Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλές γιορτές σε ολες σας! Και συγχαρητήρια στα κοριτσια που παιρνουν θετικα αποτελέσματα αυτες τις μερες!!! Απολαύστε το, χαρείτε το γιατι το αξίζετε και ευχομαι συντομα να γίνουμε περισσοτερες!

Στις υπολοιπες οπως κ εγω που δεν τα Έχουμε καταφέρει ακομα και ειχαμε προσφατα αποτυχιες θελω να πω κατι μήπως μεταδώσω εστω και λιγη από τη θετική ενεργεια που με περιβάλλει .. κάνοντας εναν απολογισμό της χρονιάς ηταν μια πολυ ζόρικη χρονια για μενα... Εμεινα δυο φορες εγκυος μεσα σε ενα 6μηνο και απέβαλα και ακομα ψαχνω γιατι συμβαινει αυτο..  κ ομως μεσα απο αυτο εμαθα για μενα ποση δυναμη εχω.. που αν μου το έλεγες ότι θα μου συμβει αυτο πριν 2 χρονια, οτι θα ταλαιπωρηθω τοσο, οτι θα παίρνω ορμονες, οτι θα κανω μονη μου εγω η Κότα ενεσεις σε αμάξια και σε πλοία, οτι θα κόψω το τσιγαρο, οτι θα στερηθώ τοσα για αυτο, θα ηθελα να βρω τρυπα να εξαφανιστω ή απλώς δεν θα το πίστευα..  και αυτο ειναι το θεμα.. οχι τι μου συνεβη.. μου συνεβη οπως σε πολλές αλλα ο τρόπος που το διαχειρίστηκα και το διαχειρίζομαι με κανει να αισθανομαι περήφανη για μενα και ετσι πρεπει να αισθάνεστε ολες για τους εαυτούς σας!!! Εχουμε ισχυρό κίνητρο κορίτσια! Και λιγο πολυ η καθε μία θα φτασει αργα ή γρηγορα στον στόχο της!!!! Μπορει να εχουμε χασει αρκετα πραγματα στη διαδρομή, αλλα εχουμε κερδίσει δυναμη, αξιοπρέπεια, θαρρος, αγαπη, μας ένωσε ακομα περισσοτερο με τον σύντροφό μας ( ευχομαι τις περισσοτερες, αν οχι ολες και παλι αυτο κατι θα μας διδάξει) και το μεγαλύτερο δωρο θα το κερδίσουμε στο τελος... "Γιατι τις πιο όμορφες μερες μας δεν τις εχουμε ζησει ακομα..." Οπως λεει και ο ποιητής!! Καλες γιορτες!!! Φάτε, πιείτε, αποφύγετε τοξικότητες, κάντε ο,τι γουστάρετε.. οσες τις σιχαίνεστε αυτες τις μερες απλως σκεφτείτε οτι ειναι απλως μια κανονική εβδομάδα και θα περασει!!! Πανω από ολα ευχομαι σε ολες μας υγεια και ψυχική ηρεμια!!! Και με το καλό το 2025 να συνεχισουμε τον αγωνα μας δυναμικα!!!!❤️💪🙏

• Μου αρέσει 6

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Εγώ έχω μιλήσει, αλλά αυτά που μου λέει δεν συμφωνούν με αυτά που λες εσύ, γι' αυτό προσπαθώ να καταλάβω από πού έχεις βγάλει τα συμπεράσματά σου.

Όχι, δεν το πάω το μωρό στον οφθαλμίατρο, και στον οδοντίατρο πήγαμε μια φορά μόνο στο χρόνο επάνω. Την παρακολούθηση από μήνα σε μήνα την κάνει ο παιδίατρος.

Ρε κορίτσι με τίποτα δεν δέχεσαι την διαφορετικότητα

Εγω δεν έχω εμπειρία απο παιδιατρο στην ελλαδα οτι μου λένε σου λέω

Μην τρωγεσαι κ στεναχωριεσαι

Οπότε πας κάθε μήνα ελλαδα για παιδιατρο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

den xero ti akrivos einai to sok pou les. ego to apektisa stin egkumosuni alla genika ruthmistike polu eukola. 1 xrono prin meino egkuos eixa fusiologikes times tsh k otan emeina egkuos anakalipsa mia tsh 74 (i 47 de thimamai kala). 3-4 mines meta ti genna ekana exetaseis kai eixa uperthireoeidismo kai exana eukola kila :P.

oi suskeves einai sunithos mesa sto spiti. kai gia arxi mporeite na noikiasete epiplomeno.

