Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Δημοσιος σταθμος δεν υπαρχει σιγουρα. Αν τα παιδια εχουν κλεισει τα 3 δικαιουνται τις 15 ωρες που γραφουμε παραπανω. Πρεπει οντως να ειναι μοιρασμενες σε 3 μερες τουλαχιστον και ορισμενοι σταθμοι σου ζητουν να πληρωσεις wrap services πχ για γευματα/πανες η εξτρα ωρες αν χρειαζεσαι οποτε πρεπει να ρωτησεις τους συγκεκριμενους σταθμους της περιοχης σας. Απο εκει και υστερα υπαρχουν τα sure start centers τα οποια εχουν δωρεαν playgroups που μπορειτε να πηγαινετε με τα παιδια και να παιζουν αλλα πρεπει να μενεις μαζι τους. Επισης μπορεις να βρεις playgroups σε εκκλησιες με πολυ μικρο κοστος (η εκκλησια των μεθοδιστων της περιοχης μας εχει γκρουπ που κοστιζει μολις 1,5 λιρα και ειναι για 1,5 ωρα μια φορα την εβδομαδα).

Αν τα παιδια θα κλεισουν τα 4 πριν την 1/9/2013 θα πρεπει να κανετε αιτηση για σχολειο μεχρι τις 15/1/2013. Αλλιως θα πανε την επομενη χρονια.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χμ, είμαι σίγουρη ότι έχεις δίκιο, μάλλον η κοπέλα θεώρησε ότι τα παιδιά είναι 4 χρονών... Επίσης μου είπε ότι οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί είναι υποχρεωτικό 8ωρο... Θα δω όλα τα links που μου έστειλες μόλις αποκοιμηθούν τα ζουζούνια το βράδυ και θα ποστάρω κι άλλες ερωτήσεις (απειλή...)

Τις 15 ώρες τις δικαιούμαστε σίγουρα???

συνηθως οι σταθμοι σπανε την μερα στα δυο

δηλαδη σου λενε 8-1 κ 2-6 (παραδειγμα αυτο) δεν εχω ακουσει σωνει κ καλα υποχρεωτικο 8ωρο....

κοιτα ενα παραδειγμα που βρηκα

http://www.noahsonline.co.uk/sessions_fees_financial_help.asp

Το reception year η year 1, στο οποιο πανε απο τα 4 ειναι το αντιστοιχο του νηπιαγωγειου και το στεγαζουν τα δημοτικα σχολεια. Επειδη ο γιος μου ειναι γεννημενος Αυγουστο θα παει και αυτος του χρονου τον Σεπτεμβρη οποτε ειμαι και εγω στη φαση του να επισκεπτομαι σχολεια.

Σχετικα με τις ωρες του σταθμου και παλι εξαρταται απο τον καθενα ξεχωριστα. Πχ ο δικος μας εχει full day 8-6, mornings 8-1, afternoons 1-6 και school days 9-3. Αρα στον δικο μας σταθμο το μινιμουμ που θα μπορουσες να κανεις θα ηταν 3 mornings η 3 afternoons και με αυτο τον τροπο θα καλυπτες ακριβως τις 15 ωρες.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

να κ ο δικος μας σταθμος για να δεις οτι υπαρχει flexibility γενικα :)

October 2012

Oct ʽ12

Am/Pm Session

(no snacks) £17.72

Am/Pm Session

(with snacks) £18.07

Am/Pm Extended Session

(no snack and lunch) £21.88

Am/Pm Extended Session

(with snack and lunch) £23.98

Full Day Care

(no snacks and lunch) £36.05

Full Day Care

(with snacks and lunch) £38.50

Διαφημίσεις

Κορίτσια, διαβάζω και ψάχνω πυρετωδώς, και θα επανέλθω με τις απορίες μου.... (μόλις ξεκίνησα όμως, γιατί μόλις κοιμήθηκαν...). Μία όμως βασική ερώτηση: Τις 15 ώρες την εβδομάδα δωρεάν τις δικαιούμαστε ανεξαρτήτως του αν δουλεύω εγώ??? Αυτή η ερώτηση είναι πολύ σημαντική (η απάντηση ακόμα περισσότερο) γιατί από αυτό αρχίζουν όλα και σε αυτό καταλήγουν για εμάς φέτος...

Επίσης fairy οι 37 λίρες που λέει το λινκ που μου έστειλες για τον παιδικό σταθμό, φαντάζομαι εννοεί την ημέρα, έτσι?

Κορίτσια έχω βγάλει νομίζω άκρη, έχω μερικές μικροαπορίες (βασικά επιβεβαίωση χρειάζομαι για κάποια πράγματα) αλλά θα τα γράψω αύριο, γιατί μία εβδομάδα σερί κοιμάμαι 3-4 ώρες και τώρα δεν νοιώθω και πολύ καλά...

