Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

tik tak kai ego exo hasimoto:p:p:p

otan to eipa sto GP mou edose amesa na kano exetaseis kai mou eipe na sunehiso tin idia agogi afou eimoun ruthmismeni. me rotise an exo farmaka k ego eixa polla mias kai eimoun fovismeni kai eixa parei arketa mazi mou. kapoia stigm teleiosan k ego eixa metakomisei kai den eixa gp konta mou. anyway na min sta polulogo piga sto farmakeio tous exigisa kai mou edosan merika mexri na pao na mou grapsei o giatros. vevaia a plirosa panakriva giati itan san ekane kapoia iatriki praxi i kati tetoio. meta ematha pos stin periptosi mas dikaioumaste medical exemption kai den tha plironoume kanena farmako (oxi mono tou thireoeidi)

alla isxuei auto pou leei i biggi giA ta xapakia (ego pairno ton 75 kai pairno ena ton 50 k ena tn 25)

natasa medical exemption certificate dikaiousai an eisai anw twn 65, h' katw twn 18, h' exeis polu xamhlo eisodhma. De dikaiousai exemption mono k mono epeidh exeis thyroeidh. Poios sto eipe ayto?

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι, παίρνεις medical exemption αν έχεις Χασιμότο. Είναι μια κατηγορία ασθενιών που δικαιολογούν medical exemption ανεξαρτήτου ηλικίας. Άγνωστο γιατί ο θυροειδής συμπεριλαμβάνεται σε αυτές. Βέβαια ενδοκρινολόγο πάλι δεν βλέπεις :P

Γενική αίματος προληπτικά κάνεις μετά τα 40. Τσεκαρισμένο.

Νατάσσα, πόσο τα πλήρωσες τα Τ4 χωρίς συνταγή;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Τα health checks που προσφέρουν τα φαρμακεία με χαμηλό κόστος (νομίζω 10-15 λίρες) λένε κάτι; Έχετε κάνει;

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Εγω ρε κορίτσια γιατρός δεν είμαι κ δεν ξέρω τόσα όσα εσείς

Όταν πήρε ο γιος μου βροχοδιασταλτικα steroids τα πήρε αμέσως

Εγω γενικα ακούω τους γιατρούς κ θα μου εκανε εντύπωση σε μια ανεπτυγμένη χώρα να μη σου δίνει την απαραίτητη προσοχή

Άλλωστε μην ξεχνάτε οτι οι έλληνες γιατροί φημίζονται για τα παιχνίδια με τις φαρμακοβιομηχανιες.....

Κ για να τελειωνω με το θεμα ιατρικής περίθαλψης, κ με την υγεία του άντρα μου έμεινα ευχαριστημένη, κ με την πολύπλοκη γέννα μου αλλα κ μετέπειτα με τον μικρο

Σήμερα μου ειπε η αδερφη μου θα της στοιχίσει 140 ευρώ να κάνει εμβόλιο στο 4 μηνών αγοράκι της

40 ο γιατρός κ τα υπόλοιπα το εμβόλιο γιατι δεν τα δίνει ο εοπυ πως στο καλο λέγεται

Τα health checks που προσφέρουν τα φαρμακεία με χαμηλό κόστος (νομίζω 10-15 λίρες) λένε κάτι; Έχετε κάνει;

Εγώ όχι και δεν έχω δει ποτέ κανέναν στο ειδικό δωματιάκι, δεν ξέρω πόσο τα χρησιμοποιούν. Αλλά δεν χάνεις τίποτα να πας.

Στο health check που έκανα όταν άλλαξα GP μου πήραν πίεση και έκαναν το τεστ με το στικάκι για το ζάχαρο. Αυτά. Και μου έκαναν και γενικές ερωτήσεις αν καπνίζω, αν πίνω κ.λπ. αλλά δεν σχολίασαν κάτι, απλά τα έβαλαν στο κομπιούτερ.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Σήμερα μου ειπε η αδερφη μου θα της στοιχίσει 140 ευρώ να κάνει εμβόλιο στο 4 μηνών αγοράκι της

40 ο γιατρός κ τα υπόλοιπα το εμβόλιο γιατι δεν τα δίνει ο εοπυ πως στο καλο λέγεται

Τι εμβόλιο θα του κάνει που κοστίζει 100 ευρώ; Και τα 40 πολλά είναι μόνο για εμβόλιο!! Εμάς ο δικός μας δεν μας χρεώνει για τα εμβόλια και μια φορά που χρειάστηκε να πάω σε άλλη παιδίατρο επειδή ο δικός μας έλειπε, έδωσα 15 ευρώ μαζί με πλήρη εξέταση.

Τέτοιες τιμές που λες δεν έχω ακούσει εδω

40 ειναι το λιγότερο που χρεώνουν

Μου ειπε ένα 4πλο θα κάνουν

Άλλωστε μην ξεχνάς στην ελλαδα ειναι ένα εμβόλιο το μήνα

Διαφημίσεις

Άλλωστε μην ξεχνάς στην ελλαδα ειναι ένα εμβόλιο το μήνα

Ένα εμβόλιο το μήνα από πότε μέχρι πότε;

Όσο για τις τιμές, ο καθένας δίνει όσο νομίζει. Έχω ακούσει και για 70 ευρώ την επίσκεψη :shock:

Εμείς πάνω από 40 δεν έχουμε δώσει ποτέ, και συνήθως δίνουμε 20.

tora pou lete gia emvolia emeis stin ellada kaname ola ta emvolia (pro epou)

loipon onotos i giatros kato apo 40euro den paizei. kai ta emvolia den ta egrafe ola to ika. an itheles mporouses na kleiseis rv 2 mines prin gia na sou kanei i episkeptria ugeias to emvolio. o giatros sto ika ekane ena polu aplo elegxo an einai kala. genika sxedon panta se idioti giatro gia to moro giati sto ika den emeina euxaristimeni.

biggi to agorasa nomizo konta stis 10 lires xapia gia 7 meres giati me rotisan pote tha pao na mou ta grapsoun kai eipa mesa sti vdomada. alla toso tha plirona osa k na eperna. dld an elega se 2 evdomades pali ta idia tha plirona.

uDLqp1.png

Στον παιδιατρο που πας ελλαδα γιατι πας; Τι έλεγχο παραπάνω σου κάνει;

Τα εμβόλια έχω την εντύπωση τα τελειώνουν στον χρόνο κ κάτι

parapano konta stous 18 mines nomizo. kai kapoio sta 2!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...