είσαι τυχερη που δεν ξέρεις! άσε... βεβαια εγώ έχω και πολλά αντι-τρο κτλ, ίσως να παίζουν και αυτά... τελος πάντων, θέλει προσοχή όμως, γνώρισα στον ενδοκρινολόγο κυρία ηλικιωμένη που απέκτησε πρόβλημα στην καρδιά λόγω χασιμότο...

εμένα η ζωή μου άλλαξε από τότε που το ανακάλυψα, με τα χάπια είμαι πολύ καλύτερα, δεν έχω υπόταση, δεν έχω ατονία, δεν έχω ζάλη και υπνηλία, δέν έχω δυσκοιλιότητα, δεν έχω προβλήματα με την περίοδο.. φοβερό πράγμα η θυροξίνη:P

Νομίζω πως όλα έχουν τις οικιακές συσκευές (πλυντήριο ρούχων, κουζίνα, ψυγείο, μπορεί και πλυντήριο πιάτων). Όταν ψάχναμε εμείς τουλάχιστον σε όλα τα σπίτια που μας έδειξαν υπήρχαν. Επίσης μπορείς να βρεις και επιπλωμένο σπίτι, αλλά από ότι λένε δεν αξίζει η διαφορά ενοικίου (βγαίνει συνήθως περίπου 500 λίρες το χρόνο παραπάνω).

Το Swindon είναι νομίζω μια τυπική πόλη, δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο αν και για κάποιο λόγο δεν έχει και πολύ καλή φήμη, δεν ξέρω γιατί. Προσωπικά δεν με χαλάει. Το Royal Wootton Bassett είναι κλασικό market town με περίπου 12.000 πληθυσμό. Έχει έντονο το sense of community, πολύ καλά σχολεία και χαριτωμένα μαγαζάκια στη High Street. Εϊναι περίπου 10 λεπτά από το κέντρο του Swindon και έχει πολύ κοντά έξοδο προς τον αυτοκινητόδρομο M4 (προς Λονδίνο, Heathrow, Bath, Bristol κ.α.).

Ωστόσο, για ενήλικες είναι αρκετά βαρετά. Δεν θα βρεις τα venues, τα θέατρα ή τα αξιοθέατα που προσφέρουν άλλες πόλεις όπως πχ το Λονδίνο. Επίσης, δεν έχει ιστορικό κέντρο όπως πχ το York.

μένω σε ένα δήμο 10000 κατοίκων, κοντά στην Θεσνίκη, δεν ζητάω πολλά! και στο κάτω κάτω picky γίνεσαι όταν σε παίρνει! και εμάς δεν μας παίρνει στην παρούσα φάση! μια χαρά λοιπόν κάθε αγγλικό χωριο στο οποίο θα μπορούσαμε να ζήσουμε αξιοπρεπως!:-P:razz:

Ρε κορίτσι με τίποτα δεν δέχεσαι την διαφορετικότητα

Εγω δεν έχω εμπειρία απο παιδιατρο στην ελλαδα οτι μου λένε σου λέω

Μην τρωγεσαι κ στεναχωριεσαι

Οπότε πας κάθε μήνα ελλαδα για παιδιατρο;

Δεν φταίω εγώ που όλα τα περίεργα εδώ μέσα τα λες εσύ :tongue:

Και όχι, φυσικά δεν πάω κάθε μήνα στην Ελλάδα για παιδίατρο :rolleyes::rolleyes::rolleyes: αλλά είμασταν στην Ελλάδα μέχρι που το μωρό έγινε 6 μηνών και από τότε έχουμε πάει άλλες τέσσερις φορές, οπότε ναι, πάμε αρκετά τακτικά.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

me agxoses tora! tha prosexo. kai ego allaxa pros to kalutero ap otan to anakalupsa. exo kai ego arketa antisomata. nomiza oti einaoi poio athoa astheneia!

pantos kai ego sti douleia mou eimai se ena polu kalo k iremo peivalon opos peripou o pikamboo kai eimai sigouri pos se ligo tha mporo na kano kaluteri parea me tous sunadelfous.

