Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Επ γεια σου και σένα :)

Η μικρή αρχικά θα μείνει πίσω γιατί εκεί που μένει ο φίλος μου δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια. Άσε που θα είναι η μόνη συντροφιά της μαμάς μου όταν φύγει ο πατέρας μου οπότε....

Θα δούμε...

• 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας και πάλι. Εχουμε ήδη βρει σπιτι στην Αγγλία και μετακομίζουμε σε ένα μήνα περίπου. Όμως σήμερα μόλις διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει αεροπορική εταιρεία που να μεταφέρει σκύλους στην Αγγλία, πλην της British που όμως κοστίζει 900 ευρώ τουλάχιστον.... Μήπως κάποια από εσάς μετέφερε το σκυλάκι της στην Αγγλία με κάποιον πιο οικονομικό τρόπο???

Δυστυχώς η Aegean δεν μεταφέρει κατοικίδια στην Αγγλία (το λέει και αυτό που μου έστειλες), όπως και καμία άλλη αεροπορική από αυτές που έχω ψάξει μέχρι τώρα.... Η British τόσο το κοστολογεί....

Μπορεί όμως να υπάρχουν εταιρείες που μεταφέρουν κατοικίδια οδικώς....

αχ δεν το προσεξα....δεν γνωριζω κατι να σου πω την αληθεια οποτε δεν θα σου ειμαι καθολου χρησιμη....να ερ8ει μονο του το σκυλι δεν παιζει φανταζομαι ε? με τραινο πχ η καραβι....καποιος θα πρεπει να το ταιζει οποτε θα κοστισει το ιδιο

Λονδινο θα μεινετε?

(να μεινει πισω το σκυλι? χεχε)

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ πολύ! Βασικά έχω σκεφτεί μια λύση... Να πάμε Βρυξέλλες με Aegean (για Βρυξέλλες το κόστος για το σκυλί είναι γύρω στα 70 ευρώ) και από εκεί να πάμε οδικώς στο Leeds (είναι περίπου 8 ώρες, συμπεριλαμβανομένου του eurotunnel). Στις Βρυξέλλες έχουμε συγγενείς και μπορούμε να διανυκτερεύσουμε, για να μην το πάρουμε σερί, είναι μεγάλη ταλαιπωρία για τα παιδιά). Ο άντρας μου θα έχει κάνει (ερχόμενος να μας πάρει από Ελλάδα) την αντίθετη διαδρομή, οπότε θα αφήσει το αυτοκίνητο στις Βρυξέλλες. Τι λέτε?

Εξαρταται απο την ηλικια των παιδιων. Ποσο χρονων ειναι; Εχουν ξανακανει τοσο πολυωρο ταξιδι;

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Λοιπόν, σας παραθέτω αναλυτικά το ταξίδι, για να μου πείτε αν βλέπετε κάτι που εγώ δεν βλέπω, κι έχω και μια ερωτησούλα στο τέλος για οποιαν γνωρίζει...

Θα πάμε από Αθήνα στις Βρυξέλλες με Aegean (η μεταφορά του σκύλου σε αυτή την περίπτωση κοστολογείται περίπου 70 ευρώ), θα διανυκτερεύσουμε εκεί (ευτυχώς έχουμε συγγενείς εκεί, και λέω "ευτυχώς" λόγω των παιδιών, τα οποία btw είναι τριών και οκ έχουν ξαναταξιδέψει αλλά περίπου 4 ώρες συνολικά) και την άλλη μέρα το πρωί οδικώς πια θα ταξιδέψουμε για Calais (2 ώρες), θα πάρουμε το τρένο (eurotunnel) (35 λεπτά, με κόστος για εμάς και το σκυλί γύρω στα 170 ευρώ) και από εκεί το Leeds είναι 4-5 ώρες οδικώς.

Μέχρι εδώ μήπως κάποιος βλέπει κάποιο πρόβλημα στην genius λύση μου? (το μυαλό μου είναι πραγματικά θολωμένο...).

Η ερώτησή μου είναι η εξής: Λόγω των πολλών (πολλών) αποσκευών που θα έχουμε μαζί μας, είναι αδύνατον να έχουμε το σκυλί μέσα στο αυτοκίνητο σε κλουβί (το κλουβί που θα χρησιμοποιηθεί για την αεροπορική εταιρεία θα το αφήσουμε στους συγγενείς μας στις Βρυξέλλες). Υπάρχει περίπτωση είτε στο Calais (όπου θα γίνει μάλλον ο έλεγχος για το αν το σκυλί μπορεί να μπει στην Αγγλία) είτε στην διαδρομή εντός Αγγλίας να φάμε κανένα πρόστιμο, ή κάποιος να μην μας αφήσει να συνεχίσουμε το ταξίδι μας, επειδή το σκυλί θα είναι απλά δεμένο με τη ζώνη του αυτοκινήτου?

Αυτά, οκ θα είναι περίπτωση κάποιος να μπορεί να μου απαντήσει στην ερώτησή μου, αλλά τι να κάνω???

