Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Έκανες πολύ καλά που κοίταξες τα επόμενα βήματα σου, αυτό θα σου δώσει μια ψυχική ανάταση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα θα δεις. Μην στεναχωριέσαι, παιδί δεν έκανε όποιος σταμάτησε τις προσπάθειες. Οσο προσπαθούμε πάντα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Ειμαστε εδώ όλες μας για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. 
      σε ποιους εξωσωματικούς θα απευθυνθείς έχεις σκεφτεί ; 
      σκέφτομαι και εγώ αργότερα να πάρω μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν εχω κάποιον κατά νου!

• Μου αρέσει 1

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να καταθέσω και την πρώτη μου εμπειρία από οδοντίατρο:

Είχαμε ραντεβού χθες εγώ και τα παιδιά, για εγγραφή ουσιαστικά και πρώτο έλεγχο.

Πήγαμε λοιπόν, κάθισε πρώτα η μεγάλη μου, η οποία έχει σιδεράκια και μας είπε ότι θα μας παραπέμψει σε ορθοδοντικό για να μας πει αν δικαιούμαστε ή όχι δωρεάν ορθοδοντική θεραπεία. Της έβαλε κάτι στα δόντια για προστασία (ένα χρώμα είχε, μου είπε τι ήταν αλλά δεν κατάλαβα την ονομασία του :oops:).

Μετά είδε τη μεσαία, ήθελε να τς βάλει κι εκείνης αλλά αυτή φοβόταν - πρώτη φορά σε οδοντίατρο - οπότε το αφήσαμε.

Είδε και τα δόντια του μικρού που τον κρατούσα εγώ και μετά εμένα. Μου έβγαλε 2 ακτινογραφίες και αφού τις είδε μου πρότεινε να κάνω ένα καθαρισμό γιατί είδε λίγη πέτρα στα δόντια. Εκλεισα λοιπόν ένα ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα. Η συμμετοχή μου θα είναι 17 λίρες.

Όλα καλά μου φάνηκαν! ;)

Κορίτσια γειά σας.Ειμαστε επιτέλους Bristol...!!!Akoma nomizo oti einai oneiro ola auta...alla fantazomai einai h prosarmogh...Shmera phgame sto sxoleio ths mikrhs kai agxothika ligo alla Katrin na eisai kala giati diabazontas thn emeiria sas hremhsa ligaki...Pantos htan oloi poly eugenikoi kai h mikrh ksetrelathike me to sxoleio...Bebaia den einai auto poy thelame (to pio kontino)alla einai mia arxh...Epishs mas eipan oti den prepei na anhsyxoume gia thn glossa logo tou oti exoun polla paidakia pou eiani apo allou opote asxolountai me to na tous thn mathoun...Ouf...kala mou akougontai...Hthela na rothso an kserete gia thn epomenh sxolikh xronia prepei na kano aithsh apo tora gia to sxoleio pou einai pio konta mas?

Κορίτσια γειά σας.Ειμαστε επιτέλους Bristol...!!!Akoma nomizo oti einai oneiro ola auta...alla fantazomai einai h prosarmogh...Shmera phgame sto sxoleio ths mikrhs kai agxothika ligo alla Katrin na eisai kala giati diabazontas thn emeiria sas hremhsa ligaki...Pantos htan oloi poly eugenikoi kai h mikrh ksetrelathike me to sxoleio...Bebaia den einai auto poy thelame (to pio kontino)alla einai mia arxh...Epishs mas eipan oti den prepei na anhsyxoume gia thn glossa logo tou oti exoun polla paidakia pou eiani apo allou opote asxolountai me to na tous thn mathoun...Ouf...kala mou akougontai...Hthela na rothso an kserete gia thn epomenh sxolikh xronia prepei na kano aithsh apo tora gia to sxoleio pou einai pio konta mas?

Με το καλό να τακτοποιηθείτε! Για του χρόνου, ας σου πουν και τα κορίτσια γιατί εγώ δεν τα ξέρω αυτά, αλλά νομίζω ότι από τώρα πρέπει να κάνεις αίτηση.

Καλή αρχή!!! :P

kaloshr8ate k kalh prosarmogh!

nomizw kalutera na rwthsete to idio to sxoleio

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

καλησπερα και καλη αρχη.

Για το σχολειο οι αιτησεις εκλεισαν 15 γεναρη, πρεπει να κανεις αιτηση τωρα αλλα θα παει στις "καθυστερημενες" που σημαινει οτι δε θα εχετε προτεραιτοτητα, θα σας δωθουν οι θεσεις που εχουν μεινει αν εχουν μεινει.

Αλλα σκεψου το καλα, το παιδι εχει ηδη περασει μια τεραστια αλλαγη, που ακομα και αν σου φαινεται τωρα οτι δεν τρεχει τιποτα, στην πορεια θα εντοπισεις την επιδραση της. Το να προσαρμοστει τωρα σ'ενα σχολειο, να κανει φιλους, να γνωρισει το χωρο και τους δασκαλους και ν'αλλαξει παλι περιβαλλον το Σεπτεμβρη, θα ηταν, κατα τη δικη μου γνωμη τουλαχιστον, καλυτερα να αποφευχθει αν αυτο ειναι δυνατον.

