Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

γιατι δεν αφηνουμε τις κοπελες που καυγαδισαν ειτε να τα βρουν ειτε να αγνοησουν η μια την αλλη, υπαρχει λογος να ριχνουμε λαδι στη φωτια; Δε θα τελειωσει ποτε αυτη η ιστορια αν συνεχισουμε ολοι τωρα να αναλυουμε ποιος ειπε τι και τι εννοουσε και ποιος ειχε δικιο ή αδικο...

Για πεστε μου τωρα οποιες ξερετε, αν δε δηλωθω στη ΔΟΥ κατ. εξωτερικου μεχρι το καλοκαιρι, υπαρχει κανενα θεμα; Και τι θα μου κανουν δηλαδη; (σημ. δεν εχουμε κανενα εισοδημα στην Ελλαδα).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είσαι τελείως φάουλ.

Το να λες εσύ κάτι και να λέει κάποιος άλλος "πρώτη φορά το ακούω" δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ το ίδιο πράγμα με το να σε λέει ψεύτρα.

Συγγνώμη, διάβασες το θέμα? Δεν είπε πρώτη φορά το ακούω, αλλά υποστήριξε ότι αποκλείεται να συμβαίνει! Και αυτό με άλλα λόγια λέει ότι έλεγα ψέμματα!

Το ότι εσύ βρήκες οδοντίατρο εύκολα δεν σημαίνει ότι αυτός είναι ο κανόνας.

Το ότι εκείνη στο δικό της λινκ είχε 23 οδοντίατρους στα 9 μίλια σημαίνει ότι βρίσκει δύσκολα??????

Το ότι ένα σχολείο έχει κάποια after school clubs δωρεάν, δεν σημαίνει ότι αυτός είναι ο κανόνας.

Σαφώς και όχι!!! Άλλωστε ΠΡΩΤΗ εγώ το είχα πει στο δικό μου ποστ! (διάβασέ το καλύτερα.)

Γι αυτό λέω ξανά, καλό είναι να διαβάζουμε προσεκτικά τι έχει συμβεί πριν εκφράσουμε άποψη. Σου το παραθέτω λοιπόν ξανά το πρώτο ποστάρισμα (από το οποίο ξεκίνησε όλη η κουβέντα:

ΛΙΑ-ΠΑΣΧΑΛΗΣ στο σχολείο μας τα afterschool clubs είναι μέχρι τις 4:10 και κοστίζουν μόνο 1 λίρα το τρίμηνο! Προφανώς βέβαια εξαρτάται από το σχολείο και το ωράριο και το ποσό...
Το ότι ο άντρας σου βρήκε δουλειά δεν σημαίνει ότι η αγορά κινείται. Το ότι στο δικό σου σχολείο δεν δίνουν γλυκά δεν σημαίνει ότι σε ένα άλλο σχολείο δεν δίνουν γλυφιτζούρια.

Αυτά τώρα πού κολλάνε? Είπα εγώ σε κανένα από τα ποστς που ανέφερα τα πράγματα που γράφεις, ότι συμβαίνουν παντού αυτά???

Δηλαδή πρέπει οπωσδήποτε να μου κάνεις προσωπική επίθεση και γράφεις ό,τι νά'ναι?:shock::shock::shock::shock:

Είσαι στην Αγγλία πέντε μέρες. Κράτα μια πισινή. Μη νομίζεις ότι κι εμείς δεν τα βλέπαμε κάποτε όλα ροζ.

Και ποιος σου είπε εσένα ότι τα βλέπω όλα ροζ??? Από πού έβγαλες αυτό το συμπέρασμα?

Έχουμε μιλήσει ποτέ μαζί?

Με ξέρεις σαν άτομο?

Ξέρεις τις σκέψεις μου, τις αγωνίες μου, τις ανησυχίες μου?

