Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Οχι, δεν λεω αυτο. Λεω οτι πρεπει να χρωματιζουμε λιγο τον λογο μας κ να μην τρομοκρατουμε τους αλλους. Στην περιπτωση των οδοντιατρων πχ, ενα "ισως" η "σε κάποιες περιοχες" θα βοηθουσε πολυ. Αυτο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι, δεν λεω αυτο. Λεω οτι πρεπει να χρωματιζουμε λιγο τον λογο μας κ να μην τρομοκρατουμε τους αλλους. Στην περιπτωση των οδοντιατρων πχ, ενα "ισως" η "σε κάποιες περιοχες" θα βοηθουσε πολυ. Αυτο.

Το "γενικά" δεν σε καλύπτει; Πρέπει να λέμε "ίσως" ή "σε κάποιες περιοχές"? Και αν οι περιοχές είναι πολλές? Τότε μπορούμε να πούμε "στις περισσότερες περιοχές" ή πάλι θα θεωρηθεί ότι τρομοκρατούμε;

Εγώ κάποια στιγμή έγραψα μια ολόκληρη έκθεση ιδεών για το ρόλο των GP και το εθνικό σύστημα υγείας. Δεν έγραψα τίποτα που δεν μπορεί να το μάθει κανείς διαβάζοντας εφημερίδες ή συζητώντας με κατοίκους της χώρας ή με κάποιον που έχει δουλέψει έστω και περιφερειακά στο βρετανικό σύστημα υγείας. Το τι άκουσα από τις κοπέλες εδώ μέσα δεν περιγράφεται. Δηλαδή είναι λάθος να πεις ότι το σύστημα έχει κάποια αρνητικά επειδή κάποιος άλλος δεν θέλει να τα ακούσει;

Τέλος πάντων, εγώ ξέρω ότι τους φίλους σου τους προειδοποιείς για τα κακά που ενδέχεται να συναντήσουν αντί να τους χαϊδεύεις τα αυτιά για τα καλά. Ενώ αυτούς που θες να καλοπιάσεις τους λες μόνο αυτά που θέλουν να ακούσουν και τους αποκρύπτεις τα άσχημα.

Marija, δεν έχω πει απολύτως τίποτα για εσένα ή για κάτι που είπες εσύ, ούτε ποτέ έχω θεωρήσει ότι είσαι αρνητική. Δεν καταλαβαίνω γιατί το έχεις πάρει κάπως προσωπικά. Ειλικρινά, ουδέποτε έχω σκεφτεί για εσένα ότι παρουσιάζεις κάτι χειρότερο από ό,τι είναι. Και μην τρελλαίνεστε, και για την Ελένη δεν είπα και τίποτα τόσο φοβερό, ούτε και θέλω να την προσβάλλω. Είπα απλά ότι κι εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι πολύ αρνητική στο θέμα της Αγγλίας. Αυτό. Είναι πολύ απλό και από μέρους μου είναι αρκετά αθώο, υπό την έννοια ότι δεν θέλω να καταφερθώ εναντίον της Ελένης. Μία διαπίστωση κάνω.

Αλίμονο, όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει τα λεγόμενα των Ελένων είναι αυτομάτως στο στόχαστρο!!!!

Πρόσεχε Alice, κινδυνεύεις να μπεις κι εσύ!!! (Ευχαριστώ παρεμπιπτόντως για την υποστήριξη!)

Θέλω να επισημάνω 2 πράγματα:

1) Προσπαθείς να κατευνάσεις τα πνεύματα, το αντιλαμβάνομαι αυτό, αλλά και πάλι νιώθω ότι αδικούμαι, όταν επιβραβεύεις την Marija για τον πολύ "πολιτισμένο" τρόπο της, όταν μου επιτέθηκε προσωπικά και χωρίς προηγούμενο, λέγοντάς μου μάλιστα ότι "Θα έπρεπε να ντρέπεστε και οι δύο που μαλλιοτραβηχτήκατε, αλλά κυρίως εσύ που πας γυρεύοντας για καυγά και συνεχίζεις να τρώγεσαι με όλους."

Λυπάμαι, αλλά μόνο πολιτισμό δεν δείχνει αυτό! Εμένα μου δείχνει ένα άτομο που προσπαθεί να "χωθεί στον καυγά".

2) Για να μη λέμε όλοι αηδίες εν τέλει, για τα ΠΑΠ κλπ. δεν εκφράζω γνώμη, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι είναι εύκολη και ιδιαίτερα φθηνή- έως τζάμπα θα έλεγα - η οδοντιατρική περίθαλψη στην Αγγλία!!!

