Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Marija, δεν έχω πει απολύτως τίποτα για εσένα ή για κάτι που είπες εσύ, ούτε ποτέ έχω θεωρήσει ότι είσαι αρνητική. Δεν καταλαβαίνω γιατί το έχεις πάρει κάπως προσωπικά. Ειλικρινά, ουδέποτε έχω σκεφτεί για εσένα ότι παρουσιάζεις κάτι χειρότερο από ό,τι είναι. Και μην τρελλαίνεστε, και για την Ελένη δεν είπα και τίποτα τόσο φοβερό, ούτε και θέλω να την προσβάλλω. Είπα απλά ότι κι εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι πολύ αρνητική στο θέμα της Αγγλίας. Αυτό. Είναι πολύ απλό και από μέρους μου είναι αρκετά αθώο, υπό την έννοια ότι δεν θέλω να καταφερθώ εναντίον της Ελένης. Μία διαπίστωση κάνω.

Δεν το παίρνω προσωπικά. Θεωρώ τη συζήτηση κυρίως φιλοσοφική. Εκείνο που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί είναι τόσο επιλήψιμο να είσαι "πολύ αρνητική στο θέμα της Αγγλίας". Υπάρχει κάποιος κανονισμός στο φόρουμ που λέει ότι πρέπει να ακούγονται μόνο θετικά σχόλια για την Αγγλία; Ή πιστεύουμε ότι αν κάποιος είναι πολύ αρνητικός στο θέμα της Αγγλίας δεν πρέπει να το λέει, αλλά να παριστάνει ότι όλα είναι μέλι-γάλα;

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Για την Ελλάδα που είναι η χώρα μας μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε... αλλά για την Αγγλία όχι;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι Marija, δεν υπαρχει τετοιος κανονας στο φορουμ. Απλα υπαρχει ενας κανονας στις ανθρωπινες σχεσεις, λυπαμαι που δεν φαινεται να τον γνωριζεις. Δεν νομιζω οτι θα συνεννοηθουμε δυστυχως. Δεν πειραζει.

Οχι Marija, δεν υπαρχει τετοιος κανονας στο φορουμ. Απλα υπαρχει ενας κανονας στις ανθρωπινες σχεσεις, λυπαμαι που δεν φαινεται να τον γνωριζεις. Δεν νομιζω οτι θα συνεννοηθουμε δυστυχως. Δεν πειραζει.

Ποιος κανόνας είναι αυτός; Να βγαίνεις και να λες "λυπάμαι που δεν καταλαβαίνεις κακόμοιρο παιδί"; Δεν έχω κάτι μαζί σου (ούτε με καμία άλλη κοπέλα εδώ μέσα) αλλά την απάντηση αυτή τη βρίσκω προσβλητική.

Αν θέλεις να κάνεις κουβέντα, κάνε, πολύ ευχαρίστως. Κι εγώ για κουβέντα είμαι εδώ. Αλλά κουβέντα, όχι μισόλογα και υπονοούμενα, με αυτά δεν βγάζουμε άκρη.

ΕΓΩ (και μιλάω εντελώς προσωπικά) αν ήμουν έτοιμη να παρατήσω γονείς, φίλους, συγγενείς, δουλειά, σπίτι κλπ και να πάω σε μια άλλη χώρα, θα ρωτούσα μόνο για τα κακά. Μόνο για αυτά, για τίποτα άλλο. Για τα καλά δεν θα με ένοιαζε, τα καλά δεν πείραξαν ποτέ κανένα. Αν υπήρχε περίπτωση να μην μπορώ να βρω καλό οδοντίατρο, να μην μπορώ να δω γυναικολόγο ή παιδίατρο για το παιδί μου, θα ήθελα να το ξέρω. Αν υπήρχε περίπτωση τα δύο χιλιάρικα το μήνα να αποδειχτούν λίγα, θα ήθελα να το ξέρω. Αν υπήρχε περίπτωση το παιδί μου να μην μπορέσει να μπει σε γυμνάσιο της προκοπής, θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει τι προβλήματα ενδέχεται να αντιμετωπίσει στο μέλλον. Δεν ξέρω αν είμαι εγώ περίεργη, αλλά αν ετοιμαζόμουν να κάνω ένα τόσο μεγάλο βήμα, θα ήθελα να βρεθεί μια Ελένη μπροστά μου. Κι ας μου τα έλεγε και λίγο χύμα.

