Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Ελένη ευτυχώς φέτος μέχρι τώρα είχαμε όντως ήπιο χειμώνα ειδικά σε σχέση με πέρυσι!Και ευτυχώς γιατί αν έκανε παραπάνω κρύο θα ξεπαγιαζαμε χωρίς πετρέλαιο.Είμαι όμως και κρυουλιαρα!

Καλά θα είναι να είναι και ο Μάρτιος έτσι!

Σήμερα ήταν τέλεια μέρα!Είχε ήλιο και δεν έκανε πολύ κρύο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Travellingmum, η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκαθαρίζω στο cover letter ακριβώς τι θέλω να κάνω. Αυτό που λέω είναι ότι είμαι έμπειρη εκπαιδευτικός, αλλά καθώς δεν έχω εμπειρία σε Βρετανικά σχολεία, είμαι πρόθυμη να εργαστώ και ως teaching assistant ή ως δασκάλα, ακόμα και unpaid. Αυτό μόνο για τα σχολεία της περιοχής μου, Στα υπόλοιπα κάνω κανονικά αιτήσεις και ό,τι γίνει, Γενικώς υπάρχει μεγάλη ζήτηση για δασκάλες ακόμα, εγώ αυτό βλέπω... Πάντως αναθάρρησα με αυτό που μου έγραψες. Άντε να δούμε... Εγώ βρε κορίτσια μία απλή δουλίτσα θέλω (part-time οπωσδήποτε) αλλά θέλω να αξιοποιώ και τα προσόντα μου, αλλιώς θα πήγαινα σε καφετέρια. Απλά σε σχολείο και γνωρίζω τη δουλειά κάπως καλύτερα και θα έχω και τις διακοπές του καλοκαιριού για να πηγαίνουν τα παιδιά αρκετό καιρό στην Ελλάδα. Όσο για τις διακοπές, δεν ξέρω μήπως το κάθε σχολείο κάνει τα δικά του.... Πάντως το σχολείο των παιδιών για το σχολικό έτος 2012-2013 έχει τις εξής διακοπές: 1 εβδομάδα τέλος Οκτωβρίου-αρχές Νοεμβρίου, 2 εβδομάδες τα Χριστούγεννα, 1 εβδομάδα τον Φεβρουάριο (half term), 2 εβδομάδες το Πάσχα, 1 εβδομάδα τέλος Μαίου, και κλείνει από 23 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου...Αυτό είναι συνολικά 13 εβδομάδες. Εκτός βέβαια και εάν οι δάσκαλοι πηγαίνουν για δουλειά σε αυτές τις αργίες. Αυτό δεν το γνωρίζω...

