Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Αααα μια που το εχετε ήδη δοκιμάσει ξέρεις να μου πεις πάνω κάτω κόστος; Ένα μικρομεσαίο δεματάκι ας πούμε όχι τιποτα τρελο... και πόσες μέρες κάνει να φτάσει; τί άλλο να της πω να στείλει που δεν θα βρισκω εδω πχ(μια που βρηκαμε παπα... :tongue: ) μια που θα μπει στον κοπο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχα κοιτα αυτα που ρωτας δεν ειναι φιξ

η μητερα μου οταν μου στελνει κατι δε μου λεει ποσο πληρωσε κ ουτε ρωταω μην την προσβαλλω.αλλα ειμαι σιγουρη πως δεν ειναι ακριβα.

το ποσο καιρο κανει για να το λαβεις...αααααν δεν εχουν απεργια τα ταχυδρομεια,αααααν δεν εχει κακοκαιρια,αααααν δεν το στειλει μεσω εορτων κ αααααν παρει κ ο ολυμπιακος το πρωταθλημα 4 με 10 μερες?καπου εκει.

τωρα,τι να σου στειλει?εσυ ξερεις καλυτερα.εχεις κατι στο νου σου συγκεκριμενο?ε, δε χαθηκε κ ο κοσμος αν ξεχασεις κατι στο στελνει την επομενη φορα.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Ελένη ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Υποθέτω ότι εγώ ανήκω στην τρίτη κατηγορία, έχω ήδη το QTS, οπότε καλώς κάνω αιτήσεις για εθελοντική εργασία. Ούτως ή άλλως, δεν έχω δικαίωμα να κάνω PGCE εφόσον έχω το qts.

Πάντως έχω φίλη που ήρθε εδώ πριν 7 χρόνια με πτυχίο του ΦΠΨ και βρήκε αμέσως δουλειά σε δημοτικό (χωρίς καμία προϋπηρεσία ούτε εδώ ούτε στην Ελλάδα) και εργάζεται σε αυτό το σχολείο μέχρι σήμερα.

Στο θέμα της εγκληματικότητας τώρα, φυσικά θεωρώ ότι είσαι πιο αξιόπιστος κριτής από τους δημοσιογράφους, απλά δες τι διαβάζω εγώ κάθε μέρα. Ακολουθούν ειδήσεις που δημοσιεύθηκαν στο Πρώτο Θέμα εντός του τελευταίου 24ώρου. Και βασικά πρόκειται για ένα πολύ ήπιο 24ωρο σε σχέση με προηγούμενες μέρες. Εγώ δε θυμάμαι πριν 5 χρόνια να είχαμε τέτοιες ειδήσεις με αυτή τη συχνότητα....

- "Αστακοί" οι τέσσερις Ρουμάνοι, Κυκλοφορούσαν οπλισμένοι και συνελήφθησαν

- Τα αγόρια έκλεβαν και το κορίτσι πουλούσε τα κλοπιμαία

- Ρήμαζαν την ηλεκτρική εγκατάσταση γηπέδου

- Έστελναν χασίς ταχυδρομικώς

- Άγριο έγκλημα στη Σύρο

- Έκλεψε ράγες τρένου βάρους 125 τόνων

- Συλλήψεις για παράνομο έρανο στις Σέρρες

- Σύλληψη δύο ατόμων για εκβιασμούς στην Καβάλα

- Νεαροί διαρρήκτες είχαν ρημάξει την Κέρκυρα

- Ισόβια σε Ρουμάνο που βίασε και σκότωσε 85χρονη (καλά αυτό έγινε πέρσυ)

- Έκλεψαν 8.400 ευρώ που προορίζονταν για πληρωμή συντάξεων

- Λήστεψαν 40χρονη ταχυδρόμο στη Θεσσαλονίκη

- Ενεχυροδανειστήρια στο Ρέθυμνο πωλούσαν κλεμμένα κοσμήματα

- Χτύπησαν μέχρι θανάτου 78χρονη για να τη ληστέψουν

- Πυροβόλησαν εναντίον τμήματος και περιπολικού στη Ρόδο

Στη θέση σου θα κλείδωνα το αυτοκίνητο. Κι εγώ εδώ όλο ξεχνάω να το κλειδώσω, και δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι τώρα, αλλά υπάρχει πινακίδα δύο στενά παρακάτω ότι στην περιοχή δρουν κλέφτες αυτοκινήτων.

Πάντως δε σου κρύβω ότι ο μόνος λόγος που δεν θα ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα είναι αυτός, Γιατί κατά τα άλλα, έχω κάθε λόγο να επιστρέψω.

