Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Ελενη, καταλαβαινω τι λες κ ειναι λογικο.

Ο λογος που θελω να μπω καποια στιγμη στην εκπαιδευση ειναι για να εχω επιλογη οταν κληθω να αποφασισω αν θα παραιτηθω απο τη δουλεια μου στην Ελλαδα. Εσυ πως νομιζεις οτι μπορω να εργαστω σε σχολεια;;;υπαρχει κάποια αλλη μεθοδος;

Ψαχνω κ για αλλες δουλειες, αλλα ας μην ξεχναμε οτι η διδασκαλια ειναι κατι που ξερω να κανω καλυτερα απο ο,τιδηποτε.Επισης, θα ηθελα να εχω 1 μηνα κ κατι διακοπες το καλοκαιρι για να πηγαινω τα παιδια στην Ελλαδα.

Προς το παρον δεν υπαρχει αμεση αναγκη για επιπλεον χρηματα. Ουτως η αλλως, αν βγαζω ας πουμε 700 λιρες, θα πηγαινουν σε childcare...

Βρε Ελενη, εγω θελω να γυρισω σε 2 χρονια, αλλα με αυτα που διαβαζω εχω παθει πλακα. Η Ελλαδα πηγαινει κατα διαολου κ η εγκληματικοτητα εχει χτυπησει κορυφη...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελενη, καταλαβαινω τι λες κ ειναι λογικο.

Ο λογος που θελω να μπω καποια στιγμη στην εκπαιδευση ειναι για να εχω επιλογη οταν κληθω να αποφασισω αν θα παραιτηθω απο τη δουλεια μου στην Ελλαδα. Εσυ πως νομιζεις οτι μπορω να εργαστω σε σχολεια;;;υπαρχει κάποια αλλη μεθοδος;

Ψαχνω κ για αλλες δουλειες, αλλα ας μην ξεχναμε οτι η διδασκαλια ειναι κατι που ξερω να κανω καλυτερα απο ο,τιδηποτε.Επισης, θα ηθελα να εχω 1 μηνα κ κατι διακοπες το καλοκαιρι για να πηγαινω τα παιδια στην Ελλαδα.

Προς το παρον δεν υπαρχει αμεση αναγκη για επιπλεον χρηματα. Ουτως η αλλως, αν βγαζω ας πουμε 700 λιρες, θα πηγαινουν σε childcare...

Βρε Ελενη, εγω θελω να γυρισω σε 2 χρονια, αλλα με αυτα που διαβαζω εχω παθει πλακα. Η Ελλαδα πηγαινει κατα διαολου κ η εγκληματικοτητα εχει χτυπησει κορυφη...

Για να εργαστεις σε σχολειο υπαρχουν οι εξης τροποι

1. Κανεις αιτηση σε PGCE Course. Το τελειωνεις (1 χρονος), βρισκεις ενα σχολειο που δεχεται να σε αναλαβει αν κανει Newly Qualified Teacher(1 χρονος) και μετα ψαχνεις δουλεια.

2. Κανεις αιτηση και μπαινεις σε GTCE programme. Δλδ βρισκεις ενα σχολειο που δεχεται να σε προσλαβει σαν καθηγητρια και ταυτοχρονα κανεις πρακτικη διδακτικα. Διαρκει 2 χρονια νομιζω αλλα ειναι πλυ δυσκολο να μπεις εχει λιγες κενες θεσεις.

3. Εχοντας ηδη προσοντα διδακτικης, κανεις αιτηση και σε παιρνουν εθελοντικα, η' ως teaching assistant σε ενα σχολειο καποιο χρονικο διαστημα και μαθαινεις το αγγλικο συστημα. Μετα κανεις αιτησεις για δουλεια κανονικα, γραφεσαι και σε agencies gia supply teachers και βλεπεις αν βεις κατι...

Δε ξερω που μενεις Ελλαδα Αλις, εγω απο τη δικη μου εμπειρια δεν εχω δει αυξηση εγκληματικοτητας σε τετοιο βαθμο. Βασικα εκτος οτι εχω ακουσει για πιο πολλες κλοπες σε σπιτια αλλα αυτο παντα υπηρχε...Απο τον Αυγουστο που ειμαι εδω,βγαινω και κυκλοφορω ανετα οποιαδηποτε ωρα της μερας η' νυχτας, και το αυτοκινητο μου το εχω ξεχασει τουλαχιστον 10 φορες ξεκλειδωτο και εξω απο το σπιτι, και στο κεντρο και στη δουλεια μου απεξω, και δεν λειπανε ουτε τα 2 ευρω που ειχε το τασακι που τα ειχα για παρκινγκ. (βασικα δεν εχει κεντρικο κλειδωμα, και ειχε χαλασει η κλειδαρια οποτε μεχρι να αξιωθω να παω να το φτιαξω περασαν 2 εβδομαδες).

Eleni

bd5c7983f7.png

Είμαστε ήδη newly qualified teachers στην Αγγλία...