vlepo dld tous allous kai katalavaino

uDLqp1.png

Εμάς η health visitor μας ειπε οφθαλμίατρο στον χρόνο κ οδοντίατρο κάθε 6μηνο που πάμε κ εμείς

παιδοοφθαλμίατρος κάθε 6μηνο, 80 ευρώ παρακαλώ, καθότι έχουμε γυαλάκια... συνίσταται η πρώτη επίσκεψη στον χρόνο για κάθε παιδί

Οι επιλογές ειναι πολλες στην Αγγλία Τικ τακ :) μένω πολυ μακριά απο το Λονδίνο κ παρόλο που έχει ταλαιπωρία να κατέβεις απο χιθροου δεν αλλάζω την ποιότητα ζωής

Νομίζω πως όλα έχουν τις οικιακές συσκευές (πλυντήριο ρούχων, κουζίνα, ψυγείο, μπορεί και πλυντήριο πιάτων). Όταν ψάχναμε εμείς τουλάχιστον σε όλα τα σπίτια που μας έδειξαν υπήρχαν. Επίσης μπορείς να βρεις και επιπλωμένο σπίτι, αλλά από ότι λένε δεν αξίζει η διαφορά ενοικίου (βγαίνει συνήθως περίπου 500 λίρες το χρόνο παραπάνω).

Το Swindon είναι νομίζω μια τυπική πόλη, δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο αν και για κάποιο λόγο δεν έχει και πολύ καλή φήμη, δεν ξέρω γιατί. Προσωπικά δεν με χαλάει. Το Royal Wootton Bassett είναι κλασικό market town με περίπου 12.000 πληθυσμό. Έχει έντονο το sense of community, πολύ καλά σχολεία και χαριτωμένα μαγαζάκια στη High Street. Εϊναι περίπου 10 λεπτά από το κέντρο του Swindon και έχει πολύ κοντά έξοδο προς τον αυτοκινητόδρομο M4 (προς Λονδίνο, Heathrow, Bath, Bristol κ.α.).

Ωστόσο, για ενήλικες είναι αρκετά βαρετά. Δεν θα βρεις τα venues, τα θέατρα ή τα αξιοθέατα που προσφέρουν άλλες πόλεις όπως πχ το Λονδίνο. Επίσης, δεν έχει ιστορικό κέντρο όπως πχ το York.

Xryssa den exoun ola ta spitia oikiakes syskeyes. Emas kanena den eixe tpt ektos apo kouzina. Plunthrio, stegnwthrio, psygeio agorasame emeis.

Eleni

bd5c7983f7.png

Δεν φταίω εγώ που όλα τα περίεργα εδώ μέσα τα λες εσύ :tongue:

.

Μπιγκι αι τραβα αλλού κ ξεκολλα με μενα, είσαι τόσο καψωμενη που δεν διαβάζεις οτι αυτα που λέω τα υποστηρίζουν κ άλλες

Κ στο κάτω κάτω αν είμαι τόσο περίεργη εσενα τι σε κοφτει;;;; Πήγαινε στις φιλεναδες σου στο ΌΚ κ στο ΤΓ που με θαβετε 2 χρόνια μετα ακόμα κ φχαριστησου το

Σε αφήνω εδω κ δεν ξανασχολουμαι μαζι σου καλο ειναι να το κανεις κ εσυ

Διαφημίσεις

me agxoses tora! tha prosexo. kai ego allaxa pros to kalutero ap otan to anakalupsa. exo kai ego arketa antisomata. nomiza oti einaoi poio athoa astheneia!

Δεν είναι καθόλου αθώα, είναι πολύ ύπουλη, χτυπάει στην καρδιά και αλλού. Πιστεύω ότι γι' αυτό το λόγο στην Αγγλία παίρνεις exemption certificate, επειδή είναι πολλές οι πιθανές επιπλοκές.