Ας σοβαρευτούμε λίγο!!!! Η προσπάθεια να επιτεθούμε σε κάποιον απλά και μόνο γιατί διαφώνησε με το άτομο που συμπαθούμε, είναι εξωφρενική πια!!!!

Όσο για τα περί υπεράσπισης της φίλης μας, αυτά είναι ΒΛΑΚΕΙΕΣ.

Μόλις τα επιβεβαίωσες όμως, με τα άνω ό,τι νά' ναι γραπτά σου!!!!

Για πεστε μου τωρα οποιες ξερετε, αν δε δηλωθω στη ΔΟΥ κατ. εξωτερικου μεχρι το καλοκαιρι, υπαρχει κανενα θεμα; Και τι θα μου κανουν δηλαδη; (σημ. δεν εχουμε κανενα εισοδημα στην Ελλαδα).

Αν δεν έχεις κανένα εισόδημα στην Ελλάδα και δεν είσαι εσύ ούτε ο σύζυγός σου ελεύθερος επαγγελματίας, τότε δεν είσαι υποχρεωμένος να κάνεις φορολογική δήλωση και άρα δεν τρέχει και τίποτα αν δεν γραφτείς στη ΔΟΥ εξωτερικού.

Κρατάω μία επιφύλαξη μόνο (σοβαρή θα έλεγα) με το πιστοποιητικό φορολογικής κατοικίας. Δεν ξέρω μήπως πρέπει όλοι οι εργαζόμενοι στο εξωτερικό να το καταθέσουν, οπότε ίσως πρέπει τελικά να γραφτείς στη ΔΟΥ εξωτερικού. Μόνο γι αυτό...

Είσαι τελείως φάουλ.

Το να λες εσύ κάτι και να λέει κάποιος άλλος "πρώτη φορά το ακούω" δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ το ίδιο πράγμα με το να σε λέει ψεύτρα. Είναι συνέχιση της συζήτησης. Όπως συνέχιση είναι να κοιτάζει τα λινκ που παραθέτεις και να σχολιάζει αναλόγως - όπως άλλωστε κάνεις κι εσύ.

Επίσης όταν κάποιος (που έχει ζήσει σε αυτή την κ*λοχώρα πάνω από 10 χρόνια δηλαδή πολύ περισσότερο από εσένα) λέει ότι γενικά συμβαίνει το Α ή το Β μιλάει γενικά. Δεν λέει ότι συμβαίνει στο 100% των περιπτώσεων. Το ότι εσύ βρήκες οδοντίατρο εύκολα δεν σημαίνει ότι αυτός είναι ο κανόνας. Το ότι ένα σχολείο έχει κάποια after school clubs δωρεάν, δεν σημαίνει ότι αυτός είναι ο κανόνας. Το ότι ο άντρας σου βρήκε δουλειά δεν σημαίνει ότι η αγορά κινείται. Το ότι στο δικό σου σχολείο δεν δίνουν γλυκά δεν σημαίνει ότι σε ένα άλλο σχολείο δεν δίνουν γλυφιτζούρια. Είσαι στην Αγγλία πέντε μέρες. Κράτα μια πισινή. Μη νομίζεις ότι κι εμείς δεν τα βλέπαμε κάποτε όλα ροζ.

Όσο για τα περί υπεράσπισης της φίλης μας, αυτά είναι ΒΛΑΚΕΙΕΣ. Δεν γνωρίζω καμία κοπέλα εδώ μέσα, δεν έχω μιλήσει σε καμία μέσω FB, ημέιλ, τηλεφώνου και δεν έχω συναντήσει καμία in real life. Έχω ανταλλάξει δυο-τρία μυνήματα μέσω ΠΜ με κάποια άτομα και αυτό είναι όλο. Μιλάω όταν έχω κάτι να πω και έχω λάβει αρκετά προσβλητικά σχόλια εις απάντησιν οπότε πλέον μιλάω λιγότερο και πολύ επιλεκτικά. Αλλά αυτό το πράγμα που έγινε χθες και συνεχίζεται σήμερα είναι απίστευτο. Θα έπρεπε να ντρέπεστε και οι δύο που μαλλιοτραβηχτήκατε, αλλά κυρίως εσύ που πας γυρεύοντας για καυγά και συνεχίζεις να τρώγεσαι με όλους.

