Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα. 
      Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω. 

Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34. 
      Α επίσης να προσθέσω πως κάποια στιγμή βρέθηκε βακτήριο στο σπερμα και έπαιρνε αντιβίωση για κανένα μήνα αλλά νομίζω δεν επηρεάζει αυτό. Μετα αυτό έκανε επανεμφάνιση του βακτηρίου.

Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση. 
      Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.    

Εμάς μετά από 3 χρόνια και άπειρες εξετάσεις με πολύ κακό σπερμα (τύπου μορφολογία 0%) καταλήξαμε ότι έφταιγαν τα μικρόβια που είχε. Πήρε αντιβιώσεις και τώρα αρχίζει κάπως να φτιάχνει (1% μορφολογία) και μετά τις αντιβιώσεις μας έδωσε ένα τέλειο έμβρυο και ένα καλό. Ενώ δλδ δεν βελτιώθηκε εκπληκτικά (ακόμα τουλάχιστον το σπερμα) και έκανε καλύτερες γονιμοποιήσεις. Οπότε δείτε ξανά το θέμα των βακτηρίων. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Καλά άλλο κουλό αυτό... του λέω τις προαλλές και πως θα ξεπλυθώ απο τις σαπουνάδες; και τα μαλλιά μου πώς θα τα κάνω; Και μου λέει δε θα ξεπλυθείς και τα μαλλιά θα βουτήξεις το κεφάλι στην μπανιέρα... :shock:

Καλά σου είπε, έτσι κάνουν στην Αγκλετέρα :P

Μπορείς όμως να πάρεις κάτι λαστιχένια extensions που τα βάζεις στις βρύσες και γίνονται σαν ντουζ. Αυτά κάπως βοηθάνε.

Η άλλη λύση είναι να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά σου είπε, έτσι κάνουν στην Αγκλετέρα :P

Μπορείς όμως να πάρεις κάτι λαστιχένια extensions που τα βάζεις στις βρύσες και γίνονται σαν ντουζ. Αυτά κάπως βοηθάνε.

Η άλλη λύση είναι να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά ;)

Ναι άντε και έβαλα το λάστιχο... θα πρέπει να διαλεξω αν θα παγωσω ή αν θα τσουρουφλιστω... σε ποιά βρύση να το βάλω; :/

Τέλος πάντων φτιάξαμε την ντουζιέρα οπότε προς το παρόν το πρόβλημα λύθηκε!

Να, κάπως έτσι!

:D

Ακριβώς όμως έτσι!

Συγγνώμη που αναφέρομαι σε εσένα χωρίς να είσαι ονλάιν... λ

έχω και γω την ίδια απορία με τις δύο βρύσες αλλά και με την biggi(συγγνώμη και από σένα που δεν είσαι ονλάιν) με τις δύο διαφορετικές ροές από την ίδια βρύση... πας να πλυθείς και το μισό πρόσωπο παγώνει και το μισό τσουρουφλίζεται... δεν έχω δει πιο κουλό πράγμα!!!

Καλέ τι πειράζει που δεν είμαστε ονλάιν; Δεν έκανες προσωπική επίθεση σε καμιά μας ώστε να πεις δεν είμαστε εδώ να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας. Από κει και πέρα ό,τι έχουμε πει είναι εκεί και το βλέπει ο καθένας και μπορεί να το χρησιμοποιήσει όπως θέλει.

Δυσκολεύεσαι επειδή πλένεσαι με λάθος τρόπο. Οι χωρισντές βρύσες είναι για να γεμίζεις το νιπτήρα με νερό στην κατάλληλη θερμοκρασία και να πλένεσαι παίρνοντας νερό με τις χούφτες. Όπως έκαναν παλιά που χρησιμοποιούσαν κανάτες και λεκανίτσες.

Το ερώτημα είναι γιατί συνεχίζουν την πρακτική αυτή. Η απάντηση είναι ότι αγαπούν τις παραδόσεις.