Ελένη, καταλαβαίνω πολύ καλά τι λες και εύχομαι εκεί που είσαι εσύ να μην υπάρχει μεγάλη εγκληματικότητα. Δεν ξέρω ποια από τις δύο χώρες έχει μεγαλύτερη εγκληματικότητα και με ενδιαφέρει αυτό, γιατί όπως προείπα το μόνο επιχείρημα αυτή τη στιγμή για να με πείσει κάποιος ότι στην Αγγλία θα έχω καλύτερη ζωή είναι ο μικρότερος δείκτης εγκληματικότητας. Αν και οι δύο χώρες είναι τα ίδια χάλια.... Πάντως, αντίθετα με εσένα, εγώ δυστυχώς έμενα κοντά στο κέντρο της Αθήνας, συγκεκριμένα κοντά στο Μέγαρο Μουσικής, μία περιοχή με σχετικά καλή αστυνόμευση (λόγω της Αμερικάνικης Πρεσβείας που είναι λίγο πιο κάτω και των ακριβών ξενοδοχείων), εκεί είναι και το πατρικό μου. Πρώτα πρώτα η περιοχή πλέον είναι γεμάτη με μετανάστες με καροτσάκια που μαζεύουν διάφορα από τα σκουπίδια, βασικά το τρίγκι τρίγκι που κάνει το καροτσάκι ακούγεται τόσο συχνά όσο τα τζιτζίκια στην εξοχή το καλοκαίρι. Πάρα πολλοί ζητιάνοι και άστεγοι κυκλοφορούν, μας έτυχε και μερικές φορές να κοιμούνται διάφοροι στα πεζοδρόμια. Μην θεωρήσετε σας παρακαλώ ότι υποτιμώ αυτούς τους ανθρώπους ή δεν καταλαβαίνω τι περνάνε, απλά σημειώνω την παρουσία τους, η οποία παρουσία έχει συνδεθεί αρκετές φορές με εγκληματικές ενέργειες. Και δεν μου ήταν και πολύ άνετο να κυκλοφορώ με τα παιδιά (και με τον άντρα μου να λείπει στην Αγγλία). Πέρα από αυτά, που μπορεί να μην σημαίνουν και τίποτα παραπάνω από μία προκατάληψη, λήστεψαν τους αποπάνω μας, μπήκαν με καλάσνικωφ στην ψησταριά που βρίκεται στο ίδιο τετράγωνο, έβαλαν γκαζάκια στην τράπεζα που βρίσκεται στην επόμενη γωνία, τραυμάτισαν με μαχαίρι μία γειτόνισσα για να της πάρουν την αλυσίδα της. Αυτά σε έξι μήνες, σε πολύ μικρή ακτίνα. Πολλά ακόμα έγιναν στην περιοχή, αλλά όχι σε ανθρώπους που γνωρίζω. Το δε εξοχικό μας μας το έχουν ανοίξει 2 φορές τον τελευταίο χρόνο (και δεν είναι κανένα ξέφραγο αμπέλι), και όλοι στην περιοχή εκεί έχουν να πουνε και από μια ιστορία. Όμως αυτά δεν συνέβαιναν τόσο πολύ πριν πολύ λίγα χρόνια. Εγώ το μόνο περιστατικό που θυμάμαι από τη γειτονιά αυτή είναι που λήστεψαν το ρετιρέ στην πολυκατοικία μας πριν 20 χρόνια. Οπότε, με βάση τις εμπειρίες μου, θεωρώ ότι έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα. Όσον αφορά τα ΜΜΕ, ενδεχομένως αναφέρουν το κάθε περιστατικό πια, γιατί όλο αυτό συντελεί στη δημιουργία του κλίματος που επιδιώκουν κάποιοι. Αλλά πόσο πια να το παρακάνουν; Εγώ θυμάμαι πολύ καθαρά ότι διάβαζα το in.gr σχεδόν καθημερινά από το 2007, και σπάνια γινόταν αναφορά σε έγκλημα.

Καταλήγω λοιπόν λέγοντας ότι ναι, είμαι σίγουρη ότι η εγκληματικότητα στην Ελλάδα έχει αυξηθεί κατακόρυφα, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρη ότι η Αγγλία είναι πιο ασφαλής χώρα από αυτή την άποψη.

Για να αλλάξω θέμα τώρα, ναι κι εμάς περνάει ο παγωτατζής από τη γειτονιά (αλλά όχι από το σπίτι μας,γιατί εδώ είναι αδιέξοδο). Εμένα δε μου φαίνεται περίεργο που τρώνε παγωτό τον χειμώνα, κάθε εποχή μου φαίνεται τέλειο το παγωτό και το βανάκι με τη μουσικούλα μου φαίνεται υπέροχο, μου θυμίζει τα καλοκαίρια όταν ήμουν παιδί. Αυτό που μου φάινεται εξοργιστικό είναι πως την τελευταία εβδομάδα, ένα τέτοιο βαν είναι αραγμένο έξω από το σχολείο των παιδιών (κάθε μέρα όμως) και είναι όλα με ένα παγωτό στο χέρι. Τα δικά μου ακόμα δεν τρώνε, πρώτον γιατί αν τους πάρω παγωτό θα γίνουν χάλια και δεύτερον επειδή γυρνώντας στο σπίτι εμείς τρώμε μεσημεριανό, οπότε αν φάνε παγωτό πάει το μεσημεριανό. Και γενικότερα βρε κορίτσια στο σχολείο τους δίνουν ένα σωρό μ@#%%.... γλυφιτζούρια, καραμέλες, cup cakes... σχεδόν σε καθημερινή βάση. Και πάλι καλά που τους δίνουν και κανένα φρούτο (αν και τα δικά μου μόνο μπανάνες τρώνε).