Πού ακριβώς είπε η κοπέλα οτι αυτά που είπε η ίδια είναι ο κανόνας; Είτε σκόπιμα αλλοιώνετε αυτά που λέμε για να δημιουργείτε λανθασμένες εντυπώσεις είτε όντως κάτι δεν πάει καλά με σας και διβάζετε ότι να ναι. Εγώ δεν είδα πουθενά η Κατρίν να τρώγεται για καυγα. Είδα μια κοπέλα να περιγράφει τις δικές της ως τώρα εμπειρίες στην Αγγλία. Όσο για την παραπληροφόρηση έχω πολλές ενδείξεις για το ποιος την κάνει εδω μεσα. Είναι τουλάχιστον υποκριτικό να κατακρίνουμε τους άλλους για πράγματα τα οποία εμείς κάνουμε κατα κόρον και μετά να λέμε κι από πανω οτι πρεπει να ντρέπονται. Ελεος ολοκληρες γυναίκες ΕΛΕΟΣ απλά... δεν τολμάμε να μιλήσουμε πια. Διαστρεβλώνονται τα πάντα αναλόγως πώς βολεύει τον καθένα απλά και μόνο για να παραστησει τον ανώτερο. Ε λοιπόν μπορεί μεταξύ σας να χαίρεστε που και καλά μας την είπατε αλλά όποιος τα βλέπει αυτά που λέγονται εδώ μέσα μπορεί άνετα να βγάλει συμπεράσματα για το ποιες γουστάρουν καυγάδες, είναι ειρωνικές, αγενέστατες, πολύξερες και παραπληροφορούν τον κόσμο.

Και τέλος να πω οτι είστε πολύ άστειες... πετάγεστε σε έναν καυγά λέτε το γελοίο "δεν θέλω να ανακατευτώ" και μετά κατηγορείτε την μία πλευρά και υποστηρίζετε την άλλη με υφάκι τύπου ας το μωρέ το χαζό μην ασχολείσαι εσύ που είσαι ανωτέρου επιπέδου!!!

Κρατάω μία επιφύλαξη μόνο (σοβαρή θα έλεγα) με το πιστοποιητικό φορολογικής κατοικίας. Δεν ξέρω μήπως πρέπει όλοι οι εργαζόμενοι στο εξωτερικό να το καταθέσουν, οπότε ίσως πρέπει τελικά να γραφτείς στη ΔΟΥ εξωτερικού. Μόνο γι αυτό...

Κι αν αλλαξω χωρα θα πρεπει καθε φορα να τρεχω να τους ενημερωνω κι αυτους; Ουφ....

Διαφημίσεις

Και τέλος να πω οτι είστε πολύ άστειες... πετάγεστε σε έναν καυγά λέτε το γελοίο "δεν θέλω να ανακατευτώ" και μετά κατηγορείτε την μία πλευρά και υποστηρίζετε την άλλη με υφάκι τύπου ας το μωρέ το χαζό μην ασχολείσαι εσύ που είσαι ανωτέρου επιπέδου!!!

Λυπάμαι πολύ που θεωρείς αυτά που λέω γελοία.

Λυπάμαι ακόμα περισσότερο που ασχολήθηκα με άτομα τα οποία προφανώς ψάχνουν αιτία να καυγαδίσουν.

Λες ότι δεν τολμάτε να μιλήσετε, αλλά μια χαρά βρίζετε όταν έρθει η σειρά σας.

