Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Δεν το υποτιμω καθολου, σιγουρα ειναι μεγαλο εξοδο η childminder. Παρολα αυτα ομως δεν ειναι διαθεσιμο αυτο σε ολα τα σχολεια συν οτι...δεν ειναι after school club αυτο! ειναι οτι στα κρατανε, και το αφτερ σκουλ κλαμπ αρχιζει μετα....για οσα θελουν να συμμετεχουν.

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχει καταντήσει γραφικό και ιδιαίτερα κουραστικό (και το έχουν τονίσει πολλά άτομα κατά καιρούς), κάθε φορά που κάποιος λέει κάτι καλό γι αυτή τη χώρα, να πετάγεται ένα συγκεκριμένο άτομο και να προσπαθεί να πείσει για το αντίθετο, χωρίς να έχει δίκιο (πράγμα που στη συνέχεια φαίνεται, καθώς ανασκευάζει τα προηγούμενα για τα οποία μόλις πριν επέμενε!).

Είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει σε κάποιους, ΝΑΙ, έχει και καλά πράγματα να δώσει στους πολίτες η Αγγλία!

Δεν ξέρω σε ποιο μέρος ζούσαν κάποιοι, όπου γιατρούς δεν είχε, μισθούς δεν έδινε, τα πάντα ήταν πανάκριβα, η ζωή αφόρητη κλπ. κλπ....και πρέπει οπωσδήποτε να πιστέψουμε ότι αυτά συμβαίνουν σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ!

Είναι όμως επιτέλους καιρός, όταν κάποιος λέει ότι το παιδί του έχει τη δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ ή ΜΕ 1 ΛΙΡΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ να έχει την δυνατότητα να συμμετέχει στα clubs μέχρι τις 4:10 (από τις 3:10 που τελειώνει το σχολείο), να μην πρέπει οπωσδήποτε να το αμφισβητήσει το συγκεκριμένο άτομο, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΝΤΑΣ τους ενδιαφερόμενους, εκφράζοντας ειρωνικά σχόλια, προσπαθώντας να υποτιμήσει και να διαψεύσει τον άλλο!

Έπρεπε να γράψει και η travelingmum την δική της εμπειρία για να γίνω πιστευτή.....

Και να αρχίσουν μετά τα: "δεν είπα αυτό, ....δεν εννοούσα εκείνο,.... δεν είναι και πολύ μία ώρα.....δεν είναι και πολλά τα σχολεία που το κάνουν.... μπλα ...μπλα...μπλα...."

όταν εγώ είχα πει ακριβώς αυτό:

ΛΙΑ-ΠΑΣΧΑΛΗΣ στο σχολείο μας τα afterschool clubs είναι μέχρι τις 4:10 και κοστίζουν μόνο 1 λίρα το τρίμηνο! Προφανώς βέβαια εξαρτάται από το σχολείο και το ωράριο και το ποσό...

και το άτομο το είχε απολύτως πριν αμφισβητήσει έτσι:

1 λιρα το τριμηνο δεν το χω ξανακουσει πουθενα. Σε οσα σχολεια εχω δουλεψει ηταν γυρω στις 75 λιρες το εξαμηνο...και σε καποια αλλα εχω ακουσει οτι παει per session και ειναι 7-10 λιρες.

κι έτσι:

Στο Αρντεν Σχολειο δε λεει πουθενα οτι δε χρεωνουν. Αντιθετα στο λινκ που παραθετεις μιλαει για τα school trips και λεει οτι δε χρεωνονται οταν ειναι during school hours!!οταν ειναι outside school hours like after school clubs υπαρχει χρεωση.

Where a trip takes place outside of normal school time, a charge will be made. For the

residential trips a charge will be made, but

the transport costs will be met by the school.

κι έτσι:

Επισης σα λινκς δε λεει τη λεξη δωρεαν. συνηθως αν ειναι δωρεαν το λεει..Υποθετω οτι για τιμες κλπ θα πρεπει να επικοινωνησεις με το σχολειο.

Παραθετω λινκ απο το σαιτ netmums το οποιο πληροφορει για costs of after school clubs.

http://www.netmums.com/work-childcare/out-of-school-clubs-information

Costs

From £3 to £10 per day for afterschool clubs, depending on area, and around £1 for breakfast clubs.

You may be able to save money on the costs of an out-of-school club by using Childcare Vouchers. For more information about Childcare Vouchers and other ways to pay for registered out-of-school clubs visit Daycare Trust's parent website - www.payingforchildcare.org.uk

κι έτσι:

....