ΓΙΑ ΜΕΝΑ αυτός που θα μου έλεγε "πρόσεχε, εκεί που πας έχει αγκάθια" θα ήταν ο καλύτερός μου φίλος, αυτός που νοιάζεται να μην φάω τα μούτρα μου. Θα μου έμπαιναν ψύλλοι στ' αυτιά αν άκουγα συνέχεια τι ωραία και τι καλά και τι τέλεια είναι εκεί που πάω, πόσο σούπερ η δωρεάν περίθαλψη, τι χαμηλή η εγκληματικότητα, πόσο πολλές οι δουλειές και τι φιλικός ο κόσμος.

Αν όμως αυτό είναι που θέλουμε στο φόρουμ, ας το κάνουμε. Ας λέμε μόνο τι ωραία που είναι η Αγγλία, τι υψηλή η ποιότητα ζωής και πόσο τυχερές είμαστε που μεγαλώνουν εδώ τα παιδιά μας. Τι πιο εύκολο :D

Γλιτώνουμε και τη μίρλα που είπε πιο πάνω η Travelgirl.

Ποιος κανόνας είναι αυτός; Να βγαίνεις και να λες "λυπάμαι που δεν καταλαβαίνεις κακόμοιρο παιδί"; Συγγνώμη, αλλά την απάντηση αυτή τη βρίσκω προσβλητική.

Δεν θέλω να με λυπάσαι καλή μου. Αν θες να κάνεις κουβέντα, κάνε, πολύ ευχαρίστως. Κι εγώ για κουβέντα είμαι εδώ. Αλλά κουβέντα, όχι μισόλογα και υπονοούμενα, με αυτά δεν βγάζουμε άκρη.

ΕΓΩ (και μιλάω εντελώς προσωπικά) αν ήμουν έτοιμη να παρατήσω γονείς, φίλους, συγγενείς, δουλειά, σπίτι κλπ και να πάω σε μια άλλη χώρα, θα ρωτούσα μόνο για τα κακά. Μόνο για αυτά, για τίποτα άλλο. Για τα καλά δεν θα με ένοιαζε, τα καλά δεν πείραξαν ποτέ κανένα. Αν υπήρχε περίπτωση να μην μπορώ να βρω καλό οδοντίατρο, να μην μπορώ να δω γυναικολόγο ή παιδίατρο για το παιδί μου, θα ήθελα να το ξέρω. Αν υπήρχε περίπτωση τα δύο χιλιάρικα το μήνα να αποδειχτούν λίγα, θα ήθελα να το ξέρω. Αν υπήρχε περίπτωση το παιδί μου να μην μπορέσει να μπει σε γυμνάσιο της προκοπής, θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει τι προβλήματα ενδέχεται να αντιμετωπίσει στο μέλλον.

ΓΙΑ ΜΕΝΑ αυτός που θα μου έλεγε "πρόσεχε, εκεί που πας έχει αγκάθια" θα ήταν ο καλύτερός μου φίλος, αυτός που νοιάζεται να μην φάω τα μούτρα μου. Θα μου έμπαιναν ψύλλοι στ' αυτιά αν άκουγα συνέχεια τι ωραία και τι καλά και τι τέλεια είναι εκεί που πάω, πόσο σούπερ η δωρεάν περίθαλψη, τι χαμηλή η εγκληματικότητα, πόσο πολλές οι δουλειές και τι φιλικός ο κόσμος.

Αν όμως αυτό είναι που θέλουμε στο φόρουμ, ας το κάνουμε. Ας λέμε μόνο τι ωραία που είναι η Αγγλία, τι υψηλή η ποιότητα ζωής και πόσο τυχερές είμαστε που μεγαλώνουν εδώ τα παιδιά μας. Τι πιο εύκολο :D

Γλιτώνουμε και τη μίρλα που είπε πιο πάνω η Travelgirl.

κι αν αυτη ειναι η αληθεια μου να μην την πω; Αν περναω καλα, αν εχω θετικες εμπειριες, αν εχω καλους φιλους και οι ανθρωποι γυρω μου ειναι φιλικοι να μην το πω μηπως και οταν ερθει ο αλλος εδω τα βρει διαφορετικα;

Επισης, αν δεν θεωρεις οτι μια χωρα εχει θετικα, για ποιο λογο να ξεριζωθεις και να φυγεις; Μονο σε πολυ μεγαλη οικονομικη αναγκη, αλλα σ'αυτο το φορουμ υπαρχουν πολλοι που ειναι εδω για πολλους λογους, οχι απο αναγκη.