Εγώ δεν είπα κανέναν χαζό ούτε είπα ότι είμαι ανωτέρου επιπέδου. Αυτά είναι λόγια που τα βάζεις εσύ στο στόμα μου, άγνωστο για ποιον λόγο. Για να δημιουργήσεις εντυπώσεις ίσως; Για να με παρακινήσεις να ξεκατινιαστώ; Για κάποιον άλλο λόγο που μου διαφεύγει;

Δεν θέλω απαντήσεις, οι ερωτήσεις μου είναι ρητορικές. Ό,τι είχα να πω το είπα. Δεν χρωστάω σε καμία εδώ μέσα, γι' αυτό τα τσαμπουκαλίκια σας αλλού.

Δεν είπα οτι τα είπες εσύ. Γενικά μιλάω. Και το γεγονός οτί βαρεθήκαμε να δεχόμαστε τις ειρωνείες σαν τα πρόβατα και απαντήσαμε σε ανάλογο ύφος δεν είναι τσαμπουκαλίκια. Το τελευταίο κομμάτι του μηνύματός μου αναφερόταν σε αυτές που χρησιμοποίησαν την φράση που αναφέρω. Εσύ το έκανες;;; Αν όχι τότε δεν υπάρχει λόγος να μυγιάζεσαι ;)

Alice έκανα την διαδικασία προχθές.

Πήγα στην ΔΟΥ που ήμουν εγγεγραμμενη και συμπλήρωσα δυο έντυπα, το Μ1 και Μ7. Οσο βρισκόμουν Αγγλία είχα μιλήσει με την ΔΟΥ κατοίκων εξωτερικού και μου είπαν οτι την διαδικασία έπρεπε να την κανω στην δικη μου ΔΟΥ. Πηρα μαζι μου μια βεβαίωση απο Αγγλία οτι κατοικω πια εκει καθώς και payslips κάποιων μηνών (απο την εταιρεία του άντρα μου) και πήγα. Οταν πήγα στην ΔΟΥ στο τμήμα Μητρώου η προϊσταμένη μου είπε οτι κακώς πήγα εκει αλλα της είπα οτι με έστειλε εκει η ΔΟΥ κατοίκων εξωτερικού. Πρωτο ξένερωμα.

Μετα τις έδωσα τα δικαιολογητικά μου τα πέταξε πίσω, ούτε τα κοίταξε. Δεύτερο ξένερωμα.

Ορισα αντικλητο με υπεύθυνη δήλωση που έφτιαξα στο ΚΕΠ διαφορετικα θα έπρεπε να παω μαζι του για την συμπλήρωση του έντυπου Μ7. Στο ΚΕΠ δημιουργήθηκε αλλο ζήτημα γιατι δεν μπορείς να ορισεις αντικλητο γενικά για φορολογικά θέματα, αυτο απαιτεί πληρεξούσιο, έτσι διευκρίνισα οτι ειναι για μεταβολή ατομικών στοιχείων.

Τελικα η δουλεια έγινε εχω βεβαίωση οπου αναγράφεται οτι ειμαι μόνιμη κάτοικος Ηνωμενου Βασιλείου και υπάγομαι στην ΔΟΥ κατοίκων εξωτερικού. Το τρίτο ξένερωμα ήταν οταν ξεφυσαγε οτι αυτη ειναι προϊσταμένη και οτι δεν πρεπει να ασχολείται με κλειδαριθμους και τέτοια ποταπα θέματα... Αθάνατη Ελλάδα...

Να συμπληρώσω οτι δεν ειμαι σίγουρη οτι αν πας σε άλλη ΔΟΥ με άλλη φανταστρουμφικη υπάλληλο η διαδικασία θα ειναι 100% ιδια. Ούτως η άλλως οτι γουστάρουν κανουν...