Καλά άλλο κουλό αυτό... του λέω τις προαλλές και πως θα ξεπλυθώ απο τις σαπουνάδες; και τα μαλλιά μου πώς θα τα κάνω; Και μου λέει δε θα ξεπλυθείς και τα μαλλιά θα βουτήξεις το κεφάλι στην μπανιέρα... :shock: λοοοολ δεν πας καλά λέω!(βλεπεις αυτος δεν εχει μαλλια οποτε δεν τραβαει ζορι...)- (είχε χαλάσει η ντουζιέρα οπότε μόνο η μπανιέρα έμενε...) κατέληξα με την κανάτα δοσομετρητή να βάζω μισο νερο απο την μια βρυση μισο απο την αλλη για να λουστω/μπανιαριστω! Ελεος! Αν ποτε παμε σε δικο μας σπιτι ελπιζω να μπορω να τα κανω τα υδραυλικα οπως επιθυμώ!

Καλά, στο Εδιμβούργο να δεις, που είναι γενικά διατηρητέο κι έχουν μπερδέψει το "διατηρώ το Γεωργιανό/Βικτωριανό πρόσωπο με το "διατηρώ τα Βικτωριανά υδραυλικά". Και το ακόμα πιο κουλό, όσο πιο επιθυμητή μια περιοχή, τόσο τα σπίτια που νοικιάζονται έχουν τις κλασσικές 2 βρύσες. Πχ, στο Leith βρίσκεις πιο εύκολα διαμέρισμα με μοντέρνο μπάνιο απ' ότι πχ στη Morningside. Προσωπικά πιστεύω ότι απλά οι ιδιοκτήτες δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ.

Παντως, to be fair, όσους ξέρω με δικά τους σπίτια, έχουν μια χαρά μπάνια.

Χαίρομαι που βρήκα θέμα που μας ενώνει!!!

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Καλά, στο Εδιμβούργο να δεις, που είναι γενικά διατηρητέο κι έχουν μπερδέψει το "διατηρώ το Γεωργιανό/Βικτωριανό πρόσωπο με το "διατηρώ τα Βικτωριανά υδραυλικά". Και το ακόμα πιο κουλό, όσο πιο επιθυμητή μια περιοχή, τόσο τα σπίτια που νοικιάζονται έχουν τις κλασσικές 2 βρύσες.

Σε όλη τη χώρα το ίδιο ισχύει νομίζω. Εμείς που μένουμε σε conservation area έχουμε και στα δύο μπάνια διπλές βρύσες. Μόνο στην κουζίνα έχουμε mixer tap. Τουλάχιστον όμως έχουμε ντουζ :P

Αλλά και σε νεόκτιστο που μείναμε κάποτε, σε μέτρια περιοχή, πάλι διπλές βρύσες είχαμε και χωρίς ντουζ!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

Θα πεθάνω Παρασκευιάτικα με την υπογραφή σου!!!!

Αν επιτρέπεται, πού μένεις Μπίγκι; (όχι post code, προς θεού)

Το Εδιμβούργο έχει στάτους προστατευμένης πόλης από την Ουνέσκο, λέμε τώρα, όχι ότι δεν έχουν χτίσει τέρατα.

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

Ναι ναι biggi!.Συμφωνώ με τη mamma tomata!

Η υπογραφή σου........όλα τα λεφτά!

Εγώ πάλι αυτό με τις βρύσες το έχω ακούσει αλλά δεν το έχω δει σε μπανιέρα.

Αυτό όμως που κάνει εντύπωση είναι στο σπίτι των πεθερικων μου(πριν 7-8 χρόνια γιατί τώρα έχουν άλλο)είχαν 4 κρεβατοκάμαρες και όλες είχαν νιπτήρα και τζάκι.Δε θυμάμαι πως ήταν η βρύση στους νιπτηρες η μπανιέρα και το ντους όμως δεν είχαν τέτοιες βρύσες.Και είχαν τζάκι και στο καθιστικό και στο σαλόνι.Κάθε δωμάτιο και τζάκι.Υγραερίου όμως.Μου έκανε πάντως εντύπωση!

Mamma Tomato, η υπογραφή έπρεπε να μπει! Ήταν long overdue.

Μένω Λονδίνο (όταν είμαι Αγγλία).

Kimale, ιδού η αγγλική πρωτοτυπία στις μπανιέρες:

bathtub.jpg

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Ο άντρας μου ειναι Βρετανός, δεν κάνουμε μαζι φορολογική δήλωση!

