Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

eleni mou h germania xreiazete kai ta 2.

den eipa pws den exei episthmones ellhnes oi germania. eipa oti einai polu pio eukolo na paei kapoios pou den xerei polla polla kai na kanei mia douleia aneidukeutou.

egw exw gnwstous kai apo tis 2 kathgories ekei

gia edw (agglia) lew einai duskola na er8ei kapoios xwris na exei kapoio ptuxio, h kapoia exeidikeush

Για εδω και εγω συμφωνω..χωρις πτυχιο η' εξειδικευση ειναι χαμενος κοπος.

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι γίνεται κοπελιές? Περιμένουμε όλες τη beba α μιλήσει, ή είμαστε "μαλωμένες" και κρατάμε μουτράκια? :-)

Ωραίος καιρός σήμερα, ε? Εδώ πάντως έχουμε 0 βαθμούς όλη μέρα...!

Καλημέρα κορίτσια!Με λένε Χριστίνα καιι διαβάζω πολύ καιρό τις συζητησεις σας και έχω πάρει πολλές πληροφορίες μιας και αυριο ερχομαι κι εγώ Αγγλία.Ο άντρας μου ειναι ήδη στο Bristol εδώ και λίγους μήνες και επιτέλους θα είμαστε όλοι μαζι.Οπως καταλαβαίνετε έχω τόσες πολλές απορίες...αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω για αρχή εσάς τις ''παλιές'' είναι τι γάλα είναι καλυτερο να πάρω για την κόρη μου που γίνεται 5 χρονών τον Μαίο.Στη Θεσσαλον'ικη πίνει φρεσκο γάλα Μεβγαλ και κοιταζοντας τα Tesco εχω χαθεί λίγο.Ποια εταιρία ειναι καλύτερη?Ουφ η αγωνία εχει φτασει στο φούλ...Επίσης μένει καμμια σας κοντα στο Bristol?Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Γεια σου Χριστίνα! Με το καλό να μας έρθεις, ντύσου καλά γιατί κάνει πολύυυυ κρύο!

Για γαλατάκι, θα βρεις φρέσκο σε κάθε σούπερ μάρκετ. Συνήθως το κάθε σούπερ μάρκετ έχει το δικό του γάλα στα ψυγεία του (τα tesco πχ θα έχουν φρέσκο γάλα tesco - δες εδώ πώς μοιάζει για να αναγνωρίσεις το μπουκαλάκι ,τα asda το δικό τους κ.ο.κ). Να δεις την ημερομηνία λήξης που λογικά θα είναι μέσα στις επόμενες 5-7 μέρες.

Δεν θα έχεις πρόβλημα πάντως!

Καλή αρχή σου εύχομαι!

Δυστυχώς είμαι στο Μάντσεστερ και είμαστε μακρυά :(

Διαφημίσεις

Χριστίνα καλημέρα κι από εμένα! Με το καλό να τακτοποιηθείτε στη νέα σας ζωή!

Εμείς είμαστε μόνο 3 εβδομάδες εδώ, οπότε μάρκες κλπ., δεν τα ξέρω καλά ακόμη. Σε όποιο σούπερμάρκετ πηγαίνουμε, παίρνουμε το γάλα που έχει στο ψυγείο, που είναι και πολύ οικονομικότερο από την Ελλάδα!

Μένουμε στο Birmingham, δεν είμαστε και πολύ μακριά! Με λίγη καλή θέληση μας λες και γείτονες :P

Η μεσαία μου κόρη είναι λίγο μεγαλύτερη από τη δική σου και λογικά θα πηγαίνουν στην ίδια τάξη στο σχολείο, στη reception year.

Κοριτσια ευχαριστώ παρα πολύ για την καλη ''υποδοχη'' ...με συγκινήσατε ειναι η αλήθεια μιας και λόγω της κατάστασης είμαι ευσυγκίνητη...Εχω πολύ αγχος να είναι όλα καλά και να τακτοποιηθούμε...Καλή θέληση πάντα υπάρχει και ελπίζω να εχουμε επαφη...Isla oσο για το κρύο ...αστα να πάνε...ακούω τι γίνεται οπότε οτι χοντρό ρουχο βρήκα το έχω πάρει ηδη!!!