Σε ευχαριστώ πολύ για την πολύ αναλυτική παρουσίαση! Έχω δύο ερωτήσεις:

1. Πήγες εσύ και μετέφερες τη ΔΟΥ σας, ενώ κάνεις φορολογική δήλωση με τον άντρα σου; Γιατί, από ό,τι ξέρω, δεν μπορεί να πάει η σύζυγος (εδώ, παλιότερα που είχαμε επιστροφή φόρου, μόνο ο άντρας μου μπορούσε να την εισπράξει!)

2. Μήπως γνωρίζεις εάν υπάρχει προθεσμία για αυτό? Εσύ είχες κάνει δήλωση πέρσυ και δήλωσες εισοδήματα στο εξωτερικό, ή το έκανες προληπτικά για τη φετινή δήλωση?

Ευχαριστώ!

Όσον αφορά τις τελευταίες εξελίξεις στο theadaki μας, θα ήθελα να πω κι εγώ την άποψή μου αυτή τη φορά, παρόλο που συνήθως το αποφεύγω. Βλέπω όμως ότι έχετε φέρει την Katrin εκτός εαυτού, και είναι λογικό από ένα σημείο και μετά.

Η Ελένη έχει προσφέρει παρα πολλά εδώ και η βοήθειά της έχει υπάρξει κατά καιρούς πολύτιμη. Όμως θα ήθελα να σχολιάσω ότι η Ελένη έχει υπάρξει εξαιρετικά αρνητική στο θέμα της Αγγλίας. Καθώς η ίδια είχε προφανώς από καιρό πάρει την απόφασή της να φύγει από την Αγγλία (και πολύ καλά έκανε, μακάρι όλες να ήμασταν στην πατρίδα μας) προσπαθούσε ίσως υποσυνείδητα να υποστηρίξει αυτή την απόφαση, κι έτσι άρχισε να τα βλέπει όλα πολύ μαύρα στην Αγγλία. Δεν λέω ότι έγραφε ψέματα επίτηδες σε καμία περίπτωση. Λέω όμως ότι μετέφερε έναν αρνητισμό προς όλες εμάς που καλώς ή κακώς ετοιμαζόμασταν να έρθουμε εδώ και, όσα να'ναι, όπως αυτή ήθελε να πιστεύει ότι η Αγγλία δεν είναι καλή γι αυτό και φεύγει, έτσι κι εμείς θέλαμε να πιστεύουμε ότι εδώ που ερχόμαστε θα βρούμε κάτι καλύτερο. (Δεν ξέρω, για παράδειγμα, σε τι βοηθούσε το να ξέρει κάποιος ότι είναι παρα πολύ δύσκολο να βρει οδοντίατρο.... αυτό είναι κάτι που μπορεί να ανακαλύψει μόνος του στην πορεία. Εξάλλου, αυτό δεν θα επηρέαζε κανενός την απόφαση να φύγει, ούτε θα μπορούσε να προνοήσει κάπως-τι θα έκανε, θα έφερνε μαζί και τον οδοντίατρο από την Ελλάδα?).

Δεν θυμάμαι συγκεκριμένα posts, το μόνο που θυμάμαι είναι πως τον πρώτο μου καιρό εδώ όλο θυμόμουν τα αρνητικά που είχα διαβάσει από την Ελένη. Δικαίωμά της φυσικά είναι να γράφει ό,τι θέλει και ό,τι πιστεύει. Άλλους αυτό τους ενοχλεί, άλλους όχι. Αλλά μην βγάζουμε τρελλή την Katrin, υπάρχουν κι άλλοι εδώ που έχουν παρατηρήσει αυτά που λέει...

Δεν ξέρω, για παράδειγμα, σε τι βοηθούσε το να ξέρει κάποιος ότι είναι παρα πολύ δύσκολο να βρει οδοντίατρο.... αυτό είναι κάτι που μπορεί να ανακαλύψει μόνος του στην πορεία. Εξάλλου, αυτό δεν θα επηρέαζε κανενός την απόφαση να φύγει, ούτε θα μπορούσε να προνοήσει κάπως-τι θα έκανε, θα έφερνε μαζί και τον οδοντίατρο από την Ελλάδα?

