Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

eleni de diafwnw me auto :στο αλλο ακρο αυτοι που δεν εχυν τιποτα ενθαρρυνονται να ζουν σε βαρος των αλλων γτ συμφερει πιο πολυ παρα να εργαστουν! Ετσι αναπτυσσονται ολοκληρε γενιες ατομων που στηριζονται στα επιδοματα γιατι αντικειμενικα συμφερει περισσοτερο απο οτι να εργαζεσαι σε χαμηλομισθες δουλειες

apla lew oti autoi den einai sunh8ws ellhnes

twra sto allo geniko thema pistevw oti poloi apo autous pou pairnoun epidwmata tha mporousan na doulepsoun k den to kanoun sumfwnw kai xana lew polles fores mazi me ta xera kaigontai k ta xlwra.

pistevw loipon pws tha prepei na ginete poio swstos elegxos twn kritiriwn oxi na papsoun ta epidwmata

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπαίνω ν'απαντήσω σε κάποια ποστς που ζητούν πληροφορίες, μα μετά λύπης μου διαπιστώνω πως ξαναβλέπω το ίδιο, χιλιοπαιγμένο έργο... "Μια νέα αντιπαράθεση/διαμάχη/διένεξη/αψιμαχία/delete as appropriate, στην Αγγλία" :S

Ειλικρινά ας μου εξηγήσει κάποιος διότι δεν καταλαβαίνω, ίσως φταίει που είμαι φυσική ξανθιά...

Ποίος ο σκοπός αυτού του thread; Δεν βλέπω να εξυπηρετεί σε τίποτε άλλο πέρα από το να ξεσπάς και να ξεδίνεις!

Το thread δεν έχει κάποιον ιερό και απαράβατο σκοπό. Κάνουμε κουβέντα, αυτό είναι όλο. Αν εσύ έχεις κάτι να πεις, πες το. Δεν χρειάζεται να κάνεις φιλοσοφική συζήτηση πρώτα... κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

pistevw loipon pws tha prepei na ginete poio swstos elegxos twn kritiriwn oxi na papsoun ta epidwmata

Σε αυτό νομίζω ότι οι μόνοι που διαφωνούν είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ήδη γίνεται επαρκής έλεγχος.

The views expressed in this post are solely those of the author and do not necessarily represent the views of the citizens of the UK as a whole, nor can they be attributed to the UK government or any other government agency.

Νατασσα ο τροπος που δινονται τα κοινωνικα επιδοματα στη Βρετανια ακολουθει τον περιφημο "τριτο δρομο" του Μπλερ. Αυτο σημαινει οτι ουσιαστικα το οικονομικο βαρος ενος ολοκληρου κρατους πεφτει στους μικρομεσαιους, στις μικρες επιχειρησεις και τις οικογενειες, ενω αντιθετα συσωρευεται πλουτος σε λιγους και στο αλλο ακρο αυτοι που δεν εχυν τιποτα ενθαρρυνονται να ζουν σε βαρος των αλλων γτ συμφερει πιο πολυ παρα να εργαστουν! Ετσι αναπτυσσονται ολοκληρε γενιες ατομων που στηριζονται στα επιδοματα γιατι αντικειμενικα συμφερει περισσοτερο απο οτι να εργαζεσαι σε χαμηλομισθες δουλειες..αυτο και ψυχολογικα εχει πολυ αρνητικη επιδραση γιατι παυουν να εχουν φιλοδοξιες και ονειρα...και ετσι εχουμε τον απολυτο εξευτελισμο του πιο αδυναμου κομματιου του πληθυσμου.

Απο την αλλη μικρομεσαιες οικογενειες οχι μονο ζοριζονται να τα βγαλουν περα αλλα τους καλλιεργειται και εχθρα η "κοινωνικος ρατσισμος" προς αυτους που το κρατος βοηθαει.

Κατ επεκταση εγω θεωρω οτι το συστημα οχι μονο δε δουλευει αλλα εχει διαβρωσει τον κοινωνικο ιστο...και χρειαζεται ολοκληρωτικη μεταρυθμιση. Αλλα αυτο ειναι μια αλλη μεγαλη κουβεντα.

Αυτό είναι αλήθεια, έτσι ακριβώς δούλευε το σύστημα μέχρι πρόσφατα αν και τελευταία γίνονται προσπάθειες από την κυβέρνηση Cameron να αλλάξει.

H germania exei anagkh apo autous tous anthrwpous giati tous xrhsimopoiei ws f8hno ergatiko dunamiko. den 8a mporouse an den eixe kapoies paroxes. dwrean paidikous klp

Έχω την εντύπωση ότι είσαι 50 χρόνια πίσω, στην εποχή των γκασταρμπάιτερ.