Απλά Alice παίρνεις σβάρνα τις αγγελίες για την περιοχή σου που ζητάνε δασκάλους ή καθηγήτες(αναλογώς που προτιμάς να δουλέψεις) και στέλνεις βιογραφικά(συμβουλη από το ίδιο το teaching agency αυτα δεν τα έβγαλα απ το κεφάλι μου).

η κρεμα κασταρντ,ειναι ετοιμη κρεμουλα για να συνοδεψεις καποιο αλλο γλυκισμα αλλα κ παλι μπορεις να την καταναλωσεις ετσι.θα σου προτεινα βεβαια να εφτιαχνες δικη σου κρεμα ζαχαροπλαστικης (κανει για προφιτερολ, εκλερακια,ταρτες) η σπιτικη αλλωστε ειναι πολυ καλυτερη της ετοιμης.σου δινω κ συνταγη αν θες.

καρυ τα περισοοτερα σουπερμαρκετ,εχουν κ μαλιστα μεγαλη ποικιλια.

βανιλια σκονη δυσκολα θα βρεις,εδω το εχουν σε μπουκαλακι,<υγρη> μορφη καθως κ βανιλα ποντς.ακριβουτσικο αλλα αξιζει!

Γεια σου και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δοκίμασα τις προάλλες να κάνω προφιτερόλ με δικές μου κρέμες(ζαχαροπλαστικής και σοκολάτας) αλλά την επόμενη ημέρα η άσπρη κρέμα είχε νερουλιάσει. Δεν ξέρω γιατί... την πρώτη μέρα ήταν τέλεια έστεκε πολύ καλά και μέσα στα σουδάκια αλλά και στον πάτο του μπωλ. Γι αυτο είπα μπας και υπάρχει τίποτα έτοιμο να μην το πετάξω πάλι άδικα :Ρ

Geochrist είμαι από Αλεξανδρούπολη :) και εδώ μένω έξω από Μάντσεστερ!

Καλώς ήρθατε κιόλας και καλή προσαρμογή! :P

Διαφημίσεις

Ναι η Αλις το ξερει οτι εχει ηδη δικαιωμα να διδαξει σαν qualified teacher. Απλα ειπε οτι στελνει βιογραφικα και δεν της απανταει κανεις. Που δε με εκπλησσει, λιγοι κανουν recruitment μεσω βιογραφικων. Λεω λοιπον γενικοτερα, ποιες ειναι οι οδοι προς αυτο το επαγγελμα.

Eleni

bd5c7983f7.png

Γεια σου και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δοκίμασα τις προάλλες να κάνω προφιτερόλ με δικές μου κρέμες(ζαχαροπλαστικής και σοκολάτας) αλλά την επόμενη ημέρα η άσπρη κρέμα είχε νερουλιάσει. Δεν ξέρω γιατί... την πρώτη μέρα ήταν τέλεια έστεκε πολύ καλά και μέσα στα σουδάκια αλλά και στον πάτο του μπωλ. Γι αυτο είπα μπας και υπάρχει τίποτα έτοιμο να μην το πετάξω πάλι άδικα :P

περιεργο....τι υλικα εβαλες κ πως την εφτιαξες?

μην τα παρατας παντως..πριν την αντικαταστησεις με ετοιμη,προσπαθησε παλι.καποιο λαθακι θα εγινε που διορθωνεται σιγουρα

παντως, δεν εχει τυχει να βρω/να πεσει στο ματι μου κρεμ πατισιερ (ζαχαροπλαστικης) ετοιμη ή σε σκονη.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

περιεργο....τι υλικα εβαλες κ πως την εφτιαξες?

μην τα παρατας παντως..πριν την αντικαταστησεις με ετοιμη,προσπαθησε παλι.καποιο λαθακι θα εγινε που διορθωνεται σιγουρα

παντως, δεν εχει τυχει να βρω/να πεσει στο ματι μου κρεμ πατισιερ (ζαχαροπλαστικης) ετοιμη ή σε σκονη.

Λοιπόν δεν θυμάμαι σε ποιό σαιτ βρήκα την συνταγή οπότε θα γράψω τα υλικά.

1 1/2 lt γάλα

6 κουταλιές κορν φλαουρ

8 κουταλιες ζαχαρη

1/3 κουταλακι αλατι

1 κουταλακι βανιλια

2 κροκοι

1 κουταλακι βουτυρο

ζεστανα το γαλα με την ζαχαρη και μετα ειχα κρατησει λιγο γαλα στο οποιο ανακατεψα τα υπολοιπα υλικα και το εριξα στο ζεστο γαλα λιγο πριν αρχισει να βραζει και ανακατευα μεχρι που επηξε οσοο ηθελα. Το εβαλα σε μπωλ με μεβρανη στο ψυγειο οταν εγινε λιγο χλιαρο και οτνα κρυωσε εντελως εφτιαξα το προφιτερολ. Την δευτερη μερα που πηγαμε να φαμε κατω απο την σοκολατενια κρεμα η λευκη ειχε γινει μια αηδια και μιση... όταν εφτιαχνα το προφιτερολ και οι δυο κρεμες ειχαν κρυωσει. Τι να πω απογοητευτηκα :(

Λοιπόν δεν θυμάμαι σε ποιό σαιτ βρήκα την συνταγή οπότε θα γράψω τα υλικά.