Στο Ληντς που μενεις τωρα αλις, για ψαξε σε καμμια τοπικη εφημεριδα!!!Ειδικα εκει Harehills ειναι μην πλησιαζεις...εγω δουλευα Chapeltown που ειναι πολυ κακοφημη περιοχη αλλα εχει αναβαθμιστει τελευταια...

Επισης η εφημεριδα μιλαει για πανελλαδικα.Ε ελεος ρε συ 11 εκκατομυρια και να υπαρχει πχ μονο μια ληστεια και μια υποθεση ναρκωτικων! Τι λεμε τωρα...εδω Μπραντφορντ μας ληστεψαν πηραμε τηλ και μας ειπαν για υποθεση ληστειας εφοσον ο δραστης εχει φυγει (και δεν ειναι κινδυνος για τη ζζωη καποιου) δε μπορουμε να ασχοληθουμε Σαββατο βραδυ εχουμε πολυ πιο επειγοντα περιστατικα. Ηρθαν ΠΕΜΠΤΗ να μας παρουν καταθεση για το τι εγινε. Και οχι επειδη εινα τεμπεληδες....

Δες απο τη σελιδα του Γκαρντιαν" 2.1m violent incidents were recorded in 2011/12 by the Crime Survey for England and Wales. See what the latest figures say"

http://www.guardian.co.uk/uk/ukcrime

Eleni

bd5c7983f7.png

Να διευκρινήσουμε όμως οτι πρόκειται για μια χώρα με 53 εκ. κατοίκους έτσι; Και είναι τουλάχιστον άκυρο να συγκρίνεις μια χώρα 5 φορές μεγαλύτερη απο την Ελλάδα. Το οτι η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο το λένε και το φωνάζουν όλοι. Το οτι εσένα δεν σου έτυχε δεν αναιρεί το τί συμβαίνει εκεί έξω.

Και εκτός αυτού δεν είπε η Άλις πουθενά οτι στην Αγγλία ειναι όλα οκ και δεν υπάρχει εγκληματικότητα για να συγκρίνουμε.

Διαφημίσεις

Αλις, μου κανει πολυ εντυπωση που ζητας εθελοντικη εργασια και δε βρισκεις. Ζητας εθελοντικη ως teacher ή ως volunteer teaching assistant? Για το πρωτο δεν ξερω να σου πω, αλλα οι δευτεροι παντα ειναι χρησιμοι, ειδικα σε δημοτικα σχολεια (εκτος αν εισαι καθηγητρια δευτεροβαθμιας και μπερδευομαι). Εγω καποια στιγμη που δε δουλευα απο βαρεμαρα πηγα στο σχολειο των παιδιων και ζητησα να κανω εθελοντικα 3 μερες την εβδομαδα, ξεκινησα αμεσως. Και ειχε πολλους εθελοντες το σχολειο, καποιοι ηθελαν να μαθουν το συστημα οπως εσυ, καποιοι ηθελαν προυπηρεσια για να μπορεσουν να μπουν στο πανεπιστημιο κλπ.

Μονο να σου πω λιγο για τις διακοπες που ανεφερες, οι δασκαλοι εδω εχουν περιπου 3-4 εβδομαδες διακοπες το καλοκαιρι (αναλογως του φορτου εργασιας που εχει ο καθενας) και αλλες 3-4 μεσα στη χρονια και το ωραριο ειναι περιπου 8-5. Συζητα με δασκαλους στο σχολειο, υπαρχουν και διαφορα φορα που ισως βοηθηθεις.

Καλη συνεχεια

Πάντως έχω φίλη που ήρθε εδώ πριν 7 χρόνια με πτυχίο του ΦΠΨ και βρήκε αμέσως δουλειά σε δημοτικό (χωρίς καμία προϋπηρεσία ούτε εδώ ούτε στην Ελλάδα) και εργάζεται σε αυτό το σχολείο μέχρι σήμερα.

Πριν 7 χρόνια ήταν άλλη η κατάσταση, δεν υπήρχε οικονομική κρίση, δεν υπήρχε ύφεση, δεν υπήρχε κύμα μετανάστευσης από ανατολική και νότια Ευρώπη. Λογικό είναι τότε να υπήρχαν πιο πολλές ευκαιρίες και να ήταν πιο εύκολο να δικτυωθείς.

Εξαρτάται και από την περιοχή. Αν η φίλη σου ήταν στη νότια Αγγλία και ειδικά στο ή γύρω από το Λονδίνο, εκεί υπάρχει μεγαλύτερη κινητικότητα προσωπικού και οι θέσεις ανοίγουν πιο εύκολα.

