Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Winnie7 είπε:

Δεν μπορεί κανένας άλλος να μας καταλάβει ούτε οι άνθρωποι που μας έφεραν στο κόσμο. Συμπονούν & στεναχωριουνται αλλά δεν μπορούν να μπουν στα παπούτσια μας. Αυτό γίνεται μόνο αν περνάς την ίδια κατάσταση. 
      ο Μαντ***ης πως σου φάνηκε ; 

Μου φάνηκε πολύ καλο και επεξηγηματικό το προσωπικό. Αφιέρωσε χρόνο και αυτός και οι συνεργάτες του. Απλά γύρισε και μου είπε σε κάποια φάση « εγώ πιστεύω στην τύχη του πρωτάρη» και προτείνω ετ με την πρώτη ωοληψια και κάπως μου έκατσε άσχημα εμένα στο κεφάλι αυτό. Δε μου φάνηκε ιατρικό επιχείρημα για το πρόγραμμα που θα ακολουθούσαμε. Αλλα δε τον απαξιώνω καθόλου ως γιατρό. Εμένα δε μου έκανε κλικ.

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Γνωστούς σε ξενοδοχεία δεν έχει αλλά κάνει αιτήσεις μόνο όπου υπάρχει θέση.Δλδ μόνο από αγγελίες όπως από totaljobs,caterer κτλ

Μήπως θα έπρεπε να στέλνει και χωρίς να υπάρχει ανοιχτή θέση?

Επίσης LinkedIn έχει αλλά απλό.Λες να είναι καλύτερα να το πληρώσει για μερικούς μήνες?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξεχνατε τις ελληνικες κοινοτητες :) ξερω αρκετο κοσμο που μπηκε σε δουλειες μεσω Κυπριων/Ελληνων που εχουν ξενοδοχεια κ εστιατορια ;)

μην τα παρατατε τοσο συντομα.,...2 απορριψεις δεν ειναι τιποτα!!!!

Γνώμη μου είναι να κάνει αιτήσεις σε ΟΛΑ, ακόμη κι αν δεν φαίνεται να υπάρχει θέση! Ο άντρας μου πάντως έτσι έκανε και ξέρω ότι το έκαναν κι άλλοι. Ακόμη κι αν δεν έχουν θέση αυτή τη στιγμή, μπορεί να τους κινήσει το ενδιαφέρον το βιογραφικό του. Μπορεί όμως να υπάρχει μια θέση που δεν έχει δημοσιευθεί και να την προλάβει...

Σε κάθε περίπτωση και κερδισμένος να μη βγει, χαμένος δεν θα βγει.

Για το Linkedin δεν ξέρω τη διαφορά να σου πω, αλλά ξέρω ότι και με το απλό γίνεται η δουλειά (του να φαίνεται κανείς).

Εστιατόριο δεν θέλει,το βρίσκει βαρετόΔεν ήξερα όμως ότι έχουν και ξενοδοχεία οι Έλληνες και κύπριοι.

Του είπα για να στέλνει σε μονάδες χωρίς να υπάρχουν ανοιχτές θέσεις και μου είπε ότι αυτό είναι και το επόμενο που θα κάνει,απλώς με τις ανοιχτές θέσεις έχει και περισσότερες πιθανότητες.Επίσης θα μπορούσε να κάνει αιτήσεις και για assistant manager για να πάρει UK experience αλλά έτσι πέφτει και ο μισθός.

Σίγουρα δε θα τα παρατήσουμε αλλά όπως να'ναι απογοητεύεται.Στέλνει βιογραφικά περίπου 3 μήνες και δεν έχει κάνει ούτε μια συνέντευξη.

Διαφημίσεις

Kimale, μην απογοητεύεσαι καθόλου μα καθόλου! Ο άντρας μου έστελνε βιογραφικά 7 μήνες μέχρι να κάτσει μια συνέντευξη, και είναι και αυτός έμπειρος και με πολύ αξιόλογο βιογραφικό.

Κοριτσάρες σας διαβάζω ανελλιπώς από το κινητό (όταν βγαίνω στην αυλή για τσιγάρο), αλλά δεν έχω βρει χρόνο (και λόγο) να γράψω τίποτα. Το ευχάριστο είναι πως νοιώθω κάπως καλύτερα τελευταία, χωρίς κανέναν προφανή λόγο!

