Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Κατριν καταρχην το "εμεις" δε σημαινει εγω και αλλοι!
....

εμεις να δεις ποσο διασκεδαστικο βρισκουμε το οτι εισαι Αγγλια ενα μηνα και νομιζεις τα ξερεις ολα. .......

Εμ, δεν μας είπες ότι μιλάς για τον εαυτό σου στον πληθυντικό!!!!! lol-053.giflol-053.giflol-053.gif

Έτσι εξηγούνται πολλά!!!! lol-047.gif

οκ, δεν θα σου ξαναμιλήσω, μην στενοχωριέσαι άλλο!

Διόρθωση:

Μη στενοχωριέστε άλλο Ελένες! lol-045.giflol-045.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμ, δεν μας είπες ότι μιλάς για τον εαυτό σου στον πληθυντικό!!!!! lol-053.giflol-053.giflol-053.gif

Έτσι εξηγούνται πολλά!!!! lol-047.gif

οκ, δεν θα σου ξαναμιλήσω, μην στενοχωριέσαι άλλο!

Διόρθωση:

Μη στενοχωριέστε άλλο Ελένες! lol-045.giflol-045.gif

Να σαι καλά με έκανες και γέλασα... τουλάχιστον δεν χαραμίστηκε όλο το απόγευμά μου!! :P

Άλλα λέω άλλα (θελεις να) καταλαβαίνεις. Εγώ όπως είπα ήρθα εδω τίμια και όμορφα να δουλέψω, να πληρώσω τους φορους μου και να προσφερω στην χωρα οσο και οπως μπορω. Δεν ηρθα να γινω βαρος και να προκαλω προβληματα και φασαριες. Αν εσυ αυτο εκανες σαν μεταναστρια τοτε καλως εκανες και γυρισες πισω. Και μην συγκρινεις τον ξενο που θα ερθει επισκεπτης με εναν που απαιτει να θεωρει ελληνας πολιτης και εχει απαιτησεις απο το κρατος οταν ο ιδιος αρνειται να εκπληρωσει τις υποχρεωσεις που εχει(οταν παει να τσεπωσει το επιδομα μια χαρα τα μιλαει τα ελληνικα ε;;-ναι αυτο που εσυ αμφισβητεις οτι παιρνει αλλα που εγω ειδα με τα ματια μου-αραγε ποια ειναι η τρελη που δεν ξερει τι της γινεται;;:wink:.

Λυπαμαι αλλα ειλικρινα δεν μπορω να συνεχισω να συζηταω μαζι σου. Να εχω μπει στο τριπακι να αποδειξω τι;;; Σε ποιον;;; Αξιζει πραγματικα να προσπαθω; Να εχω τρελο πονοκεφαλο; Να με φτανεις σε σημειο να αμφισβητω τον εαυτο μου; Οχι δεν αξιζει. Γι αυτο το κοβω εδω. Να εισαι καλα και να περνας καλα στην φουσκα που εχεις δημιουργησει. Και ευχομαι να μην αναγκαστεις μια μερα να βγαλεις τις παρωπιδες που φορας και να αντιμετωπισεις την πραγματικοτητα.

Ειναι ενδιαφερον να δουμε πως αυτο που λες οτι πηγες Αγγλια να δουλεψεις και να προσφερεις και οχι να καθεσαι και να παιρνεις επιδοματα ερχεται σε αντιπαραθεση με οσα ειχες πει παλιοτερα οπως

"Εμενα πάλι με όλο αυτό μου γεννήθηκε άλλη απορία...