Ας βγει έστω και ένας από όλους όσοι χρειάστηκαν οδοντίατρο στην Αγγλία να πει ότι δεν βρήκε Ας μας δώσει και τον postcode του να μας πείσει γι αυτό!!!! Ελεος πια με τον αποπροσανατολισμό!

Ακόμη και οι Ελένες που έλεγαν ότι βρήκαν σε 36 χιλ. μακριά γιατρό, στο λινκ που παρέθεσαν υπήρχαν 23 οδοντίατροι διαθέσιμοι σε απόσταση από 2 έως 9 μίλια!!!!

Ας μη λέμε ο καθένας ό,τι παραμύθι γουστάρουμε τέλος πάντων!

Προκαλώ λοιπόν όλες να καταθέσουν ένα postcode (ας μην είναι και ο δικός τους), διαθέσιμο στο κοινό, να δει ο καθένας πόσοι οδοντίατροι υπάρχουν και σε ποια απόσταση!.

Και ύστερα, ας συζητάμε για το αν βρίσκεις ή δεν βρίσκεις οδοντίατρο!!!

....

Κατριν επιβεβαιωνεις πανυγηρικα αυτο που λενε¨: oi ηλιθιοι ειναι ανικητοι. Σου εξηγησα αλλα.....Γεια σας και καλα να περνατε.

Σ'αυτό όμως Ελένες, με νικάτε εσείς! Άλλωστε "ουδείς μωρότερος των ιατρών, εάν δεν υπήρχαν οι διδάσκαλοι"!

Κι εγώ δεν είμαι ούτε το ένα, ούτε το άλλο....;)

Διαφημίσεις

Κατερίνα γιατι σε πειράζει η αληθεια? αφου πας γυρευοντας για καβγα. Άλλαξε τον τροπο σου και θα αλλάξουν και οι αντιδράσεις απέναντι σου. Δηλ ακόμα και αυτο που είπες για ομάδες ειναι άτοπο αφου κάλλιστα κι εγω θα μπορούσα να πω πως είσαι ομάδα με όποιον συμφωνεί μαζι σου. Ισχύει? Την Ελένη δεν την ξέρω ούτε στην φάτσα αλλα την σέβομαι. Αυτη και αλλες κοπέλες. Αυτη ειναι η διάφορα και η μαγκιά της. Κέρδισε τον σεβασμό. Και θα ξαναπώ αυτο που είπα πριν. ΔΕΝ πιστεύω οτι θέλεις να παραπληροφορεις. Έχεις όμως εμπάθεια με την Ελένη, κανει μπαμ, και ειναι κουραστικό. Σε ολα τα υπόλοιπα με κάλυψε η Marija. Κορίτσι ούτε μαζι να τα γράφαμε.

Κατα τα αλλα καλη Τσικνοπέμπτη σε ΟΛΕΣ!!!

RLcRp1.png

Κατερίνα γιατι σε πειράζει η αληθεια? αφου πας γυρευοντας για καβγα. Άλλαξε τον τροπο σου και θα αλλάξουν και οι αντιδράσεις απέναντι σου. Δηλ ακόμα και αυτο που είπες για ομάδες ειναι άτοπο αφου κάλλιστα κι εγω θα μπορούσα να πω πως είσαι ομάδα με όποιον συμφωνεί μαζι σου. Ισχύει? Την Ελένη δεν την ξέρω ούτε στην φάτσα αλλα την σέβομαι. Αυτη και αλλες κοπέλες. Αυτη ειναι η διάφορα και η μαγκιά της. Κέρδισε τον σεβασμό. Και θα ξαναπώ αυτο που είπα πριν. ΔΕΝ πιστεύω οτι θέλεις να παραπληροφορεις. Έχεις όμως εμπάθεια με την Ελένη, κανει μπαμ, και ειναι κουραστικό. Σε ολα τα υπόλοιπα με κάλυψε η Marija. Κορίτσι ούτε μαζι να τα γράφαμε.

Κατα τα αλλα καλη Τσικνοπέμπτη σε ΟΛΕΣ!!!

Εγώ που όπως λές πάω γυρεύοντας για καυγά, δεν μίλησα ποτέ σε κάποια κοπέλα που δεν μου έχει πει κουβέντα, με τον τρόπο που μου μιλάς εσύ!!!!

Να προσθέσω ότι ο τρόπος μου δεν αρέσει σε 2-3 πολύ συγκεκριμένα άτομα, τα οποία διαφωνούν τακτικά με όλες τις υπόλοιπες!!!

Και σε προκαλώ λοιπόν, αφού παίρνεις μέρος στη συζήτηση, να καταθέσεις τον δικό σου ή κάποιο άλλο postcode να δούμε πόσο εύκολο είναι να βρεις οδοντίατρο!

