Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Είναι όντως ένα εμβόλιο το μήνα, από 2 μηνών μέχρι να χρονίσει το παιδί αν θυμάμαι καλά. Το επόμενο είναι το MMR στους 18 μήνες. Τα ξέρω από τον μεγάλο μου γιο που ακολουθεί το πρόγραμμα εμβολιασμού της Ελλάδας μιας και το ξεκινήσαμε εκεί. Στην (ιδιώτη) παιδίατρο δεν πληρώναμε τα εμβόλια γιατί μέχρι τότε τα κάλυπτε το ΙΚΑ και είχαμε ένσημα Ελλάδα και είμασταν ασφαλισμένη. Δεν ξέρω αν με τον ΕΟΠΠΥ έχει αλλάξει το σύστημα. Στη γιατρό πληρώνουμε 30 ευρώ την επίσκεψη, που είναι πάμφηνα, αλλά ίσως έχει να κάνει και με την περιοχή. Η γιατρός μας είναι στη Νίκαια, ενώ ο παιδίατρος που πάει η αδερφή μου την κόρη της παίρνει 70 ευρώ αλλά είναι στη Γλυφάδα.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

tik tak kai ego exo hasimoto:p:p:p

otan to eipa sto GP mou edose amesa na kano exetaseis kai mou eipe na sunehiso tin idia agogi afou eimoun ruthmismeni. me rotise an exo farmaka k ego eixa polla mias kai eimoun fovismeni kai eixa parei arketa mazi mou. kapoia stigm teleiosan k ego eixa metakomisei kai den eixa gp konta mou. anyway na min sta polulogo piga sto farmakeio tous exigisa kai mou edosan merika mexri na pao na mou grapsei o giatros. vevaia a plirosa panakriva giati itan san ekane kapoia iatriki praxi i kati tetoio. meta ematha pos stin periptosi mas dikaioumaste medical exemption kai den tha plironoume kanena farmako (oxi mono tou thireoeidi)

alla isxuei auto pou leei i biggi giA ta xapakia (ego pairno ton 75 kai pairno ena ton 50 k ena tn 25)

είσαι η πρώτη που ακουω να το έχει!:-P:razz: όταν γέννησες έκανες θυροειδικά σοκ? εγώ και τις δύο φορές... φρίκη! ευτυχως τώρα μετά από έξι μήνες επανήλθα! να φανταστείς στην κάθοδο είχα tsh 87 και πήρα 5μιση κιλά σε 2 εβδομάδες:|:|παρεπιμπτοντως, ούτε εδώ έχω δει ποτέ ενδοκρινολόγο του δημοσίου! Θεσσαλονίκη θέλεις μήνες να κλείσεις ραντεβού...

και έκανα και στην κόρη μου τεστ, και θα κάνω και στον γιο όταν γίνει 2, και θα τα επανλαμβανουμε κάθε 2 χρόνια, καθώς παρουσιάζει κληρονομικότητα...

είδα και το swindon που πρότεινες kai to wooton, οπτικά θα μου άρεσε να ζω εκεί! ωραία περιοχή:-P:razz:

και για να επανέλθουμε στο θέμα μας, τα σπίτια προς ενοικίαση έχουν όλες τις βαριές οικοσυσκευές σαν στάνταρ? πχ κουζίνα, και κυρίως πλυντήριο ή στεγνωγήριο?

Στον παιδιατρο που πας ελλαδα γιατι πας; Τι έλεγχο παραπάνω σου κάνει;

Τα εμβόλια έχω την εντύπωση τα τελειώνουν στον χρόνο κ κάτι

Εμάς κάνει πλήρη εξέταση - μάτια, αυτιά, λαιμό, ακροαστικά, ψηλάφιση στομαχιού και όρχεων, ύψος, βάρος, περίμετρο κεφαλιού, ψυχοκινητική ανάπτυξη.

Ναι, αλλά πότε ξεκινάνε? Είπες ένα εμβόλιο το μήνα, άρα πόσα εμβόλια συνολικά; 12, 13, 15?

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

και για να επανέλθουμε στο θέμα μας, τα σπίτια προς ενοικίαση έχουν όλες τις βαριές οικοσυσκευές σαν στάνταρ? πχ κουζίνα, και κυρίως πλυντήριο ή στεγνωγήριο?

Εξαρτάται αν είναι επιπλωμένα ή όχι. Συνήθως πλυντήριο-στεγνωτήριο δεν έχουν, έχουν ψυγειάκι και κουζίνα (ηλεκτρική ή γκαζιού). Αυτά που δεν είναι επιπλωμένα, έχουν μόνο κουζίνα.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

και για τα εμβόλια, που τα έχω φρέσκα, και πρώτο χέρι:

στο ΙΚΑ δεν πληρώνεις τίποτε - η μεγάλη μου που ειναι 3.5 έκανε ένα προ μηνών και έχει άλλα δύο νομίζω ως τα έξι, που τελειώνουν

ο μικρός χτυπάει δύο κάθε μήνα, τώρα νομίζω θα είναι ένα καθε μήνα, αλλα τα πολλά τελειώνουν μετά τον 1ο χρονο. Μετά είναι λίγα που μένουν, μοιρασμένα ως τα 6. Η γιατρός έξω από Θεσσαλονίκη χρεώνει 25 πια λόγω κρίσης, συνατγογραφεί μέσω εοππυ κατ' ευθειαν και πηγαίνει ο άντρας μου και το παίρνει από το φαρμακείο την ώρα που εμείς είμαστε εκεί - εντελώς δωρεάν. Διαφορετικά, αν δεν θέλεις να πας σε ιδιώτη, κλείνει ραντεβού στο πλησιέστρο κεντρο Ικα μητέρας και παιδιού και ταλαιπωρείσαι γιατί εχουν ραντεβού σε ένα μήνα ή δυο, πας εκεί και ουπς! δεν έχουν αυτό που θες κτλ κτλ

Εμάς κάνει πλήρη εξέταση - μάτια, αυτιά, λαιμό, ακροαστικά, ψηλάφιση στομαχιού και όρχεων, ύψος, βάρος, περίμετρο κεφαλιού, ψυχοκινητική ανάπτυξη.