εμεις να δεις ποσο διασκεδαστικο βρισκουμε το οτι εισαι Αγγλια ενα μηνα και νομιζεις τα ξερεις ολα. ........

(αλήθεια, όταν λες "εμείς", ποιους ακριβώς εννοείς???)

κι έτσι:

Παρεπιπτοντως παραπληροφορηση μπορω να θεωρησω αυτο που εκανες εσυ που παρεθεσες 3 λινκ εκ των οποιων μονο το ενα λεει οτι ειναι Δωρεαν, ενω το αλλο αναφεροταν στα school trips και μαλιστα για να πει οτι ΔΕΝ ειναι δωρεαν!

Δεν προκειται να συνεχισω αντιπαραθεση, η κοπελια που ενδιαφερεται ας ψαξει τιμες να μας πει τι βρηκε...(λετε να ειναι 1 λιρα...το ετος???/Γου-α-ου!!)

Ακόμη και στο λινκ με τους οδοντίατρους που η ίδια παρέθεσε, ως υποτίθεται αποδεικτικό του πόσο δύσκολο είναι να βρεις διαθέσιμο ένα, μέτρησα 23 Οδοντίατρους διαθέσιμους, σε απόσταση 9,21 μιλίων!!!

Αυτό σίγουρα δεν κάνει κάποιον να πει αυτό:

Το θετικο θα το βλεπαμε αν υπηρχε ευκολα οδοντιατρος που να δεχτει να αναλαβει ασθενη του NHS. Οι περισσοτεροι αν τους παρεις τηλ λενε δε δεχομαστε ασθενεις δημοσιου και αναγκαστικα πας ως ιδιωτης και φυσικα πληρωνεις τα μαλλιοκεφαλα σου...μιλαμε για πολλα ΛΕΦΤΑ Κατριν...

κι αυτό:

Δεν ειναι υποχρεωμενοι να σε δεχτουν. Εγω βρηκα οδοντιατρο να με δεχεται σε αποσταση 36 χλμ , δλδ σα να πηγαινεις σε αλλη πολη στην Ελλαδα.

και σίγουρα όχι αυτό:

Εψαξα απο το ιντερνετ και ελεγε με κοκκινα γραμματα διπλα σε καθε οδοντιατρο "Can't accept NHS patients" κοινως δε δεχομαστε πελατες απο NHS. Δεν ειναι υποχρεωμενος να σου πει το γιατι. Αν παρεις και ρωτησεις μαλλον θα σου πει οτι ειναι booked up.

Είναι τουλάχιστον γελοίο. Το άτομο έχει καταντήσει γραφικό και καλά θα κάνει να το καταλάβει...

Έχει καταντήσει γραφικό και ιδιαίτερα κουραστικό (και το έχουν τονίσει πολλά άτομα κατά καιρούς), κάθε φορά που κάποιος λέει κάτι καλό γι αυτή τη χώρα, να πετάγεται ένα συγκεκριμένο άτομο και να προσπαθεί να πείσει για το αντίθετο, χωρίς να έχει δίκιο (πράγμα που στη συνέχεια φαίνεται, καθώς ανασκευάζει τα προηγούμενα για τα οποία μόλις πριν επέμενε!).

Είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει σε κάποιους, ΝΑΙ, έχει και καλά πράγματα να δώσει στους πολίτες η Αγγλία!

Δεν ξέρω σε ποιο μέρος ζούσαν κάποιοι, όπου γιατρούς δεν είχε, μισθούς δεν έδινε, τα πάντα ήταν πανάκριβα, η ζωή αφόρητη κλπ. κλπ....και πρέπει οπωσδήποτε να πιστέψουμε ότι αυτά συμβαίνουν σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ!

Είναι όμως επιτέλους καιρός, όταν κάποιος λέει ότι το παιδί του έχει τη δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ ή ΜΕ 1 ΛΙΡΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ να έχει την δυνατότητα να συμμετέχει στα clubs μέχρι τις 4:10 (από τις 3:10 που τελειώνει το σχολείο), να μην πρέπει οπωσδήποτε να το αμφισβητήσει το συγκεκριμένο άτομο, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΝΤΑΣ τους ενδιαφερόμενους, εκφράζοντας ειρωνικά σχόλια, προσπαθώντας να υποτιμήσει και να διαψεύσει τον άλλο!

