Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Αχταρμά τα έχουμε κάνει μεταξύ Αγγλίας, Ουαλίας και Ηνωμένου Βασιλείου :tongue:

H εγκληματικότητα είναι ως ένα βαθμό άπιαστη έννοια γιατί από τη μία συγκρίνουμε στατιστικά (και ξέρετε τι λένε για την επιστήμη της στατιστικής...) ;) και από την άλλη συγκρίνουμε προσωπικές εμπειρίες και απόψεις οι οποίες επηρεάζονται από πολλά πράγματα και κυρίως από τα ΜΜΕ. Αν διαβάζεις μόνο ή επί το πλείστον ελληνικές εφημερίδες και παρακολουθείς ελληνική τηλεόραση που κάνει την τρίχα τριχιά, είναι φυσικό να έχεις την εντύπωση ότι έτσι και κυκλοφορήσεις με λεφτά στην τσέπη σου θα σε βρουν μαχαιρωμένο σε χαντάκι.

Σίγουρα κάποιες περιοχές έχουν μεγάλη εγκληματικότητα και σίγουρα οι διαρρήξεις είναι σε έξαρση. Πέραν αυτού... εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν έχω δει κάποια σημαντική αλλαγή τώρα που γύρισα στην Αθήνα. Μου φαίνεται πάρα πολύ όμοια με την Αθήνα που άφησα. Ίσως οφείλεται στο ότι έφυγα στις αρχές του 90 που η εγκληματικότητα ήταν πάρα πολύ αυξημένη (μου είχαν ανοίξει το σπίτι δύο φορές) και ίσως στο ότι έχω συναντήσει και στην Αγγλία αρκετή εγκληματικότητα, σίγουρα περισσότερη απ' ό,τι στην Ελλάδα. Ίσως πάλι να είναι επειδή δεν κυκλοφορώ σε περιοχές επικίνδυνες π.χ. έχω να πάω Εξάρχεια δέκα χρόνια. Αλλά ούτε και στην Αγγλία πάω σε επικίνδυνες περιοχές και σπάνια είμαι έξω μετά τις 11 το βράδυ. Από την άλλη έχω πάει Ομόνοια αρκετές φορές, μέρα και νύχτα, και δεν μου συνέβει τίποτα.

Άσχετο... ρε κορίτσια περνάει και από την δική σας γειτονιά παγωτατζής;;; Κάθε βράδυ κατά τις 8 άκουγαμια περίεργη μουσική και λέω τί είναι αυτό καλέ; Και λέει ο Κρις είναι παγωτατζής... Περνάει λέει με ένα βανάκι και πουλάει παγωτό! Και ποιος αγοράζει παγωτό με το ψοφόκρυο και μάλιστα βραδυάτικα; :/

Κι ένα άλλου που μου κάνει εντύπωση... σχεδόν όλα τα ρούχα/πιτζάμες είναι αμάνικα... και δεν μιλάω για την ανοιξιάτικη κολεξιόν αλλά για την χειμωνιάτικη!!! Μα δεν κρυώνουν;;;;:shock:

Εμάς περνάει, αλλά μόνο το καλοκαίρι. Μπορεί εσείς οι Μαντσεστεριώτες να είσαστε πιο θαρραλέοι :P

Όσο για πυτζάμες κι εγώ κοντομάνικες φοράω και γενικότερα κοντομάνικα ρούχα μέσα στο σπίτι. Με τη θέρμανση αναμένη κάνει ζέστη. Τα μακρυμάνικα νυχτικά τα έχω πάει όλα στην Αθήνα που το σπίτι είναι πιο κρύο.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ τρελαίνομαι για παγωτό το χειμώνα!Και μου αρέσει πολύ αυτό με τον παγωτατζη κι οπότε τον άκουγα έβγαινα κι έπαιρνα!

Αυτό με τις πυτζάμες κι εγώ δεν το έχω καταλάβει.Και η πεθερά μου που μου έχει στείλει μερικές φορές πιτζάμες είναι αμανικες αλλά μου στέλνει και ρόμπα μαζί.Και στα σπίτια τους όταν φοράνε πιτζάμες φοράνε και ρόμπα.