Εκτός από αυτό νομίζω ότι ίσως τη βοήθησε που δεν είχε προϋπηρεσία ούτε μεταπτυχιακές σπουδές. Βασικά δεν έχουν κίνητρο να σε προσλάβουν για teaching assistant όταν έχεις περισσότερα προσόντα και μεγαλύτερη εμπειρία από την headteacher. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις πού το πάω.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Να διευκρινήσουμε όμως οτι πρόκειται για μια χώρα με 53 εκ. κατοίκους έτσι; Και είναι τουλάχιστον άκυρο να συγκρίνεις μια χώρα 5 φορές μεγαλύτερη απο την Ελλάδα. Το οτι η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο το λένε και το φωνάζουν όλοι. Το οτι εσένα δεν σου έτυχε δεν αναιρεί το τί συμβαίνει εκεί έξω.

Και εκτός αυτού δεν είπε η Άλις πουθενά οτι στην Αγγλία ειναι όλα οκ και δεν υπάρχει εγκληματικότητα για να συγκρίνουμε.

Εσπριτ εγω απανταω σ αυτα που ρωταει η Αλις εσυ δε ξερω που την ειδες τη συγκριση και δε ξερω τι εποικοδομητικο προσφερεις στην κουβεντα. Το οτι εμενα δε μου ετυχε κατι δε σημαινει οτι ειμαι εξαιρεση , σημαινει οτι ΔΕΝ βλεπω τρελλη αυξηση της εγκληματικοτητας. Η γνωμη μου διαμορφωνεται απο τις εμπειριες μου εφοσον δεν ετυχε σε μενα κατι και σε κανεναν απο οσους ξερω δεν θεωρω οτι ειναι ολα συμπτωσεις. Βεβαια εξαρταται και που μενεις αν εμενα κεντρο Αθηνα ισως ειχα αλλη αποψη.

Επισης ευχαριστω για τις πληροφοριες σχετικα με το μεγεθος της Αγγλιας αλλα μετα απο 14 χρονια μπορω να σου πω οτι ειναι 60 και εκκατομυρια και οχι 53. Επισης αυτο δεν καταλαβαινω που κολλαει στην συζητηση...αν καπου ειναι επικυνδινα, ειναι επικυνδινα τελος. Τι σχεση εχει ο πληθυσμος? Δλδ θα πω "α κινδυνευω να με σφαξουν καθε μερα αλλα δε πειραζει ειναι μεγαλος ο πληθυσμος δικαιολογειται?¨" Εμεις λεμε οτι ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ. Τωρα το γιατι και πως ειναι αλλο καπελο.

Αλις οντως αλλη η κατασταση πριν 7 χρονια αλλη τωρα καμμια σχεση. Η οικονομια δεν ειναι σε καμμια περιπτωση οπως ηταν τοτε...

Eleni

bd5c7983f7.png

Γεια σας κοριτσια!Δε προλαβαινω να μπαινω συχνα,δεν εχω πολυ ελευθερο χρονο και οταν εχω ψαχνω δουλειες!

Αλις ευχαριστω για την απαντηση!Μου δινει ελπιδα που βρηκε ο αντρας σου δουλεια απο Ελλαδα.Για την κοπελα που βλεπει τα παιδια σου ισως να ειναι λιγο ντροπαλη,πιστευω σιγα σιγα να τα οταν τα γνωρισει καλυτερα να αλλαξει!Και καλη επιτυχια με τη δουλεια!Ευχομαι να βρεθει κατι και για σενα συντομα!

Εσπριτ για τα δεματακια που ρωτησες εμεις τα πιο πολλα που εχουμε δωσει ηταν για μικρη κουτα απο παιδικα παπουτσια ειχαμε βαλει μεσα ρουχαλακια για δωρο οταν ειχε γεννησει η κουνιαδα μου 15 ευρω!!!!Εχουμε δωσει ομως και 5-7 ευρω αναλογα ποσο βαρυ ειναι το δεμα.Δεν ξαναστειλαμε βεβαια μετα απο τα 15 ευρω,μας βγαινει πολυ πιο οικονομικα μεσω ιντερνετ.Επισης μερικες φορες εχουν χαθει διαφορα οπως καρτα με λεφτα μεσα.

Για την εγκληματικοτητα που λεγατε......η αληθεια ειναι οτι κρητη δεν ειναι τοοοοσο πολυ κατα καιρους ομως ακουμε και διαβαζουμε διαφορα.Η εγκληματικοτητα σιγουρα εχει αυξηθει κατα πολυ στην Ελλαδα αλλα σιγουρα δε συγκρινεται με Αγγλια.Ειναι και ενας απο τους λογους που ο αντρας μου δε θελει μπερμινγκχαμ ή μαντσεστερ.Εγω παλι 5-6 φορες εχω παει,δεν εχω ζησει ομως εκει.Μια φορα μονο ημουν μπροστα σε ενα περιστατικο και η αστυνομια ηρθε σε λιγα λεπτα!!!!