Έπρεπε να γράψει και η travelingmum την δική της εμπειρία για να γίνω πιστευτή.....

Και να αρχίσουν μετά τα: "δεν είπα αυτό, ....δεν εννοούσα εκείνο,.... δεν είναι και πολύ μία ώρα.....δεν είναι και πολλά τα σχολεία που το κάνουν.... μπλα ...μπλα...μπλα...."

όταν εγώ είχα πει ακριβώς αυτό:

και το άτομο το είχε απολύτως πριν αμφισβητήσει έτσι:

κι έτσι:

κι έτσι:

κι έτσι:

(αλήθεια, όταν λες "εμείς", ποιους ακριβώς εννοείς???)

κι έτσι:

Είναι τουλάχιστον γελοίο. Το άτομο έχει καταντήσει γραφικό και καλά θα κάνει να το καταλάβει...

θα συμφωνησω με την Κατερινα

Αν και ειμαι νεα σε αυτο το φορουμ (που διαβαζω σχεδον καθημερινα) ειμαι μελος και σε αλλα. Αυτη την ειρωνια δεν την εχω συναντησει πουθενα. Θα πρεπει να υπαρχει σεβασμος αναμεσα στα μελη. Πρεπει να δεχομαστε τις εμπειριες χωρις να σχολιαζουμε ειρωνικα. Ειναι στο χερι αυτων που θελουν να ενημερωθουν να το ψαξουν και μονοι τους παραπανω και να μην μεινουν στα λεγομενα του φορουμ.

Εδώ εμένα με έβγαζαν τρελή οτί δεν ξέρω τί μου γίνεται... και γελούσαν και με κορόιδευαν μεταξύ τους. Φαντάζομαι αυτές γνωρίζουν καλύτερα τί συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα! Ακόμα καλύτερα και από αυτές που μένουν/έμειναν στο μέρος για το οποίο αναφέρονταν για δεκαετίες... Τί να λέμε Κατερίνες μου... Άμα ο άνθρωπος τα γνωρίζει όλα... :( :( :(

Επίσης το άλλο υποκριτικό... αν πει κάποια κάτι που δεν συμφωνούν ορισμένες πέφτουν να την φάνε αλλά αν επιτεθείς πίσω σου λένε οτί έχουν κάθε δικαίωμα να πούνε την γνώμη τους. Το δικό σου δικαίωμα που είναι να εκφραστείς ελεύθερα τότε;;; Φαντάζομαι οτί είναι αντίκτυπος της δήθεν δημοκρατίας που επικρατεί σε αυτήν την χώρα οπού μόνο ορισμένοι έχουν δικαιωμα στον λόγο και την άποψη.

Και για τον οδοντίατρο απλά για το αρχείο σε περίπτωση που κάποιος αναζητήσει πληροφορίες στο μέλλον.

Ο Κρις βρηκε άμεσα οδοντίατρο όταν τον χρειάστηκε και μάλιστα 5 λεπτά από το σπίτι μας δύο δρόμους παρακάτω. Οπότε είναι θέμα περιοχής, γιατρού κτλ. Δεν είναι απίθανο να βρεις οδοντίατρο. Αυτά.

Διαφημίσεις

Κατριν σου ζητησα να μην ασχολεισαι μαζι μου, οπως και εγω τοσο καιρο δεν ασχολουμαι. Η θεση μου για τους οδοντιατρους ειναι οπως ειπα. Ειναι δυσκολο να βρεις, ΠΑΡΕΘΕΣΑ λινκς που δειχνουν το νουμερο οδοντιατρειων και το ποσα πολλα ΔΕΝ δεχονται ασθενεις! Αν εσυ βρισκεις οδοντιατρο στο ξαναπα με γεια σου κ μπραβο! Δλδ τι υποννοεις? Οτι οποιος δυσκολευεται να βρει οδοντιατρο λεει ψεμματα?

Εσπριτ οταν λες γελουσαν μεταξυ τους σε ποιες αναφερεσαι? Και οτι σε κοροιδευαν? Εγω σιγουρα εννουσα οσα ελεγα και δεν κοροιδευα. Και εμμενω στην αποψη μου οτι ειναι γελοιο να ισχυριζεσαι οτι το ελληνικο κρατος πληρωνει μεταναστες για να οδηγουν Μερσεντες πραγματικα ουτε στη Χρυση Αυγη δεν εχω συναντησει τετοια ρητορεια. Συγνωμη αλλα μπορει να μη μενω Εβρο αλλα το ρατσισμο τον αναγνωριζω και δεν τον ανεχομαι!