Διαφημίσεις

Το thread δεν έχει κάποιον ιερό και απαράβατο σκοπό. Κάνουμε κουβέντα, αυτό είναι όλο. Αν εσύ έχεις κάτι να πεις, πες το. Δεν χρειάζεται να κάνεις φιλοσοφική κουβέντα πρώτα... κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια.
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση... Βέβαια απ'ότι βλέπω inbetween arguments δεν αφήνετε και πολύ χώρο για να πει κανείς κάτι άλλο!

αχαχααχχααχ βρε κολλημα!!!!! εκεινο το φεις-γκρουπ μας καταντησε ετσι...δεν με νοιαζει που δεν με πιστευεις....αλλα αν το ποστ σου το δει η κοπελα που εννοεις (που προσωπικα δεν ξερω) θα γινει χαμος εδω μεσα παλι....αχααχααχα βρε τι εχω παθει με το φεις....αλλα γιατι εφυγα απο εκεινο το γκρουπ δεν μου εχεις απαντησει ακομα ε?? οεο??? γνωριζεις τον λογο???

Ρε κορίτσια τι facegroup, τι ειναι αυτα. Fairy θα σου πω αυτα που έλεγες εσυ χθες. Μην συγχυζεσαι και δεν κανει και για αλλο λόγο. Ας σταματήσει εδω.

Μήπως κοριτσαρες να αλλάζαμε θεμα γιατι το μεσογειακό ταπεραμεντο έχει βγει στην επιφάνεια και βλέπω κι εγω να γινεται κακός χαμός? Ας παθιαστουμε με κάτι αλλο. Δηλαδη πραγματικα ανάθεμα την ώρα που τα ανέφερα τα επιδόματα.

RLcRp1.png

Νατασσα εγω οσους ξερω και πηγαν Γερμανια (και δεν γυρισαν) ηταν ατομα με πτυχιο κυριως μηχανικοι (Πολυτεχνειου οχι..ΤΕΙ) και αρκετα εξειδικευμενοι. Επισης ολοι γνωριζαν Γερμανικα...Ενας γνωστος μου εχει 2 χρονια τωρα Γερμανια απο το 2011, και παιρνει πολυ καλα λεφτα ετσι εχει τη δυνατοτητα να εργαζεται αυτος και η γυναικα του να μεγαλωνει την κορη τους. Στην Ελλαδα δεν ειχε τις ιδιες προοπτικες αλλα μιλαμε για ατομο με πτυχιο, μεταπτυχιακο και διδακτορικο, με ποστ ντοκ, με industry experience, με προυπηρεσια και σε αλλες χωρες...ΑΥΤΑ τα ατομα εχουν πολυ καλη επαγγελματικη αποκατασταση. Οι υπολοιποι που πανε για να δουλεψουν σε εργοστασια και εστιατορια οι περισσοτεροι γυρνανε πισω μ αδεια χερια. Η Γερμανια δε ρισκεται πια σε ανοικοδομηση...δε χρειαζεται φτηνο εργατικο δυναμικο. Χρειαζεται εξειδικευμενους επιστημονες.

Eleni

bd5c7983f7.png

Μήπως κοριτσαρες να αλλάζαμε θεμα γιατι το μεσογειακό ταπεραμεντο έχει βγει στην επιφάνεια και βλέπω κι εγω να γινεται κακός χαμός? Ας παθιαστουμε με κάτι αλλο. Δηλαδη πραγματικα ανάθεμα την ώρα που τα ανέφερα τα επιδόματα.

Μην ανησυχείς Ειρήνη, αν δεν ήταν τα επιδόματα θα γινόταν χαμός για κάτι άλλο. Άσε που νομίζω ότι τα επιδόματα τα ανέφερε η Ισμήνη πρώτα ;)

eleni mou h germania xreiazete kai ta 2.

den eipa pws den exei episthmones ellhnes oi germania. eipa oti einai polu pio eukolo na paei kapoios pou den xerei polla polla kai na kanei mia douleia aneidukeutou.

egw exw gnwstous kai apo tis 2 kathgories ekei

gia edw (agglia) lew einai duskola na er8ei kapoios xwris na exei kapoio ptuxio, h kapoia exeidikeush

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση... Βέβαια απ'ότι βλέπω inbetween arguments δεν αφήνετε και πολύ χώρο για να πει κανείς κάτι άλλο!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ.

Μπέμπα εγώ σταματάω ευθύς αμέσως για να σου αφήσω χώρο. The podium is all yours! Speak away.

Πρόσεχε beba, θα σε πάρουν και σένα τα σκάγια, χαχαχαχα kar.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...