Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Α τέλεια!Να το και το ορθογραφικό!Ευχαριστω πολύ biggi!Το έβαλε αλλά δεν το έκανε και copy paste.θα κοιτάξω το cv του.

Επίσης του είπε να τηλεφωνεί στα agencies να τον γνωρίσουν ΄κάτι σαν μίνι συνέντευξη δλδ του είπε ακριβώς αυτό

My thoughts would be for any that you apply directly to, to maybe follow up with a phonecall to a) check that theyʼve received it and B) to ask them, once theyʼve had chance to process your application, to provide you with any feedback on it at all. This at least gives you an opportunity to have a quick chat with them and get your name on the radar – allows them to see a bit of personality and not just see you as a piece of paper. Keep it casual and not pushy though. Aim is to appear interested but not desperate.

Θα πάρει τηλ σήμερα ελπίζω αν πρόλαβει βέβαια!

Για να δούμε τώρα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν θελεις να δεις τι χρειαζεται για το πανεπιστημιο, πηγαινε στη σελιδα καποιου πανεπιστημιου της επιλογης σου, διαλεξε τη σχολη που θελεις και δες τα entry requirements, εκει λεει ποσα a levels θελουν και με τι βαθμους. Συνηθως χρειαζονται και gcse, αλλα αυτα γινονται και αργοτερα online.

Ευχαριστώ πολύ, θα το κοιτάξω! Τα 3 από τα 4 κοντινά μας σχολεία πάντως, έχουν sixth form.

kimale τα κορίτσια συνεχίζουν μια χαρά! Για τον άντρα σου, πολύ ωραία αυτά που του είπε η αδερφή του. Αλλά - αν κατάλαβα καλά - στέλνει μόνο σε γραφεία ευρέσεως εργασίας? Μήπως να έστελνε και κατευθείαν στα γραφεία προσωπικού των ξενοδοχείων?

Μπράβο στα κορίτσια σου Katrin!Ναι καλά κατάλαβες!Το ξέρει όμως λέει και θα στείλει και σε ξενοδοχεία χωρίς να υπάρχουν ανοιχτές θέσεις,αλλά μάλλον εγώ θα πρέπει να το ψάξω κι αυτό γιατί αυτός δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο.

Kimale, για να απαντήσω στην ερώτηση που μου έκανες πριν μέρες, ναι, από Ελλάδα έψαχνε ο άντρας μου. Ήρθε στο Leeds μόνο για τη συνέντευξη. Sorry για την καθυστέρηση, έχω πολύ λίγο ελεύθερο χρόνο...

Η γειτόνισσα ήρθε, μια χαρά κοριτσάκι είναι, όχι τόσο ομιλητικό όσο θα ήθελα, αλλά με τα παιδιά τα πάει καλά. Δεν θα την πληρώνω ακριβώς με την ώρα, θα της δίνω κάτι σαν χαρτζηλίκι που και που.

Τώρα στέλνω e-mails σε σχολεία της περιοχής για να πάω να εργαστώ εθελοντικά από του χρόνου. Προς το παρόν, καμία απάντηση...

Διαφημίσεις

Ευχαριστω Νατασσα μου!!! Αν και μου κανει εντυπωση ρε παιδι μου... Εχω μεταπτυχιακο στη διδακτικη, εχω εμπειρια, προσφερομαι να εργαστω εθελοντικα. Κωλοτουμπες επρεπε να κανουν και αυτοι δεν απαντανε. Κ εχω ζητησει κ ραντεβου με την headteacher του σχολειου που πηγαινουν τα παιδια κ ειπα στην receptionist το θεμα κ καμια απαντηση κ απο εκει.

Koritsia geia sas kai pali...egkatastathikame sto spiti...ginetai enas xamos katalabainete na taktopoihthoun ta pragmata na anoixtoun oi koutes...kai taytoxrona arxizoun kai oi apories...Hthela na sas rothso an yparxei dafnh edo ...konta sto apiti mas exoume Tesco alla den brhka kati...Kserei kammia sas na mou pei?

Εγώ πάλι ψάχνω φακές καφέ όπως έχουμε στο ελλάντα αλλά δεν βρίσκω :? μόνο κάτι πράσινες βλέπω στο ράφι... και επίσης κάρυ όπως το ελληνικό δεν βρίσκω. Εδώ φαίνεται βάζουν άλλα μπαχαρικά στο μίγμα και μυρίζει έντονα κάτι(δεν ξερω τι) και δεν είναι σαν αυτό που έπαιρνα απ τον μασούτη ας πούμε.

Και βανίλιες σε φακελάκι ή πλαστικό μικρό μπουκαλάκι...