Το θεωρω βεβαια τραγικο να μην μπαινεις για να βοηθας, οσο μπορεις βεβαια, αλλα να μπεις επειδη εχεις προσωπικα και θελεις να βγαλεις κακια. Ποσο μιζερο!!!!

Και για να τελειωνουμε. Ο καθενας ειναι αξιος της μοιρας του. Καντε οοοτι σας φωτισει ο καλος Θεος αλλα παρακαλω μην ξανασχοληθειτε μαζι μου. Οταν ποσταρω κατι δεν απευθυνεται σε καμμια περιπτωση σε καμμια απο τις δυο. Αν εχετε αλλη αποψη μπορειτε να την παραθεσετε ευγενικα οπως εκαναν η τραβελ και η Νατασσα. Για περαιτερω προβληματα...δεν ειμαι αρμοδια λυπαμαι.

Και δεν ξερω αν μπορω να γινω κατανοητη, αλλα, ελεος κοπελα μου το να σου κρατανε το μικρο μιση ωρα δε συνιστα συμμετοχη σε αφτερ σκουλ κλαμπ...

Eleni

bd5c7983f7.png

Εγώ θα σου πω το άλλο.

Αν δεν έρθεις να ζήσεις στην Θράκη και να δεις με τα ματάκια σου καλό θα ήταν να μην εκφέρεις άποψη. Όσο για τον ρατσισμό είπα να μη μιλήσω προχθές αλλά δεν μπορώ άλλο. Κάποια είπε οτί η Αγγλία χάλασε όταν άνοιξαν τα συνορα και μαζεύτηκε η σάρα και η μάρα. Οκ δεκτό. Τότε γιατί εγώ που θέλω τα σύνορα της χώρας μου κλειστά είμαι ρατσίστρια αφού βλέπετε τί γίνεται σε άλλες χώρες; Αν η Μυρτώ ήταν κόρη σου θα έλεγες τα ίδια; Θα ήσουν τόσο υπεράνω; Δεν είμαι εναντίον των μεταναστών και τις βλακείες σου περί χρυσής αυγής να τα πεις αλλού. Μετανάστρια είμαι και γω αλλά ήρθα σαν άνθρωπος να βρω δουλειά και ΄χι να ζω εις βάρος της χώρας που με φιλοξενεί και να απαιτώ οχι μόνο να δεκτούν αλλά να υιοθετήσουν κιόλας την γλώσσα που μιλώ και τα ήθη και έθιμα που κουβαλάω μάζι μου. Αν κάποιος θέλει να γίνει δεκτός σε μια ομάδα ακολουθεί τις νόρμες αυτής της ομάδας. Δεν μπορεί να απαιτεί η ομαδα να ακολουθήσει αυτον και αν δεν το κάνουν να τους αποκαλέι ρατσιστές. Αυτό είναι γελοίο και υποκριτικό. Γίναμε ξένοι στην ίδια μας την χώρα. Και πριν πει καμια σας την γνωστή παπαρδέλα οτι ναι αλλά και οι έλληνες είναι εγκληματίες η απάντησή μου είναι οτί ακρι΄βως αφού έχουμε ικανοποιητική εγχώρια παραγωγή καθαρμάτων γιατί να κάνουμε και εισαγωγή; Είναι να σαν να χεις κότες και να αγοράζεις αυγά...

Αλλά τί σου λέω τωρα ε;;;; Αφού εσυ τα ξερεις όλα.

Οσο για το αν μπαινω να βοηθησω ειμαι ακομα σε φαση που μαθαινω εδω. Αν καποια ρωτησει κατι και το ξερω με σιγουρια θα απαντησω. Οχι με ικασιες και να οδηγω τον κόσμο σε λανθασμένα συμπεράσματα. Και δεν υπήρξα ποτέ αγενής ή οτιδήποτε με χαρακτηρίζεις. Έχω κάθε δικαίωμα να πω την γνώμη μου και να την υπερασπίζομαι από την στιγμή που έχω δίκιο.