Αααα μια που το εχετε ήδη δοκιμάσει ξέρεις να μου πεις πάνω κάτω κόστος; Ένα μικρομεσαίο δεματάκι ας πούμε όχι τιποτα τρελο... και πόσες μέρες κάνει να φτάσει; τί άλλο να της πω να στείλει που δεν θα βρισκω εδω πχ(μια που βρηκαμε παπα... :tongue: ) μια που θα μπει στον κοπο;

Tα μεταφορικά πάνε ανάλογα με το βάρος του δέματος, σύμφωνα με τον παρακάτω κατάλογο:

http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/pricelist_epistol_2012.pdf

Όσο για το κοντομάνικο, σήμερα που έσκασε λίγος ήλιος εδώ πέρα, αν και η θερμοκρασία δεν ανέβηκε πάνω από 6-7 βαθμούς, το τι κοντομάνικο και τιραντάκι κυκλοφορούσε στους δρόμους, δε λέγεται!!! Εμείς κυκλοφορούσαμε με τα μπουφάν και άρχισα να αισθάνομαι άχημα :-)

αλις τωρα καταλαβα τι δεν κανεις σωστα...δεν μπορεις να γραφεις οτι θες να κανεις πολλα διαφορετικα , α θα θελα να κανω κ αυτο, α μπορω να κανω κ αυτο... Το καλυτερο ειναι το εξης¨Ρωτα αν μπορεις να παρακολουθησεις τα μαθηματα και τη ζωη του σχολειου σαν visitor για 2-3 μερες. Ολη μερα καθε φορα.Και οταν πας και παρακολουθησεις, μιλησε τους και πες οτι θελεις να εργαστεις σαν volunteer teaching assistant. Μην πεις εθελοντικη δασκαλα, δε νομιζω οτι κανεις προσλαμβανει διδακτικο προσωπικο εθελοντικα ειναι ολυ μεγαλο ρισκο.

Ασχετο, στο σχολειο γτ τρωνε σκ@τα? Νομιζα οτι απαγορευονται τα κεικ, γλυκα, καραμελες κλπ...

Κιμαλ σημερα δεν ειχε τοσο καλο καιρο οσο αλλες μερες! Αλλες μερες ειναι καλοκαιρι κανονικα!

Eleni

bd5c7983f7.png

αλις, αυτες οι ιδακοπες ειναι των παιδιων, οι δασκαλοι δουλευουν απ'οσο μου εχουν πει (πχ τον αυγουστο χρειαζεται να πας τουλαχιστον μια εβδομαδα νωριτερα να προετοιμασεις την αιθουσα, και παντα τελειωνουν καμμαι εβδομαδα αργοτερα. Επισης υπαρχουν και training days, αλλα καλυτερα συζητα με δασκαλους τις περιοχης σου να σου τα πουν πιο καλα).

Οταν γραφεις για εθελοντικη εργασια να γραφεις voluntary, oxi unpaid, μπορει να βοηθησει.

Διαφημίσεις

Νομίζω το κυμινο με ενοχλει... κύμινο δεν βάζουν στους κεφτέδες καμιά φορά;

Πολύ πιθανό να είναι το κύμινο που σε ενοχλεί γιατί έχει έντονη και κάπως ξινή γεύση. Όντως το βάζουν στους κεφτέδες, η γεύση του ταιριάζει με τον κιμά.

Κύμινο έχει και το ελληνικό κάρυ, αλλά ίσως ο κουρκουμάς καλύπτει την ξινίλα.