Όχι, σαφώς δεν μπορεί να φέρει μαζί του οδοντίατρο από την Ελλάδα, μπορεί όμως να προνοήσει να έχει κάνει στην Ελλάδα ένα τελευταίο τσεκ απ ή να έχει τελειώσει οδοντιατρικές εργασίες που έχει ξεκινήσει ή που έχει αμελήσει.

Έτσι ακριβώς την πάτησαν κάποιοι φίλοι μας που πήγαν Γερμανία, τους είχαν πει ότι εκεί ο οδοντίατρος είναι φτηνός γιατί πληρώνουν συμμετοχή μόνο 40% αλλά όταν πήγαν ανακάλυψαν ότι αυτό δεν ισχύει και ότι έπρεπε να πληρώσουν το 100% σε τιμές Γερμανίας και τώρα παραπονιούνται επειδή ξεπαραδιάστηκαν.

Το ίδιο ισχύει για όλους τους ειδικούς γιατρούς, γυναικολόγο, ενδοκρινολόγο, παιδίατρο. Αν έχεις λόγο να θέλεις να δεις κάποιον από αυτούς τους γιατρούς, τότε καλό είναι να το κάνεις πριν έρθεις Αγγλία. Αν δεν έχεις λόγο και δεν σε ενδιαφέρει π.χ. να κάνεις γυναικολογική εξέταση ή υπέρηχο, τότε όλα καλά, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα πριν την αναχώρησή σου.

Το ότι η αρνητικότητα της Ελένης δεν βοηθούσε εσένα που ήθελες να τα δεις όλα θετικά, δε νομίζω ότι έχει νόημα ως παράπονο. Εδώ είναι ανοιχτό φόρουμ και ο καθένας εκφράζεται ανάλογα με τα πιστεύω του. Αν θέλεις μόνο θετικές σκέψεις ή μόνο απόψεις που αφορούν στα δικά σου δεδομένα, το σωστό είναι να ανοίξεις ένα χωριστό θρεντ (όπως άλλωστε έχουν κάνει αρκετά κορίτσια) και να πεις παρακαλώ πέστε μου μόνο τα καλά ή παρακαλώ απαντήστε μου μόνο για το χ ή το ψ.

(Λέω εσύ αλλά αναφέρομαι γενικά)

Διαφημίσεις

Αν δεν έχεις λόγο και δεν σε ενδιαφέρει π.χ. να κάνεις γυναικολογική εξέταση ή υπέρηχο

Δεν κάνουν τέτοιες εξετάσεις εδώ;

Σήμερα γράφτηκα στον gp και είχε ερώτηση πότε έκανα τελευταία φορά τεστ παπ και θεώρησα ότι κάνουν... λάθος θεώρησα; :?

Πάντως στην reception που ρώτησα αν έχει γυναίκα νοσοκόμα για τα των γυναικολογικών εξετάσεων μου είπε πως ναι και χάρηκα και γω...

Marija παραδέχομαι ότι αυτά που γράφεις για οδοντίατρο/γιατρό είναι λογικά. Όμως σκέψου ότι οποιοσδήποτε λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος που φεύγει για μια ξένη χώρα για άγνωστο χρονικό διάστημα, φροντίζει αυτά να τα τακτοποιήσει πριν φύγει. Εγώ έκανα τσεκ απ, τεστ παπ, όλα τα οδοντιατρικά, για να μην αναφέρω ότι έφερα φάρμακα αξίας 200 ευρώ, ακριβώς επειδή δεν ήξερα ακριβώς τι θα συναντήσω μπροστά μου. Ό,τι ερώτηση έχω κάνει, αφορά γενικότερα τι γίνεται εδώ και όχι τις πρώτες μου μέρες εδώ.

