Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ήδη σκοπό να πάρω ανδρολόγο αύριο κιόλας. Ισως κακώς δε το είχα κάνει νωρίτερα αλλά μας έλεγε ο γιατρός και οι εμβρυολογοι πως το σπερμα είναι μια χαρά.  
      Για προεμφυτευτικό νομίζω και εγώ πως πρέπει να πλήρεις κάποιες προϋποθέσεις και να έχεις βλαστοκύστες. Δηλαδή αν επιμένεις κ θες να το πληρωσεις πρέπει πάλι να περάσεις επιτροπή ; Καρυοτυπο είχαν κάνει μόνο σε εμένα για να δουν τι παίζει με την ΑΜΗ. Οχι και στους 2. 

Έχω σημειώσει τόσα πολλά να πω στο γιατρό με το νέο έτος που θα τον συναντήσω που πραγματικά αν με ξεπετάξει έχω σηκωθεί και έχω φύγει. 

Θα αφήσω τώρα αυτό τον κύκλο να περάσει, αυτή την περίοδο που θα έρθει τώρα δλδ και στον κύκλο του Ιανουαρίου θα κάνω πάλι ωοληψια ναι. Νομιζω δεν έχει νόημα να κάνω στον τωρινό κύκλο μετά από ένα κουβά φάρμακα. Τουλάχιστον έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών οπότε δε θα χρειαστεί να περιμένω ΠΑΡΑ πολύ.

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Δεν έχω πρόβλημα, όπως θέλετε πείτε το, δεν υπάρχει θέμα!

Μου ήρθε να βάλω κάτι γέλια όμως όταν η τύπισσα στο τηλέφωνο μου είπε να περιγραψω τον πόνο. Ήθελα να της πως 'πονάει κοπέλα μου, πώς αλλιώς να στο πω;!' Αλλά κράτησα επίπεδο και ήμουν ευγενική γιατί ήθελα να με στείλουν κάπου επειγόντως. Ή να μου δώσουν κανένα γερό παυσίπονο τέλος πάντων. Τζίφος, όπως καταλαβαίνεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν καταλαβαίνω λέει... εγώ γιατί νομίζεις ότι έχω ιδιώτη οδοντίατρο??

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Isla θα συμφωνήσω μαζί σου νομίζω οτι όλες οι ερωτήσεις είναι καθαρά για να πάρεις την εμπειρική άποψη όσων έχουν ηδη πάει.Biggi μου να σου πω την αλήθεια ξελάφρωσα που οι οδοντίατροι είχαν μεγαλύτερο ενδιαφέρων!χαχαχαχα!Όπως και να χει ευχαριστώ όλες που δίνετε απο τον χρόνο σας για να πείτε την άποψη σας και την γνώμη σας.

Θέλει ψάξιμο όμως ο ιδιώτης, δεν είναι να πας όπου κι όπου και δεν έχω ασχοληθεί γιατί πήγαινα στην Ελλάδα και δεν είχα κανένα πρόβλημα και μάλιστα ήταν πολύ οικονομικά!

Τώρα όμως που δεν παίζει εκδρομή στα ελληνικά εδάφη θα πρέπει να βρω πλαν μπι.

Κι εγώ Ελλάδα πήγαινα πάντα. Οδοντίατρο στην Αγγλία έβλεπα μόνο σε περίπτωση ανάγκης. Στον τελευταίο που πήγα γράφτηκα γιατί δεν γινόταν αλλιώς, έτσι τώρα τον έχω καβάντζα. Πάντα ρωτάω ξένους φίλους, οι περισσότεροι έχουν ιδιώτες οδοντίατρους και σε συστήνουν. Ειδικά αν είναι από μακρινά μέρη, γιατί αν είναι Ευρωπαίοι συνήθως πάνε στις χώρες τους.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Εγω μια φορά ρε κορίτσια έχω κάνει μια γύρα όλους τους γιατρούς και εγώ και η μικρή να τα χω κάνει ένα τσεκ όλα πριν ανέβω.Τώρα για ότι προκύψει μετά ελπίζω οτι θα χω βγάλει άκρη για το τι να κάνω!

Στο θέμα μας τώρα, εγώ νομίζω πως γίνεται πολύ κακό για το τίποτα.

Ο καθένας μας έχει διαφορετικές απόψεις και εμπειρίες.

