Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Εξαρτάται αν είναι επιπλωμένα ή όχι. Συνήθως πλυντήριο-στεγνωτήριο δεν έχουν, έχουν ψυγειάκι και κουζίνα (ηλεκτρική ή γκαζιού). Αυτά που δεν είναι επιπλωμένα, έχουν μόνο κουζίνα.

Εμένα μη επιπλωμένο είχε όλα τα ηλεκτρικά (εκτός από πλυντήριο πιάτων που πήρα και το στεγνωτήριο ήταν παλιό και πολύ θορυβώδες).

sta aretaieio gennisa tik tak. nomizo tou ekanan k ekei. de thumamai

τοτε σίγουρα την έκαναν, ελλάδα είναι υποχρεωτικό από το κράτος, γίνεται παντού, και τα αποτελέσματα από ιδιωτικά και δημόσια μαιευτήρια στέλνονται όλα στο κράτος και σε ενημερώνουν μόνο αν βρουν κάτι. Μία φίλη ξέρω μόνο που της τηλεφώνησας και της είπαν πως το παιδί της έχει έλειψη ενζύμου. δεν θυμάσαι το χαρακτηριστικό hansaplast στην φτέρνα? Εμένα φέτος στο γένεσις το κάνανε μπροστά μου και υπέγραψα οτι το είδα.

Εμένα μη επιπλωμένο είχε όλα τα ηλεκτρικά (εκτός από πλυντήριο πιάτων που πήρα και το στεγνωτήριο ήταν παλιό και πολύ θορυβώδες).

Στο Λονδίνο δεν το έχω ακούσει ποτέ αυτό. Δεν λέω ότι δεν γίνεται, απλά ότι δεν μου έχει τύχει.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

τοτε σίγουρα την έκαναν, ελλάδα είναι υποχρεωτικό από το κράτος, γίνεται παντού, και τα αποτελέσματα από ιδιωτικά και δημόσια μαιευτήρια στέλνονται όλα στο κράτος και σε ενημερώνουν μόνο αν βρουν κάτι.

Νομίζω ότι κι εδώ την κάνουν.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

kai ego londino eimai k psaxno k exoun sxedon ola pou exo dei

I bow to your superior knowledge ;)

Η αλήθεια είναι ότι έχω χρόνια να νοικιάσω σπίτι. Παίζει να έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στο μεσοδιάστημα.

Σε τι τιμές βρίσκεις;

Στο Λονδίνο δεν το έχω ακούσει ποτέ αυτό. Δεν λέω ότι δεν γίνεται, απλά ότι δεν μου έχει τύχει.

Όχι Λονδίνο, εκεί δεν ξέρω τι γίνεται(μάλλον μου ξέφυγαν τα προηγούμενα post. Νόμιζα οτι μιλούσατε γενικά για τα σπίτια :oops:).

Γενικά μιλάμε, γι' αυτό τα έχουμε κάνει αχταρμά, δεν βλέπεις? :lol:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...