Και ρώτησα και τον άντρα μου αλλά μου το ρίξε στο αστείο!

Cause everyone can afford the heating μου είπε!

Εμείς την θέρμανση μόνο αν έχει ψοφόκρυο την ανάβουμε. Ευτυχώς είναι διαμερίσμα με άλλα διαμερίσματα γύρω γύρω και δεν κρυώνει έυκολα το σπίτι. Αλλά ναι και γω φοράω μακρυμάνικες και αν έχει πολύ κρύο και ρόμπα από πάνω! Και δεν μπορώ να πω οτι δεν ειμαι και μαθημενη στο κρυο. Και γω θέλω παγωτο αλλα να ειναι κανα μεσημερακι πχ με λιγο ηλιο ρε παιδι μου :Ρ και ας εχει κρυο :) Άμα έχει συννεφια δεν με τραβάει.. ποσω μάλλον βραδυάτικο! :Ρ

Αυτό με τις πυτζάμες κι εγώ δεν το έχω καταλάβει.Και η πεθερά μου που μου έχει στείλει μερικές φορές πιτζάμες είναι αμανικες αλλά μου στέλνει και ρόμπα μαζί.Και στα σπίτια τους όταν φοράνε πιτζάμες φοράνε και ρόμπα.

Και ρώτησα και τον άντρα μου αλλά μου το ρίξε στο αστείο!

Cause everyone can afford the heating μου είπε!

Πέστου και στην Ελλάδα όσοι έχουν υγραέριο μια χαρά ζεσταίνονται :lol:

Πάντως είναι αλήθεια ότι πολλοί φοράνε ρόμπα πάνω από την πυτζάμα γι' αυτό βλέπεις και τα πουλάνε σετ.

Και γω θέλω παγωτο αλλα να ειναι κανα μεσημερακι πχ με λιγο ηλιο ρε παιδι μου :Ρ και ας εχει κρυο :) Άμα έχει συννεφια δεν με τραβάει.. ποσω μάλλον βραδυάτικο! :Ρ

Μπορεί ο παγωτατζής να πουλάει και άλλα πράγματα, δεν ξέρω αν με πιάνεις ;)

Τι θέρμανση έχετε; Αν είναι ηλεκτρική λογικό είναι να την καίτε όσο λιγότερο γίνεται.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Κρήτη δεν έχουμε υγραέριο και φέτος το πετρέλαιο είναι 1,40 και δε βάλαμε φυσικά με τέτοια τιμή.Ούτε τζάκι έχουμε.Είχαμε λίγο πετρέλαιο από πέρυσι αλλά το ανάβουμε όταν δεν έχει ζεστό νερό ή όταν κάνει πολύ κρύο για λίγη ώρα ίσα να ζεσταθεί λίγο το σπίτι.

Γι'αυτό το έκανε το αστείο του :P

Διαφημίσεις

Πέστου και στην Ελλάδα όσοι έχουν υγραέριο μια χαρά ζεσταίνονται :lol:

Πάντως είναι αλήθεια ότι πολλοί φοράνε ρόμπα πάνω από την πυτζάμα γι' αυτό βλέπεις και τα πουλάνε σετ.

Μπορεί ο παγωτατζής να πουλάει και άλλα πράγματα, δεν ξέρω αν με πιάνεις ;)

Τι θέρμανση έχετε; Αν είναι ηλεκτρική λογικό είναι να την καίτε όσο λιγότερο γίνεται.

Νομίζω με αέριο είναι αλλά δεν βάζω είμαι και σίγουρη... παίζει να είναι και ηλεκτρική! Δεν νομίζω οτι καίει πολύ, απλά όπως είπα έχουμε διαμερίσματα γύρω γύρω, η πρόσοψη είναι νότια, έχει και μοκέτα κάτω και γενικά αν φοράμε μακρυμάνικα ΚΑΙ ρόμπες και ακόμα κρυώνουμε τότε ναι την ανάβουμε. Αλλά και πάλι για 10 λεπτά γιατί το σπίτι γίνεται φούρνος! Ουφ να ρθει η Ανοιξη νιώθω τόσο όμορφα αυτές τις μέρες... πρασινίζουν όλα, τα λουλουδάκια ανθίζουν, βγαίνει ο ηλιάκος(καλά στο Μάντσεστερ δεν βάζω και στοίχημα γι αυτο...) ο πεταλουδίτσος φλερτάρει με την πεταλουδίτσα.... αχ τι όμορφα που είναι!!!