Είσαστε εναντίον του να παρει κάποιος που μόλις εφτασε στην χωρα επιδοματα κτλ γιατί θεωρείτε οτί δεν τα δικαιούται(αν και νομίζω οτί υπάρχουν αρμόδιοι να το κρίνουν αυτό αλλά τέλος πάντων). Από την άλλη όταν πλακώνουν σαν τις μύγες οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα αν ξεσηκωθεί ο κόσμος για το πόσα επιδόματα παίρνουν κτλ αμέσως αποκαλείται ρατσιστής. Δυο μέτρα και δυο σταθμά όπου μας βολεύει; Κατακρίνετε όποιον παίρνει επίδομα αλλά αν βρεθείτε άνεργες ή δεν ξέρω γω τι μια χαρα θα τρέξετε στον ΟΑΕΔ να πάρετε το επίδομα. Και πιστέψτε με τα επιδόματα δε τα παίρνουν αβέρτα λάθος σας πληροφόρησαν. Μην κρίνετε τόσο αυστηρά τους γύρω σας αν δεν θέλετε να κριθείτε και οι ίδιες."

Αρα εσυ εισαι ΟΚ να παιρνεις επιδοματα, αλλα οι μεταναστες της Ελλαδας οχι...δε λεω αλλα. Δεν θα γραψω ξανα σε αυτο το θρεντ κατοικειται απο ρατσιστριες και ημιμαθεις...

Κατριν επιβεβαιωνεις πανυγηρικα αυτο που λενε¨: oi ηλιθιοι ειναι ανικητοι. Σου εξηγησα αλλα.....Γεια σας και καλα να περνατε.

Eleni

bd5c7983f7.png

Την παραπληροφόρηση προσπαθώ να αποτρέψω......

...όπως π.χ. το γεγονός ότι το link που παρέθεσες δεν οδηγεί σε κυβερνητικό σάιτ

Δεν θέλω να ανακατευτώ στον τσακωμό... αλλά όταν μιλάμε για after school clubs κι εσύ παραθέτεις λινκ που λέει ότι οι εκδρομές σε κάποιο σχολείο είναι δωρεάν (αλλά μόνο όταν γίνονται σε ώρες σχολείου), αυτό δεν είναι παραπληροφόρηση; Κατ' αρχήν τι σχέση έχουν οι εκδρομές με τα after school clubs?

Επιπλέον το λινκ της Ελένης όντως παραπέμπει σε "κυβερνητικό" σάιτ, συγκεκριμένα αυτό: http://www.ofsted.gov.uk/ και διάφορα άλλα όπως http://www.estyn.gov.uk/ και http://www.educationscotland.gov.uk/inspectionandreview/index.asp

Πραγματικά δεν βλέπω για ποιο πράγμα κατηγορείς την Ελένη. Εσύ είσαι που έδωσες λάθος πληροφορίες σχετικά με τα after school clubs και παρότι είμαι σίγουρη πως δεν το έκανες με σκοπό να παραπληροφορήσεις, θα έπρεπε απλά να πεις ένα "σόρρυ λάθος" και να τελείωνε εκεί η ιστορία. Όχι να κάνεις κατά μέτωπο επίθεση και να καταλήξετε να μαλλιοτραβιέστε. Είναι κρίμα, πραγματικά.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Η λογιστρια μου ειναι μισανθρωπος, κ ακρη δεν μπορω να βγαλω. Τελοσπαντων, απο ο,τι καταλαβα πρεπει να παρουμε τη βεβαιωση φορολογικης κατοικιας, να την μεταφρασουμε εδω στο προξενειο( το οποιο επισης δεν απαντα ) κ να κανουμε κ μια εξουσιοδοτηση σε καποιον δικο μας να μας γραψει στη δου κατοικων εξωτερικου μεχρι 29.3. Το εχει κανει καμια μεχρι τωρα να μου το επιβεβαιωσει οτι μονο αυτα χρειαζονται;

Alice έκανα την διαδικασία προχθές.