Πάντως έχω την εντύπωση ότι ο αριθμός των anti-TPO δεν έχει μεγάλη σημασία, άλλοι έχουν λίγο, άλλοι έχουν πολύ. Τα anti-TPO δείχνουν την προδιάθεση για θυροειδή, ας πούμε αν κάνεις εξέταση σε άσχετο χρόνο για anti-TPO και είναι πάνω από το φυσιολογικό, είναι σίγουρο ότι στο μέλλον θα αποκτήσεις πρόβλημα. Εγώ ήξερα από πολύ μικρή ότι θα κάνω θυροειδή λόγω αυτής της εξέτασης και το παρακολουθούσα.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Μπιγκι αι τραβα αλλού κ ξεκολλα με μενα, είσαι τόσο καψωμενη που δεν διαβάζεις οτι αυτα που λέω τα υποστηρίζουν κ άλλες

Σιγά, θα σπάσεις κανένα νύχι.

Κ στο κάτω κάτω αν είμαι τόσο περίεργη εσενα τι σε κοφτει;;;; Πήγαινε στις φιλεναδες σου στο ΌΚ κ στο ΤΓ που με θαβετε 2 χρόνια μετα ακόμα κ φχαριστησου το

Μάλλον με έχεις μπερδέψει με άλλη καλή μου..... :rolleyes:

Σε αφήνω εδω κ δεν ξανασχολουμαι μαζι σου καλο ειναι να το κανεις κ εσυ

Για το τι θα κάνω εγώ να μην σου πέφτει λόγος. Υποδείξεις στο γιο σου, όχι σε μένα. Άντε μπράβο μην τα πάρω στο κρανίο και αρχίζω να μιλάω.

pantos kai ego sti douleia mou eimai se ena polu kalo k iremo peivalon opos peripou o pikamboo kai eimai sigouri pos se ligo tha mporo na kano kaluteri parea me tous sunadelfous.

vlepo dld tous allous kai katalavaino

ναι Νατάσα, πρόσεχε, εγω έχω 3500 από το ένα και 650 από το άλλο... πολλά πολλά! αλλά δεν είναι καθόλου αθώος, και θυμίζω έχει και κληρονομικόητα - να ελέγχεις και το παιδί σου

όσο για τους συναδέλφους, χειροτεροι από τους τωρινούς που με παίρναν τηλέφωνο στην εγκυμοσύνη να με εκφοβίσουν οτι αυτό που κάνω (το να λείπω λόγω υπερεμμεσίας και αφυδάτωσης και να μήν παίρνω τηλέφωνο κάθε μέρα να ενημερώνω για την κατάσταση μου, πόσες φορές ξέρασα, πόσες φορές κατουρήθηκα πάνω μου και πόσο αίμα έχω) είναι μή επαγγελματικό ορθό και δόκιμο... δύσκολα... θέλω να πιστεύω δλδ! και ελειψα μόνο ένα μήνα να φανταστείς...

όσο για τους συναδέλφους, χειροτεροι από τους τωρινούς που με παίρναν τηλέφωνο στην εγκυμοσύνη να με εκφοβίσουν οτι αυτό που κάνω (το να λείπω λόγω υπερεμμεσίας και αφυδάτωσης και να μήν παίρνω τηλέφωνο κάθε μέρα να ενημερώνω για την κατάσταση μου, πόσες φορές ξέρασα, πόσες φορές κατουρήθηκα πάνω μου και πόσο αίμα έχω) είναι μή επαγγελματικό ορθό και δόκιμο... δύσκολα... θέλω να πιστεύω δλδ! και ελειψα μόνο ένα μήνα να φανταστείς...

Κι εδώ το γράφουν πολλά συμβόλαια αυτό, ότι δηλαδή υποχρεούσαι να παίρνεις τηλέφωνο κάθε μέρα ή κάθε 3 μέρες (αναλόγως) και να ενημερώνεις για την κατάσταση της υγείας σου, εφόσον λείπεις με αναρρωτική.

ναι Νατάσα, πρόσεχε, εγω έχω 3500 από το ένα και 650 από το άλλο... πολλά πολλά! αλλά δεν είναι καθόλου αθώος, και θυμίζω έχει και κληρονομικόητα - να ελέγχεις και το παιδί σου

Tik Tak spiti sou de tha eixan dikaiwma na paroun na se enoxloun sigoura. Tha epairnes ayth thn adeia ws anarrwtikh kai tha dikaousoun sick pay gia 2 mhnes nomizw k meta tipota. Opote an px eleipes 8 mhnes apo th douleia de tha sou edinan tpt tous 6, opote kai de nomizw na exei kanenas dikaiwma na pei tpt.

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...