Χμ, και τώρα που το σκέφτομαι, θέλω και μία γνώμη: Λοιπόν, εδώ και ένα μήνα περίπου ψάχνω για babysitter, να έρχεται περίπου 9 ωρες την εβδομάδα και να παίζει με τα παιδιά (για να ακούνε Αγγλικά), αλλά λόγω μιας σειράς από ατυχή γεγονότα, το σχέδιο έχει ναυαγήσει. Πριν λίγες μέρες πήγαμε βόλτα με μια γειτόνισσα τα σκυλιά μας στο πάρκο, και εκεί που της έλεγα τον πόνο μου που δεν μπορώ να βρω babysitter, μου πρότεινε να έρχεται η κόρη της να παίζει με τα παιδιά. Η κόρη της είναι 16 χρονών. Μου το παρουσίασε με τέτοιο τρόπο, ώστε μου φάνηκε ότι η κόρη της θα το κάνει με μεγάλη χαρά και ότι θα ενθουσιαστεί κλπ, και μου είπε ότι δεν θέλει χρήματα. Εγώ βεβαια της είπα ότι θα δώσω χρήματα στην μικρή και τελικά μου είπε να κάνω ό,τι νομίζω. Λοιπόν, οι ερωτήσεις μου είναι δύο:

- Τι κέρδος μπορεί να έχει αυτό το παιδί να έρχεται να παίζει με τα παιδιά μου χωρίς να πληρώνεται (όπως έλεγε η μαμά της)?

- Πόσα να της δίνω την ώρα? 5 λίρες είναι καλά?

- Μου φάνηκε πολύ γλυκό αυτό που έκανε η γειτόνισσά μου, εσείς πώς το κόβετε? Μου διαφεύγει κάτι?

Αν το παιδακι σου ειναι γεννημενο απο 1 Ιανουαριου μεχρι 31 Αυγουστου θα παει μια χρονια μεγαλυτερη απ'ο,τι στην Ελλαδα, αν ειναι απο 1 Σεπτεμβρη μεχρι 31 Δεκεμβρη θα παει στην ιδια που πηγαινει στην Ελλαδα.

Κορίτσια καλησπέρα!Είμαι η Λία και πρώτα ο Θεός τέλος καλοκαιριού θα είμαστε στο Cardiff.Έχω ενα κοριτσάκι που μόλις έγινε 5 (21 Φεβρουαρίου) και ήθελα να ρωτησω επειδή διάβασα αυτο που γράφει η travellingmum αν η κόρη μου θα γραφτεί απο Σεπτέμβριο στα νήπια ή στην αντοίστιχη Α' δημοτικού;Ελπίζω να τα λέμε συχνά και σας ευχαριστώ γιατι μέχρι στιγμής διαβάζοντας σας έχω λύση πολλές απορίες!

Χμ, και τώρα που το σκέφτομαι, θέλω και μία γνώμη: Λοιπόν, εδώ και ένα μήνα περίπου ψάχνω για babysitter, να έρχεται περίπου 9 ωρες την εβδομάδα και να παίζει με τα παιδιά (για να ακούνε Αγγλικά), αλλά λόγω μιας σειράς από ατυχή γεγονότα, το σχέδιο έχει ναυαγήσει. Πριν λίγες μέρες πήγαμε βόλτα με μια γειτόνισσα τα σκυλιά μας στο πάρκο, και εκεί που της έλεγα τον πόνο μου που δεν μπορώ να βρω babysitter, μου πρότεινε να έρχεται η κόρη της να παίζει με τα παιδιά. Η κόρη της είναι 16 χρονών. Μου το παρουσίασε με τέτοιο τρόπο, ώστε μου φάνηκε ότι η κόρη της θα το κάνει με μεγάλη χαρά και ότι θα ενθουσιαστεί κλπ, και μου είπε ότι δεν θέλει χρήματα. Εγώ βεβαια της είπα ότι θα δώσω χρήματα στην μικρή και τελικά μου είπε να κάνω ό,τι νομίζω. Λοιπόν, οι ερωτήσεις μου είναι δύο:

- Τι κέρδος μπορεί να έχει αυτό το παιδί να έρχεται να παίζει με τα παιδιά μου χωρίς να πληρώνεται (όπως έλεγε η μαμά της)?

- Πόσα να της δίνω την ώρα? 5 λίρες είναι καλά?

- Μου φάνηκε πολύ γλυκό αυτό που έκανε η γειτόνισσά μου, εσείς πώς το κόβετε? Μου διαφεύγει κάτι?