Πήγα στην ΔΟΥ που ήμουν εγγεγραμμενη και συμπλήρωσα δυο έντυπα, το Μ1 και Μ7. Οσο βρισκόμουν Αγγλία είχα μιλήσει με την ΔΟΥ κατοίκων εξωτερικού και μου είπαν οτι την διαδικασία έπρεπε να την κανω στην δικη μου ΔΟΥ. Πηρα μαζι μου μια βεβαίωση απο Αγγλία οτι κατοικω πια εκει καθώς και payslips κάποιων μηνών (απο την εταιρεία του άντρα μου) και πήγα. Οταν πήγα στην ΔΟΥ στο τμήμα Μητρώου η προϊσταμένη μου είπε οτι κακώς πήγα εκει αλλα της είπα οτι με έστειλε εκει η ΔΟΥ κατοίκων εξωτερικού. Πρωτο ξένερωμα.

Μετα τις έδωσα τα δικαιολογητικά μου τα πέταξε πίσω, ούτε τα κοίταξε. Δεύτερο ξένερωμα.

Ορισα αντικλητο με υπεύθυνη δήλωση που έφτιαξα στο ΚΕΠ διαφορετικα θα έπρεπε να παω μαζι του για την συμπλήρωση του έντυπου Μ7. Στο ΚΕΠ δημιουργήθηκε αλλο ζήτημα γιατι δεν μπορείς να ορισεις αντικλητο γενικά για φορολογικά θέματα, αυτο απαιτεί πληρεξούσιο, έτσι διευκρίνισα οτι ειναι για μεταβολή ατομικών στοιχείων.

Τελικα η δουλεια έγινε εχω βεβαίωση οπου αναγράφεται οτι ειμαι μόνιμη κάτοικος Ηνωμενου Βασιλείου και υπάγομαι στην ΔΟΥ κατοίκων εξωτερικού. Το τρίτο ξένερωμα ήταν οταν ξεφυσαγε οτι αυτη ειναι προϊσταμένη και οτι δεν πρεπει να ασχολείται με κλειδαριθμους και τέτοια ποταπα θέματα... Αθάνατη Ελλάδα...

Να συμπληρώσω οτι δεν ειμαι σίγουρη οτι αν πας σε άλλη ΔΟΥ με άλλη φανταστρουμφικη υπάλληλο η διαδικασία θα ειναι 100% ιδια. Ούτως η άλλως οτι γουστάρουν κανουν...

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

Κιμαααααλλλ! Δες εδω τι σου βρηκα για τις Αποκριες!

http://kritipoliskaihoria.blogspot.gr/2013/03/2013.html?spref=fb

Ειναι δωρεαν και τα παιδακια σου θα καταευχαριστηθουν!

Επισης στη γειτονια σου εχει συναυλια η Ματουλα Ζαμανη το Σαββατο με εισοδο 10 ευρω...:P Στο Σινε Στουντιο:P

Α σ'ευχαριστώ πολύ Ελένη!

Σήμερα θα πάμε σίγουρα!Αν έρθετε κι εσείς και ακούσετε οικογένεια να μιλάνε στα αγγλικά,είμαστε εμείς!Ένας άλλος τρόπος να μας γνωρίσετε είναι πάντα ο μπαμπάς ή εγώ τρέχουμε πίσω από το μικρό ή ο μπαμπάς τον βάζει στους ώμους του χα χα χα

Τώρα είμαι λίγο άσχετη.........ποια είναι η Μαγούλα Ζαμανη:oops:

Το στούντιο είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου!

Τα μικρά σίγουρα θα καταχαρουν σήμερα και θέλω να τα πάω σε όσα πιο πολλά μπορώ,πήρε και η κόρη μου καινούργια στολή και θέλει να τη βάζει κάθε μέρα!

Δύσκολο όμως να την πηγαίνω κάθε μέρα,κάνω και κάτι μαθήματα τώρα,ξένη γλώσσα

Δε θέλω να ανακατεύω ον τσακωμο,αλλά δεν είναι καλύτερα να πάμε πρώτα στη χώρα,να δούμε που θα μένουμε,σε ποιο σχολείο θα πηγαίνουν τα παιδιά και εκεί να ρωτήσουμε?Δεν θα είναι σε όλα τα σχολεία το ίδιο.Και δεν είναι μόνο να στα κρατήσουν μέχρι να σχολιάσεις,αλλά έχουν και συχνά 1 εβδομάδα διακοπές κάθε δεν ξέρω πότε.

