάσκαλος για 20+ παιδιά.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Καλημερα σε όλες σας,

Είμαστε και εμείς μέσα στους πολλούς που σκέφτονται την Αγγλία ως μελλοντικο΄τοπο διαβίωσης. Ο γιός μας ειναι σχεδόν 4 ετών (το τικερακι μου ειναι παλιο και δεν το αλλαξα).Αν εξαιρέσουμε ολα τα τυχον διαδικαστικα προβλήματα (σπιτι, δουλεια...κλπ) με την γλώσσα τι γινεται?Ειναι το 1ο πραγμα που με απασχολει για τον μικρό. Εμεις μιλάμε πολύ καλα αγγλικα, αυτός ομως?Δεν εχει ερθει ποτε σε επαφή με 2η γλωσσα?Στην ελλαδα παμε ηδη παιδικο, και εχουμε φιλους...εκει?Πως επικοινωνουν τα παιδάκια απο το εξωτερικο?Υπαρχουν πιθανώς μαθήματα εκμάθησης της γλωσσας για αυτές τις ηλικίες ή θα τον παμε σε ενα σχολειο που δε θα καταλαβαίνει τιποτα και κανεναν?Σας παρακαλώ ενημερωστε με εαν εχετε καποια ιδέα πανω στο θεμα γιατι ειναι ουσιαστικός λογος να ξερω....Επίσης ο μικρός κανει φυσιο-εργο-λογο θεραπειες....εκει ξερω οτι ειναι το ιδιο οργανωμενοι με εδω...ισχυει αυτο?Εάν το αποφασίσουμε, θα μενουμε στο Reading περιπου 90χλμ εξω απο το Λονδινο....περιμενω εν αγωνιως.

κοριτσακι με το καλο να ερθετε

η καλυτερη λυση σε τετοιες περιπτωσεις ειναι απλα να ερθετε κ να παει στο σχολειο :) θα τα πιασει πολυ γρηγορα γιατι σε αυτη την ηλικια το μυαλο ειναι σφουγγαρι. δεν υπαρχει αλλη λυση κ αυτο εκαναν τοσοι γονεις που ηρθαν με παιδια που ξεκινουσαν σχολειο.

οσο για τις θεραπειες που κανει σιγουρα εδω περα θα σας προσεξουν πολυ κ θα κανετε τις απαραιτητες συνεδριες που πρεπει κ το σχολειο θα εχει υποστηριξη

δεν ξερω σε τι βαθμο ειναι οι δυσκολιες του κ τι ακριβως δυσκολιες εχει αλλα γι αυτο θα πρεπει να μιλησεις με το σχολειο πριν ερθεις κ εκεινοι θα σε κατατοπισουν

Διαφημίσεις

Peekaboo κατάλαβα το σκεπτικό σου. Ναι, τα δίδυμα θα τα έχουν κλείσει τα 4, τα κλείνουν τον Ιούνιο του 2013. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλη τη βοήθεια, γενικώς ευχαριστώ πολύ τις κοπέλες που ασχολήθηκαν με τα ερωτήματά μου, με βοηθήσατε πάρα πολύ να ξεκαθαρίσω τι γίνεται, είχα μπερδευτεί πάρα πολύ. Θα επανέλθω σίγουρα σύντομα (μη σας πω κι απόψε) με νέα ίσως ερωτήματα.

giokx δεν ξέρω, εμένα δεν με απασχόλησε ιδιαίτερα αυτό το θέμα, τα παιδιά μαθαίνουν πάρα πολύ εύκολα. Είχα σκεφτεί κάποια στιγμή να προσλάβω για λίγες ώρες την εβδομάδα μία αγγλίδα παιδαγωγό που να τους μιλάει μόνο αγγλικά (γιατί αν το έκανα εγώ αυτό, θα ήταν κάπως περίεργο), αλλά τελικά δεν το έκανα, κυρίως γιατί άκουσα από όλους ότι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα!

Γεια σας και πάλι!