Χωρίς παρεξήγηση βρε παιδιά, αλλά αν ήμουν Ελλάδα και ψαχνόμουν να φύγω σε μία άλλη χώρα, δεν θα στηριζόμουν και τόσο πολύ στο τι μου λένε σε ένα φόρουμ. Ναι, να ρωτήσεις τι εμπειρίες έχει ο καθένας να πάρεις μία γενική ιδέα, αλλά μη ξεχνάμε ότι είναι εμπειρίες και τίποτε άλλο.

Ένας άνθρωπος που θέλει να ψαχτεί πραγματικά θα στείλει email, θα πάρει τηλέφωνο και θα σιγουρευτεί για το τι ισχύει στη περιοχή που σκέφτεται να μείνει. Όχι στο τι λέει κάποιος που μένεις στο Aberdeen ενώ εγώ ψάχνομαι να μείνω στο Portsmouth!

Μη το λες, ο κόσμος ψάχνεται αλλά δεν ξέρει από πού να αρχίσει! Εκείνο το μπλογκ της θείας Σοφίας το θυμάσαι; Τα σχόλια είναι τίγκα από ανθρώπους που μέχρι και με τα βιογραφικά τους της ζητάνε βοήθεια. Χώρια το τι ακούω εγώ κάθε φορά που κατεβαίνω Ελλάδα. Γνωριζόμαστε ρε φίλε; Εγώ είμαι παντρεμένη με παιδί και υπάλληλος. Εσύ είσαι εργένης και ελεύθερος επαγγελματίας. Άλλη ζωή κάνω εγώ, άλλη ζωή θα κάνεις εσύ αν έρθεις εδώ και ανοίξεις επιχείρηση, μη στραβώνεις όταν σου λέω δεν ξέρω πόσο θα φορολογηθείς και πόσα λεφτά χρειάζεσαι για να ζήσεις! :rolleyes:

------------

Οδοντίατρο προτιμώ εδώ γιατί στην Ελλάδα κάθε φορά άκουγα το γνωστό "Τιιιι χαλια είναι αυτά;;;; Ποιος στο έκανε το σφράγισμά;;; Πω πω, τι ερασιτεχνικά πράγματα είναι αυτά;"

Έτσι αγάπη μου κάνουν οι κομμώτριες, εσύ είσαι γιατρός. Οπότε καλύτερα εδώ, μισή ώρα κάθε εξάμηνο κι έξω από την πόρτα αλλά χωρίς σχόλια. (άσε που ο δικός μου βάζει και ωραία μουσικούλα...)

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Αυτό θα κάνω κι εγώ, Biggi, δεν παίζουν με τον πονόδοντο!

Ελπίζω να κάνουν γερές δόσεις αναισθησίας γιατί θα φάει κλωτσιές ο τυχερός που θα με αναλάβει (ο γιατρός μου στην Ελλάδα είναι πάντα προετοιμασμένος!)

Καλά και η θεία Σοφία στην τύχη τα έγραφε πάντως.... Δηλαδή άμα τα διάβαζες πολύ προσεκτικά ήταν να κλαις που κάποιοι βασίζονταν στις συμβουλές της για να κάνουν τέτοιες αλλαγές στη ζωή τους. Αλλά εντάξει, και η κοπέλα τι να σου κάνει, τόσα ήξερε, τόσα έλεγε.

Μη το λες, ο κόσμος ψάχνεται αλλά δεν ξέρει από πού να αρχίσει! Εκείνο το μπλογκ της θείας Σοφίας το θυμάσαι; Τα σχόλια είναι τίγκα από ανθρώπους που μέχρι και με τα βιογραφικά τους της ζητάνε βοήθεια. Χώρια το τι ακούω εγώ κάθε φορά που κατεβαίνω Ελλάδα. Γνωριζόμαστε ρε φίλε; Εγώ είμαι παντρεμένη με παιδί και υπάλληλος. Εσύ είσαι εργένης και ελεύθερος επαγγελματίας. Άλλη ζωή κάνω εγώ, άλλη ζωή θα κάνεις εσύ αν έρθεις εδώ και ανοίξεις επιχείρηση, μη στραβώνεις όταν σου λέω δεν ξέρω πόσο θα φορολογηθείς και πόσα λεφτά χρειάζεσαι για να ζήσεις! :rolleyes:

Σόρρυ, αλλά αυτό δεν είναι 'δεν ξέρει από που να αρχίσει', αυτό είναι ανοησία! Χώρα αλλάζεις, όχι αυτοκίνητο! Πρέπει να ψαχτείς ο ίδιος και να μη στηριχτείς σε κάποιον που δεν ξέρεις καν.

