Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα. 
      Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω. 

Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34. 
      Α επίσης να προσθέσω πως κάποια στιγμή βρέθηκε βακτήριο στο σπερμα και έπαιρνε αντιβίωση για κανένα μήνα αλλά νομίζω δεν επηρεάζει αυτό. Μετα αυτό έκανε επανεμφάνιση του βακτηρίου.

Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση. 
      Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.    

Εμάς μετά από 3 χρόνια και άπειρες εξετάσεις με πολύ κακό σπερμα (τύπου μορφολογία 0%) καταλήξαμε ότι έφταιγαν τα μικρόβια που είχε. Πήρε αντιβιώσεις και τώρα αρχίζει κάπως να φτιάχνει (1% μορφολογία) και μετά τις αντιβιώσεις μας έδωσε ένα τέλειο έμβρυο και ένα καλό. Ενώ δλδ δεν βελτιώθηκε εκπληκτικά (ακόμα τουλάχιστον το σπερμα) και έκανε καλύτερες γονιμοποιήσεις. Οπότε δείτε ξανά το θέμα των βακτηρίων. 

• Ευχαριστώ 1

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Biggi εκει ωραια θα ειναι να εχετε αυλιτσα...εχει κ παιδακια κλπ? εγω παντως ειμαι πολυ του παρκου γιατι εχει κ μπασκετες κ παιζω κ λιγο μπασκετακι χιχιχ οπως τα καλα παλια χρονια...γενικα ειμαι πολυ παιδι της βολτας :) :)

Έχει και παιδάκια, απ' όλα έχει. Μπασκέτες δεν έχει, αλλά δεν είμαι του μπάσκετ, οπότε ΟΚ :mrgreen: Της βόλτας είμαι κι εγώ αλλά τα πάρκα δεν τα συμπαθώ ιδιαίτερα, προτιμώ τους δρόμους, τα μαγαζιά, τα εμπορικά κέντρα και τις παραλίες.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

αααα δεν μπορω τα μαγαζιαααααα χαχαχαχαχαχα

Φερυ τι ξεστομισες τωρα..ιεροσυλια!!!

Και εμενα δεν μου πολυαρεσουν τα παρκα..τα βαριεμαι. Καλα ειναι για μια ηλιολουστη μερα..αλλα ποσες φορες πια να δεις το ιδιο δεντρο. Σαφως προτιμω τη θαλασσα, χειμωνα καλοκαιρι.

Eleni

bd5c7983f7.png

Και εμενα δεν μου πολυαρεσουν τα παρκα..τα βαριεμαι. Καλα ειναι για μια ηλιολουστη μερα..αλλα ποσες φορες πια να δεις το ιδιο δεντρο. Σαφως προτιμω τη θαλασσα, χειμωνα καλοκαιρι.

Μέσα στο μυαλό μου είσαι λέμεεεεεεε :lol:

Άσε που στα πάρκα υπάρχουν και πουλιά που κουτσουλάνε (παθούσα) :evil: ενώ στη θάλασσα και να σου τύχει, μπαίνεις στο νερό και ξεπλένεσαι.

Παραλία και πάλι παραλία!!!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Μέσα στο μυαλό μου είσαι λέμεεεεεεε :lol:

Άσε που στα πάρκα υπάρχουν και πουλιά που κουτσουλάνε (παθούσα) :evil: ενώ στη θάλασσα και να σου τύχει, μπαίνεις στο νερό και ξεπλένεσαι.

Παραλία και πάλι παραλία!!!

Στην παραλια ποιος να σε κουτσουλησει καλε? ο γλαρος?

Το μονο ευτραπελο και σπαστικο ειναι οι τυποι με τις ρακετες και το μπαλακι που ΠΑΝΤΑ ερχεται πανω σου (μου) :rolleyes:

Eleni

bd5c7983f7.png

χαχαχαχαχα δεν θα μπορεσουμε ποτε να κανουμε παρεα!!!!!! εγω ημουν αυτη με το μπαλακι αχαχαχαχα

Μην μου πεις οτι εισαι απο αυτους που στην παραλια κρατανε μονιμως ενα ζευγαρι ρακετες και τακα τουκα το μπαλακι 5 ωρες! Και να προσπαθει ενας χριστιανος να ηρεμησει να χει γλαρωσει, και να ακουει αυτο το σπαστικο αναρωτωμενος..ποτε θα ρθει πανω μου?

Υ.Γ Με εξαιρεση μια φορα που το μπαλακι το πεταξε ενας κουκλος,μιλαμε μαναρι και ηρθε και ζητησε συγνωμη, πηρε και το μπαλακι του...εκει δεν εχω προβλημα :-P

Eleni

bd5c7983f7.png

αχαχχαχαχ ναι ναι ανηκω σε αυτη την παρεα...επισης παιζω βολευ στη θαλασσα κ τωρα με τον μικρο εχει χειροτερεψει η κατασταση μου αχαχαχαχ

γενικα ειμαι πολυ active ετσι χαλαρωνω :)

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι προτιμώ τις παραλίες όπου απαγορεύονται τα σπορ, έτσι έχω το κεφάλι μου ήσυχο :D

χεχε χαιρομαι που την εχεις βρει...

εκει που παμε, πηγαιναμε απο μωρα με τον αντρα μου...ειναι πολυ ωραια, οικογενειακη παραλια, παρειστικη :) αχ ποσο μου λειπει η θαλασσιτσα...

Μπιγκι ποσο χρονων εινια τα παιδια σου?

Εγώ πάλι προτιμώ τις παραλίες όπου απαγορεύονται τα σπορ, έτσι έχω το κεφάλι μου ήσυχο :D

Μπιγκι ειναι κλειστο κλαμπ εκει που λες?:lol:

Αν ειναι πες μου να πηγαινω και εγω, μπας και γλιτωσω τις μελανιες και τα καρουμπαλα :tongue::tongue:

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...