Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Κιμαλ απο κουζινα οι αγγλοι φημιζονται:tongue: Ασε και εχω φαει κρεας αλογου στο σχολειο μ αυτα το προμαγειρεμενα που σερβιρανε...οπου να ναι θα χλιμιντρισω!

Η ξυνη αγγλιδα δεν ημουνα εγω σιγουρα...καταλαβα που μενεις:tongue: εμενα μ αρεσει αυτη η περιοχη γιατι ειναι μια πολιτεια αυτονομη απο μονη της. δε χρειαζεται καθολου να κατεβεις κεντρο.Εχει κ ωραια ρουχαδικα:tongue:

Το φαγητο σου πολυ μου αρεσε..εμεις φαγαμε μοσχαρι στιφαδο το οποιο μεν ειναι ωραιο αλλα δεν ειναι και το πιο ελαφρυ φαγητο...καλυτερα το κοτοπουλακι.

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κιμαλ απο κουζινα οι αγγλοι φημιζονται:tongue: Ασε και εχω φαει κρεας αλογου στο σχολειο μ αυτα το προμαγειρεμενα που σερβιρανε...οπου να ναι θα χλιμιντρισω!

Η ξυνη αγγλιδα δεν ημουνα εγω σιγουρα...καταλαβα που μενεις:tongue: εμενα μ αρεσει αυτη η περιοχη γιατι ειναι μια πολιτεια αυτονομη απο μονη της. δε χρειαζεται καθολου να κατεβεις κεντρο.Εχει κ ωραια ρουχαδικα:tongue:

Το φαγητο σου πολυ μου αρεσε..εμεις φαγαμε μοσχαρι στιφαδο το οποιο μεν ειναι ωραιο αλλα δεν ειναι και το πιο ελαφρυ φαγητο...καλυτερα το κοτοπουλακι.

Την πρώτη φορά που πήγαμε με το παιδί ήταν 20 μηνών.Την πρώτη μέρα αγόρασα υλικά για να φτιάξω μακαρόνια με κιμά.Ο κιμάς ήταν τελείως άνοστος και μαύρος ενώ είχα βάλει φρέσκια ντομάτα.Την επόμενη μέρα η πεθερά μου έβαλε ένα βαζάκι που είχε μέσα έτοιμο κιμά.Τον έβαλε σε ένα πυρέξ και πήρε ένα σακουλάκι το έβαλε στο μικροκυματων[αυτό ήταν πουρές πατάτας]και όλα μαζί στο φούρνο.Ούτε που θυμάμαι πως το λένε αυτό το φαγητό.Τις άλλες μέρες πότε μαγειρευαμε[για μένα παράξενα φαγητά]είτε τρωγαμε έξω.Φάμε fish&chips και για το παιδί προτιμούσα marks&spencers!

Όχι καλέ δεν είσαι εσύ η ξυνή,αυτή είναι από ουαλία,παντρεμένη με έλληνα και πάνω από 40-45.Η περιοχή μας είναι πάρα πολύ καλή!Έχουμε τα πάντα κοντά μας.Τράπεζες,σούπερ μαρκετ,μαγαζιά,αστικό,υπεραστικό,δημόσιες υπηρεσίες και πολύ κοντά στο κέντρο.Τα αεροπλάνα πετάνε ακρίβως πάνω από το σπίτι μας αλλά το συνηθιζεις,δε μας ενοχλούν καθόλου και τη νύχτα δεν μας ξυπνάνε.Ούτε τα παιδιά.

Α πολύ ωραίο και το μοσχάρι στιφάδο,αλλά ναι είναι λίγο βαρύ.Εμείς συνήθως το κάνουμε κοκκινιστο με πιλάφι γιατί τα παιδιά δε θα το φάνε αλλιώς.

Αν είχε και πιο καλό καιρό θα ψήναμε μπριζολίτσες στα κάρβουνα,πατάτες και πίτες!Ευτυχώς που έχουμε φάει γιατί θα μ'έπιανε κάτι τώρα που είπα για barbecue................;)

Το φαγητο που λες λεγεται shepherds pie. Εμενα μου αρεσει οταν το φτιαχνω ομως μονη μου με φρεσκα υλικα οχι οπως το φτιαχνουν εκει που ειναι τιγκα στο συντηρητικο. Εδω κονσερβα ντοματα δε χρησιμοποιουμε ποτε, εκει δε θυμαμαι ποτε να εβαλα φρεσκια ντοματα! Και ο κιμας μου βρωμαγε παντα εκτος αν τον χρυσοπληρωνα απο το χασαπη.

Για την περιοχη σας το ξερω μου αρεσει πολυ γτ εχει τα παντα διπλα σου, εχει καλη ρυμοτομια, ωραιες εκδηλωσεις (στυλ κρητικα γλεντια, μικρασιατικα γλεντια), τις εχω τιμησει :tongue: Το μονο που δε μπορω να συνηθισω ειναι τα αεροπλανα το καλοκαιρι, αλλα ολοι μου λενε οτι συνηθιζεται..

αααχ μπαρμπεκιου!! Παρα το στιφαδο το προτιμω!!!

Eleni

bd5c7983f7.png

shepherds pie!Εμείς εδώ πάντα βάζουμε φρέσκια ντομάτα,εκεί ομως είναι ακριβά να βάζεις πάντα φρέσκια.Εδώ έχουμε κι ένα μικρό κήπο και βγάζουμε λίγες ντοματούλες,αγγουράκια,βερύκοκα,φράουλες!