Οι γονείς μου τόσα χρόνια δουλεύαν σε βενζινάδικο μεσα στον μαχαλά. Εκεί μέσα μεγάλωσα. Οπότε δε θα μου πεις εσύ με τι αμάξι κυκλοφορεί ο κατσίβελος που όλη μέρα γεννοβολα παιδιά και δωροδωκεί γιατρούς για να παίρνει τα άπειρα επιδόματα όταν οι πολύτεκνοι έλληνες αυτοκτονούν επειδή δεν έχουν να δώσουν γάλα στα παιδιά τους. Άιντε γιατί πολλά μας τα είπες και δεν έχεις ιδέα τί γίνεται περα απο το κατώφλι σου! Άσε και κανέναν άλλο να ξέρει 2 πράγματα επιτέλους! Άμα πια με έσκασες!!!!

ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ δηλαδή???????????? :shock::shock::shock::shock::shock:

Μα καλά, εσύ φαίνεται ότι τόσα χρόνια στην Αγγλία, ξέχασες να μιλάς και να καταλαβαίνεις τα ελληνικά, δεν εξηγείται αλλιώς!!!!

Κατριν σου ζητησα να μην ασχολεισαι μαζι μου, οπως και εγω τοσο καιρο δεν ασχολουμαι. Η θεση μου για τους οδοντιατρους ειναι οπως ειπα. Ειναι δυσκολο να βρεις, ΠΑΡΕΘΕΣΑ λινκς που δειχνουν το νουμερο οδοντιατρειων και το ποσα πολλα ΔΕΝ δεχονται ασθενεις! Αν εσυ βρισκεις οδοντιατρο στο ξαναπα με γεια σου κ μπραβο! Δλδ τι υποννοεις? Οτι οποιος δυσκολευεται να βρει οδοντιατρο λεει ψεμματα?

Ο πρώτος διαθέσιμος οδοντίατρος στο λινκ που εσύ παρέθεσες, είναι στα: 2.49 miles away

Πόσο πιο κοντά σου τον θέλεις? Κατ' οίκον επίσκεψη? :P :p

Εσπριτ οταν λες γελουσαν μεταξυ τους σε ποιες αναφερεσαι?
...

εμεις να δεις ποσο διασκεδαστικο βρισκουμε το οτι εισαι Αγγλια ενα μηνα και νομιζεις τα ξερεις ολα. ....

Μήπως εννοούσε αυτές με τις οποίες γελάς εσύ μαζί μου? :P:p (αλήθεια' date=' ποιες είναι??? ακόμη περιμένω απάντηση...)

...Οταν ποσταρω κατι δεν απευθυνεται σε καμμια περιπτωση σε καμμια απο τις δυο. ...

ναι, ε??? Περίεργο!! γιατί το παρακάτω μου φάνηκε ότι απευθυνόταν σε μένα....:tongue:

1 λιρα το τριμηνο δεν το χω ξανακουσει πουθενα. Σε οσα σχολεια εχω δουλεψει ηταν γυρω στις 75 λιρες το εξαμηνο...και σε καποια αλλα εχω ακουσει οτι παει per session και ειναι 7-10 λιρες.
ελεος κοπελα μου το να σου κρατανε το μικρο μιση ωρα δε συνιστα συμμετοχη σε αφτερ σκουλ κλαμπ...

Μισή ώρα λες εσύ καταρχήν, όπως εξήγησα εγώ (αλλά εσύ συνεχίζεις να αμφισβητείς :shock::shock::shock:) είναι μία ώρα.

Και δεν είναι κράτημα παιδιών, είναι clubs με διάφορες δραστηριότητες (μπαλέτο, τένις, παιχνίδια, τέχνη κ.α).

Αν η μία ώρα είναι πολύ ή λίγο, δεν έχει σημασία, σημασία έχει ότι προσπάθησες να με εμφανίσεις ως ψεύτρα! (για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους....!) και όταν απέτυχες τελικά, αλλάζεις την προσπάθεια στο να εμφανίσεις το γεγονός των clubs me 1 λίρα το τρίμηνο, ως έστω άνευ σημασίας...

Τι να πω άλλο? Εγώ θα ντρεπόμουν για τον εαυτό μου εάν ήμουν στη θέση σου.....

Θα απαντησω μονο στα σχολια περι μικρης Μυρτως , και ξενων κλπ...

Στενοχωρηθηκα με την υποθεση οπως ακριβως στενοχωρηθηκα με την κοπελα στην Ξανθη που τη βιασαν και την εκαψαν κατω απο το σπιτι της! Αν ημουν μαμα της μυρτως θα ελεγα οτι αν ημουν μαμα της αλλης κοπελας!! Οτι ελπιζω ο θεος να τους αποδωσει οτι τους αξιζει, και φυσικα και η ανθρωπινη δικαιοσυνη!! Ο δραστης της Ξανθης ηταν απο ενα αλλο χωριο μηπως να στοχοποιησουμε και τους κατοικους του αλλου χωριου? Αμα ειναι να χαρακτηριζεις μια κοινοτητα απο εναν γτ οχι? Να τους πουμε ολους δολοφονους??