Προσωπικα ζω σε περιοχη με μηαδμινη εγκληματικοτητα, καταπληκτικα σχολεια ΑΛΛΑ πολυ ακριβα σπιτια (νοικι και αγορα). Βρηκα οδοντιατρο αμεσως, δυσκολευτηκα παρα πολυ να βρω παιδικο οταν χρειαστηκα περισυ.

Υπαρχει κρατος προνοιας και οταν δουλευεις (ακομα και με χαμηλο αρχικα εισοδημα) δικαιουσαι διαφορα επιδοματα που θα σε βοηθησουν σιγα σιγα να ορθοποδησεις και να μην τα χρειαζεσαι.

Οι συνταξεις ειναι τεραστιο προβλημα, πρεπει να μεριμνησεις μονος σου αλλιως στα γεραματα θα πεινασεις.

Το τοπικο νοσοκομειο ειναι αψογο και οποτε χρειαστηκα γιατρο για τα παιδια μας ειδαν αμεσως.

Τεστ ΠΑΠ δεν κανω απο πεποιθηση, οποτε δε με απασχολει το θεμα.

Ειναι τοσο δυσκολο πια εδω μεσα να συζηταμε ετσι, χωρις προσβολες και ειρωνιες;;;

Οι συνταξεις ειναι τεραστιο προβλημα, πρεπει να μεριμνησεις μονος σου αλλιως στα γεραματα θα πεινασεις.

Πω πω πιπέρι στο στόμα!!! Άκου τεράστιο πρόβλημα οι συντάξεις :P

Άκου ακριβά τα νοίκια! Άκου δυσεύρετοι οι παιδικοί!

Δεν μας τα λες αρκετά θετικά κ. Τράβελινμαμ. Να αναθεωρήσεις αμέσως!!!!

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

κι αν αυτη ειναι η αληθεια μου να μην την πω; Αν περναω καλα, αν εχω θετικες εμπειριες, αν εχω καλους φιλους και οι ανθρωποι γυρω μου ειναι φιλικοι να μην το πω μηπως και οταν ερθει ο αλλος εδω τα βρει διαφορετικα;

Πολύ σωστό αυτό. Αλλά το ίδιο θα μπορούσε να ρωτήσει και η Ελένη (και η κάθε Ελένη). Αν αυτή είναι η αλήθεια της, αν δεν περνάει καλά, αν έχει αρνητικές εμπειρίες, γιατί να μην το πει; Γιατί να λέμε μόνο τα θετικά και όχι τα αρνητικά;

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Βρε κορίτσια, τι δεν καταλαβαίνετε; Ποιος είπε να μην πούμε εδώ μέσα και τα θετικά και τα αρνητικά; Εγώ είπα ότι δεν μου αρέσει να υπάρχει κάποιος που τα παρουσιάζει όλα αρνητικά και δημιουργεί ένα μίζερο κλίμα. Και δεν είπα ότι δεν έχει δικαίωμα να το κάνει!!! Απλά δεν μου αρέσει εμένα κάποιος να μου τα παρουσιάζει όλα μαύρα, και αυτά που είναι και αυτά που ίσως είναι και αυτά που δεν είναι. Δεν γίνεται δηλαδή να μην μου αρέσει κάτι;;;

Και, κακά τα ψέματα, η Ελένη είχε αγανακτήσει προφανώς από την Αγγλία και αποφάσισε να φύγει. Είναι ανάγκη να αγανακτήσω κι εγώ πριν καν έρθω; Και, αφού εν πάσει περιπτώσει δεν μπορώ να έχω έλεγχο προφανώς σε αυτά που έχει δικαίωμα να γράφει, δεν μπορώ τουλάχιστον να πω ότι δεν μου αρέσει αυτό που κάνει; Έλεος......

Το θέμα δεν ειναι ποιος θα πει τί. Δικαίωμα του καθενός είναι να έχει προσωπική άποψη για τα βιώματά του. Το θέμα εδώ μέσα είναι η ειρωνεία και η κοροιδία. Ακόμα και τώρα μιλάς ειρωνικά. Η κοπέλα είπε τα θετικά είπε και τα αρνητικά. Για ποιό λόγο έπρεπε να γίνεις εριστική;; Γιατί πρέπει οι μισές να δεχτούμε οτι έχετε δικαιώματα να τα λέτε αρνητικά αλλά εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να εκφράσουμε τα δικά μας βιωματα και απόψεις χωρίς να μας ειρωνευτείτε. Δεν νομίζεις οτί δεν είναι όμορφο αυτό;