Απλά θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας στο εξής: Μπήκα στο FIS και έψαξα ποιοι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί είναι κοντά στο σπίτι που βρήκαμε. Το κακό είναι πως στους περισσότερους από αυτούς δεν βλέπω vacancies (στο συγκεκριμένο σάιτ, στα επίσημα σαιτ τους δεν δίνουν τέτοιες πληροφορίες). Λέτε να αντιμετωπίσω πρόβλημα και να μην βρίσκω σταθμό για να γράψω τα παιδιά, λόγω του ότι καταφθάνουμε Νοέμβριο?

Peekaboo, τι εννοείς με αυτό? "Αν τα παιδια θα κλεισουν τα 4 πριν την 1/9/2013 θα πρεπει να κανετε αιτηση για σχολειο μεχρι τις 15/1/2013. Αλλιως θα πανε την επομενη χρονια".Αφού η υποχρεωτική εκπαίδευση αρχίζει στα 5, γιατί να κάνω αίτηση τον Ιανουάριο του 2013 (τα παιδιά μου αυτή τη στιγμή είναι 3, τα έκλεισαν τον Ιούνιο)?

Γεια σου Αλις

Εμεις ειχαμε ξαναμιλησει, με θυμασαι νομιζω...Λοιπον νομιζω οτι στα δημοτικα σχολεια ειναι αρκετα φουλ και μπαινουν με σειρα προτεραιοτητας...Αιτηση λοιπον για δημοτικο πρεπει να κανεις απο πολυ νωρις!!

Για σταθμο καλυτερα να πας να δεις τους χωρους πριν αποφασισεις, και να ρωτησεις και τιμες...οι δωρεαν 15 ωρες ισχυουν μονο για το μεγαλο σου νομιζω το αλλο ειναι μικρο ετσι δεν ειναι? Δε ξερω αν τα δικαιουσαι και χωρις να δουλευεις..τα κοριτσια θα ξερουν να σου πουν!!

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Άλις, τις 15 ώρες τις δικαιούνται όλες οι οικογένειες που έχουν παιδιά άνω των 3 χρονών, ανεξάρτητα από το αν η μητέρα δουλεύει.

Όταν δεις το κόστος των παιδικών ανάλογα με τους μισθούς, θα καταλάβεις γιατί ;)

Πρέπει όμως να είναι χωρισμένες σε 3 μέρες, δηλαδή μίνιμουμ 5 ώρες τη μέρα.

Ελένη, νομίζω η Άλις έχει δίδυμα, είναι και τα δύο 3 χρονών.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Σχετικά με το δίπλωμα που γράφετε πιο πάνω, κι εγώ το ίδιο ήξερα, ότι πρέπει να αλλάξεις το δίπλωμα σε αγγλικό ή ευρωπαϊκό μετά από 6 μήνες. Το είχε πει αστυνομικός στον άντρα μου κατά τη διάρκεια ελέγχου στοιχείων. Τώρα τι να πω... ή ο νόμος άλλαξε στο μεταξύ ή κάποιος πρέπει να ενημερώσει την αστυνομία για το τι ισχύει! :P

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Αlice ναι οι 37 λιρες ειναι για ολη την ημερα, απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 6 το απογευμα. θα δεις ομως απο περιοχη σε περιοχη οι τιμες αλλαζουν κ οσο πιο κοντα στο Λονδινο τοσο πιο ακριβα. δεν γνωριζω τιμες για για το leeds δυστυχως....εμας εδω κυμαινοντε απο 35 μεχρι 40 κ οπως λεει η Μπιγκι ειναι κ αναλογα τι προσφερει ο καθενας. εκτος του να κοιταξεις να ειναι καθαρος ο χωρος πρεπει να κοιταξεις τι φαγητο τρωνε κ το ratio αναμεσα σε δασκαλες κ μαθητες. επισης μπορεις να δεις το ofsted report που τα λεει αναλυτικα :)

Σχετικά με το δίπλωμα που γράφετε πιο πάνω, κι εγώ το ίδιο ήξερα, ότι πρέπει να αλλάξεις το δίπλωμα σε αγγλικό ή ευρωπαϊκό μετά από 6 μήνες. Το είχε πει αστυνομικός στον άντρα μου κατά τη διάρκεια ελέγχου στοιχείων. Τώρα τι να πω... ή ο νόμος άλλαξε στο μεταξύ ή κάποιος πρέπει να ενημερώσει την αστυνομία για το τι ισχύει! :P

μα το ελληνικο διπλωμα οδηγησης δεν γραφει πανω οτι ειναι Ευρωπαικο? πως μοιαζει το ευρωπαικο ? η ειναι αυτο το καινουριο που ειναι σαν καρτα?

εκτος του να κοιταξεις να ειναι καθαρος ο χωρος πρεπει να κοιταξεις τι φαγητο τρωνε κ το ratio αναμεσα σε δασκαλες κ μαθητες. επισης μπορεις να δεις το ofsted report που τα λεει αναλυτικα :)

Να κοιτάξεις και τι παράπονα έχουν γίνει για τον κάθε σταθμό.

Φέρυ για το δίπλωμα δεν έχω ιδέα τι ισχύει!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...