Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Και ότι ήμουν έτοιμη να ρωτήσω... από το Tesco ήταν ο κιμάς;

Κιμά και γενικότερα ό,τι κρεατικό είναι σε κομματάκια που δεν μπορείς να ελέγξεις προέλευση ούτε να το τσεκάρεις οπτικά καλύτερα να μην παίρνεις από Tesco. Μόνο από Sainsbury's ή Waitrose ή M&S ή από κρεοπωλείο - και πάντα να διαλέγεις το ακριβότερο και αυτό που έχει τη μικρότερη περιεκτικότητα σε λίπος.

Εμείς αγοράζουμε τα πάντα από το Tesco (έχουμε τρία Tesco κοντά μας, το ένα είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο) αλλά ποτέ δεν παίρνουμε κρέας από εκεί. Ειδικά κρέας με τιμή κιλού κάτω από 10 λίρες δεν μπαίνει ποτέ στο καλάθι μας.

Για τη μπύρα δεν κατάλαβα τι είπες?

Πρώτη φορά που ψώνισα από τόσο μεγάλο σουπερ μαρκετ!Ήμουν πραγματικά σαν χαμένη!Έψαχνα πόση ώρα κιμά,ο άντρας μου είχε χαθεί στις σοκολάτες και τα creme eggs,μόλις το είδα μπροστά μου το πήρα!

Τουλάχιστον τώρα ξέρω!

Για τη μπυρα......έβγαζε πολύ αφρό κι εγώ ήθελα να του εξηγήσω τι λαθος έκανε και του λέω.....do you know why you get so much head from the beer?

Όλοι κοκκαλωσαν,με κοίταξαν κι άρχισαν να γελάνε!Εγώ φυσικά δεν ήξερα τι είχα πει!:oops::oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:lol: :lol: :lol:

Αυτό είναι σαν το κλασικό "Cock please" που ακούν επί τω πλείστον οι μπάρμεν των student unions :mrgreen:

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Για τη μπυρα......έβγαζε πολύ αφρό κι εγώ ήθελα να του εξηγήσω τι λαθος έκανε και του λέω.....do you know why you get so much head from the beer?

Όλοι κοκκαλωσαν,με κοίταξαν κι άρχισαν να γελάνε!Εγώ φυσικά δεν ήξερα τι είχα πει!:oops::oops::oops::oops:

Εγώ που και πάλι δεν κατάλαβα?????? Μήπως μπορείς να εξηγήσεις και τι ερμηνεία περίεργη έχει αυτό?:confused:

Το κρέας και μένα μου φάνηκε ότι είχε μια περίεργη μυρωδιά... είχα φτιάξει κοκκινιστό και έβαλα λίγη κανέλα για να μη φανεί στα παιδιά. Την ψιλιάστηκα ότι beef ήταν το βοδινό, αλλά μόλις τώρα με πληροφορήσατε πώς λέγεται το μοσχαρίσιο!! Thanks!

Το κακο ειναι οτι το veal ειναι και πανακριβο. Να ταν απλα αλλη η ονομασια καλα θα ηταν!! Εγω παντως ολα τα φαγητα που ηθελαν μοσχαρι τα εφτιαχνα με βοδινο...

Λια μια γνωστη μου που εχει 3 παιδια απλα τα εχει γραψει σε after school clubs. της τα κρατανε λοιπον μεχρι τις 5 περιπου αλλα αυτο το πληρωνει εξτρα, δεν ειναι δωρεαν υπηρεσια του δημοσιου σχολειου.

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Ο κιμάς έχει 10 επειδή περιέχει 15% λίπος... και ένας Θεός ξέρει τι άλλο.

Το 14 και το 19 μου φαίνονται τσιμπημένα αν σκεφτείς ότι το diced είναι συνήθως το πιο λιπαρό (και χειρότερης ποιότητας) κρέας ενώ στην μπριζόλα πληρώνεις και το κόκαλο.