Αν νοικιαζετε, ισως ειναι πιο ευκολο ν'αλλαξετε σπιτι παρα ν'αλλαξει το παιδι σχολειο. Εκτος και αν σας απογοητευσει το σχολειο, αυτο ειναι αλλο καπελο.

Καλη δυναμη σε ολους σας :-)

travellingmum θα ήθελα να ρωτήσω κυρίως εσένα μάλλον, αλλά και όποια κοπέλα επίσης γνωρίζει να μου πει: Επειδή θα κάνουμε αίτηση για το Secondary school για την μεγάλη μου, έχω μπερδευτεί πολύ. Διάβασα και το άλλο τόπικ με τα σχολεία και με μπέρδεψε περισσότερο.

Προφανώς η δική μου δεν μπορεί να δώσει εξετάσεις για grammar school γιατί δεν ξέρει αγγλικά, αλλά τα σχολεία που βλέπω στην κοντινή μας περιοχή, κάποια από αυτά έχουν στον τίτλο τους το "Sixth Form Centre". Αυτό τα διαφοροποιεί από τα άλλα? Να τα προτιμήσουμε?

Κάθε βοήθεια δεκτή!

travellingmum θα ήθελα να ρωτήσω κυρίως εσένα μάλλον, αλλά και όποια κοπέλα επίσης γνωρίζει να μου πει: Επειδή θα κάνουμε αίτηση για το Secondary school για την μεγάλη μου, έχω μπερδευτεί πολύ. Διάβασα και το άλλο τόπικ με τα σχολεία και με μπέρδεψε περισσότερο.

Προφανώς η δική μου δεν μπορεί να δώσει εξετάσεις για grammar school γιατί δεν ξέρει αγγλικά, αλλά τα σχολεία που βλέπω στην κοντινή μας περιοχή, κάποια από αυτά έχουν στον τίτλο τους το "Sixth Form Centre". Αυτό τα διαφοροποιεί από τα άλλα? Να τα προτιμήσουμε?

Κάθε βοήθεια δεκτή!

Sixth Form ειναι οι δυο τελευταιες ταξεις που δεν ειναι υποχρεωτικες. Μεχρι προσφατα η υποχρεωτικη εκπαιδευση στην Αγγλια ηταν μεχρι τα 16, τωρα ειναι μεχρι τα 18. Το sixth form ειναι για παιδια που σκοπευουν να κανουν a levels, αλλιως υπαρχουν αλλες επιλογες για τα δυο τελευταια χρονια, αλλα να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι γιατι τα δικα μου ειναι ακομα KS1 και δεν το'χω κοιταξει.

Δε ξερω να σου πω αν αυτο επηρεαζει την ποιοτητα του σχολειου, λογικα θα φαινεται κατι και στα ofsted reports. Αν παει ομως σε σχολειο που δεν ειναι sixth form και αποφασισει αργοτερα να κανει a levels μπορει καλλιστα να γραφτει οταν ερθει η ωρα.

Ισως βεβαια, απο την αλλη, τα sixth form schools να προτιμουνται απο pushy parents, με τα καλα του και τα κακα του.

Διαφημίσεις

Sixth Form ειναι οι δυο τελευταιες ταξεις που δεν ειναι υποχρεωτικες. Μεχρι προσφατα η υποχρεωτικη εκπαιδευση στην Αγγλια ηταν μεχρι τα 16, τωρα ειναι μεχρι τα 18. Το sixth form ειναι για παιδια που σκοπευουν να κανουν a levels, αλλιως υπαρχουν αλλες επιλογες για τα δυο τελευταια χρονια, αλλα να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι γιατι τα δικα μου ειναι ακομα KS1 και δεν το'χω κοιταξει.

Δε ξερω να σου πω αν αυτο επηρεαζει την ποιοτητα του σχολειου, λογικα θα φαινεται κατι και στα ofsted reports. Αν παει ομως σε σχολειο που δεν ειναι sixth form και αποφασισει αργοτερα να κανει a levels μπορει καλλιστα να γραφτει οταν ερθει η ωρα.

Ισως βεβαια, απο την αλλη, τα sixth form schools να προτιμουνται απο pushy parents, με τα καλα του και τα κακα του.

χαχα! Εδώ να δεις γέλιο, που εγώ ακόμη δεν κατάλαβα! :rolleyes::oops::confused:

Τι είναι τα a levels? Προετοιμασία για το πανεπιστήμιο ας πούμε? Αν δηλαδή το σχολείο δεν είναι sixth form δεν πας από εκεί στο πανεπιστήμιο? Και αν θελήσεις αργότερα να κάνεις a levels αλλάζεις σχολείο?

