Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δέχεται κ ναι κ όχι! Καταρχάς δεν μπορώ τα ζώα μέσα στο σπίτι. Οπότε εδώ δεν τίθεται θέμα να πάρουμε κατοικίδια πέρα απο κανά ψαρακι σε ενυδρειο χεχε

Στην Ελλάδα είχαν οι γονείς μου ένα τεράστιο λυκοσκυλο ντομπετμαν που πέθανε στα 15 του. Γενικά δεν το βρίσκω εύκολο να δεθω.... Δεν ξέρω να το εξηγήσω καλά. Ενώ παίζω με ζώα κ ο γιος μου τρελλαινεται μιας κ δεν του έχω περάσει φόβο ποτέ αλλά μέχρι εκεί για μένα :)

Διαφημίσεις

Πόσο μικρό είναι το σκυλάκι; Δεν μπορείς να το έχεις μαζί σου στην καμπίνα;

Όχι, δεν είναι τόσο μικρό... Τελοσπάντων τα εισιτήρια μας τα βγάλαμε, οπότε θα πάμε μέχρι Βρυξέλλες και μετά οδικώς.

Fairymummy τι να σου πω.... εγώ δένομαι πάρα πολύ. Κάτι κερδίζεις-κάτι χάνεις....

Πάντως σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να ασχοληθείς με το θέμα μου. Φίλες και γνωστές μου που τους είπα τι γινόταν τότε που δεν μπορούσα να βρω τρόπο να πάρω το σκυλάκι μου μαζί μου, επειδή δεν αγαπούν τα ζώα μου έλεγαν "με το σκυλί θα ασχολούμαστε τώρα?"......

Επεξεργάστηκαν by Alice6
προσθήκη

Α διαφωνώ με τις φίλες σου χεχε

Το ότι εγώ δεν θέλω ένα σκυλί μέσα στο σπίτι μου δεν σημαίνει πως δεν τους δίνω αξία

Κ αυτό φαίνεται στο οτι ο γιος μου έχει λατρεία με τα ζωακια απλά δεν θα πω ποτέ στο να πάρουμε χαχαχα

Σου εύχομαι με το καλό να έρθετε κ να ταχτοποιηθειτε χωρίς πρόβλημα

Ειμαι σίγουρη πως μέσα στην αλλαγή που θα νιώσουν τα παιδιά το οτι θα έχετε τον σκύλο μαζί θα τους κάνει πολυ καλό στη ψυχολογία κ στη προσαρμογή

Εννοείται, αλλά και σε εμένα θα κάνει καλό, τελοσπάντων το να μην την έχω μαζί μου θα μου κάνει καλό, ένα Πάσχα δεν την είχα πάρει μαζί μου για 5 μέρες και κάθε βράδυ έκλαιγα, γιατί ένοιωθα ότι δεν φέρθηκα σωστά :oops:

Ευχαριστώ για τις ευχές, μπορεί να επανέλθω, βασικά σίγουρα θα επανέλθω, έχω πάρα πολλές απορίες.... αλλά προσπαθώ να τις συγκεκριμενοποιήσω...

Εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα... Και γω αρχικά θα πρέπει την σκυλίτσα μου να την αφήσω στην μαμά μου για κάποιο καιρό και ήδη έχω φαρμακωθεί.

Μήπως όμως μπορείτε να απαντήσετε και στις δικές μου ερωτήσεις/απορίες περί Αγγλίας κορίτσια;

Espirt εγώ ταξιδεύω με την ταυτότητα μου χρόνια

Το ελληνικό αφμ δεν ισχύει στην Αγγλία θα σου βγάλουν άλλο όταν πιάσεις εκεί δουλειά

Προς το παρόν δεν νομίζω να χρειαστείς κάποιο χαρτί

Τα πτυχία αναγνωριζοντε κανονικά αλλα αν θες να δίδαξεις χρειάζεσαι να κανείς το teaching qualification

Γράφω με το κινητό θα επανέλθω αύριο απο το λάπτοπ αν έχεις κ άλλες ερωτήσεις

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και πάλι! Σε ευχαριστώ για την απάντηση :). Μένεις μόνιμα Αγγλία εσύ; Σχετικά με την ταυτότητα αν θέλω δηλαδή να μεταναστεύσω μόνιμα στην Αγγλία δεν χρειάζομα καθόλου διαβατήριο; Άμα ειναι να μη το ανανεώσω καν... θέλει κι έναν σκασμό λεφτά όχι τίποτα άλλο! Για το δίπλωμα οδήγησης γνωρίζεις κάτι;

Μένω 12 χρόνια στην Αγγλία :)