Katrin με τα σχολε'ια τι έχεις κάνει?Αρχίσατε ηδη?

κοριτσι με το καλο να ερθετε κ εσεις :) καλη προσαρμογη

λοιπον οντως το καθε σουπερ εχει πανω την ονομασια του στο γαλα αλλα παραλληλα γραφει απο που ειναι η παραγωγη του. πχ εγω που μενω south west παιρνω τοπικο γαλατακι κ ας ειανι απο τα sainsburys. υπαρχουν επισης πολυ ωραια βιολογικα οπως το yeo valley το οποιο εινια κ αυτο απο το southwest κ ενα αλλο με την αγελαδα, εχει κολλησει το κεφαλι μου πως το λενε...

με το καλο ολα :)

geochrist to bristol lene einai teleioooooooooooo

me to kalo na ertheis kai antamwsete oloi mazi!

emeis pinoume gala organic kai eite pernoume to ekastote tou kathe souper market eite (opote psonizw apo ocado h apo waitrose) kapoia me oloklhrh thn krema pou einai pio konta sto kanoniko gala. einai ap'oso exw katalavei opws kapoia pou einai sthn ellada pou vgazoun liga (agrokthma vraxias k kati alla apo topika mikra agrokthmata).

epeidh den pinw katholou gala de mporw na sou pw ti geush exoun omws xerw oti einai pio "plousia" geush. eixa parei ta xmas mpoliko pou eixan erthei oi anipsies mou pou pinoun poluuuuuu gala kai to katacrox8hsan!

uDLqp1.png

Κοριτσια ευχαριστώ παρα πολύ για την καλη ''υποδοχη'' ...με συγκινήσατε ειναι η αλήθεια μιας και λόγω της κατάστασης είμαι ευσυγκίνητη...Εχω πολύ αγχος να είναι όλα καλά και να τακτοποιηθούμε...Καλή θέληση πάντα υπάρχει και ελπίζω να εχουμε επαφη...Isla oσο για το κρύο ...αστα να πάνε...ακούω τι γίνεται οπότε οτι χοντρό ρουχο βρήκα το έχω πάρει ηδη!!!

Aύριο αρχίζουμε...! Κάναμε αίτηση στο Δήμο όταν ήρθαμε, επιλέγοντας 3 σχολεία με σειρά προτίμησης και μας έστειλαν ένα γραμματάκι στο οποίο μας πληροφορούσαν το σχολείο στο οποίο μπορούσαμε να πάμε. Εμάς αυτό ήταν η πρώτη μας επιλογή. Πήγαμε εκεί, συνεννοηθήκαμε με τη διευθύντρια κλπ και αρχίζουμε αύριο.

Εσείς έχετε κάνει καμία κίνηση? Η μικρή σου να ξέρεις θα πάει νήπια, στην Ελλάδα μάλλον ήταν προνήπια, σωστά? Εδώ "πηδάει" μία τάξη, κερδίζει χρονιά. Η τάξη της ανήκει στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!Με λένε Χριστίνα καιι διαβάζω πολύ καιρό τις συζητησεις σας και έχω πάρει πολλές πληροφορίες μιας και αυριο ερχομαι κι εγώ Αγγλία.Ο άντρας μου ειναι ήδη στο Bristol εδώ και λίγους μήνες και επιτέλους θα είμαστε όλοι μαζι.Οπως καταλαβαίνετε έχω τόσες πολλές απορίες...αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω για αρχή εσάς τις ''παλιές'' είναι τι γάλα είναι καλυτερο να πάρω για την κόρη μου που γίνεται 5 χρονών τον Μαίο.Στη Θεσσαλον'ικη πίνει φρεσκο γάλα Μεβγαλ και κοιταζοντας τα Tesco εχω χαθεί λίγο.Ποια εταιρία ειναι καλύτερη?Ουφ η αγωνία εχει φτασει στο φούλ...Επίσης μένει καμμια σας κοντα στο Bristol?Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
κοριτσι με το καλο να ερθετε κ εσεις :) καλη προσαρμογη

λοιπον οντως το καθε σουπερ εχει πανω την ονομασια του στο γαλα αλλα παραλληλα γραφει απο που ειναι η παραγωγη του. πχ εγω που μενω south west παιρνω τοπικο γαλατακι κ ας ειανι απο τα sainsburys. υπαρχουν επισης πολυ ωραια βιολογικα οπως το yeo valley το οποιο εινια κ αυτο απο το southwest κ ενα αλλο με την αγελαδα, εχει κολλησει το κεφαλι μου πως το λενε...

