Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια κάναμε το δεύτερο υπέρηχο μεγαλώνει μια χαρά το μωράκι μας ακούσαμε κ καρδούλα!! Πολύ αναγούλα όμως βρε κορίτσια... Όλη μέρα δεν περνάει λεπτό.... Σαν άρρωστη νοιώθω μόνο ξάπλα θέλω να ειμαι... Άρχισα να παίρνω ginger συμπλήρωμα τώρα να δω αν θα βοηθήσει... 

Μπραβο κοριτσι μου! Ολα καλα το μωρακι σου.. μπορεις να ηρεμησεις! Οσο για τις αναγουλες, θα σου δωσω ενα tip δοκιμασμενο. Την ωρα που ξυπνας το πρωι, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, τρως 1-2 φρυγανιες. Κραταει τα υγρα πριν ξεκινησει η πρωινη ναυτια. Βοηθαει για αρκετες ωρες. Αργοτερα ξανατρως. Πριν το μαθω υπεφερα. Οταν μου το ειπαν.. ηρεμησα σε πολυ μεγαλο ποσοστο. Παιζει ρολο να τις τρως, αν ειναι δυνατον, ακριβως μολις ξυπνας. Δοκιμασε το ενα πρωι αν θελεις..

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

katrin mou euxomai na pane ola kala. h mikrh isws exei ena mikro thema mexri na arxisei na katalavainei isws k oxi. poso einai akrivos?

o dikos mou (polu mikroteros vevaia) sthn arxh den h8ele ka8olou to nursery kai pistevw kuriws giati den katalavaine tpt apo osa ginontan ekei!

vevaia h dikia sou einai megaluterh kai isws antidrasei diaforetika

uDLqp1.png

Κατριν εύχομαι καλή αρχή!Στην αρχή ίσως να μην είναι τόσο εύκολο ούτε για εσένα ούτε για τα παιδιά αλλά σιγά σιγά θα προσαρμοστούν.Όσο πιο μικρά τόσο πιο γρήγορα προσαρμόζονται.Κι εγώ στη θέση σου πάντως θα ένιωθα καπως ειδικά την πρώτη μέρα.Ελπίζω πάνε όλα καλά και για εσάς!

Καλησπέρα! Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη :P

Τελικά η μέρα στο σχολείο ήταν ευκολότερη από ό,τι περιμέναμε. Η μεγάλη μου δεν καταλάβαινε και πολλά πράγματα, αλλά της είχαν δώσει ένα άλλο κορίτσι για παρέα (η οποία της μιλούσε και η δικιά μου δεν τα καταλάβαινε καλά χαχαχα) και έτσι πέρασε η μέρα της. Μάλλον κυκλοφόρησε στο σχολείο ότι ήρθε ένα καινούριο κορίτσι και πηγαίνανε παιδιά από διάφορες τάξεις και ρωτούσαν: "The new girl?"

Η μικρή παρά τους φόβους μου πέρασε καλύτερα από την μεγάλη! Δεν μίλησε καθόλου όλη μέρα (φυσικά...), καταλάβαινε γενικά τις οδηγίες (επειδή έβλεπε και τα άλλα παιδάκια...) και αφού έπαιξαν μέσα και έξω από την τάξη, κάθισαν όλοι μαζί και μιλούσε η δασκάλα (δεν ξέρουμε τι έλεγε....) στο τέλος ήταν χαρούμενη και με ιδιαίτερη ευχαρίστηση, όταν τη ρώτησα στο αυτοκίνητο, μου είπε: "Πολύ ωραία πέρασα! Δεν χρειάζεται να μιλάω!!!"

Τελικά στο φαγητό ήταν στην ίδια αίθουσα, αλλά τα νήπια τα είχαν βάλει να κάθονται κάπου ξεχωριστά και στο πάτωμα (!?), οπότε αντάλλαξαν ένα φιλί και χωρίστηκαν.

Αυτά από την πρώτη μέρα. Για να δούμε πώς θα συνεχίσουν...;)

Διαφημίσεις

στο τέλος ήταν χαρούμενη και με ιδιαίτερη ευχαρίστηση, όταν τη ρώτησα στο αυτοκίνητο, μου είπε: "Πολύ ωραία πέρασα! Δεν χρειάζεται να μιλάω!!!"

χαχαχα Ελιωσα στο γέλιο. :tongue:

RLcRp1.png

Διαφημίσεις

Αχ τελικά εμάς δε μας βλέπω να ερχόμαστε πολύ σύντομα.........σήμερα μόνο τον απέρριψαν 2 φορές και ο λόγος...........no UK experience.......:(

mhn apogohtevese koritsaki mou,kathe arxh kai dyskolh.........

tha deis tha tyxei kati allo,kati kalutero,

o,ti ginete gia kalo ginete........;););)

ti douleia kanei o andras sou?

Ίσως είναι πιο δύσκολο για εμάς.Είναι hotel manager με πολλά χρόνια προϋπηρεσία σε Αυστραλία,Αυστρία και Ελλάδα αλλά οχι UK και είναι Άγγλος,έχει φύγει όμως από την Αγγλία εδώ και 17-18 χρόνια!

Δύσκολο να μην απογοητεύεται κι αυτός κι εγώ......

Κανένα γνωστό δεν έχει σε κανένα μεγάλο ξενοδοχείο? Πάντα βοηθάει αυτό, από ό,τι άκουσα, ακόμη και στις ξένες εταιρείες... Έστειλε βιογραφικά σε μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων? Δεν πιστεύω να στέλνει μόνο όπου βλέπει να υπάρχει ανοιχτή θέση εργασίας?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...