Δεν θέλω να ανακατευτώ στον τσακωμό... αλλά όταν μιλάμε για after school clubs κι εσύ παραθέτεις λινκ που λέει ότι οι εκδρομές σε κάποιο σχολείο είναι δωρεάν ....

Από όλα όσα έλεγαν οι επιστολές, εσύ τις εκδρομές συγκράτησες? :confused:

Μάλλον σου χρειάζεται επειγόντως μία! :P

Κατρίν μου δόξα τω Θεώ από εκδρομές άλλο τίποτα. Το Αθήνα-Λονδίνο το έχω κάνει Παγκράτι-Κολιάτσου :P

Σχολίασα την επίθεση που έκανες στην Ελένη, την κατηγόρησες ότι παραπληροφορεί. Και έδωσα δύο παραδείγματα δικής σου παραπληροφόρησης στο πιο πρόσφατο ποστ. Δηλαδή τι άλλο να πω, συζητάμε ένα πράγμα κι εσύ αναφέρεσαι σε κάτι εντελώς διαφορετικό, αυτό δεν είναι ο ορισμός της παραπληροφόρησης;

Τις προσβολές και τα μαλλιοτραβήγματα τα αντιπαρέρχομαι, δεν είχα καν διάθεση να τα διαβάσω.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Δεν είναι καλύτερα να πάμε πρώτα στη χώρα,να δούμε που θα μένουμε,σε ποιο σχολείο θα πηγαίνουν τα παιδιά και εκεί να ρωτήσουμε?Δεν θα είναι σε όλα τα σχολεία το ίδιο.Και δεν είναι μόνο να στα κρατήσουν μέχρι να σχολιάσεις,αλλά έχουν και συχνά 1 εβδομάδα διακοπές κάθε δεν ξέρω πότε.

Ναι, έτσι είναι, αλλά καμιά φορά όταν δεν ξέρεις τι ισχύει, ρωτάς για να έχεις μια ιδέα. Αυτό που ισχύει γενικά είναι ότι τα σχολεία τελειώνουν γύρω στις 3-3:30 και αν θέλεις να δουλέψεις φουλ ωράριο πρέπει να πληρώσεις για after school club μέχρι τις 6 ή τις 6:30 ή να πάρεις childminder. Αυτές οι επιλογές είναι ένα έξτρα έξοδο για μια οικογένεια, οπότε καλό είναι να υπολογιστούν από πριν, αφού αναλόγως με την περιοχή το έξοδο μπορεί να είναι αξιόλογο.

Δεν συζητώ καν για περιπτώσεις που δουλεύεις βάρδιες ή το ωράριό σου είναι σπαστό, τότε δεν σε σώζει ούτε το after school club!

Ναι, έτσι είναι, αλλά καμιά φορά όταν δεν ξέρεις τι ισχύει, ρωτάς για να έχεις μια ιδέα. Αυτό που ισχύει γενικά είναι ότι τα σχολεία τελειώνουν γύρω στις 3-3:30 και αν θέλεις να δουλέψεις φουλ ωράριο πρέπει να πληρώσεις για after school club μέχρι τις 6 ή τις 6:30 ή να πάρεις childminder. Αυτές οι επιλογές είναι ένα έξτρα έξοδο για μια οικογένεια, οπότε καλό είναι να υπολογιστούν από πριν, αφού αναλόγως με την περιοχή το έξοδο μπορεί να είναι αξιόλογο.

Δεν συζητώ καν για περιπτώσεις που δουλεύεις βάρδιες ή το ωράριό σου είναι σπαστό, τότε δεν σε σώζει ούτε το after school club!

Ακριβώς!Γι'αυτό προτιμώ να ρωτάω τις κουνιαδες μου που μένουν σε διαφορετικές πόλεις και η καθεμία τα λέει και διαφορετικά.Εντάξει δεν έχουν όλοι κάποιον εκεί να πάρουν πληροφορίες.Λογικό είναι όμως να ακούμε αυτούς που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία.