Ναι, αλλά πότε ξεκινάνε? Είπες ένα εμβόλιο το μήνα, άρα πόσα εμβόλια συνολικά; 12, 13, 15?

Δεν έχεις δηλαδή μιλήσει με τον γιατρο σου στην ελλαδα για τα εμβόλια;

Για τα ματια δεν το πας οφθαλμίατρο; Οδοντιατρο; Ο παιδιατρος στα κάνει αυτα;

den xero ti akrivos einai to sok pou les. ego to apektisa stin egkumosuni alla genika ruthmistike polu eukola. 1 xrono prin meino egkuos eixa fusiologikes times tsh k otan emeina egkuos anakalipsa mia tsh 74 (i 47 de thimamai kala). 3-4 mines meta ti genna ekana exetaseis kai eixa uperthireoeidismo kai exana eukola kila :P.

oi suskeves einai sunithos mesa sto spiti. kai gia arxi mporeite na noikiasete epiplomeno.

uDLqp1.png

4 μηνών τελειωνεις με όλα τα εμβόλια εδω

Ναι, γιατί τα κάνεις 2 και 3 μαζί :P και νομίζω επίσης ότι κάνεις μια δόση λιγότερη στο Prevenar.

Εξαρτάται αν είναι επιπλωμένα ή όχι. Συνήθως πλυντήριο-στεγνωτήριο δεν έχουν, έχουν ψυγειάκι και κουζίνα (ηλεκτρική ή γκαζιού). Αυτά που δεν είναι επιπλωμένα, έχουν μόνο κουζίνα.

πω πω και δεν ξέρω να πλένω και στο χέρι!:confused:

Διαφημίσεις

Νομίζω πως όλα έχουν τις οικιακές συσκευές (πλυντήριο ρούχων, κουζίνα, ψυγείο, μπορεί και πλυντήριο πιάτων). Όταν ψάχναμε εμείς τουλάχιστον σε όλα τα σπίτια που μας έδειξαν υπήρχαν. Επίσης μπορείς να βρεις και επιπλωμένο σπίτι, αλλά από ότι λένε δεν αξίζει η διαφορά ενοικίου (βγαίνει συνήθως περίπου 500 λίρες το χρόνο παραπάνω).

Το Swindon είναι νομίζω μια τυπική πόλη, δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο αν και για κάποιο λόγο δεν έχει και πολύ καλή φήμη, δεν ξέρω γιατί. Προσωπικά δεν με χαλάει. Το Royal Wootton Bassett είναι κλασικό market town με περίπου 12.000 πληθυσμό. Έχει έντονο το sense of community, πολύ καλά σχολεία και χαριτωμένα μαγαζάκια στη High Street. Εϊναι περίπου 10 λεπτά από το κέντρο του Swindon και έχει πολύ κοντά έξοδο προς τον αυτοκινητόδρομο M4 (προς Λονδίνο, Heathrow, Bath, Bristol κ.α.).

Ωστόσο, για ενήλικες είναι αρκετά βαρετά. Δεν θα βρεις τα venues, τα θέατρα ή τα αξιοθέατα που προσφέρουν άλλες πόλεις όπως πχ το Λονδίνο. Επίσης, δεν έχει ιστορικό κέντρο όπως πχ το York.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Ναι, γιατί τα κάνεις 2 και 3 μαζί :P και νομίζω επίσης ότι κάνεις μια δόση λιγότερη στο Prevenar.

Ναι ρε μπιγκι το ξέρω ποσά κανεις κάθε μήνα , παιδι μεγαλώνω

Μικρότερη δόση δεν εχουν ειναι ίδια

Το μόνο εμβόλιο που δεν κάνουν εδω ειναι της ανεμοβλογιας

Δεν έχεις δηλαδή μιλήσει με τον γιατρο σου στην ελλαδα για τα εμβόλια;

Για τα ματια δεν το πας οφθαλμίατρο; Οδοντιατρο; Ο παιδιατρος στα κάνει αυτα;

Εγώ έχω μιλήσει, αλλά αυτά που μου λέει δεν συμφωνούν με αυτά που λες εσύ, γι' αυτό προσπαθώ να καταλάβω από πού έχεις βγάλει τα συμπεράσματά σου.

Όχι, δεν το πάω το μωρό στον οφθαλμίατρο, και στον οδοντίατρο πήγαμε μια φορά μόνο στο χρόνο επάνω. Την παρακολούθηση από μήνα σε μήνα την κάνει ο παιδίατρος.

Η επίσκεψη στον οδοντίατρο ήταν δωρεάν.

πω πω και δεν ξέρω να πλένω και στο χέρι!:confused:

Έχει laundrettes βρε! ;)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...