Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι Νατάσα, πρόσεχε, εγω έχω 3500 από το ένα και 650 από το άλλο... πολλά πολλά! αλλά δεν είναι καθόλου αθώος, και θυμίζω έχει και κληρονομικόητα - να ελέγχεις και το παιδί σου

όσο για τους συναδέλφους, χειροτεροι από τους τωρινούς που με παίρναν τηλέφωνο στην εγκυμοσύνη να με εκφοβίσουν οτι αυτό που κάνω (το να λείπω λόγω υπερεμμεσίας και αφυδάτωσης και να μήν παίρνω τηλέφωνο κάθε μέρα να ενημερώνω για την κατάσταση μου, πόσες φορές ξέρασα, πόσες φορές κατουρήθηκα πάνω μου και πόσο αίμα έχω) είναι μή επαγγελματικό ορθό και δόκιμο... δύσκολα... θέλω να πιστεύω δλδ! και ελειψα μόνο ένα μήνα να φανταστείς...

po po auta edo den paizoun edo!

sto mikro tin proti exetasi tin ekana 21 imeron. genika tou kano exetaseis suxna

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Γενικώς ισχύει αυτο στο πανεπιστήμιο

Θέλετε παραδείγματα;

Η μια συνάδελφος καρκίνο του μαστού κ η άλλη ολική αφαίρεση γεννητικων λογω ινομυωνατων

Προφανώς δεν εννοώ λογω ιωσης !!!!

Ο νόμος λέει ότι δεν πληρώνεσαι τίποτα τις πρώτες 3 μέρες και μετά παίρνεις SSP που είναι 85 λίρες την εβδομάδα, ανεξάρτητα από το αν έχεις ίωση ή καρκίνο.

Statutory Sick Pay

Από εκεί και πέρα, ο κάθε εργοδότης μπορεί να δίνει παραπάνω αν θέλει.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

αναλογα με την ασφάλεια είναι και εδώ , εγώ με ικα πήρα τα λεφτά του βασικού από το ΙΚΑ. από την δουλειά τίπτοε. και τηλέφωνα που έπαιρνα, επειδη δεν μιλιούνται οι μισοί μεταξύ τους, δεν ενημέρωνε ο ένας τον άλλο... τρέλλα.

απ' ότι κατάλαβα εκεί όλα έχουν να κάνουν με τα προσωπικά εταιρικά συμβόλαια του καθενός... και αυτό δεν δημιουργεί stadards.

Διαφημίσεις

αναλογα με την ασφάλεια είναι και εδώ , εγώ με ικα πήρα τα λεφτά του βασικού από το ΙΚΑ. από την δουλειά τίπτοε. και τηλέφωνα που έπαιρνα, επειδη δεν μιλιούνται οι μισοί μεταξύ τους, δεν ενημέρωνε ο ένας τον άλλο... τρέλλα.

απ' ότι κατάλαβα εκεί όλα έχουν να κάνουν με τα προσωπικά εταιρικά συμβόλαια του καθενός... και αυτό δεν δημιουργεί stadards.

nai den yparxei kati pou na isxyei gia olous. Egw douleya xronia se bar, pub, clubs klp otan hmoun arrwsth kai den phgaina apla den thn plhrwnomoun th mera. To idio k an douleyeis se super markets klp

se grafeia klp k opou douleyeis me mistho ana etos Year salary eksartatai apo thn etaireia. H etaireia tou antra mou px dinei adeia mhtrothtas/anatrofhs 6 evdomades.

Eleni

bd5c7983f7.png

biggi de katalava. Ennoeis an plirwnesai otan leipseis oso eisai egkuos? Apo oti kserw epeidh den yparxei "epapeiloumeni" edw, pairneis adeia ws anarrwtikh.

Εννοώ ότι δεν ξέρω αν ισχύει κάτι διαφορετικό για τις αναρρωτικές άδειες που παίρνεις όταν είσαι έγκυος.

Ξέρω για παράδειγμα ότι ενώ μπορούν να σε περάσουν από πειθαρχικό και να σε απολύσουν όταν έχεις πάρει πολλές αναρρωτικές, δεν μπορούν να σε απολύσουν για αναρρωτικές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Και αναρωτιόμουν αν υπήρχε κάποια ανάλογη διαφοροποίηση ως προς το SSP.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

po po auta edo den paizoun edo!

sto mikro tin proti exetasi tin ekana 21 imeron. genika tou kano exetaseis suxna

εδώ η πρώτη εξέταση tsh γινεται στο μαιευτήριο, τα χτυπάνε στην φτέρνα μόλις γενιούνται για 3 νοσήματα, ένα από αυτά είναι η tsh, το άλλο είναι η έλειψη ενζύμου (G6PD) και το τρίτο δεν το θυμάμαι...

nai den yparxei kati pou na isxyei gia olous. Egw douleya xronia se bar, pub, clubs klp otan hmoun arrwsth kai den phgaina apla den thn plhrwnomoun th mera. To idio k an douleyeis se super markets klp

se grafeia klp k opou douleyeis me mistho ana etos Year salary eksartatai apo thn etaireia. H etaireia tou antra mou px dinei adeia mhtrothtas/anatrofhs 6 evdomades.

6 εβδομάδες!!!!!!!!!! και μας μα κακοφαίνονται οι 4 μήνες, και η μείωση στα λεφτά του επιπλέον 6μήνου!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...