Επίσης υπάρχει εδώ τίποτα αντίστοιχο σαν τις κρέμες του Γιώτη; Κρέμα ζαχαροπλαστικής κτλ;

Ουφ σας ζάλισα πάλι :oops:

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι ψάχνω φακές καφέ όπως έχουμε στο ελλάντα αλλά δεν βρίσκω :? μόνο κάτι πράσινες βλέπω στο ράφι... και επίσης κάρυ όπως το ελληνικό δεν βρίσκω. Εδώ φαίνεται βάζουν άλλα μπαχαρικά στο μίγμα και μυρίζει έντονα κάτι(δεν ξερω τι) και δεν είναι σαν αυτό που έπαιρνα απ τον μασούτη ας πούμε.

Επίσης υπάρχει εδώ τίποτα αντίστοιχο σαν τις κρέμες του Γιώτη; Κρέμα ζαχαροπλαστικής κτλ;

φακές σαν τις ελληνικές αλλά πιο μεγάλες, βρήκα εγώ αν θυμάμαι καλά στο waitrose. Κρέμα ζαχαροπλαστικής επίσης κάτι σαν έτοιμη, πήρα μία που λέει "creamy custard", αλλά ακόμη δεν την έχω χρησιμοποιήσει, οπότε δεν ξέρω τι λέει...

φακές σαν τις ελληνικές αλλά πιο μεγάλες, βρήκα εγώ αν θυμάμαι καλά στο waitrose. Κρέμα ζαχαροπλαστικής επίσης κάτι σαν έτοιμη, πήρα μία που λέει "creamy custard", αλλά ακόμη δεν την έχω χρησιμοποιήσει, οπότε δεν ξέρω τι λέει...

Δεν έχουμε τέτοιο σουπερ μαρκετ κοντα καρντια μου!!! Άντε δοκιμασε να μου πεις τι λεει :tongue:

Ευχαριστω Νατασσα μου!!! Αν και μου κανει εντυπωση ρε παιδι μου... Εχω μεταπτυχιακο στη διδακτικη, εχω εμπειρια, προσφερομαι να εργαστω εθελοντικα. Κωλοτουμπες επρεπε να κανουν και αυτοι δεν απαντανε. Κ εχω ζητησει κ ραντεβου με την headteacher του σχολειου που πηγαινουν τα παιδια κ ειπα στην receptionist το θεμα κ καμια απαντηση κ απο εκει.

Αλις, ειναι επειδη η προυπηρεσια σου ειναι απο Ελλαδα μαλλον...και δεν εχεις εμπειρια απο UK. Θα μου πεις γιαυτο προσφερεσαι να εργαστεις εθελοντικα για να μαθεις. Σκεψου ομως οτι δεν ειναι καλη εποχη να ζητας δουλεια εστω και εθελοντικα. Να σε παρουν να σε κανουν τι αν δεν εχουν κενη θεση? Δεν εχει σημασια οτι δε θα σε πληρωνουν η εθελοντικη εργασια ειναι εργασια.... Το οποιο σημαινει οτι πρεπει να υπαρχει κατι για σενα να κανεις αν δεν εχουν καπου κενο δεν υπαρχει λογος να σε παρουν! Γενικα θελει πολυ ψαξιμο και προσπαθεια η ανευρεση δουλειας διοτι πρεπει να μαθεις το συστημα, να βρεις συστατικες, γενικα ειναι μια πολυμηνη διαδικασια δεν ειναι οσο απλο ακουγεται. Ομως να σε ρωτησω...αν δεν εχεις σκοπο να μεινεις μονιμα αγγλια γιατι να μπεις σε διαδικασια τετοια? Δλδ αρκετα χρονοβορα που σημαινει οτι χρηματα θα δεις μετα απο πολυυυυ καιρο...καλυτερα θα ηταν να πιασεις μια δουλεια που θα σου αποφερει πιο "αμεσα" χρηματα, εκτος αν το οικονομικο δε σε ενδιαφερει.

Eleni

bd5c7983f7.png

Κρέμα ζαχαροπλαστικής επίσης κάτι σαν έτοιμη, πήρα μία που λέει "creamy custard", αλλά ακόμη δεν την έχω χρησιμοποιήσει, οπότε δεν ξέρω τι λέει...

η κρεμα κασταρντ,ειναι ετοιμη κρεμουλα για να συνοδεψεις καποιο αλλο γλυκισμα αλλα κ παλι μπορεις να την καταναλωσεις ετσι.θα σου προτεινα βεβαια να εφτιαχνες δικη σου κρεμα ζαχαροπλαστικης (κανει για προφιτερολ, εκλερακια,ταρτες) η σπιτικη αλλωστε ειναι πολυ καλυτερη της ετοιμης.σου δινω κ συνταγη αν θες.

καρυ τα περισοοτερα σουπερμαρκετ,εχουν κ μαλιστα μεγαλη ποικιλια.

βανιλια σκονη δυσκολα θα βρεις,εδω το εχουν σε μπουκαλακι,<υγρη> μορφη καθως κ βανιλα ποντς.ακριβουτσικο αλλα αξιζει!

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...