Επεξεργάστηκαν by Alice6
παράλειψη πληροφοριών

Διαφημίσεις

εγω πραγματικα δεν γνωριζω κατι για τα ζωα σε οποιαδηποτε μεσο μεταφορας....αλλα ενα παιδακι 3 χρονων δεν θα ταλαιπωρηθει τοσες ωρες ταξιδι? πως θα το απασχολησεις? εγω κανω ταξιδι 12 ωρων για να φτασω Ελλαδα, 5 το λεωφορειο κ 3.5 το αεροπλανο κ παιζω συνεχεια νον στοπ....αν εισαι μεσα στο αμαξι θα ειναι πιο δυσκολο φανταζομαι, εγω τουλαχιστον καθομουνα μαζι του κ τον απασχολουσα με διαφορα

Τα παιδιά μου συνήθως κοιμούνται στο αυτοκίνητο, και το 4ωρο (που είναι το πιο δύσκολο μέρος του ταξιδιού) θα είναι μεσημέρι, που σίγουρα θα κοιμηθούν αρκετή ώρα. Τι να σου πω, κι εμένα με προβληματίζει, από την άλλη σκέφτομαι ότι ένα 6ωρο ταξίδι για Θεσσαλονίκη (γιατί αν έχεις παιδιά στο αυτοκίνητο τόσο θα το κάνεις) δεν διαφέρει πολύ, απλά εδώ παρεμβάλλεται το 35 λεπτο στο τρένο. Θα είναι και άντρας μου μαζί, οπότε εγώ θα μπορώ να τα απασχολώ (δεν θα οδηγάω).

σωστο κ αυτο που λες...πραγματικα δεν ξερω τι να σε συμβουλεψω....αλλα θα τολμησω να ρωτησω....γιατι να παρεις τωρα τον σκυλο μαζι σου κ οχι σε καποια αλλη φαση αφου κανετε το ταξιδι, ταχτοποιησετε τα παιδια κ να δειτε πως ειναι καλυτερα να ερθει ο σκυλος....ποσο μεγαλος ειναι?

α κ το αλλο...ο σκυλος δεν θα θελει στασεις για κατουρημα κλπ? δηλαδη υπολογισε κ τετοια πραγματα σε τοσο μεγαλο ταξιδι με παιδια κ σκυλι....κ πιστεψε με δεν ειναι αθηνα-θεσσαλονικη.....μπορει σε χρονο να ειναι το ιδιο, αλλα ειναι αρκετα διαφορετικα

Δυστυχώς αυτός είναι ο οικονομικότερος τρόπος για να πάρουμε μαζί μας το σκυλάκι (είναι μικρό).... Αν το αφήσουμε για αργότερα, και θα χρεωθούμε το επιπλέον εισιτήριο για να κατέβουμε να το πάρουμε (αλλά πες ότι θα το συνδυάσουμε με ένα ταξίδι) και θα χρεωθουμε 900 ευρώ για να το μεταφέρουμε με την British Airways...Δυστυχώς καμία άλλη αεροπορική εταιρεία δεν μεταφέρει ζώα στην Αγγλία, οπότε η BA το έχει μονοπώλειο και το χτυπάει....

Το ταξίδι αυτό το έχω κάνει (στο περίπου, το έκανα από Ελλάδα για Leeds μέσω Γαλλίας) και ο δρόμος είναι αρκετά καλύτερος και έχει στάσεις συνέχεια (όπως θα ξέρεις καλύτερα από εμένα υποθέτω). Βέβαια εσύ αντιπροσωπεύεις τη φωνή της λογικής, και όντως καλό θα ήταν να τακτοποιηθούν τα παιδιά πρώτα και μετά να φέρουμε το σκυλί, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, αν χρειαστεί να το φέρουμε σε δεύτερο χρόνο με αεροπλάνο τα έξοδα είναι τρελλά.... Και το κακό είναι πως δεν μπορώ εγώ να έρθω οδικώς από το Leeds για να το φέρω (δλδ να κάνω αυτό που θα κάνουμε αλλά both ways, αφού θα έχουμε εγκατασταθεί στην Αγγλία) γιατί δεν είμαι έμπειρη οδηγός, οπότε θα πρέπει να το κάνει ο άντρας μου, αλλά μόνο ο ιδιοκτήτης του σκυλιού μπορεί να το περάσει από τα σύνορα, δηλαδή εγώ...

Κατάλαβες.... είναι πολύπλοκο το θέμα.... καλά κάνεις όμως και με προβληματίζεις, μπορεί να δω κάτι που δεν έχω δει!

Να προσθέσω επίσης ότι για τα παιδιά είναι πολύ σημαντικό να έρθει το σκυλάκι μας... εκτός του ότι το θέλουμε και για ασφάλεια (ναι, αστείο ακούγεται, αλλά προειδοποιεί, πολλές φορές μας έχει προειδοποιήσει) και τα ίδια τα παιδιά είναι πολύ δεμένα...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...