Λίγη ευγένεια δεν έβλαψε κανέναν. Λίγος σεβασμός. Και το επίπεδο ενός ανθρώπου δεν φαίνεται από τον τροπο που θα φερθεί σε έναν φίλο ή σε έναν που έχουν ίδιες απόψεις. Το επίπεδο ενός ανθρώπου φαίνεται από τον τρόπο που φέρεται σε κάποιον που έχουν διαφωνίες. Όσο για την συμπεριφορά της Κατρίν "όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες" λένε... Όταν βγαίνεις και εμμέσως πλην σαφώς χαρακτηρίζεις μια κοπέλα ηλίθια και προσπαθείς πάση θυσία να την βγάλεις τρελή τότε να περιμένεις ανάλογες αντιδράσεις. Έγιναν δύο προσπάθειες μία της Άλις και μια τωρα της travellingmum να ηρεμήσουν τα πνεύματα αλλά και πάλι ειρωνικές απαντήσεις εισέπραξαν. Οπότε όχι δεν είμαστε εμείς που ψοφάμε για καυγά... Τουλάχιστον καμιά μας δεν σας χαρακτήρισε ηλίθιες... αν μη τι άλλο... ντροπή κορίτσια.

Και, κακά τα ψέματα, η Ελένη είχε αγανακτήσει προφανώς από την Αγγλία και αποφάσισε να φύγει. Είναι ανάγκη να αγανακτήσω κι εγώ πριν καν έρθω;
Τώρα εγώ δεν κατάλαβα. Εσύ γιατί να αγανακτήσεις; Έχω χάσει επεισόδια μάλλον...

Και προς αποφυγήν παρεξηγήσεως επειδή δεν έχω καταλάβει αν η από πάνω της από πάνω μου σχολιάζει το δικό μου ποστ, της Μαρίζας ή 15 άλλων, η πρώτη απάντησή μου στην Travellingmum ήταν tongue-in-cheek, όχι ειρωνική, και η δεύτερη σοβαρή.

Και επίσης έχω πιει τα κρασάκια μου απόψε και το μυαλό μου είναι σκόρπιο :P

Διαφημίσεις

Ελπίζω να τσικνισατε όλες κ να μαρασκευτηκατε!!! Κ του χρονου!!! Εμείς μόλις το διαλυσαμε...καληνυχτες!!!!

Καληνυχτα fairymummy! Ελπίζω να πέρασες καλά! Και του χρόνου με υγεία και δύο καρναβαλάκια στο σπίτι σας! :)

Κ επίσης θα ήθελα να προσθέσω - ίσως βοηθήσει αυτό - οσες είμαστε τόσα χρόνια εδώ δεν μετανάστευσε καμια, για άλλο λογο ήρθαμε κ "ξεμειναμε"

Διαφέρουμε απο τα ατομα που ξαφνικα παρά τανε την ζωή τους κ φέρνουν ξαφνικα τα παιδιά τους σε μια ξένη χώρα. Τα άτομα αυτά δεν ενδιαφερονται αν δεν έχει ήλιο. Δεν ενδιαφέρονται αν δεν έχει σουβλάκι...αλλες είναι οι προτεραιότητες κ εκεί πρεπει να δείξουμε κατανόηση κ με επιμεινουμε στα καλά κ να βοηθήσουμε την μάνα κ τον πατερα να ορθοποδήσουν να μπορέσουν να ταισουν τα παιδιά τους. Αυτό ζητάνε. Αυτό έχουν αναγκη...εύχομαι ποτε καμία να μην περάσει φτώχια.....

travelgirl απορώ: οδοντίατρο εύκολα βρήκες όπως είπες, τις τιμές δεν τις γνωρίζεις, αλλά έτρεξες να υπερασπιστείς την αυθεντία των Ελένων!!! Εντυπωσιακό!

Εφόσον διαπιστώνεις λοιπόν πόσο εύκολο είναι να βρεις οδοντίατρο, μάθε και τις τιμές, για να είσαι και ενημερωμένη, αλλά και πιο προσεκτική στο μέλλον με τις βιαστικές κατηγορίες στους άλλους:

Katrin κάτσε γιατί τρελάθηκα. Πότε μίλησα για οδοντίατρο και δεν το θυμάμαι στο παρελθόν και πήρα θέση ποιός έχει δίκιο και ποιός όχι και τί γίνεται με αυτούς? Πότε υπερασπίστηκα την αυθεντία κάποιου, δηλαδή πραγματικά κάποιος πρέπει να είναι ή μαζί σου ή εναντίον σου? Δεν υπάρχει άλλη επιλογή?