Να ήταν τιμές φιλέτου, ΟΚ.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

:lol: :lol: :lol:

Αυτό είναι σαν το κλασικό "Cock please" που ακούν επί τω πλείστον οι μπάρμεν των student unions :mrgreen:

:eek::eek::eek:

Κι αυτή τη λέξη δεν την ήξερα!Είχα και μια φίλη σκωτσεζα κι όλο άγνωστες λέξεις μου έλεγε κι ο δικός μου δεν ήθελε καν να μου πει τι σημαίνουν!Οχι,μου έλεγε,δε χρειάζεται εσύ να ξέρεις τι σημαίνει το κοκ (και άλλη μια λέξη)!

Έμαθα όμως!:P

Εγώ που και πάλι δεν κατάλαβα?????? Μήπως μπορείς να εξηγήσεις και τι ερμηνεία περίεργη έχει αυτό?:confused:

Το κρέας και μένα μου φάνηκε ότι είχε μια περίεργη μυρωδιά... είχα φτιάξει κοκκινιστό και έβαλα λίγη κανέλα για να μη φανεί στα παιδιά. Την ψιλιάστηκα ότι beef ήταν το βοδινό, αλλά μόλις τώρα με πληροφορήσατε πώς λέγεται το μοσχαρίσιο!! Thanks!

Καλύτερα να στο πω με πμ.

Ντρέπομαι να το γράψω και στα ελληνικά:oops:

Διαφημίσεις

Κορίτσια μία βοήθεια pls γιατί έχω αγχωθεί. Μίλησα με τη λογίστριά μας στην Ελλάδα και μου είπε ότι σύντομα πρέπει να πάμε στην Εφορία και να δηλώσουμε τον άντρα μου κάτοικο εξωτερικού.... Φυσικά εμείς δεν θα πάμε στην Ελλάδα πριν από τον Ιούνιο.... Οι ερωτήσεις είναι δύο:

1. Πώς μπορώ να κάνω από εδώ στη μαμά μου εξουσιοδότηση για να το κάνει αυτό?

2. Μου είπε πως πρέπει να πάρουμε από εδώ ένα χαρτί που θα λέει ότι είναι στην Αγγλία για πάνω από 183 μέρες ή κάτι τέτοιο (είναι και περίεργη αυτή, την παίρνεις τηλέφωνο και νομίζεις ότι σου κάνει τεράστια χάρη που σου μιλάει, οπότε δεν μου είπε άλλες λεπτομέρειες....). Από παίρνουμε τέτοιο χαρτί?

Κορίτσια μία βοήθεια pls γιατί έχω αγχωθεί. Μίλησα με τη λογίστριά μας στην Ελλάδα και μου είπε ότι σύντομα πρέπει να πάμε στην Εφορία και να δηλώσουμε τον άντρα μου κάτοικο εξωτερικού.... Φυσικά εμείς δεν θα πάμε στην Ελλάδα πριν από τον Ιούνιο.... Οι ερωτήσεις είναι δύο:

1. Πώς μπορώ να κάνω από εδώ στη μαμά μου εξουσιοδότηση για να το κάνει αυτό?

2. Μου είπε πως πρέπει να πάρουμε από εδώ ένα χαρτί που θα λέει ότι είναι στην Αγγλία για πάνω από 183 μέρες ή κάτι τέτοιο (είναι και περίεργη αυτή, την παίρνεις τηλέφωνο και νομίζεις ότι σου κάνει τεράστια χάρη που σου μιλάει, οπότε δεν μου είπε άλλες λεπτομέρειες....). Από παίρνουμε τέτοιο χαρτί?

Alice αν δεν έχετε εισοδήματα στην Ελλάδα, οπότε να χρειάζεται να κάνετε φορολογική δήλωση, ίσως δεν είναι και τόσο βιαστικό να δηλωθείτε στη ΔΟΥ κατοίκων εξωτερικού.

πρωτον η φορολογικη δηλωση μπορει να γινει κ ηλεκτρονικα ;)

δευτερον δεν μπορεις να κανεις την μαμα σου αντικλητο στην εφορια αν δεν εισαι εκει. εγω το εκανα το καλοκαιρι που μας περασε - δεν εχω εισοδημα στην ελλαδα - αλλα εκανα αλλαγη διεθυνσης κ τον πατερα μου αντικλητο

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...