Δεν ξέρω ποια από τις δύο χώρες έχει μεγαλύτερη εγκληματικότητα και με ενδιαφέρει αυτό, γιατί όπως προείπα το μόνο επιχείρημα αυτή τη στιγμή για να με πείσει κάποιος ότι στην Αγγλία θα έχω καλύτερη ζωή είναι ο μικρότερος δείκτης εγκληματικότητας.

Αν αυτό είναι το μόνο που σε κρατάει στην Αγγλία, προβλέπω να φεύγεις γρήγορα.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Νομίζω το κυμινο με ενοχλει... κύμινο δεν βάζουν στους κεφτέδες καμιά φορά; Νομίζω αυτό είναι γτ και στους κεφτέδες όταν το εβαζε η μαμα μου με χαλούσε. Ο κόλιανδρος μου αρέσει!

Μάλλον θα πω να μου στείλουν...

εμεις στην οικογενεια μας βαζουμε ουζο στα κεφτεδακια κ το κυμινο στα σουτζουκακια,μαζι με αλλα καρυκευματα.συνταγες της σμυρνιας γιαγιας βλεπεις...:rolleyes:

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Ελένη εμείς είμαστε 2-3 χλμ από ηράκλειο προς θάλασσα(οχι προς αμμουδαρα) και μέχρι τις 12 περίπου που ήμασταν σπίτι ήταν πολύ ωραία.Μετά πήγαμε κάπου και λείπαμε σχεδόν όλη μέρα.Με ζακέτα βέβαια!Πριν λίγο που βγήκα στην αυλή να πιω καφέ είδα ότι έβρεξε το βράδυ.Ξαναβγηκε όμως ο ήλιος!

Αλήθεια δίνουν στα σχολείο στα παιδιά τέτοια πράγματα?Και παίρνουν και παγωτό μετά το σχολείο?:shock:

Εγώ στο σχολείο τους δίνω μαζί τους σάντουιτς, κανένα γιαουρτάκι κλπ. Μια φορά που έβαλα στη μικρή και λίγο τσουρεκάκι με σοκολάτα μαζί με το σάντουιτς, η δασκάλα δεν την άφησε να το φάει!! Της το δίπλωσε και της το έβαλε στην τσάντα πίσω!

Επίσης, για 1 λίρα την εβδομάδα, δίνουν στην τάξη της μικρής στα παιδιά καθημερινά γάλα και τοστ το πρωί και φρούτο μετά το φαγητό.

Διαφημίσεις

Ελένη εμείς είμαστε 2-3 χλμ από ηράκλειο προς θάλασσα(οχι προς αμμουδαρα) και μέχρι τις 12 περίπου που ήμασταν σπίτι ήταν πολύ ωραία.Μετά πήγαμε κάπου και λείπαμε σχεδόν όλη μέρα.Με ζακέτα βέβαια!Πριν λίγο που βγήκα στην αυλή να πιω καφέ είδα ότι έβρεξε το βράδυ.Ξαναβγηκε όμως ο ήλιος!

Αλήθεια δίνουν στα σχολείο στα παιδιά τέτοια πράγματα?Και παίρνουν και παγωτό μετά το σχολείο?:shock:

Και εμεις λιγο εξω απο το Ηρακλειο προς θαλασσα ειμαστε!

Το πρωι ειχε κρυο και βορια τωρα ειναι μια χαρα με τον ηλιο...:P Δεν κανει ζεστη βεβαια αλλα δεν κανει και κρυο. Το πρωι με την καταιγιδα ειχαμε διακοπη ρευματος, και οταν ξαναρχεται το ρευμα για καποιο λογο ο θερμοστατης παει στους 20 και αναβουν τα καλοριφερ. Το σπιτι ειναι τρομερα ζεστο, οποιος μπαινει με ρωταει αν εχω αναμμενα καλοριφερ που εγω δεν τα αναβω...με 20 βαθμους λοιπον αναψαν τα καλοριφερ και ξυπνησαμε στην ερημο Σαχαρα:? Τι θα φατε σημερα για Κυριακατικο φαγακι?