Διαφημίσεις

Μα αυτό είναι το θέμα. Δεν θέλουμε να ακούσουμε αυτόν με τη μεγαλύτερη εμπειρία. Ειδικά αν τύχει και αυτός που έχει μεγαλύτερη εμπειρία πει κάτι διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει (ή νομίζουμε ότι συμβαίνει) στη δική μας περίπτωση ουαί και αλίμονό του! Ανεμίζουμε την παντιέρα της παραπληροφόρησης και αρχίζουμε τις ειρωνίες και τις προσβολές. Τι να πεις...

Εδώ είχε γίνει ολόκληρο σόου για το θέμα των παιδικών σταθμών, επειδή είχαμε πει ότι στην Αγγλία δεν υπάρχουν δημόσιοι παιδικοί σταθμοί και μια κοπέλα (που δεν είχε πατήσει καν το πόδι της στη χώρα) ήταν σίγουρη ότι υπήρχαν. Το τι ακούσαμε δεν περιγράφεται. Μέχρι και ότι δεν θέλαμε να βοηθήσουμε για να μην έρθουν και μας πάρουν τις δουλειές. Καθότι φυσικά οι δικές μας δουλειές έχουν προαπαιτούμενο την ελληνική υπηκοότητα και τις προασπίζουμε αποθαρρύνοντας άλλους Έλληνες να περάσουν τις πόρτες του Ηνωμένου Βασιλείου :rolleyes:

Μα αυτό είναι το θέμα. Δεν θέλουμε να ακούσουμε αυτόν με τη μεγαλύτερη εμπειρία. Ειδικά αν τύχει και αυτός που έχει μεγαλύτερη εμπειρία πει κάτι διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει (ή νομίζουμε ότι συμβαίνει) στη δική μας περίπτωση ουαί και αλίμονό του! Ανεμίζουμε την παντιέρα της παραπληροφόρησης και αρχίζουμε τις ειρωνίες και τις προσβολές. Τι να πεις...

Έτσι!Όταν είπαμε στην οικογένεια εκεί ότι θέλουμε να πάμε,μας είπαν όλοι ότι κι εκεί είναι πολύ δύσκολα και πως έχουν τα πράγματα.Τί έπρεπε να πούμε?Οχι όλα τέλεια εμείς ερχόμαστε?Ξέρω και για τα σχολεία για τους γιατρούς για πείνα ανεργία κπα.

Πουθενά δεν είναι τέλεια και όταν αποφασίζουμε να πάμε να ζήσουμε σε μια άλλη χώρα καλό είναι να ξέρουμε όσο πιο πολλά μπορούμε από αυτούς που όπως και να το κανείς κάτι παραπάνω ξέρουν κι έχουν δει.......

Ειναι ενδιαφερον να δουμε πως αυτο που λες οτι πηγες Αγγλια να δουλεψεις και να προσφερεις και οχι να καθεσαι και να παιρνεις επιδοματα ερχεται σε αντιπαραθεση με οσα ειχες πει παλιοτερα οπως

"Εμενα πάλι με όλο αυτό μου γεννήθηκε άλλη απορία...

Είσαστε εναντίον του να παρει κάποιος που μόλις εφτασε στην χωρα επιδοματα κτλ γιατί θεωρείτε οτί δεν τα δικαιούται(αν και νομίζω οτί υπάρχουν αρμόδιοι να το κρίνουν αυτό αλλά τέλος πάντων). Από την άλλη όταν πλακώνουν σαν τις μύγες οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα αν ξεσηκωθεί ο κόσμος για το πόσα επιδόματα παίρνουν κτλ αμέσως αποκαλείται ρατσιστής. Δυο μέτρα και δυο σταθμά όπου μας βολεύει; Κατακρίνετε όποιον παίρνει επίδομα αλλά αν βρεθείτε άνεργες ή δεν ξέρω γω τι μια χαρα θα τρέξετε στον ΟΑΕΔ να πάρετε το επίδομα. Και πιστέψτε με τα επιδόματα δε τα παίρνουν αβέρτα λάθος σας πληροφόρησαν. Μην κρίνετε τόσο αυστηρά τους γύρω σας αν δεν θέλετε να κριθείτε και οι ίδιες."