Δευτερο ποτε δεν ειπα οτι η Αγγλια χαλασε απο τοτε που μπηκαν μεταναστες. Εσυ που το διαβασες αυτο δε ξερω. Ευτυχως που μπηκαν και μεταναστες και εφεραν λιγη πολυπολιτισμικοτητα γτ αλλιως σε βλεπω να τρως μερα παρα μερα λαρδι με αυγο.

Τριτο, τι σχεση εχει ο μεταναστης, με τον "κατσιβελο" οπως λες προφανως αναφερεσαι σε τσιγγανους που καμμια σχεση δεν εχουν με μεταναστες!! Και επιπλεον..θες να πεις οτι..τι οτι ο τσιγγανος παιρνει επιδομα και ο πολυτεκνος που ειναι ελληνας οχι? Α δλδ υπαρχει οργανωμενο σχεδιο εναντιον των Ελληνων?? Βγαζεις εσυ νοημα ?

και τελικα ποιος σε αναγκασε να υιοθετησεις ξενη γλωσσα στην Ελλαδα? Σου επεβαλλε κανεις να αλλαξοπιστησεις? Να αλλαξεις εθιμα? Να αλλαξεις γλωσσα? Να αλλαξεις ηθη?

Υ.Γ. το ποστ της Κατριν το εκλαμβανω ως προσωπικη επιθεση και καμμια σχεση δεν εχει με το Φορουμ. Οποιος σ ακουσει βεβαια θα νομιζει οτι στην Αγγλια εχεις δωρεαν δραστηριοτητες μετα το σχολειο μεχρι τις 6 το απογευμα. Δε πειραζει, μετα απο τοσα ποστς και ακομα δεν εχεις καταλαβει τι ειναι τα αφτερ σκουλ κλαμπς, ποιες ειναι οι χρεωσεις, και στην τελικη τι σου γινεται. Αν εχεις κατι αλλο ως προς εμενα να μου στειλεις μηνυμα. Δεν ειναι υποχρεωμενοι ολοι στο φορουμ να βλεπουν προσωπικες διαμαχες.

Eleni

bd5c7983f7.png

Απαντάς μόνο σε ό,τι νομίζεις ότι σε συμφέρει, σωστά?

Προσπαθείς και πάλι να αλλάξεις θέμα στη συζήτηση, να την αποπροσανατολίσεις, να αρχίσεις ένα άλλο καυγά, ώστε να ξεφύγεις από το προηγούμενο αλώβητη και χωρίς να ζητήσεις συγγνώμη όπως οφείλεις!!!

Αφού δεν έχεις τα κότσια να πεις: "Ναι, έκανα λάθος, συγγνώμη!!!", τουλάχιστον μη μιλάς καθόλου! Μην προσπαθείς να ανοίξεις ένα νέο καυγά, είναι και πάλι γραφικό!.

Edit:

Τώρα είδα ότι πρόσθεσες ακόμη μία προσπάθεια να με εμφανίσεις ως ψεύτρα, ισχυριζόμενη ότι εγώ μίλησα για δραστηριότητες μέχρι τις 6 το απόγευμα!!!

ΕΕΕΕΕ, τι να πω πια?? χαχαχαχαχαχα! Δεν έχεις το Θεό σου κοπελιά! Μα καλά, πιστεύεις πως όσοι διαβάζουν τα ποστς, δεν βλέπουν τι έχω γράψει? Γραμμένα είναι, δεν τα έχει σβήσει κανένας!

Ποια είναι η προσωπική επίθεση από μέρους μου? Που σε ρώτησα με ποιες συζητάτε για μένα και διασκεδάζετε εις βάρος μου όπως εσύ έγραψες? (κι αυτό γραμμένο είναι και ο κόσμος έχει μάτια και διαβάζει).

Δεν έχεις ίχνος τσίπας πια????? (τι ρωτάω? Προφανώς όχι!)

