Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Μήπως για την άδεια άλλες λέτε για την αναρρωτική και άλλες για τη μητρότητας; Επειδή είμαι σε άδεια μητρότητας να σας πω ότι είναι 52 εβδομάδες, όχι όλες πληρωμένες. Δείτε και εδώ αν θέλετε.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η επαπειλούμενη νομίζω ισχύει ως άδεια

Φιλενάδα μου στο Λονδίνο απο έξω σωματική δεν παει στην δουλεια κ πληρώνεται κανονικά

Σε ιδιωτική εταιρεία ειναι

h epapeiloumenh den yparxei ws epapeiloumeni. Pairneis apla anarwtikh. H fili sou plhrwnetai gia oso diasthma exei orisei ws plirwmeni anarrwtikh h etaireia ths. oi perissoteres etaireies prosferoun 2 mhnes full mistho kai allon ena half.

Eleni

bd5c7983f7.png

Έτσι ειναι πικαμπου... Απο εκει κ πέρα ειναι επιλογή του καθενός ποσο μπορει να κάτσει

Στα πανεπιστήμια λίγο αλλάζουν τα πράγματα κ δίνουν κάτι τις παραπάνω :)

Μήπως για την άδεια άλλες λέτε για την αναρρωτική και άλλες για τη μητρότητας; Επειδή είμαι σε άδεια μητρότητας να σας πω ότι είναι 52 εβδομάδες, όχι όλες πληρωμένες. Δείτε και εδώ αν θέλετε.

Κι εγώ έτσι ξέρω, 52 εβδομάδες, αλλά δεν είναι όλες πληρωμένες και αυτές που είναι πληρωμένες δεν είναι φουλ μισθός.

Και νομίζω ότι οι 52 εβδομάδες μετράνε από τότε που θα σταματήσεις να δουλεύεις και αν είσαι σε αναρρωτική μπορούν να σε υποχρεώσουν να ξεκινήσεις την άδεια μητρότητας νωρίτερα.

Και επαπειλούμενη δεν υπάρχει απ' όσο ξέρω.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

I bow to your superior knowledge ;)

Η αλήθεια είναι ότι έχω χρόνια να νοικιάσω σπίτι. Παίζει να έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στο μεσοδιάστημα.

Σε τι τιμές βρίσκεις;

tora psaxno kati me 1 krevvatokamara south london mexri 750-800£.

uDLqp1.png

Όχι δεν ειναι έτσι

Δεν ξέρω πως το λένε αλλα ηδη 5 μήνες δεν παει στην δουλεια

Θες να το πεις αναρρωτικη, πες το

Εγω ξέρω οτι κάθε δυο μήνες ο gp thn kanei sign off

re fery de lew egw oti paei sth douleia allwste de mporoun na se ypoxrewsoun na epistrepseis an den eisai kala. Eipa oti den plirwnetai enw kathetai 5 mhnes!! De kserw kammia idiwtikh etaireia pou dinei full pay 5 mhnes...

Eleni

bd5c7983f7.png

Έλα που πληρώνεται :)

Στην orange ειναι

Αφού σου είπα κ το πανεπιστήμιο μας πληρώνει

Απο οσο ξέρω κ η orange έχει καλα εργασιακά... Επειδή έχει περάσει πολλα η κοπέλα (Ελληνίδα) γνωρίζω οτι δεν έχει χασει ποτε μισθο

Έλα που πληρώνεται :)

Στην orange ειναι

Αφού σου είπα κ το πανεπιστήμιο μας πληρώνει

Απο οσο ξέρω κ η orange έχει καλα εργασιακά... Επειδή έχει περάσει πολλα η κοπέλα (Ελληνίδα) γνωρίζω οτι δεν έχει χασει ποτε μισθο

plhrwnetai full mistho?eisai sigourh?

allo to panepisthmio, einai kapws kalytera..

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

tora psaxno kati me 1 krevvatokamara south london mexri 750-800£.

Βρίσκεις σε αυτή την τιμή; Ζώνη 2 ή κοιτάς και πιο έξω;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

plhrwnetai full mistho?eisai sigourh?

allo to panepisthmio, einai kapws kalytera..

Στην παλιά μου εταιρία πληρωνόσουν αναρρωτική μέχρι 6 μήνες, αλλά σου βγάζαν το Χριστό για να τα πάρεις και περνούσες και πειθαρχικό όταν είχες περισσότερες από Χ μέρες αναρρωτική το μήνα.

Στην τωρινή μου εταιρία εφαρμόζουν το νόμο κατά γράμμα, δεν πληρώνουν τίποτα, μόνο SSP. Αλλά μπορείς να πάρεις όσες αναρρωτικές θέλεις.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...