Αρα εσυ εισαι ΟΚ να παιρνεις επιδοματα, αλλα οι μεταναστες της Ελλαδας οχι...δε λεω αλλα. Δεν θα γραψω ξανα σε αυτο το θρεντ κατοικειται απο ρατσιστριες και ημιμαθεις...

Κατριν επιβεβαιωνεις πανυγηρικα αυτο που λενε¨: oi ηλιθιοι ειναι ανικητοι. Σου εξηγησα αλλα.....Γεια σας και καλα να περνατε.

Ελενη είσαι μια απο τις σοβαρές φωνές του forum ανεξάρτητα αν σε κάποια πράγματα έχει τύχει να διαφωνησουμε. Θα σου πω αυτο που είπε και η fairy παλαιότερα. Μην χαλιεσαι. Και αλλες κοπέλες είπαν δεν ξαναγραφουν σε αυτο το θεμα και το εκαναν πραξη, αλλα τελικα ας σκεφτουμε ποιος χάνει? Τα κορίτσια που τσακωθηκατε η τα υπόλοιπα που δεν θα ακούσουν την εμπειρία κάποιου που έχει ζήσει στην Αγγλία επι σειρά ετών? Για αυτο θα πρότεινα ψυχραιμία, συνέχισε τον διάλογο και θα περάσει κι αυτο. Οπως είχε πει και η Χρυσσα παλαιότερα δεν έχει λογική κάποιος να θελει να παραπληροφορει ηθελημένα και αυτο ισχύει και για τις δυο σας, την Κατερινα και σενα, για μένα. Και επισης δεν υπάρχει και βραβείο ποιος τα ξερει καλύτερα, ας το καταλαβουμε επιτελους. Ολο αυτο σαν μια παρεξήγηση μου μοιαζει που ξεκίνησε με NHS και οδοντίατρους πήγε σε after school clubs και αν το αφήσουμε θα προχωρήσει σε γελοιότητα. Δηλαδη πως να το πω, απάντησα στην Alice μετα διάβασα τα υπόλοιπα και ντραπηκα.

RLcRp1.png

Μη βιάζεστε να τρέξετε να υπερασπίσετε τη φίλη σας! Καλή είναι η φιλία, αλλά καλό είναι να ξέρουμε και τι λέμε!

Αν θέλετε να είστε σοβαρές, δείτε πώς και ποιος ξεκίνησε το ζήτημα κι όχι απλά να ρίξουμε "μαύρο" σε όσους δεν είναι στην ομάδα μας!

Προσωπικά δεν αμφισβήτησα ούτε τη γνώμη, ούτε την εμπειρία κανενός! Όταν όμως λέω τη δική μου εμπειρία , απαιτώ να γίνει εξίσου σεβαστή με των υπολοίπων.

Το "δεν έχω ακούσει πουθενά το τάδε...", όταν απευθύνεται σε δική μου εμπειρία και όχι υπόθεση, με ενοχλεί αφάνταστα, καθώς συνιστά προσπάθεια να με εμφανίσει ως ψεύτρα, κάτι που φυσικά είναι συκοφαντικό και απαράδεκτο!

Αν κάποιος νομίζει ότι λέω ψέμματα, όταν υποστηρίζω κάτι, ας έχει τα μούτρα και τα κότσια να το πει καθαρά!!!!

Άλλωστε, το τι έχει ακούσει και το τι δεν έχει ακούσει κανείς. είναι ακριβώς μέρος της δικής του προσωπικής εμπειρίας, που πρέπει να γίνεται σεβαστή από τους υπολοίπους!