Σε κάθε περίπτωση, φυσικά και έχει ο καθένας δικαίωμα να τα λέει όπως θέλει και εννοείται ότι δεν θέλω μόνο τα θετικά. Αλλά δεν θέλω κι έναν μόνιμο αρνητισμό. Εννοείται ότι κανέναν δεν ενδιαφέρει το τι θέλω εγώ, απλά κάνω μία παρατήρηση, θεωρώ ότι αυτό έχω δικαίωμα να το κάνω, σωστά;

Είδα ότι η Κατρίν είναι εκτός εαυτού για κάτι που έχω παρατηρήσει κι εγώ. Αυτό μόνο καταθέτω, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Να προσθέσω ότι ο τρόπος που απάντησες ήταν πολύ "πολιτισμένος", εάν κάναμε όλες μία προσπάθεια να είμαστε πιο ήπιες, σίγουρα θα περνούσαμε καλύτερα.

Δεν κάνουν τέτοιες εξετάσεις εδώ;

Σήμερα γράφτηκα στον gp και είχε ερώτηση πότε έκανα τελευταία φορά τεστ παπ και θεώρησα ότι κάνουν... λάθος θεώρησα; :?

Πάντως στην reception που ρώτησα αν έχει γυναίκα νοσοκόμα για τα των γυναικολογικών εξετάσεων μου είπε πως ναι και χάρηκα και γω...

Εδώ κάνεις τεστ παπ κάθε τρία χρόνια. Στο κάνει νοσοκόμα, η οποία δεν σου κάνει παράλληλα γυναικολογική εξέταση, υπέρηχο κλπ. Επίσης δεν βλέπεις γυναικολόγο, μόνο νοσοκόμα.

Αν καλύπτεσαι με ένα απλό τεστ ΠΑΠ ανά τριετία, όλα ΟΚ.

Marija παραδέχομαι ότι αυτά που γράφεις για οδοντίατρο/γιατρό είναι λογικά. Όμως σκέψου ότι οποιοσδήποτε λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος που φεύγει για μια ξένη χώρα για άγνωστο χρονικό διάστημα, φροντίζει αυτά να τα τακτοποιήσει πριν φύγει. Εγώ έκανα τσεκ απ, τεστ παπ, όλα τα οδοντιατρικά, για να μην αναφέρω ότι έφερα φάρμακα αξίας 200 ευρώ, ακριβώς επειδή δεν ήξερα ακριβώς τι θα συναντήσω μπροστά μου. Ό,τι ερώτηση έχω κάνει, αφορά γενικότερα τι γίνεται εδώ και όχι τις πρώτες μου μέρες εδώ.

Δε νομίζω ότι κάποιος που δεν κάνει οδοντιατρικό τσεκ απ ή τεστ ΠΑΠ πριν φύγει από την Ελλάδα μπορεί να θεωρηθεί μη λογικά σκεπτόμενος. Και στην τελική αν οι λογικά σκεπτόμενοι τα κάνουν αυτά, εσύ λες ότι δεν πρέπει να προειδοποιούμε τους μη λογικά σκεπτόμενους; Να λέμε δηλαδή άστην αυτή, δεν έχει πάρει πρέφα τι γίνεται, θα έρθει στην Αγγλία και θα δει ότι δεν κάνουν γυναικολογικές εξετάσεις ή ότι δεν σε παρακολουθεί ενδοκρινολόγος ή ότι είναι δύσκολο να βρεις καλό οδοντίατρο και θα μάθει? Δεν μου φαίνεται σωστή αντιμετώπιση αυτή.

Σίγουρα είναι πολύ πιο εύκολο να μην πεις τίποτα όταν βλέπεις κάποιον που ετοιμάζεται να βουτήξει στο κενό χωρίς αλεξίπτωτο, σίγουρα είσαι πιο αρεστός όταν δεν λες τίποτα αρνητικό, είναι όμως σωστό να μην μιλάς;

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...