Εκείνος ο κιμάς πράγματι βρώμαγε.Τον είχα πάρει απο tesco και όταν τον άνοιξα ήταν σαν τα μακαρόνια:confused:και μου έκανε εντύπωση.Και που μαυρισε στο ψήσιμο.....μπλίαχ......

Έχουμε και πολλούς μονόδρομους χα χα χα

Τα αεροπλάνα τα συνηθίζεις.Όταν έρχονται φίλοι μας και καθόμαστε έξω,τυχαίνει να περάσει αεροπλάνο πολύ χαμηλά και συγνώμη κιόλας αλλά τους πάει ναααα που λέμε!Εμείς όμως κανένα πρόβλημα.Και τα παιδιά από νεογέννητα ποτέ δεν ξυπνήσανε από αεροπλάνο ή να φοβηθούνε!

Μπάρμπεκιου έστω μια φορά το μήνα!:cool:;)

shmera to menu eixe xtapodaki kokkinisto/krasato me penes.

kimale to thema me ton kima to anakalupsa. an den thes ne murizei diaforetika prepei na pairneis veal kai oxi beef. egw pairnw kamia fora apo ocado kai einai kanoniko san to diko mas. h diafora einai oti sthn ellada trwme mosxari enw edw kuriws vodino. kamia kopela mou to eixe exhghsei otan mou fainotan kai emena diaforetiko otan hr8a.

alice egw 8a sou elega mono proforika sta kontina sxoleia an 8es gia voluntery job mias kai isws ta upoloipa na mhnn exoun kan th dunatothta. px se emas akoma k an kapoios thelei na ergastei voluntery gia na ma8ei den mporoume na ton voh8hsoume, alla an kapoios mas pei proforika h mesw gnwstou 8elw na sas parakolou8hsw merikes fores gia na dw th douleia sas kati mporei na kanoume.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

shmera to menu eixe xtapodaki kokkinisto/krasato me penes.

kimale to thema me ton kima to anakalupsa. an den thes ne murizei diaforetika prepei na pairneis veal kai oxi beef. egw pairnw kamia fora apo ocado kai einai kanoniko san to diko mas. h diafora einai oti sthn ellada trwme mosxari enw edw kuriws vodino. kamia kopela mou to eixe exhghsei otan mou fainotan kai emena diaforetiko otan hr8a.

Το beef είναι το μοσχάρι και το veal το βοδινό,έτσι?Λες να πήρα βοδινό και γι'αυτό να ήταν έτσι?Αυτό έγινε πριν 5 χρόνια και ούτε που ρώτησα κανέναν γιατί μου βγήκε έτσι.Τουλάχιστον δεν ήταν άλογο χα χα χα

Ναι εδώ τρώμε μοσχάρι και χοιρινό.Κιμά παίρνω μισό χοιρινό και μισό μοσχαρίσιο.

Το beef είναι το μοσχάρι και το veal το βοδινό,έτσι?Λες να πήρα βοδινό και γι'αυτό να ήταν έτσι?Αυτό έγινε πριν 5 χρόνια και ούτε που ρώτησα κανέναν γιατί μου βγήκε έτσι.Τουλάχιστον δεν ήταν άλογο χα χα χα

Ναι εδώ τρώμε μοσχάρι και χοιρινό.Κιμά παίρνω μισό χοιρινό και μισό μοσχαρίσιο.

veal einai to mosxari kai beef einai to vodino.

90% enai beef alla an psaxeis vriskeis kai veal.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

veal einai to mosxari kai beef einai to vodino.

90% enai beef alla an psaxeis vriskeis kai veal.

:oops::oops::oops::oops::oops: τα έχω κάνει.......πάντα τα μπέρδευα!

Αν και αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε κάτι άλλο που είπα λάθος κι εγινα ρεζίλι μπροστά σε πολλούς αγγλους.Προσπαθουσα να του εξηγησω γιατί η μπύρα του βγάζει πολύ αφρό......και.....καταλάβατε τι είπα......εεεε......??:oops::oops::oops::oops:

Κορίτσια μου να σας ρωτήσω κάτι;Τα σχολεία μέχρι τι ώρα είναι;Όσες δουλεύετε πως τα βολεύετε;Προλαβαίνεται το σχόλασμα με τη δουλειά;Καλά αυτο με το beaf και το veal καλά που το είπατε!Επίσης υπάρχει καμιά μανούλα να μένει Cardiff;

Εκείνος ο κιμάς πράγματι βρώμαγε.Τον είχα πάρει απο tesco και όταν τον άνοιξα ήταν σαν τα μακαρόνια:confused:και μου έκανε εντύπωση.Και που μαυρισε στο ψήσιμο.....μπλίαχ......

Και ότι ήμουν έτοιμη να ρωτήσω... από το Tesco ήταν ο κιμάς;

Κιμά και γενικότερα ό,τι κρεατικό είναι σε κομματάκια που δεν μπορείς να ελέγξεις προέλευση ούτε να το τσεκάρεις οπτικά καλύτερα να μην παίρνεις από Tesco. Μόνο από Sainsbury's ή Waitrose ή M&S ή από κρεοπωλείο - και πάντα να διαλέγεις το ακριβότερο και αυτό που έχει τη μικρότερη περιεκτικότητα σε λίπος.

Εμείς αγοράζουμε τα πάντα από το Tesco (έχουμε τρία Tesco κοντά μας, το ένα είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο) αλλά ποτέ δεν παίρνουμε κρέας από εκεί. Ειδικά κρέας με τιμή κιλού κάτω από 10 λίρες δεν μπαίνει ποτέ στο καλάθι μας.

Για τη μπύρα δεν κατάλαβα τι είπες?

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...