Στην ουσία δηλαδή του άνω θέματος, καλώς η καθεμιά να λέει ό,τι γνωρίζει, ας μην αμφισβητεί όμως και αυτά που μπορεί να γνωρίζω εγώ, ή ο οποιοσδήποτε άλλος, ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος ας λάβει υπόψη του όλες τις διαφορετικές πιθανόν απόψεις!

Εκτός εάν έχετε την άποψη ότι υπάρχει μία αυθεντία ανάμεσά μας που βρίσκεται υψηλότερα όλων των υπολοίπων και πρέπει να γίνεται σιωπή άπαξ και μιλήσει!!!

Προσωπικά δεν αμφισβήτησα ούτε τη γνώμη, ούτε την εμπειρία κανενός! Όταν όμως λέω τη δική μου εμπειρία , απαιτώ να γίνει εξίσου σεβαστή με των υπολοίπων.

Το "δεν έχω ακούσει πουθενά το τάδε...", όταν απευθύνεται σε δική μου εμπειρία και όχι υπόθεση, με ενοχλεί αφάνταστα, καθώς συνιστά προσπάθεια να με εμφανίσει ως ψεύτρα, κάτι που φυσικά είναι συκοφαντικό και απαράδεκτο!

Είσαι τελείως φάουλ.

Το να λες εσύ κάτι και να λέει κάποιος άλλος "πρώτη φορά το ακούω" δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ το ίδιο πράγμα με το να σε λέει ψεύτρα. Είναι συνέχιση της συζήτησης. Όπως συνέχιση είναι να κοιτάζει τα λινκ που παραθέτεις και να σχολιάζει αναλόγως - όπως άλλωστε κάνεις κι εσύ.

Επίσης όταν κάποιος (που έχει ζήσει σε αυτή την κ*λοχώρα πάνω από 10 χρόνια δηλαδή πολύ περισσότερο από εσένα) λέει ότι γενικά συμβαίνει το Α ή το Β μιλάει γενικά. Δεν λέει ότι συμβαίνει στο 100% των περιπτώσεων. Το ότι εσύ βρήκες οδοντίατρο εύκολα δεν σημαίνει ότι αυτός είναι ο κανόνας. Το ότι ένα σχολείο έχει κάποια after school clubs δωρεάν, δεν σημαίνει ότι αυτός είναι ο κανόνας. Το ότι ο άντρας σου βρήκε δουλειά δεν σημαίνει ότι η αγορά κινείται. Το ότι στο δικό σου σχολείο δεν δίνουν γλυκά δεν σημαίνει ότι σε ένα άλλο σχολείο δεν δίνουν γλυφιτζούρια. Είσαι στην Αγγλία πέντε μέρες. Κράτα μια πισινή. Μη νομίζεις ότι κι εμείς δεν τα βλέπαμε κάποτε όλα ροζ.

Όσο για τα περί υπεράσπισης της φίλης μας, αυτά είναι ΒΛΑΚΕΙΕΣ. Δεν γνωρίζω καμία κοπέλα εδώ μέσα, δεν έχω μιλήσει σε καμία μέσω FB, ημέιλ, τηλεφώνου και δεν έχω συναντήσει καμία in real life. Έχω ανταλλάξει δυο-τρία μυνήματα μέσω ΠΜ με κάποια άτομα και αυτό είναι όλο. Μιλάω όταν έχω κάτι να πω και έχω λάβει αρκετά προσβλητικά σχόλια εις απάντησιν οπότε πλέον μιλάω λιγότερο και πολύ επιλεκτικά. Αλλά αυτό το πράγμα που έγινε χθες και συνεχίζεται σήμερα είναι απίστευτο. Θα έπρεπε να ντρέπεστε και οι δύο που μαλλιοτραβηχτήκατε, αλλά κυρίως εσύ που πας γυρεύοντας για καυγά και συνεχίζεις να τρώγεσαι με όλους.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...