Και να δούμε μετά ποιος λέει ψέμματα, ποιος παραπληροφορεί και ποιος πάει για καυγά!!!

Προκαλώ λοιπόν όλες να καταθέσουν ένα postcode (ας μην είναι και ο δικός τους), διαθέσιμο στο κοινό, να δει ο καθένας πόσοι οδοντίατροι υπάρχουν και σε ποια απόσταση!

Άντε ας κάνω την αρχή. ;)

Edit: Διαγράφω τον κωδικό. Έχουν δίκιο τα κορίτσια. Απερισκεψία μου. Τον σκόπο του τον επιτέλεσε οπότε δεν χρειάζεται πλέον.

Προκαλώ λοιπόν όλες να καταθέσουν ένα postcode (ας μην είναι και ο δικός τους), διαθέσιμο στο κοινό, να δει ο καθένας πόσοι οδοντίατροι υπάρχουν και σε ποια απόσταση!

Και βάζω δεύτερη (μιας και με πρόλαβε η esprit :-) )

B8 2RA (ένα κλικ στο παρακάτω λίνκ δείχνει τους οδοντιάτρους)

75 διαθέσιμοι στους πρώτους 100 οδοντιάτρους σε απόσταση 4 μιλίων

http://www.nhs.uk/Service-Search/Dentists/B8-2RA/Results/12/-1.83201885223389/52.4978904724121/3/0?distance=25&ResultsOnPageValue=100&isNational=0

Αν θέλετε, εγώ μπορώ να σας δώσω χιλιάδες κωδικούς, αλλά για την αντικειμενικότητα του πράγματος, καλύτερα να γράψει η κάθε μία από έναν!

Άντε ας κάνω την αρχή. ;)

M29 8GF

Aποτελέσματα:

Πολλά κόκκινα! Παρόλα αυτά, 27 διαθέσιμοι οδοντίατροι στους πρώτους 100, σε απόσταση έως 7,3 μίλια!!!

http://www.nhs.uk/Service-Search/Dentists/M29-8GF/Results/12/-2.46442222595215/53.5146789550781/3/0?distance=25&ResultsOnPageValue=100&isNational=0

Ελάτε λοιπόν, βάλτε και οι υπόλοιπες, να δούμε την αλήθεια όλες μαζί!

Διαφημίσεις

Πάλι παρεξηγησες. Πες μου όμως πως ξέρεις πως δεν δυσαρεστουνται απο το κλίμα που δημιουργείται και αλλες κοπέλες? Μιλάς με κάποιες μέσω πμ? Εχει δημιουργηθει ομάδα αντι-Ελενικων?

Και για να μην νομίζεις οτι υπεκφευγω, οδοντίατρο βρήκα πολυ εύκολα, τέσσερα στενά απο το σπιτι μου, έχει και νύφη Ελληνίδα και κάνουμε παρέα. Μήπως όμως ειναι αυτο που λένε τα κορίτσια postcode lottery? Δεν ξέρω. Επισης εχω maternity exemption card άρα δεν ξέρω τι παιζει με τιμές. Κρατάω πισινη που είπε και η Marija.

Και τέλος με την σειρά μου σε προκαλώ να κανεις λίγη ησυχία γιατι μας πήρες το κεφάλι με την μιρλα. Πήγαινε πιες ενα κρασακι να χαρεις, εγω πάντως θα πιω ενα στην υγεια σου κι ας μην με συμπαθεις!

RLcRp1.png

Παράξενο... ο πρώτος στην λίστα είναι αυτός που πήγε ο Κρις πριν 2μιση εβδομάδες. Και όπως είχα ξαναγράψει κάπου είναι δυο στενά πιο κάτω περίπου. Δεν ξέρω γιατί δείχνει έτσι στην λίστα :/

Πάλι παρεξηγησες. Πες μου όμως πως ξέρεις πως δεν δυσαρεστουνται απο το κλίμα που δημιουργείται και αλλες κοπέλες? Μιλάς με κάποιες μέσω πμ? Εχει δημιουργηθει ομάδα αντι-Ελενικων?

Και για να μην νομίζεις οτι υπεκφευγω, οδοντίατρο βρήκα πολυ εύκολα, τέσσερα στενά απο το σπιτι μου, έχει και νύφη Ελληνίδα και κάνουμε παρέα. Μήπως όμως ειναι αυτο που λένε τα κορίτσια postcode lottery? Δεν ξέρω. Επισης εχω maternity exemption card άρα δεν ξέρω τι παιζει με τιμές. Κρατάω πισινη που είπε και η Marija.

Και τέλος με την σειρά μου σε προκαλώ να κανεις λίγη ησυχία γιατι μας πήρες το κεφάλι με την μιρλα. Πήγαινε πιες ενα κρασακι να χαρεις, εγω πάντως θα πιω ενα στην υγεια σου κι ας μην με συμπαθεις!