Η Αγγλία εινα μέσα στην ΕΕ δεν κανείς ιδιαίτερα χαρτιά για μετανάστευση

Εκτός Ευρώπης αν πας χρειάζεσαι διαβατήριο

Το δίπλωμα σου ισχύει

Ο άντρας μου έχει το ροζ ακόμα. Εγώ δεν οδηγώ

Το διαβατήριο να το ανανεώσεις οπωσδήποτε. Η ταυτότητα είναι καλή για τις μετακινήσεις σου (αεροπορικά ταξίδια) αλλά μέσα στη χώρα δεν αναγνωρίζεται. Για να ανοίξεις λογαριασμό τράπεζας, για να βγάλεις ΝΙΝ, για να πιάσεις δουλειά, γενικότερα για πιστοποίηση στοιχείων, το μόνο έγγραφο που αναγνωρίζεται είναι το διαβατήριο.

Από την Αγγλία δεν θα μπορέσεις εύκολα να βγάλεις ελληνικό διαβατήριο, οπότε κάντο τώρα που μπορείς για να μην έχεις σκοτούρες μετά.

Το πτυχίο σου κατά πάσα πιθανότητα αναγνωρίζεται για να κάνεις μεταπτυχιακό (π.χ. PGCE που είναι teaching qualification) αλλά για να πιάσεις δουλειά σε σχολείο δεν ισχύει από μόνο του. Για άλλες δουλειές δεν έχει σημασία αν έχεις πτυχίο, αυτό που μετράει είναι αν έχεις προϋπηρεσία και τις σχετικές γνώσεις.

Πάω να δω και τα άλλα ερωτήματα και να σου απαντήσω αν μπορώ.

Αρχικά τί χαρτιά χρειάζομαι από δω; Πρέπει να ανανεώσω το διαβατήριο μου ή η ταυτότητά μου είναι αρκετή;(δεν εννοώ απλά για το ταξίδι αλλά γενικά για την διαμονή μου εκεί.)

Να ζητήσω πιστοποιητικά γεννήσεως/οικογενειακής κατάστασης ή όχι;

Αυτή την στιγμή είναι άνεργη, χρειάζομαι χαρτιά από ασφαλιστικό φορέα(ΙΚΑ κτλ) για προηγούμενα ένσημα πχ;

Μόνο διαβατήριο, τίποτα άλλο. Ούτε ένσημα, ούτε πιστοποιητικά.

Το δίπλωμα μου θα ισχυεί εκεί; Τώρα έχω το παλιό εκείνο το ροζ αλλά σκέφτομαι να βγάλω το καινούριο που είναι σαν κάρτα.

Απ' ότι ξέρω το ελληνικό δίπλωμα ισχύει κανονικά, αν όμως γίνεις μόνιμη κάτοικος πρέπει να το αλλάξεις και να βγάλεις αγγλικό. Δεν είμαι 100% σίγουρη γι΄αυτό όμως, γιατί το δικό μου δίπλωμα είναι αγγλικό.

Γενικά παίζει να έχω μέλλον με αυτό το πτυχίο ή να ψάξω γενικά για οτι να ναι δουλειά;

Στο άμεσο μέλλον να ψάξεις για ότι δουλειά μπορείς να βρεις και μετά βλέπεις. Για να διδάξεις, θα χρειαστείς περαιτέρω σπουδές και μια σχετική διαδικασία, επίσης να τσεκάρεις αν υπάρχει ζήτηση για καθηγητές γερμανικών στη μέση εκπαίδευση (από παιδιά γνωστών ακούω ότι κυρίως κάνουν ισπανικά και γαλλικά, αλλά μπορεί να είναι και τυχαίο).

Αν ενδιαφέρεσαι να βρεις δουλειά που να χρειάζεται γνώση γερμανικών αλλά δεν είναι διδασκαλία, τσέκαρε τα σχετικά agencies να δεις τι ζητάνε, ας πούμε δες το http://www.languagematters.co.uk/ για αρχή.

Καλή εγκατάσταση σου εύχομαι! Πότε έρχεσαι;

Να συμπληρωσω απλα σε αυτα που λενε τα κοριτσια οτι οντως θα χρειαστεις στο μελλον αγγλικο διπλωμα. Θυμαμαι ο δασκαλος που μου εκανε 3-4 μαθηματα για να συνηθισω την οδηγηση εδω μου ειχε πει οτι χρειαζεσαι αγγλικο η ευρωπαικο διπλωμα μετα απο 6 μηνες παραμονης. Τωρα, αν θα σε πιασουν και πως θα ξερουν ποσο καιρο εισαι στη χωρα δεν το ξερω. Εγω και ο αντρας μου παντως παραδωσαμε τα ελληνικα και τα αντικαταστησαμε με ευρωπαικα στην Ελλαδα. Νομιζω πως τα παραβολα ηταν περιπου 70 ευρω εκαστος.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...