Διαφημίσεις

Ναι αμέ... προσπάθησε να με αναγκάσει ο γύφτος που απαίτησε να μάθω εγώ τούρκικα όταν θέλησε να τον εξυπηρετήσω στο μαγαζί μας. Ο ίδιος τουρκος που πηγαινει με τα παιδια του ξυπολυτα και με το βρακι στο σουπερ μαρκετ μεσα στην βρωμια. Ο ιδιος τουρκος που εχεσε μεσα στην εκκλησια μας. Ο ιδιος τουρκος που περναει εξω απο το σπιτι μου και φτυνει την πορτα μου. Δεν στοχοποιησα κανεναν απο ενα μονο ατομο. Ειναι γνωστο της παση οτι συγκεκριμενες εθνικοτητες το μονο που προκαλουν ειναι προβληματα. Δεν εχω θεμα με τους μεταναστες ποσες φορες πρεπει να το πω;;; Αλλα να με σεβονται αν θελουν να τους σεβαστω και γω. Και ναι υπαρχει οργανωμενο εγκλημα. Αν εσυ δε το βλεπεις δεν ειναι δικο μου θεμα. Αληθεια γιατι προσπαθεις τοσο να με βγαλεις τρελη; Τι λογο εχω να πω ψεματα; Εχεις διαβασει για την δασκαλα που την σαπισαν στο ξυλο σε ακριτικο χωριο και της εσπασαν το χερι επειδη διδασκε στα ελληνοπουλα ιστορια; Οσο για τον μ....ρδο στην ξανθη σε προλαβα και σου ειπα ηδη. Αφου εχουμε ηδη αποβρασματα γιατι πρεπει να φερουμε κι αλλα; Δεν ειπα οτι οι ελληνες ειναι καλα κουμασια. Οπως επισης δεν ειπα οτι ειπες εσυ για τα συνορα της Αγγλιας. Ειπα ΚΑΠΟΙΑ αναφερθηκε και το ειπε. Δεν ειπα οτι το ειπες εσυ. Σε παρακαλω πολυ σταματα να με αμφισβητεις διαρκως ειναι αγενες και τουλαχιστον δειξε ενα αφλα επιπεδο καθηγητρια πραγμα... Δεν ειναι δυνατον να θεωρεις οτι εσυ ξερεις καλυτερα απο μενα τι γινεται εκει πανω. 29 χρονια εζησα εκει γαμωτο ελεος. Ειναι λυπηρο και υποκριτικο πως υιοθετουμε συγκεκριμενες αποψεις μη τυχον και καποιος μας θεωρεησει ρατσιστες αλλα παντα απο την ασφαλεια του σπιτιου μας μεχρι να συμβει σε εμας και τοτε αμεσως αλλαζουμε αποψεις.

Υ.Γ. και για το λογου το αληθες πριν με βγαλεις τρελη παλι παρε ενα αρθρο ή αν θες γραψε χαρα νικοπουλου στο google να δεις τι τραβαμε εκει πανω. http://www.dimokratianews.gr/content/7251/%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85

Εγω πάντως απο τα λεγομενα της κατριν καταλαβα οτι το σχολειο προσφερει οχι δωρεαν αλλα με μια λιρα το 3μηνο μια ωρα απο το σχολασμα και μετα για τα παιδακια και εχει διαφορες δραστηριοτητες. Ελπιζω να καταλαβα σωστα γιατι εδω μεσα εχω αρχισει να αμφισβητω τον εαυτο μου πλεον :?

Εγω πάντως απο τα λεγομενα της κατριν καταλαβα οτι το σχολειο προσφερει οχι δωρεαν αλλα με μια λιρα το 3μηνο μια ωρα απο το σχολασμα και μετα για τα παιδακια και εχει διαφορες δραστηριοτητες. Ελπιζω να καταλαβα σωστα γιατι εδω μεσα εχω αρχισει να αμφισβητω τον εαυτο μου πλεον :?

αυτό ακριβώς έγραψα. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Είπα μάλιστα ότι σε κάθε σχολείο διαφέρει τόσο το ωράριο, όσο και το ποσό συμμετοχής.

Χαίρομαι που δεν είμαι ελέφαντας τελικά :)

Κατριν καταρχην το "εμεις" δε σημαινει εγω και αλλοι! Νομιζα οτι καταλαβαινεις ενα σχημα λογου απλο οπως το "τι να κανουμε δηλαδη να πεθανουμε?" Ελεος ρε κοπελα μου..ποσο χρονων εισαι?