Εγώ αυτό που είπα είναι ότι κανένας δεν παραπληροφορεί ηθελημένα και συμπεριέλαβα και εσένα σε αυτό και πως θα είναι απώλεια για το φόρουμ αν η Ελένη σταματήσει να συμμετέχει επειδή τσακώθηκε.

Ευχαριστώ για την πρεμούρα σου να με ενημερώσεις για τις τιμές αλλά καθόλου δεν με ενδιαφέρουν κοπέλα μου γιατί όσο και να είναι δεν με προβληματίζει προσωπικά.

Τέλος τί να κάνω πάλι θα συμφωνήσω με την Marija και θα λέτε ότι είμαστε κλίκα αλλά είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ηλιθιότητα να γράφετε postcodes. Επίσης δείχνει άγνοια από μεριάς σας, δεν έχετε καταλάβει πως λειτουργεί το postcode στην Αγγλία. Δεν διευκρινίζει μόνο γεωγραφική περιοχή αλλά και το ΑΚΡΙΒΕΣ κτιριο που μένετε. Άντε σβήστε τα μην σας βάλει κανένας στο μάτι και έχουμε πιο σοβαρά.

RLcRp1.png

Ειπα οτι δε θα ξαναγραψω αλλα θελω να ζητησω να σταματησετε να αναφερεστε στο ονομα μου. Ελεος ρε, γιαυτο χασμουριομουνα ολο το βραδυ??

Οσο για τους οδοντιατρους, εγω εβαλα μια διευθυνση για να δειξω ενδεικτικα τι γινεται, εκει που εμενα αν εβαζες διευθυνση θα εβλεπες οτι το προβλημα ηταν ακομα μεγαλυτερο. /η αλλη εκατσε και μετρησε εναν εναν τους οδοντιατρους για να πει τι?? Οτι βρηκε ενα 6 χιλιομετρα μακρια!! Να πεταξουμε λοιπον ενα μπαλονι, να ριξουμε και φειγ βολαν απο τη χαρα μας...

Στον οδοντιατρο Αλις δεν αναφερθηκα ετσι απο μονη μου, ρωτηθηκα τι γινεται με οδοντιατρους στην Αγγλια και ειπα οτι εμεις ψαχναμε και δε βρισκαμε διαθεσιμο και θα επρεπε να παμε ιδιωτικα. Δεν το ξερα βεβαια οτι επρεπε να το προσαρμοσω, να βαλω και κορδελακια, να πω "ισως να μη βρεις" κλπ...Σε εσενα προσωπικα μιλησα πολυ στεγνα για την εργασιακη κατασταση στα σχολεια και πιστευω οτι το βιωνεις καθημερινα στην αναζητηση σου για δουλεια. Επρεπε κατα τη γνωμη σου να στα ομορφυνω καπως και να σου πω "α θα βρεις δουλεια ευκολα, μη σ απασχολει" για να μη σε αποθαρρυνω? Αν ολη σου η προσπαθεια για μεταναστευση στηριζοταν στο οτι ΕΣΥ θα ζουσες την οικογενεια σου θα θελες να σου πω" Ελατε εσεις σιγα σιγα και θα βρειτε κατι" και να καθεστε τωρα και να περιμενετε απαντησεις χωρις να εχετε ενα εισοδημα?

Αυτα ηθελα να πω, θα ηθελα επισης να σταματησει η ολη αγενεια να με σχολιαζετε οσο δεν ειμαι ονλαιν, και γιαυτο και ξαναεγραψα στο συγκεκριμενο θρεντ. Για οποια κοπελα δεν συμμορφωθει με την παρακληση υπαρχει και το μπαν.

Eleni

bd5c7983f7.png

Αυτα ηθελα να πω, θα ηθελα επισης να σταματησει η ολη αγενεια να με σχολιαζετε οσο δεν ειμαι ονλαιν, και γιαυτο και ξαναεγραψα στο συγκεκριμενο θρεντ. Για οποια κοπελα δεν συμμορφωθει με την παρακληση υπαρχει και το μπαν.

Με όλο το θάρρος και χωρίς να θέλω να δημιουργηθεί πάλι ένταση αλλά αυτό πώς γίνεται; Δηλαδή πρέπει να περιμένουμε να έρθει κάποιος ονλάιν για να αναφερθούμε; Απ όσο ξέρω και απ οτι βλέπω σε κανένα φόρουμ δεν έφαγε κανείς μπαν επειδή είπε κάτι για μέλος που ήταν offline... :?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...