1 1/2 lt γάλα

6 κουταλιές κορν φλαουρ

8 κουταλιες ζαχαρη

1/3 κουταλακι αλατι

1 κουταλακι βανιλια

2 κροκοι

1 κουταλακι βουτυρο

ζεστανα το γαλα με την ζαχαρη και μετα ειχα κρατησει λιγο γαλα στο οποιο ανακατεψα τα υπολοιπα υλικα και το εριξα στο ζεστο γαλα λιγο πριν αρχισει να βραζει και ανακατευα μεχρι που επηξε οσοο ηθελα. Το εβαλα σε μπωλ με μεβρανη στο ψυγειο οταν εγινε λιγο χλιαρο και οτνα κρυωσε εντελως εφτιαξα το προφιτερολ. Την δευτερη μερα που πηγαμε να φαμε κατω απο την σοκολατενια κρεμα η λευκη ειχε γινει μια αηδια και μιση... όταν εφτιαχνα το προφιτερολ και οι δυο κρεμες ειχαν κρυωσει. Τι να πω απογοητευτηκα :(

πολυ γαλα,λιγο κορν φλαουρ μου φαινεται,αλλα λες πως επηξε αρχικα.την εφτιαξες πρωτη φορα?εβαλες φουλ φατ γαλα ή πρασινο?

οκ αυτη ειναι η συνταγη του παρλιαρου κ προσωπικα δεν ειχα ποτε προβλημα στην προετοιμασια της

350 μλ γαλα,150 κρεμα γαλακτος,80 γρ ζαχαρη,ενα αυγο,3κροκοι αυγων,40 κορν φλαουρ,βανιλια.

βαζεις την κρεμα γαλακτος μαζι με το γαλα κ τη βανιλια να βρασουν.

σε ενα μπολ ανακατευεις ζαχαρη,κορν φλαουρ κ τα αυγα.πριν βρασει το γαλα με την κρεμα γαλακτος,ριχνεις περιπου το 1/3 στο μιγμα ζαχαρης αυγων,ανακατευεις καλα κ το ριχνεις στο υπολοιπο γαλα.ανακατευεις μεχρι να πηξει κ κατεβασε λιγο πριν αρχιζει να πεταει φυσλιδες για να μην καει.

την εχω φτιαξει κ με 2 κροκους αντι για 3 που προτεινει κ βγηκε μια χαρα.

τα υπολοιπα παραμενουν οπως τα ειπες.

Διαφημίσεις

Ναι πρώτη φορά έφτιαξα. Φουλ γάλα έβαλα... και ναι έπηξε μια χαρά! Ποιος ξέρει ίσως ήταν απλά μια ατυχία...

Μήπως έχετε και καμια συνταγή για κρέμα σοκολάτα; Σαν αυτές που έχουν τα προφιτερόλ που παίρνουμε από ζαχαροπλαστεία εννοώ στην Ελλάδα. Όχι την γνήσια γαλλική συνταγή... Μου βγήκε καλή σε ρευστότητα κτλ αλλά δεν μου άρεσε σαν γεύση ήταν πολύ έντονη η πικρή σοκολάτα.

Σας ευχαριστώ πολυ πολυ πάντως! :)

Υ.Γ. όσο για το κάρυ τα έχω δει καλέ αλλά δεν μυρίζουν όπως αυτα που έπαιρνα από τα ελληνικά σουπερ μαρκετ :( Μάλλον είναι διαφορετικό μίγμα μπαχαρικών...

καποιο λαθος της συνταγης ηταν σιγουρα.οι ποσοτητες πρεπει να ειναι καλα μετρημενες.

τα ελληνικα ζαχαροπλαστεια,βαζουν μους σοκολατας κ οχι κρεμα.προσωπικα το βρισκω λιγο βαρυ,αλλα αυτα ειναι γουστα!:D

δεν ξερω τι σ.μ. εχεις στην περιοχη σου,αν ειναι μεγαλα ή μικρα ή αν ακομα καλυτερα εχεις καποιο μαγαζι στην περιοχη σου με προιοντα απο μεσ ανατολη,ινδια κλπ εχουν ολοκληρους διαδρομους με μπαχαρικα,βοτανα που προσωπικα καποια απο αυτα ουτε που τα ειχα ξαναδει ή ακουσει.

Χαχαχα δεν φοβάμαι να δοκιμάσω αλλά έχω γεμίσει ένα ντουλάπι με μπουκαλάκια κάρυ :Ρ μάλλον πιο εύκολο και πιο φθηνά θα μου ρθει να πω την μαμά μου να μου στείλει :Ρ

εδώ έχουμε μόνο ενα μικρό morrison αλλά πηγαίνουμε σε κοντινή κωμόπολη που έχει μεγάλο asda. :)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...