Τι σημασία έχει που είναι Βρετανός; Πάλι μαζί δεν θα έπρεπε να κάνετε τη δήλωση; Εμείς έτσι κάνουμε πάντως, νομίζω είναι υποχρεωτικό.

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις και συγνώμη που ήταν η ερωτησή μου αφορμή για να γίνει παρεξήγηση μεταξύ σας.Βρήκα αρκετά after school clubs σε μερικά κρατάνε τα παιδιά και μέχρι τις 6,φυσικά διαφέρει πολύ απο σχολείο σε σχολειό.Σας ευχαριστώ πάλι!

Τι σημασία έχει που είναι Βρετανός; Πάλι μαζί δεν θα έπρεπε να κάνετε τη δήλωση; Εμείς έτσι κάνουμε πάντως, νομίζω είναι υποχρεωτικό.

Δεν το ήξερα ότι δεν έχει σημασία! Δεν έχουμε δηλώσει τον γάμο στην Ελλάδα. Αν τον δηλώσω δηλαδή θα πρέπει να κάνουμε μαζί φορολογική δήλωση και ας είναι Βρετανός.

RLcRp1.png

Λία μην έχεις τύψεις, κάτι άλλο θα βρίσκαμε για να φαγωθούμε. Άλλωστε όπως είδες οι οδοντίατροι είχαν περισσότερο ενδιαφέρον από τα after school clubs ;)

Τράβελ νομίζω ναι, δεν έχει σημασία η εθνικότητα, εφόσον είναι παντρεμένος μαζί σου πρέπει να κάνει κι αυτός φορολογική δήλωση, ακόμα κι αν δεν έχει εισόδημα.

Μλκς του ελληνικού κράτους, βασικά.

Είπα κι εγώ ο να μπω στο φόρουμ να χαλαρώσω από τις σκοτούρες της καθημερινότητας (που πέσανε και πολλές τελευταία) και διαβάζω για οδοντίατρους! Μου γύρισαν τα μυαλά! Με έπιασε ένας πόνος σε ένα δόντι τη προηγούμενη Παρασκευή και αφού προσπάθησαν να μου κάνουν διάγνωση από το τηλέφωνο, μου είπαν να περιμένω κανα-δυο μέρες μήπως και περάσει. Περίμενα δύο μέρες και ο πόνος δεν περνούσε με τίποτα. Να μη σας τα πολυλογώ, μου είπαν πως θα μου κλείσουν ραντεβού και μέχρι τότε να παίρνω paracetamol αλλά δεν με έχουν ενημερώσει ακόμη, αν το καθυστερήσουν κι άλλο θα πάω σε έναν ιδιωτικό να τελειώνω!

Στο θέμα μας τώρα, εγώ νομίζω πως γίνεται πολύ κακό για το τίποτα.

Ο καθένας μας έχει διαφορετικές απόψεις και εμπειρίες.

Χωρίς παρεξήγηση βρε παιδιά, αλλά αν ήμουν Ελλάδα και ψαχνόμουν να φύγω σε μία άλλη χώρα, δεν θα στηριζόμουν και τόσο πολύ στο τι μου λένε σε ένα φόρουμ. Ναι, να ρωτήσεις τι εμπειρίες έχει ο καθένας να πάρεις μία γενική ιδέα, αλλά μη ξεχνάμε ότι είναι εμπειρίες και τίποτε άλλο.

Ένας άνθρωπος που θέλει να ψαχτεί πραγματικά θα στείλει email, θα πάρει τηλέφωνο και θα σιγουρευτεί για το τι ισχύει στη περιοχή που σκέφτεται να μείνει. Όχι στο τι λέει κάποιος που μένεις στο Aberdeen ενώ εγώ ψάχνομαι να μείνω στο Portsmouth!

Ο καθένας ας σέβεται τις απόψεις και τις εμπειρίες του άλλου, και να εκφράζει τις δικές του και θα είμαστε μια χαρά!

Άστα Ίσλα, κι εγώ έχω ένα πονόδοντο τις τελευταίες μέρες, λες να είναι καρμικό; :lol:

Πάρε και τίποτα πιο βαρύ από paracetamol... κανένα Nurofen Plus... Ή τουλάχιστον μάξι δόση paracetamol.

Αλήθεια, το Isla το διαβάζεις Ίσλα ή το σκοτώνουμε κάθε φορά;

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...