Τι ρωτάς πώς ξέρω? Έχω μάτια και διαβάζω! ;) Κάθε 5 σελίδες, οι Ελένες και 2-3 άλλες (πάντα οι ίδιες) μαλώνουν με κάποια κοπέλα (συνήθως με 1 τα βάζουν, το πολύ με 2 -πιο σπάνια). Τυχαίο? Δε νομίζω...

Ωραία, ας πούμε ότι κι εσύ βρήκες εύκολα οδοντίατρο. Αρα είμαστε 3 μέχρι στιγμής.... Για τύχη θα μιλήσουμε αν στο τέλος βγούμε οι λιγότερες, δεν έχω δίκιο? ;)

Α!!!! Ξεχάσαμε τις Ελένες!!!!! Κι αυτές έχουν postcode με πολλούς διαθέσιμους!!!!!!!!

Θυμίζω λοιπόν τον κωδικό τους: WF4 6HP, το λινκ: http://www.nhs.uk/Service-Search/Dentists/WF4-6HP/Results/12/-1.56261360645294/53.6612930297852/3/0?distance=25&ResultsOnPageValue=10&isNational=0&currentPage=1

και τα αποτελέσματα:

Κι αυτές σε δύσκολη περιοχή με πολλά κόκκινα, αλλά παρόλα αυτά έχουν 23 διαθέσιμους οδοντίατρους στους πρώτους 100 σε απόσταση 9 μιλίων!!!

Παράξενο... ο πρώτος στην λίστα είναι αυτός που πήγε ο Κρις πριν 2μιση εβδομάδες. Και όπως είχα ξαναγράψει κάπου είναι δυο στενά πιο κάτω περίπου. Δεν ξέρω γιατί δείχνει έτσι στην λίστα :/

Μπορεί να γέμισε στο μεταξύ... συμβαίνουν αυτά :-) Βέβαια, υπάρχουν ακόμη πολλοί πολλοί διαθέσιμοι....

Μέχρι στιγμής είμαστε 4 στις 4 με εύκολο και κοντινό οδοντίατρο!!!

Ελάτε και οι υπόλοιπες που ισχυρίζεστε ότι βρίσκει κανείς δύσκολα.... ελάτε λοιπόν!!!

(travelgirl, πρόσεχε, το πολύ κρασί φέρνει και πονοκέφαλο;) )

travelgirl απορώ: οδοντίατρο εύκολα βρήκες όπως είπες, τις τιμές δεν τις γνωρίζεις, αλλά έτρεξες να υπερασπιστείς την αυθεντία των Ελένων!!! Εντυπωσιακό!

Εφόσον διαπιστώνεις λοιπόν πόσο εύκολο είναι να βρεις οδοντίατρο, μάθε και τις τιμές, για να είσαι και ενημερωμένη, αλλά και πιο προσεκτική στο μέλλον με τις βιαστικές κατηγορίες στους άλλους:

If you are not exempt from charges, you should pay one of the following charges for each course of treatment you receive:

Band 1 course of treatment – £17.50

This covers an examination, diagnosis (eg X-rays), advice on how to prevent future problems, a scale and polish if needed, and application of fluoride varnish or fissure sealant. If you require urgent care, even if your urgent treatment needs more than one appointment to complete, you will only need to pay one Band 1 charge.

Band 2 course of treatment – £48.00

This covers everything listed in Band 1 above, plus any further treatment such as fillings, root canal work or if your dentist needs to take out one or more of your teeth.

Band 3 course of treatment – £209.00

This covers everything listed in Bands 1 and 2 above, plus crowns, dentures and bridges

http://www.nhs.uk/NHSEngland/AboutNHSservices/dentists/Documents/dental-charges-april-2012-poster.PDF

Στην Ελλάδα αυτά, ούτε στον ύπνο μας!!!!!!!!!

Σιγά μην καταθέσω ημερομηνία γέννησης και τον τραπεζικό μου λογαριασμό!

Καταλαβαίνετε πόσο χαζό είναι να βάζετε postcodes σε δημόσιο φόρουμ;

Καταλαβαίνετε ότι από το postcode μπορεί κάποιος να βρει τη διεύθυνσή σας πάρα πολύ εύκολα;

Καταλαβαίνετε ότι το φόρουμ αυτό δεν το διαβάζουμε μόνο εμείς, αλλά και πολλοί άλλοι;

Στην τελική γιατί δεν βγαίνετε να πείτε το όνομά σας, να βάλετε και μια φωτογραφία σας, γράψτε και το ΑΦΜ σας να μπορούν να σας βρουν όλοι οι απατεώνες του ίντερνετ...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...