καλησπερα... Πρωτον να σου πω οτι χιαρομαι πολυ που αισθανεσαι καλυτερα :-)

Γιατι πρεπει να εχει καποιο ωφελος η κοπελιτσα; Περα απο το να κανει το χομπι της; Μπορει απλως να της αρεσει.

Αν ερχεται ετσι, χωρις να την πληρωσεις, τοτε ολα καλα. Αν θελεις να την πληρωσεις πρεπει να την προσλαβεις, ειναι λιγο επικινδυνο να την πληρωνεις "under the table" (περα απο την ηθικη πλευρα του πραγματος). Αν την προσλαβεις το minimum wage για την ηλικια της ειναι 3.50-4 λιρες την ωρα(δε θυμαμαι ακριβως, κοιτα στο gov.uk). Δε θα σου κοστισει τιποτα παραπανω απ'ο,τι θα την πληρωνεις επειδη δε θα παινρει αρκετα ωστε να πληρωσεις φορους για την προσληψη της. Ειναι ευκολη διαδικασια και θα σημαινει οτι κοριτσι μπορει να το βαλει στο βιογραφικο της, να παρει και μια συσταση απο σενα αργοτερα και να συνεχισει αυτη τη δουλεια. Κι αν οχι full time μπορει να το κανει για χαρτζηλικι. Θελω να πω οτι αν την προσλαβεις της προσφερεις ενα εφοδιο. Αν παλι προτιμας να ερχετε ετσι, σα φιλη, δε βλεπω πουθενα το κακο...

Διαφημίσεις

Αν το παιδακι σου ειναι γεννημενο απο 1 Ιανουαριου μεχρι 31 Αυγουστου θα παει μια χρονια μεγαλυτερη απ'ο,τι στην Ελλαδα, αν ειναι απο 1 Σεπτεμβρη μεχρι 31 Δεκεμβρη θα παει στην ιδια που πηγαινει στην Ελλαδα.

Κορίτσια καλησπέρα!Είμαι η Λία και πρώτα ο Θεός τέλος καλοκαιριού θα είμαστε στο Cardiff.Έχω ενα κοριτσάκι που μόλις έγινε 5 (21 Φεβρουαρίου) και ήθελα να ρωτησω επειδή διάβασα αυτο που γράφει η travellingmum αν η κόρη μου θα γραφτεί απο Σεπτέμβριο στα νήπια ή στην αντοίστιχη Α' δημοτικού;Ελπίζω να τα λέμε συχνά και σας ευχαριστώ γιατι μέχρι στιγμής διαβάζοντας σας έχω λύση πολλές απορίες!

θα παει πρωτη (Year 1).

Ευχαριστώ πολύ!Μάλλον πρέπει να ξεκινήσουμε προτασούλες και λεξούλες στα αγγλικά,πόνταρα οτι θα είχαμε ένα χρόνο πριν ξεκινήσει σχολείο κανονικά.Ευχαριστώ και πάλι!

Ευχαριστώ πολύ!Μάλλον πρέπει να ξεκινήσουμε προτασούλες και λεξούλες στα αγγλικά,πόνταρα οτι θα είχαμε ένα χρόνο πριν ξεκινήσει σχολείο κανονικά.Ευχαριστώ και πάλι!

μην ανησυχεις, στο σχολειο της κορης μου ερχονται συνεχεια παιδακια απο το εξωτερικο (7 περισυ και 12 φετος) που δεν ξερουν ουτε μια λεξη αγγλικα. Καποια απο αυτα μαλιστα ηταν διγλωσσα στο σπιτι και τα αγγλικα ηταν τριτη γλωσσα. Μεσα σε δυο-τρεις μηνες μιλανε σχεδον τελεια και μεσα στο εξαμηνο φτανουν τα αλλα παιδακια σε επιπεδο γραμματικης, ορθογραφιας κλπ.

Εν συντομία να σας πω ότι η δεύτερη μέρα μας στο σχολείο πέρασε εξίσου καλά - αν όχι καλύτερα - από την πρώτη!

Επίσης να πω για τις κοπέλες που είναι σε αντίστοιχη φάση με τη δική μας, ότι τη μεγάλη μου κόρη την παίρνει κάθε μέρα μία δασκάλα την ώρα που τα παιδιά κάνουν κάποιο φιλολογικό μάθημα (όχι στα μαθηματικά ή τη φυσική π.χ.) και της κάνει αγγλικά.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...