Διαφημίσεις

Και ειδικά όταν πρόκειται να έρθεις για να ανοίξεις μαγαζί σε μια χώρα που είναι τίγκα στις αλυσίδες....

Να ρωτήσεις για να δεις πως το βλέπει αυτος που είναι ήδη εκεί το καταλαβαίνω,αλλα να στηριχτείς εκεί για να πάρεις απόφασ προσωπικά δεν συμφωνώ.Εγω σε κάποια θέματα ρωτάω απευθείας στην πηγή(δημόσιο φορέα κτλ) ενω σε κάποια άλλα δεν μπορώ να βρω απαντήσεις και ρωτάω να μου πουν εμπειρίες άνρωποι που ζουν ήδη εκεί.Για το τι κάνετε ας πούμε με τα σχολεία θα ρωτήσω τις μαμαδες που είναι ήδη εκεί γιατι θα έχουν καταλήξει ήδη μετα απο ψάξιμο,και πάλι είναι υποκειμενικό.Νομίζω πάντως οτι όλες οι ερωτήσεις γίνονται για να μειώσεις λίγο και το άγχος σου αν το χεις πάρει ήδη απόφαση οτι φεύγεις

Καλά και η θεία Σοφία στην τύχη τα έγραφε πάντως.... Δηλαδή άμα τα διάβαζες πολύ προσεκτικά ήταν να κλαις που κάποιοι βασίζονταν στις συμβουλές της για να κάνουν τέτοιες αλλαγές στη ζωή τους. Αλλά εντάξει, και η κοπέλα τι να σου κάνει, τόσα ήξερε, τόσα έλεγε.

Επειδή την ξέρω την κοπέλα, βασιζόταν καθαρά στις δικες της εμπειρίες και έγραψε πεντε πράγματα για τη ζωή της στο Λονδίνο. Από κει και πέρα η κατάσταση ξέφυγε και ο κάθε πικραμένος τη ρωτούσε πόσα λεφτά θα βγάζει και αν πρέπει να έρθει στο Λονδίνο. Η ίδια της έγραψε άπειρες φορές ότι αυτή την απόφαση δεν θα την πάρει η ίδια της αντί γι'αυτούς.

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Νομίζω πάντως οτι όλες οι ερωτήσεις γίνονται για να μειώσεις λίγο και το άγχος σου αν το χεις πάρει ήδη απόφαση οτι φεύγεις

Δύσκολο όμως να μειώσεις το άγχος σου από απαντήσεις που θα πάρεις σε ένα τέτοιο φόρουμ... γιατί η κάθε μία είναι σε διαφορετική φάση. Αν ας πούμε έχεις πάρει την απόφαση να φύγεις από την Αγγλία επειδή δεν αντέχεις άλλο, πώς να μειώσεις το άγχος αυτού που έρχεται; Αφού εσύ φεύγεις.

Επειδή την ξέρω την κοπέλα, βασιζόταν καθαρά στις δικες της εμπειρίες και έγραψε πεντε πράγματα για τη ζωή της στο Λονδίνο.

Ναι, δεν την κατηγορώ, επειδή κι εγώ τη διάβαζα παλιά και ξέρω σε τι φάση ήταν, καμία σχέση με τους περισσότερους από αυτούς που ζητούσαν οδηγίες.

Σόρρυ, αλλά αυτό δεν είναι 'δεν ξέρει από που να αρχίσει', αυτό είναι ανοησία! Χώρα αλλάζεις, όχι αυτοκίνητο! Πρέπει να ψαχτείς ο ίδιος και να μη στηριχτείς σε κάποιον που δεν ξέρεις καν.

Συμφωνώ πέρα ως πέρα!

Και ειδικά όταν πρόκειται να έρθεις για να ανοίξεις μαγαζί σε μια χώρα που είναι τίγκα στις αλυσίδες....

Ω ναι!

Επίσης:

Έχω δει σουβλατζή να ρωτάει τους φοιτητές του Εδιμβούργου στο ΦΒ για το αν είναι καλή ιδέα να ανοίξει γυράδικο εδώ και οταν του είπαν ότι μπορεί να μην έχει γυράδικα αλλά έχει κεμπάμπ στράβωσε κιόλας.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...