Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καμια υπηρεσια δεν σε θεωρει μονιμο κατοικο εξωτερικου αν δεν παραδωσεις τα αναλογα χαρτια. εγω εκανα απλα μεταφορα διευθυνσης. αυτο για τη μεταφορα ΔΟΥ δεν γνωριζω τιποτα....εμενα δεν μου ειπαν για καμια μεταφορα ισως επειδη δεν εχω εισοδημα

Just spreading the word for anyone who can help. Ευχαριστω

http://www.avaaz.org/en/petition/Stop_the_coordinated_attack_on_home_birth_in_Greece/?fPsEybb&pv=1

"...although everyone knows that after home birth the placenta is buried and a tree is planted on top of it."

Αλήθεια γίνεται αυτό; Μόνο στα home birth? Δεν είχα ιδέα!

alice den xerw se ti akrivos katastash eisastan perisu pantos emeis pou eixame kapoia eisodhmata to 2012 den tha dhlwsoume akoma katoikoi exwterikou. exoume kai ena spiti ekei pou twra to noikiazoume opote de nomizw na prepei na dhlwsoume katoikoi exwterikou.

pros to paron eixame dhlwsei prin fugoume allagh dieu8unshs kai eixame dwsei auth sthn pe8era mou mias kai ekei paei kai olh h allhlografia mas apo ellada (trapezes klp)

8a sou elega na to psaxeis ligo kalutera an kai mporei na kanw la8os.

telos exousiodothsh edw mporeis na kaneis sthn presvia (an telika sou xreiastei) kai na th steileis taxudromika.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

"...although everyone knows that after home birth the placenta is buried and a tree is planted on top of it."

Αλήθεια γίνεται αυτό; Μόνο στα home birth? Δεν είχα ιδέα!

:|:|:| Μονο που το σκεφτομαι αηδιαζω...Βασικα και μονο αυτο συνιστα health hazard..

Eleni

bd5c7983f7.png

Kαλημέρα! Από όσο ξέρω, αν δεν δηλώσει κανείς κάτοικος εξωτερικού, τότε θα πρέπει στη φορολογική του δήλωση να δηλώσει και να φορολογηθεί για το παγκόσμιο εισόδημά του. Εκτός αν προσκομίσει χαρτί ότι φορολογήθηκε στη χώρα που το απέκτησε αυτό το εισόδημα (π.χ. Αγγλία).

Τώρα βέβαια δεν είμαι σίγουρη αν κάποιος μπορεί να δηλώσει ότι δούλεψε και φορολογήθηκε στην Αγγλία, ενώ δηλώνει κάτοικος Ελλάδας :confused: Αν δηλαδή ΔΕΝ έχει δηλωθεί στην ΔΟΥ κατοίκων εξωτερικού...

Μου φαίνεται λογικότερη η σειρά:

1. Αλλαγή ΔΟΥ

2. Δήλωση εισοδημάτων εξωτερικού με βεβαίωση φορολογικής κατοικίας (ότι φορολογήθηκαν τα εισοδήματα στην ξένη χώρα, για να μην ξανά-φορολογηθούν στην Ελλάδα).

Βέβαια, αυτό λογικά Alice θα πρέπει να το κάνετε σίγουρα για τα εισοδήματα του 2013. Για το 2012, δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει. Αν ο άντρας σου ήταν πάνω από 6 μήνες εδώ (μάλλον ήταν, ε?) τότε μάλλον θα πρέπει να δηλωθεί στη ΔΟΥ κατοίκων εξωτερικού... αλλιώς θα φορολογηθεί για τα εισοδήματα που απέκτησε εδώ (αν τον εντοπίσουν... ?)

Ίσως θα μπορούσε κάποιος δικός σου (ή η λογίστρια - ειδικά εάν την πληρώνετε) να πάει στη ΔΟΥ κατ. εξωτ. να ρωτήσει τι ακριβώς γίνεται... και να σου κάνει και τη δουλειά, νομίζω οι λογιστές μπορούν να τα κάνουν αυτά (εννοώ την αλλαγή ΔΟΥ)

Η λογιστρια μου ειναι μισανθρωπος, κ ακρη δεν μπορω να βγαλω. Τελοσπαντων, απο ο,τι καταλαβα πρεπει να παρουμε τη βεβαιωση φορολογικης κατοικιας, να την μεταφρασουμε εδω στο προξενειο( το οποιο επισης δεν απαντα ) κ να κανουμε κ μια εξουσιοδοτηση σε καποιον δικο μας να μας γραψει στη δου κατοικων εξωτερικου μεχρι 29.3. Το εχει κανει καμια μεχρι τωρα να μου το επιβεβαιωσει οτι μονο αυτα χρειαζονται;

Διαφημίσεις

Alice αν την πληρώνετε τη λογίστρια, τότε πρέπει να τα κάνει αυτή, για να μην τρέχετε άδικα και άσκοπα!

Αν δεν θέλει, ή δεν συνεργάζεται, βρείτε έναν άλλο λογιστή.

Γιατί όμως μέχρι 29/3??

Αλις, η λογιστρια μου λεει οτι δε χρειαζεται να καταθεσεις καποιο αποδεικτικο για εισοδηματα τα οποια εχουν ΗΔΗ φορολογηθει..Υπαρχει διεθνης συνθηκη που αποτρεπει αυτο το πραγμα δλδ να γινονται διπλες φορολογικες επιβαρυνσεις. Εφοσον τα εισοδηματα του αντρα σου φορολογηθηκαν στην Αγγλια δεν υπαρχει κανενας λογος να τα δηλωσει στην Ελλαδα. Η μονη περιπτωση ειναι αν εχετε εισοδηματα Αγγλια απο μερισματα, μετοχες, κλπ. Ο μισθος ο οποιος εχει ηδη υποστει φορολογικες κρατησεις δεν χρειαζεται να δηλωθει.

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...