με το καλο ολα :)

Χριστίνα με το καλό να μας έρθεις.

Κι εγώ Yeo Valley θα πρότεινα για τη μικρή, όταν ήταν ο ανηψιός μου εδώ, αυτό έπαιρνα. Επίσης για γιαουρτάκι μπορείς να κοιτάξεις και τα Rachel's Organic. Οι μεγάλοι πίνουμε organic τη μάρκα του σουπερμάρκετ.

Caution: The author has a tendency to google margarita recipes when life hands her lemons. :D

καλως να ερθετε χριστινα και καλη προσαρμογη. Ηθελα μονο να σου απαντησω για το σχολειο, επειδη θα ερθετε στη μεση της χρονιας το πιθανοτερο ειναι να μην εχετε πολλες επιλογες, αλλα αν εκφρασετε τις προτιμησεις σας θα τις λαβουν υπ'οψιν. Μολις φτασετε πρεπει να κανεις αιτηση στο council για να μπειτε σε σχολειο οσο το δυνατον γρηγοροτερα. Αν το παιδακι σου ειναι γεννημενο απο 1 Ιανουαριου μεχρι 31 Αυγουστου θα παει μια χρονια μεγαλυτερη απ'ο,τι στην Ελλαδα, αν ειναι απο 1 Σεπτεμβρη μεχρι 31 Δεκεμβρη θα παει στην ιδια που πηγαινει στην Ελλαδα.

Οσον αφορα το γαλα, οπως τα ειπαν οι κοπελες, καθε σουπερ εχει το δικο του, αλλα συνηθως ειναι τοπικης παραγωγης και δεν ταξιδευει πολυ. Αυτα με το μπλε καπακι ειναι πληρες γαλα, πρασινο ημιαποβουτυρωμενο και κοκκινο αποβουτυρωμενο. Η γευση ειναι διαφορετικη, οταν πρωτοηρθα δε μπορουσα να το πιω γιατι μου φαινοταν παραξενο, τωρα δε μπορω να πιω στην Ελλαδα οταν παω γιατι εχω συνηθισει αυτο.

Καλο ταξιδι

Koritsia den exo logia na sas eyxaristhso oles !!!!Dystyxos den moy exei meinei xronos na apanthso se oles sas alla otan me to kalo ftaso Bristol tha ksana mpo na ta poume!!!Mono pou milhsa mazi sas anpterothuke to ithiko mou!!!!!!!!!!!!!THANK YOU!!Ta leme apo Agglia pia...Filia!!!

Χριστίνα εύχομαι καλή προσαρμογή και να σας πάνε όλα όπως επιθυμείτε!

Κατρίν ποσά παιδιά έχεις?Η κόρη σου που θα πάει σχολείο είναι το πιο μεγάλο σου παιδί?Πες μας πως της φαίνεται η καινούργια της ζωή,σχολείο κτλ:):)

Εμείς δεν έχουμε κανένα νέο,άλλαξε όμως διεύθυνση και όταν στέλνει βιογραφικό στο βορά βάζει διεύθυνση βορά και όταν στέλνει νότο βάζει διεύθυνση νότο από ς αδερφές του.Και μουείπε ότι θα συνεχίζει να στέλνει βιογραφικά και το καλοκαίρι(όποτε έχει χρόνο).Δεν το περίμενα αυτό!Τελικά το έχει πάρει πολύ ζεστά!

kimale έχω 3 παιδιά. Οι δύο κόρες μου πήγαν σήμερα πρώτη μέρα στο σχολείο.... Εύχομαι να περάσουν καλά.... Η μεγάλη μου μιλάει και καταλαβαίνει κάτι πολύ λίγα αγγλικούλια. Η μικρότερη στα νήπια, δεν μιλάει καθόλου αγγλικά! Όταν την άφησα κι έφυγα, δεν ξέρω ποια από τις δυο μας ήταν σε χειρότερη ψυχολογικά κατάσταση....

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...