Επανήλθα με μια ερώτηση πού όποια γνωρίζει να με βοηθήσει ειλικρινά θα με σώσει.

Λοιπόν ας τα πάρω από την αρχή.

Στην σχολή μου πέρασα πριν από 10 χρόνια. Πήγα τα πρώτα δύο χρόνια και μετά τα παράτησα λόγω ενός ατυχήματος σοβαρού που είχα και που μου άφησε αμανάτι μια γερή κατάθλιψη.

Επέστρεψα πριν 4 χρόνια στην σχολή και επιτέλους τελείωσα φέτος.

Φαντάζομαι δε θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα οτί μου πήρε τόσα χρόνια να πάρω ένα πτυχίο.

Εκτός αυτού από προυπηρεσία δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο.

Έχω κάνει πολλές δουλειές του ποδαριού πχ. κρεπερί, μοίρασμα φυλλαδίων, προώθηση σε σούπερ μάρκετ, γραμματειακή υποστήριξη σε δικηγορικό γραφείο και επίσης έχω περάσει ώρες ατελείωτες προσέχωντας μωράκια που όμως ήταν συγγενικών προσώπων. Καμμία από αυτές όμως δεν ήταν για πάνω από τρίμηνο...

Υποτίθεται πρέπει να γράψω το βιογραφικό μου αλλά όλα αυτά με πνίγουν καθώς δεν έχω ιδέα πως να τα παρουσιάσω χωρίς να καταστρέψω αυτομάτως την όποια πιθανότητα έχω να με προσλάβουν κάπου... Διαβάζω τις απαιτήσεις και με έχει πιάσει απελπισία :(

Esprit, με βάση όσα έχω δει όσο καιρό ψάχνω, είναι μεγάλο ατού το ότι έχεις τελειώσει αυτή τη σχολή. Μπήκες στο link που σου έγραψα πιο πάνω? Μπες και θα δεις ότι οι καθηγητές κάποιων ξένων γλωσσών έχουν αρκετή ζήτηση!!! Μπορείς να κάνεις κάποια πρόσθετη εκπαίδευση και να είσαι περιζήτητη (ως καθηγήτρια Γερμανικών εννοώ), τουλάχιστον εγώ αυτό έχω καταλάβει... Εγώ τι να πω, που είμαι καθηγήτρια αγγλικών, με πτυχίο, μεταπτυχιακό και εμπειρία και δεν βλέπω φώς??? Όλο αυτόν τον καιρό που έψαχνα για το θέμα της δουλειάς, έλεγα τι καλά που θα ήταν να ήμουν καθηγήτρια Γαλλικών ή Γερμανικών....

Ναι μπήκα εκεί που μου είπες... το θέμα είναι οτι οι άγγλοι απ οτι κατάλαβα κρίνουν είτε τις γνώσεις σου μέσω τεστ κτλ ή την προυπηρεσία σου. Και όπως είπα προυπηρεσία μηδέν και γνώσεις μέτριες...:oops: Γενικά έχω κατααγχωθεί με όλο αυτό το κομμάτι. Και αν με ρωτήσουν τι διάολο έκανα τόσα χρόνια τί θα τους πω; :cry:

Θα τους πεις ότι άργησες να τελειώσεις τις σπουδές σου επειδή ήσουν αναγκασμένη να εργαστείς λόγω οικονομικών προβλημάτων. Και πάρε 2-3 συστατικές επιστολές από πρώην εργοδότες (τους συγγενείς που κοιτούσες τα παιδάκια τους), ή αν έχεις κανέναν γνωστό με εταιρεία μπορέι να σου δώσει μία συστατική επιστολή.... τι φοβάσαι, μην σου ζητήσουν να δουν τα ένσημα? Έτσι το βλέπω εγώ... Οι κοπέλες που μας βοηθάνε εδώ σίγουρα έχουν πολύ περισσότερη εμπειρία (εγώ δεν έχω καν καταφθάσει στην Αγγλία) και μπορεί και να με κράξουν γι αυτά που σου γράφω. Εγώ στα γράφω βάση (βάσει?) συζητήσεων που έχω κάνει με γνωστές μου που δουλεύουν ήδη εκεί και μου έχουν πει τι αρλούμπες έχουν γράψει στα βιογραφικά τους......(όλες δασκάλες/εκπαιδευτικοί πάντως). Επίσης, υπάρχει από ό,τι ξέρω και η επιλογή να εργαστείς εθελοντικά σε κάποιο σχολείο στην αρχή για να πάρεις την προϋπηρεσία (και τα απογεύματα να δουλευεις σερβιτόρα), παιδιά δεν έχεις, έτσι δεν είναι? Γιατί όντως, από ό,τι έχω ακούσει η προϋπηρεσία είναι σημαντική για την αγορά της Αγγλίας.Βρε κορίτσια, πείτε, καλά τα λέω??? Μην την πάρω στο λαιμό μου την κοπέλα....

Διαφημίσεις

Όχι δεν έχω παιδάκια ακόμα αν και μακάρι να πάνε όλα καλά με τον νέο μου σύντροφο και να αποκτήσω σύντομα! Έχω μεγάλη αγάπη σε ότι έχει να κάνει με παιδάκια. Για να είμαι ειλικρινής νηπιαγωγός ήθελα να γίνω! Αυτές οι γνωστές σου που είναι εκπαιδευτικοί μήπως μπορούν να μας διαφωτήσουν περισσότερο; Με τί κριτήρια ας πούμε διορίστηκαν; Πέρασαν κάποια τεστ; Πώς εξετάστηκε το επίπεδό τους κτλ.. Γενικά ότι πληροφορία πάρουμε χρήσιμη θα είναι! Και κάπου εδώ να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε σένα και στις άλλες κοπέλες για όλη την βοήθεια! Είναι απίστευτο πόσο χρήσιμα είναι όσα μας λέτε και πόσο θα μας ευκολύνετε στην μετάβασή μας στην Αγγλία!

espirit γεια σου κ παλι..καταρχας ηρεμησε :) για ολα παντα υπαρχει μια λυση ακομα κ αν πρεπει να γινουν καποια βηματακια πριν :)

εγω ειμαι λεκτορας στο πανεπιστημιο κ μεσα στο πανεπιστημιο μας διδασκοντε κ ξενες γλωσσες ως μερος καποιων πτυχιων

καταρχας ξεχνα το οτι σου πηρε τοσο καιρο να τελειωσεις το πτυχιο ειανι προβλημα :)

καταδευτερον, θελεις να διδαξεις γερμανικα? οταν μου απαντησεις στην ερωτηση αυτη θα συνεχισω τις ιδεες κ προτασεις μου χεχε....

Τί εννοείς λέγοντας οτί δεν είναι πρόβλημα; Δε θα με ρωτήσουν το γιατί μου πήρε τόσο καιρό; Και τί έκανα τέλος πάντων αυτό το διάστημα που τα είχα παρατήσει;

Όσο για την ερώτησή σου ναι θα ήθελα να διδάξω γερμανικά αλλά πολύ φοβάμαι οτί το επίπεδό μου δεν είναι επαρκές... τώρα θα μου πεις τότε πώς πήρες πτυχίο ρε κοπελιά... απλά στα ελληνικά πανεπιστήμια απλά δεν μαθαίνεις τίποτα. Εγώ όταν μπήκα στην σχολή είχα υψηλότερο επίπεδο απ ότι έχω τώρα. Ξέχασα κι αυτά που ήξερα :oops:

Γενικότερα βέβαια θα μου άρεσε να ασχοληθώ και με μικρότερες ηλικίες σαν νηπιαγωγός πχ αλλά δεν νομίζω να είναι εφικτό με το πτυχίο μου οπώς ισχύει και εδώ άλλωστε. Επίσης και το να κάνω κάποια άλλη δουλειά επίσης δεν με ενοχλεί. Δεν είναι οτί θέλω ντε και καλά να γίνω καθηγήτρια. Απλά απο κει και πέρα υστερώ στο θέμα προυπηρεσία κτλ.