Σόρυ για τον καταιγισμό ερωτήσεων, αλλά επειδή είμαστε στη μέση της χρονιάς πρέπει άμεσα να κάνουμε την αίτηση και τα έχω όλα μπερδεμένα. Στο σχολείο είπανε πως μία κοπέλα εκεί θα μας βοηθήσει στη συμπλήρωση, αλλά θέλω να έχω μία εικόνα πριν πάω εκεί, ώστε να βγάζω κάποια άκρη από αυτά που θα μου λέει... :?

Edit: βρήκα αυτό στη wikipedia: "A-levels are studied over a two-year period and are recognised as the standard for assessing the suitability of applicants for higher academic courses in English, Welsh, and Northern Irish universities."

Αυτό σημαίνει ότι χωρίς a levels δεν πας πανεπιστήμιο? Ή πας σε ορισμένες σχολές μόνο?

χαχα! Εδώ να δεις γέλιο, που εγώ ακόμη δεν κατάλαβα! :rolleyes::oops::confused:

Τι είναι τα a levels? Προετοιμασία για το πανεπιστήμιο ας πούμε? Αν δηλαδή το σχολείο δεν είναι sixth form δεν πας από εκεί στο πανεπιστήμιο? Και αν θελήσεις αργότερα να κάνεις a levels αλλάζεις σχολείο?

Σόρυ για τον καταιγισμό ερωτήσεων, αλλά επειδή είμαστε στη μέση της χρονιάς πρέπει άμεσα να κάνουμε την αίτηση και τα έχω όλα μπερδεμένα. Στο σχολείο είπανε πως μία κοπέλα εκεί θα μας βοηθήσει στη συμπλήρωση, αλλά θέλω να έχω μία εικόνα πριν πάω εκεί, ώστε να βγάζω κάποια άκρη από αυτά που θα μου λέει... :?

Edit: βρήκα αυτό στη wikipedia: "A-levels are studied over a two-year period and are recognised as the standard for assessing the suitability of applicants for higher academic courses in English, Welsh, and Northern Irish universities."

Αυτό σημαίνει ότι χωρίς a levels δεν πας πανεπιστήμιο? Ή πας σε ορισμένες σχολές μόνο?

χωρις a levels δεν πας πανεπιστημιο, εκτος αν αποφασισεις αργοτερα να ξεκινησεις και κανεις κατι που λεγεται access course. Λογικα αν το σχολειο σου δεν εχει sixth form και σταματαει στο Υ10 λογικα θα πας σε αλλο σχολειο. Οταν ηταν ο αντρας μου σχολειο μου λεει οτι υπηρχαν και σχολεια που ηταν ΜΟΝΟ sixth form, δηλαδη εκαναν μονο Year 11 and Year 12 για τα a levels. Δεν ξερω αν υπαρχουν ακομη αυτα.

Αν θελεις να δεις τι χρειαζεται για το πανεπιστημιο, πηγαινε στη σελιδα καποιου πανεπιστημιου της επιλογης σου, διαλεξε τη σχολη που θελεις και δες τα entry requirements, εκει λεει ποσα a levels θελουν και με τι βαθμους. Συνηθως χρειαζονται και gcse, αλλα αυτα γινονται και αργοτερα online.

Κορίτσια τι κάνετε?Εμείς καλά στην ηλιόλουστη ελλάδα αν και κάνει λίγο κρύο!

Κατριν τα κορίτσια σου?Ελπίζω να συνεχίζουν με τον ίδιο ενθουσιασμό!

Αλις εσύ τελικά αποφάσισες τι θα κάνεις με τα κορίτσια σου?Θα δεχτείς να έρχεται η κόρη της γειτόνισσας?Πολύ γλυκιά πάντως!Εμείς εδώ δεν έχουμε και τους καλύτερους γείτονες,αν και αυτό είναι να σου τύχει!

Φαιρυ κοντεύεις η ουρά εμεινε!

Κι όλες οι υπολοιπες ελπίζω να είστε καλά!

Εγώ όποτε έχω λίγο ελεύθερο χρονο ψάχνω δουλειές και το απογευμα που έρχεται ο άντρας μου κοιτάει ότι του έχω βρει και στέλνει.Α και του εστειλε και η αδελφή του αυτό το mail

Donʼt be too disheartened. I warned you they were dreadful and will only be nice to you if they think you can make them some money.

Any feedback is good so may be worth using this. Could build in a line into your cover letter such as:

ʽWhilst I appreciate that my hotel experience is all outside of the UK, I am British and lived and worked in the UK till I was ???? The skills I have gained outside of the UK are all transferrable to a UK environment and I believe provides me with a broader exposure and therefore understanding of the industry and the customerʼ.

ʽWhilst I appreciate that my hotel experience is all outside of the UK, I am British and lived and worked in the UK till I was ???? The skills I have gained outside of the UK are all transferrable to a UK environment and I believe provides me with a broader exposure and therefore understanding of the industry and the customerʼ.

Ωραίο είναι αυτό, να το γράψει. Μπορεί να μην κάνει μεγάλη διαφορά αλλά σίγουρα δεν θα βλάψει.

Να βγάλει όμως το s από το provides ;)

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...