Eleni

bd5c7983f7.png

Εμείς είμαστε δίπλα στο αεροδρόμιο.Λες να είμαστε και γειτόνισσες :eek::)?!Έχουμε και μία αγγλίδα στη γειτονιά μας αλλά τα χαλάσαμε,είναι λίγο ξυνή:rolleyes:

Τώρα χάθηκε κι ο ήλιος.Εγώ κρυώνω πάντως έξω!Άρχισε και δυνατός αέρας.Ευτυχως ομως κι εμάς το σπίτι μας είναι ζεστό αλλά η θέρμανση σχεδόν παντα of:cry:.

Την ημέρα είναι μια χαρά,το βραδάκι κάνει πιο πολύ κρύο.

Μόλις φάγαμε κοτόπουλο γεμιστό με συκωτάκι κάστανο και κουκουνάρι!Τέλειο!

Εγώ στο σχολείο τους δίνω μαζί τους σάντουιτς, κανένα γιαουρτάκι κλπ. Μια φορά που έβαλα στη μικρή και λίγο τσουρεκάκι με σοκολάτα μαζί με το σάντουιτς, η δασκάλα δεν την άφησε να το φάει!! Της το δίπλωσε και της το έβαλε στην τσάντα πίσω!

Επίσης, για 1 λίρα την εβδομάδα, δίνουν στην τάξη της μικρής στα παιδιά καθημερινά γάλα και τοστ το πρωί και φρούτο μετά το φαγητό.

Τώρα μπερδευτηκα λίγο.Στο δικό σας σχολείο δεν αφήσανε να φάει το τσουρεκάκι,ενώ στης Αλις τρώνε γλυφιτζούρια και καραμέλες:confused::confused:

Μήπως το κάθε σχολείο έχει και διαφορετικούς κανόνες?Πάντως δε θα μου άρεσε να τρώνε τα παιδιά μου μ@λ@κιες στο σχολείο.Κι εδώ εγώ φτιάχνω το κολατσιό

Και 1 λίρα τη βδομάδα για γάλα τοστ και φρούτο είναι πάρα πολύ καλά

Τώρα μπερδευτηκα λίγο.Στο δικό σας σχολείο δεν αφήσανε να φάει το τσουρεκάκι,ενώ στης Αλις τρώνε γλυφιτζούρια και καραμέλες:confused::confused:

Μήπως το κάθε σχολείο έχει και διαφορετικούς κανόνες?Πάντως δε θα μου άρεσε να τρώνε τα παιδιά μου μ@λ@κιες στο σχολείο.Κι εδώ εγώ φτιάχνω το κολατσιό

Και 1 λίρα τη βδομάδα για γάλα τοστ και φρούτο είναι πάρα πολύ καλά

Σκέψου ότι η δικιά μου, επειδή δεν της άρεσε το γάλα, το έπινε μόνο με συμπλήρωμα caotonic κλπ. Πρώτη φορά που ήπιε άσπρο γάλα και της άρεσε μάλιστα και πολύ, ήταν στο σχολείο! Μετά δοκίμασε κι από το δικό μας και αφού της φάνηκε το ίδιο, τώρα μερικές φορές το ζητάει άσπρο! :P

Σκέψου ότι η δικιά μου, επειδή δεν της άρεσε το γάλα, το έπινε μόνο με συμπλήρωμα caotonic κλπ. Πρώτη φορά που ήπιε άσπρο γάλα και της άρεσε μάλιστα και πολύ, ήταν στο σχολείο! Μετά δοκίμασε κι από το δικό μας και αφού της φάνηκε το ίδιο, τώρα μερικές φορές το ζητάει άσπρο! :P

Καλύτερα άσπρο.Παρά να μην πίνει όμως καθόλου,καλά έκανες!Τουλάχιστον τώρα της αρέσει και το άσπρο:)

Το φαγητό τους φαίνεται διαφορετικό?Τους αρέσει?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...