Α και του άντρα μου η μπλούζα από τις πυτζάμες του είναι κοντομανικη

Να φοράει τη ρόμπα του από πάνω ;)

Καλέ ούτε ρόμπα ούτε ζακέτα τίποτα!Εγώ φοράω πυτζάμες με μακρύ μανίκι και ζακέτα φλις ή ρόμπα.Αυτός τίποτα!Μόνο αν θέλει να βγει έξω για τσιγάρο πχ βάζει κάτι από πάνω.Και δεν είναι ότι δεν κρυώνει!Κρυώνει αλλά φαίνεται έτσι έχει συνηθίσει,τι να πω!:D

Υ.Γ. όσο για το κάρυ τα έχω δει καλέ αλλά δεν μυρίζουν όπως αυτα που έπαιρνα από τα ελληνικά σουπερ μαρκετ :( Μάλλον είναι διαφορετικό μίγμα μπαχαρικών...

το καρυ ειναι καρυ, ενα καρυκευμα...δεν ειναι μειγμα...μαλλον κατι αλλο εννοεις....

βανιλια σκονη υπαρχει σε τουρκικα μαγαζια, πολωνικα κ φυσικα ελληνικα.

προσγατα πηρε το ματι μου κρεμα πατισερι στα marks and spencer αν κ εγω την κανω μονη μου

Διαφημίσεις

Θα διαφωνήσω μαζί σου... το κάρυ είναι μίγμα μπαχαρικών. Ο κουρκουμάς/κουρκουμίνη/κιτρινόριζα είναι το κύριο συστατικό και είναι αυτό που ψάχνω. Εδώ υπερισχύει στην γεύση κάποιο άλλο μπαχαρικό αντί για τον κουρκουμά γι αυτό και έχω λυσσάξει που δεν βρίσκω... μέχρι και από ονλάιν μαγαζιά παρήγγειλα αλλά τζιφος!

Για του λόγου το αληθές:

http://www.bionews.gr/2011/01/05/%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD/

Σκρόλαρε κάτω μέχρι να βρεις το κάρυ! ;)

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%B3%CE%B3%CE%BB%CE%AF%CE%B1

Αν μέσα σε μια χρονιά(+ 2 μήνες απο το 2013) αυξήθηκαν κατά 7 ολόκληρα εκατομύρια οκ πάω πάσο.

Επίσης άλλο είπα. Είπες οτι σύμφωνα με το άρθρο που παρέθεσες τα εγκλήματα ήταν 2,1 εκ το 2011/12. Ναι αυτό το ποσοστό ακούγεται τρελό για μας που είμαστε μια χώρα 10-11 εκ. Αλλά για μια χώρα τόσο μεγάλη όσο η Αγγλία είναι πάνω κάτω το ίδιο ποσοστό εγκληματικότητας που έχει και η Ελλάδα. Και τέλος να πω οτι την συγκριση εσυ την έκανες(για άλλη μια φορά) αναφέροντας ένα άσχετο άρθρο πάνω σε αυτό που είπε η Αλις οτι δηλαδη έχει αυξηθει η εγκληματικοτητα στην Ελλάδα. Πού λοιπόν κολλάει το ποσοστό εγκληματικότητας στην Αγγλια;;;; Επίσης καλό θα ήταν να σταματήσεις να προσβάλεις. Τί θα πει τί εποικοδομητικό προσφέρω; Εσύ δηλαδή τί προφέρεις; Έλεος μορφωμένη κοπέλα δεν μπορείς να κάνεις διαλογο χωρίς να αρπάζεσαι; Ούτε άσχημα σου μιλάω ούτε τίποτα. Απλά λέω και την δική μου άποψη. Αν διαφωνείς να μου το πεις όμορφα και ευγενικά όπως σου φέρομαι.