Το 6 το απογευμα ειναι η ωρα που συνηθως τελειωνουν τα after school clubs. Ακομα δεν εχεις καταλαβει τι λεμε τοση ωρα...δλδ τι να πω, ειπαμε οτι ειμαι καθηγητρια αλλα οταν ο αλλος δεν επιδεχεται..ε εχω και ορια δεν ειμαι μαγισσα. Κατσε κοπελα μου και ψαξε τι ειναι οι δραστηριοτητες μετα το σχολειο, διαβασε μερικα σαιτς παρε κανα τηλεφωνο στο σχολειο και οοοταν αποκτησεις καποιες βασικες γνωσεις τα συζηταμε. Η κοπελα ρωτησε τι γινεται μετα το κλεισιμο, και απαντησα οτι υπαρχουν δραστηριοτητες τα διαφορα κλαμπς που "τρεχουν" μεχρι το απογευμα( αυτο δεν το ειπα τοτε, το λεω τωρα αλλα προφανως εννοειται), και χρεωνονται ξεχωριστα. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙς? Οχι ασε μη μου πεις..ρωτα καποια αλλη σε παρακαλω. Πονοκεφαλος μου ρθε.

Εσπριτ το οτι ηρθε καποιος στο μαγαζι σου σαν πελατης και θελει να του μιλησεις στη γλωσσα του ειναι το ιδιο με το να ερθει ενας γερμανος και να θελει να του μιλησεις γερμανικα Η' ενας ρωσος και να θελει να μιλησεις ρωσικα. Αν δεν γουσταρεις δε μιλας και χανεις ενα πελατη. Απλα πραγματα. Ο διαχωρισμος με φυλετικα κριτηρια δεν κολλαει πουθενα.

Οργανωμενο εγκλημα υπαρχει ναι αυτοι συνεργαζονται με τη νυχτα στην Ελλαδα. Αυτο ειναι ανεξαρτητως φτωχων μεταναστων.

αν θελεις κλειστα συνορα τοτε να γυρισεις και εσυ Ελλαδα. Οχι να απαιτεις να μη μπαινει κανενας μεταναστης στη χωρα σου αλλα να πηγαινεις εσυ μεταναστρια σε χωρες αλλων.

Δεν αμφισβητω τις εμπειριες σου. Αμφισβητω το ποσο αντικειμενικα και καθαρα κρινεις. Στην Αγγλια ζωντας αναμεσα σε ολες τις φυλες του ισραηλ θα μαθεις ισως να κρινεις ανα "ανθρωπο" και οχι ανα "φυλη". Να αποβαλλεις αυτη την για μενα ελληνικη (δυστυχως) νοοτροπια.

Eleni

bd5c7983f7.png

Άλλα λέω άλλα (θελεις να) καταλαβαίνεις. Εγώ όπως είπα ήρθα εδω τίμια και όμορφα να δουλέψω, να πληρώσω τους φορους μου και να προσφερω στην χωρα οσο και οπως μπορω. Δεν ηρθα να γινω βαρος και να προκαλω προβληματα και φασαριες. Αν εσυ αυτο εκανες σαν μεταναστρια τοτε καλως εκανες και γυρισες πισω. Και μην συγκρινεις τον ξενο που θα ερθει επισκεπτης με εναν που απαιτει να θεωρει ελληνας πολιτης και εχει απαιτησεις απο το κρατος οταν ο ιδιος αρνειται να εκπληρωσει τις υποχρεωσεις που εχει(οταν παει να τσεπωσει το επιδομα μια χαρα τα μιλαει τα ελληνικα ε;;-ναι αυτο που εσυ αμφισβητεις οτι παιρνει αλλα που εγω ειδα με τα ματια μου-αραγε ποια ειναι η τρελη που δεν ξερει τι της γινεται;;:wink:.

Λυπαμαι αλλα ειλικρινα δεν μπορω να συνεχισω να συζηταω μαζι σου. Να εχω μπει στο τριπακι να αποδειξω τι;;; Σε ποιον;;; Αξιζει πραγματικα να προσπαθω; Να εχω τρελο πονοκεφαλο; Να με φτανεις σε σημειο να αμφισβητω τον εαυτο μου; Οχι δεν αξιζει. Γι αυτο το κοβω εδω. Να εισαι καλα και να περνας καλα στην φουσκα που εχεις δημιουργησει. Και ευχομαι να μην αναγκαστεις μια μερα να βγαλεις τις παρωπιδες που φορας και να αντιμετωπισεις την πραγματικοτητα.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...