Αυτα απο μενα!Ευχομαι συντομα να εχω και καλα νεα να σας πω!

Κιμαλε οντως η αστυνομια ερχεται αμεσως οταν το περιστατικο ειναι σοβαρο. Καταρχην υπαρχει μια κλιμακα στην οποια αξιολογουν περιστατικα. Οταν παρει τηλεφωνο καποιος για αναφερει κατι, το κατασσασουν σε κατηγορια επο 1 εως 5 αναλογα ποσο σοβαρο ειναι νομιζω 1 σημαινει οτι ειναι " immediate danger to life". Αν ειναι 1, ερχονται σε 10 λεπτα απο το πλησιεστερο αστυνομικο τμημα. Αν ειναι 5...οπως μια απλη ληστεια..κλαφτα. Φτιαξε καφε και περιμενε. Νομιζω οτι η αναγκη κατηγοριοποιησης δειχνει τη συχνοτητα των τηλεφωνηματων.

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Ηταν καβγας σε pub επαιξαν ξυλο.Διαβαζω ομως και ειδησεις οχι παντα ολης της Αγγλιας αλλα και τοπικα νεα οπως πχ εκει που μενουν τα πεθερικα ή κουνιαδες.

Και μας τα λενε και αυτοι.......

Νομιζω Αγγλια τα μονα εγκληματα που αναφερονται σε εφημεριδες στυλ Γκαρντιαν Ταιμς κπ ειναι τα πολυ σοβαρα...δεν αναφερουν θεματα οπως ληστειες η' ανθρωποκτονιες αυτα ειναι συνηθως σε τοπικες εφημεριδες.

Eleni

bd5c7983f7.png

Ναι έτσι είναι.Έχω ακούσει ιστορίες κι έχω τρομάξει.

Και εδώ όμως έχει αυξηθεί κατά πολύ.Αθήνα έχω ακούσει ότι δεν περπατάς με τσάντα η χρυσαφικά.Ηράκλειο δεν είναι τόσο.Προσεχείς όμως παραπάνω με τόσα που ακούμε κάθε μέρα.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%B3%CE%B3%CE%BB%CE%AF%CE%B1

Αν μέσα σε μια χρονιά(+ 2 μήνες απο το 2013) αυξήθηκαν κατά 7 ολόκληρα εκατομύρια οκ πάω πάσο.

Επίσης άλλο είπα. Είπες οτι σύμφωνα με το άρθρο που παρέθεσες τα εγκλήματα ήταν 2,1 εκ το 2011/12. Ναι αυτό το ποσοστό ακούγεται τρελό για μας που είμαστε μια χώρα 10-11 εκ. Αλλά για μια χώρα τόσο μεγάλη όσο η Αγγλία είναι πάνω κάτω το ίδιο ποσοστό εγκληματικότητας που έχει και η Ελλάδα. Και τέλος να πω οτι την συγκριση εσυ την έκανες(για άλλη μια φορά) αναφέροντας ένα άσχετο άρθρο πάνω σε αυτό που είπε η Αλις οτι δηλαδη έχει αυξηθει η εγκληματικοτητα στην Ελλάδα. Πού λοιπόν κολλάει το ποσοστό εγκληματικότητας στην Αγγλια;;;; Επίσης καλό θα ήταν να σταματήσεις να προσβάλεις. Τί θα πει τί εποικοδομητικό προσφέρω; Εσύ δηλαδή τί προφέρεις; Έλεος μορφωμένη κοπέλα δεν μπορείς να κάνεις διαλογο χωρίς να αρπάζεσαι; Ούτε άσχημα σου μιλάω ούτε τίποτα. Απλά λέω και την δική μου άποψη. Αν διαφωνείς να μου το πεις όμορφα και ευγενικά όπως σου φέρομαι.

Άσχετο... ρε κορίτσια περνάει και από την δική σας γειτονιά παγωτατζής;;; Κάθε βράδυ κατά τις 8 άκουγαμια περίεργη μουσική και λέω τί είναι αυτό καλέ; Και λέει ο Κρις είναι παγωτατζής... Περνάει λέει με ένα βανάκι και πουλάει παγωτό! Και ποιος αγοράζει παγωτό με το ψοφόκρυο και μάλιστα βραδυάτικα; :/

Κι ένα άλλου που μου κάνει εντύπωση... σχεδόν όλα τα ρούχα/πιτζάμες είναι αμάνικα... και δεν μιλάω για την ανοιξιάτικη κολεξιόν αλλά για την χειμωνιάτικη!!! Μα δεν κρυώνουν;;;;:shock:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...