Δεν καταλαβαινομαστε μαλλον καθολου. Δεν παρεθεσα αρθρο για να κανω καμμια συγκριση...η Αλις ειπε οτι στην Ελλαδα φοβαται να γυρισει λογω εγκληματικοτητας και αναρωτηθηκα και πολυ φυσικη η απορια μου...Στην Αγγλια δεν εχει εγκληματικοτητα? 2 εκκ περιστατικα μεσα σ ενα χρονο ειναι λιγο? (και μιλαμε για καταγγεγραμενα). Και πεταχτηκες εσυ με επικριτικο υφος απο οτι καταλαβα να πεις τι συγκρισεις κανω..και γιατι συγκρινω Ελλαδα που εχει λιγοτερο πληθυσμο..ασχετα δλδ. Εκει κολλουσε το οτι δεν προσφερεις κατι εποικοδομητικο. Απαντουσα στην Αλις και εξεφρασα μια ευλογη απορια. ΤΙΠΟΤΑ παραπανω...φυσικα μπορεις να λες την αποψη σου, αρπαχτηκα απο το υφος με το οποιο απαντησες. Τεσπα, δεν εχει νοημα να το αναλυουμε....

Για καρυ καποια ειπε οτι ειναι μειγμα μπαχαρικων. Αυτο ηθελα να πω και εγω..δεν ειναι ενα συγκεκριμενο μπαχαρικο γιαυτο και η γευση εχει αποκλιση.

Κιμαλε ε μη μου πεις οτι κρυωνεις φετος Κρητη! Εχει κανει πολυ ηπιο χειμωνα...

Eleni

bd5c7983f7.png

Θα διαφωνήσω μαζί σου... το κάρυ είναι μίγμα μπαχαρικών. Ο κουρκουμάς/κουρκουμίνη/κιτρινόριζα είναι το κύριο συστατικό και είναι αυτό που ψάχνω. Εδώ υπερισχύει στην γεύση κάποιο άλλο μπαχαρικό αντί για τον κουρκουμά γι αυτό και έχω λυσσάξει που δεν βρίσκω...

Νομίζω ότι αυτό που σε ξενίζει είναι το μοσχοσίταρο (αλλιώς τριγωνέλλα) που περιέχουν τα αγγλικά κάρυ. Ή ίσως το κόλιανδρο, που έχουν αρκετό. Κουρκουμά δεν βάζουν πολύ αλλά μπορείς να αναμείξεις μόνη σου, δηλαδή να πάρεις μείγμα κάρυ και να προσθέσεις κουρκουμά.

Ή απλά να πεις στη μάνα σου να σου στείλει κάρυ από Ελλάδα :)

χαχαχαχ θα εβαζα το χερι μου στη φωτια οτι ειναι ενα καρυκευμα μονο....δεν το γνωριζα....αλλωστε εγω δεν χρησιμοποιω τετοια πραγματα οποτε δεν ξερω περισσοτερα...εγω ειμαι του δυοσμου κ του ανηθου :)

Νομίζω το κυμινο με ενοχλει... κύμινο δεν βάζουν στους κεφτέδες καμιά φορά; Νομίζω αυτό είναι γτ και στους κεφτέδες όταν το εβαζε η μαμα μου με χαλούσε. Ο κόλιανδρος μου αρέσει!

Μάλλον θα πω να μου στείλουν...

Δυστυχώς εδώ που μένω ειναι ένα χωριουδάκι και δεν έχει ουτε ινδικα ουτε ελληνικα ουτε τουρκικα μαγαζακια... γενικα τιποτα! Και το να παμε μεσα στο Μαντσεστερ να πληρωσουμε βενζινες, παρκινκ, να ψάχνουμε όλη μέρα για τέτοια μαγαζάκια και να χει ο Κρις νευρα μια βδομαδα για να βρω εγω καρυ μαλλον χλωμο το κοβω :Ρ

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...