Περιμένω τις ιδέες/προτάσεις σου :D

Επεξεργάστηκαν by esprit

εδω ειμαι κ παλι :)

ο χρονος οχι δεν εχει σημασια οταν εχεις τοσο σοβαρους λογους :) η Αγγλια ειναι μια χωρα που δειχνει μεγαλη κατανοηση σε ψυχολογικα προβληματα κλπ.

λοιπον....αν πιστευεις οτι οντως δεν εισαι καλη στα γερμανικα ισως να κοιταζες να εκανες καποια μαθηματα? αυτο που πρεπει να θυμασαι ειναι οτι αν θελεις να διδαξεις στην Αγγλια, οοποιοδηποτε κ αν ειναι το αντικειμενο σου χρειαζεσαι teaching qualification κ αυτο συνηθως ειναι εξτρα στο πτυχιο, ειναι συν ενας χρονος

εδω μπορεις να δεις αναλυτικα τι χρειαζεται το κρατος

http://www.education.gov.uk/get-into-teaching/subjects-age-groups/teach-mfl/teach-german.aspx?sc_lang=en-GB

για να δουλεψεις με ηλικες 0-5 θα πρεπει να εχεις το αναλογο πτυχιο. εδω ολα ειναι αυστηρα οταν εχεις να κανεις με παιδια. γιατι δεν κοιτας να κανεις ενα πτυχιο/ qualification πανω σε αυτο αν ειναι το ονειρο σου?

https://www.education.gov.uk/eypqd/qualification-search.aspx

http://www.prospects.ac.uk/early_years_teacher_entry_requirements.htm

ο λογος που σε ρωτησα τι θελεις να κανεις ειναι ενας :)

το CV σου θα το φτιαξεις αναλογα με το τι δουλεια στοχευεις. αν στοχευεις να δουλεψεις σε καφετερια το βιογραφικο σου πρεπει να δωσει εμφαση στην προθπηρεσια με πελατες κλπ. αν θελεις να γινεις δασκαλα τοτε πρεπει να δωσεις εμφαση σε αυτο :)

προσωπικη μου αποψη κ συμβουλη θα ηταν να σκεφτεις κ να αποφασισεις τι ειναι αυτο που γουσταρεις να κανεις. στο ξαναλεω οι ευκαιριες υπαρχουν :) αν πραγματικα θελεις να πετυχεις τον στοχο σου μην το βαλεις κατω ακομα κ αν πρεπει να σπουδασεισ 2-3 χρονια

βοηθησα???? :)

Σαφώς και βοήθησες! Η παραμικρή λεπτομέρεια είναι μια σημαντική βοήθεια για μένα!

Το θέμα είναι οτι δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα για έξτρα σπουδές. Αυτό σημαίνει οτί με το που έρθω πρέπει οπωσδήποτε να βρω δουλειά. Οπουδήποτε... Οτιδήποτε.... Σερβιτόρα κτλ δεν γίνεται γιατί έχω πολλά κιλά και κανείς δε θα με πάρει. Από κει και πέρα σουπερ μαρκετ, καθαρίστρια, νταντά ξέρω γω οτιδήποτε.

Κατάλαβες τώρα γιατί αγχώνομαι;

Υ.Γ. Αναρωτιέμαι αν μπορώ να κάνω απλά αυτό το qualification που είναι ένας χρόνος απ ότι είδα αλλά να είναι για μικρά παιδάκια. Ή αν θα πρεπει να κάνω όλες τις σπουδές από τν αρχή. Επίσης αναρωτιόμουν αν θα μπορούσες να με βοηθήσεις να συντάξω το βιογραφικό μου σωστά κάποια στιγμή...

Υ.Γ.2 Ουφ... ήδη νιώθω το υποτιμητικό βλέμα των Άγγλων πάνω μου...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...